|
|
Nou in Los Angeles!
Last post 02-15-2007, 02:42 AM by Paule. 20 replies.
-
08-09-2006, 10:28 PM |
-
Paule
-
-

-
Joined on 08-01-2006
-
Los Angeles / San Fernando Valley
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
Salut!!
Sunt in LA de 2 saptamani si mi-as dori sa cunosc romani tineri (intre 20-40 de ani) care mai ies seara, fac chefuri etc., ca ma cam plictisesc
Am 29 de ani si stau in Winnetka, San Fernando Valley.
Ciao,
Cristi.
|
|
-
08-22-2006, 12:21 AM |
-
08-22-2006, 09:38 AM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Paule: Nu sunt tineri pe aici sau am facut o impresie proasta? Hmm...well, ar fi frumos sa mai aud un banc pe romaneste. Glumele imi cam lipsesc...
Eu stiu cel putin trei membri activi pe acest forum care locuiesc in zona LA. Asa ca daca mai ai rabdare sa apara si ei pe aici poate luati legatura (nu toti pot vizita forumul in fiecare zi).
|
|
-
08-26-2006, 07:01 AM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
Paule: Salut!! Sunt in LA de 2 saptamani si mi-as dori sa cunosc romani tineri (intre 20-40 de ani) care mai ies seara, fac chefuri etc., ca ma cam plictisesc
Hey J, A posta astfel de linkuri aici sau a spune ce ai spus tu este acelasi lucru. Stii ca nu este ok sa faci asa ceva. - TheAlien
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
08-26-2006, 02:21 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
UItasem de faza asta cu `interzis a se posta`.
Invata-ma tu cum sa-i spun eu omului cum sa gaseasca romani in LA ...ca metoda mea de a-i explica a facut pasi  Hai sa mai fac o incercare: Cristi: - incearca sa mergi la bisericile romanesti din zona( vezi ca aici pe RP exista un topic sau mai multe cu astfel de informatii) ( vezi http://forum.romportal.com/forums/thread/38470.aspx sau http://forum.romportal.com/forums/thread/8454.aspx) -asteapta pana se hotaraste cineva care e din zona respectiva, sa-ti raspunda( sau pana vede topicul tau), caci asa cum a spus si Ami, sunt cateva persoane din LA care frecventeaza forumul si care te vor ajuta. -fa o cautare generala pe net, folosind cuvinte cheie.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
08-26-2006, 04:45 PM |
-
Paule
-
-

-
Joined on 08-01-2006
-
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
Salut Justinia! Merci pentru ajutor :) La biserica din San Fernando Valley am fost odata, dar a fost lume putina. Mai este inca una mai mare, la care poate ma duc maine. Am facut deja o cautare pe net cu cuvinte cheie, dar cumva n-am gasit nimic folositor :( Daca nu este voie sa pui link-uri pe forum, poate e voie sa le pui asa: h**p://***.123.com . Asa se procedeaza peste tot in forum-uri ;) Merci oricum!
|
|
-
08-26-2006, 04:50 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
Regret ca n-am cum sa-ti dau mai multe indicatii. Eu nu-s inca in Los Angeles, dar ajung in cateva luni. Asa mi-a spus si mie prietena mea ca bisericuta din SF valley e mai mica..daca stii alta mai mare mergi neaparat. Stii ca acolo( la biserica) e punctul de plecare al tuturor romanilor proaspat ajunsi pe taram american. Daca ai rabdare vor aparea pe forum, aici, si cei din LA si imprejurimi si vei putea discuta cu ei, mai pe larg. Sunt toti oameni buni si de gashca.Vei vedea cu ce usurinta vor comunica cu tine. De fapt asa e aici pe Romportal, suntem prieteni intre noi si comunicam constant. Sper ca vei deveni de-al nostru, si tu. O zi buna si bafta! Justinia
|
|
-
-
02-14-2007, 04:32 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
Bine v-am gasit ! Chiar ca vreme frumoasa in zona asta ! Despre Paulie nu stiu nimic, Bann, dar stiu de mine. Sunt aici unde zic si e super. Doar ce am venit de la o plimbare, ma obisnuiesc cu zona, ca doar am `promis` ca o invat cat mai repede...m-am intalnit si cu niste VIP locale , cu prieteni vechi, am mancat un snitzel , m-am coafat la un salon SHIC , am facut tot ce trebuia facut si am promis ca fac. Am vazut si vestitele sprinklere de care se vorbea pe forum  Tu? ce faci si pe unde esti?
|
|
-
02-14-2007, 04:47 PM |
-
02-14-2007, 04:51 PM |
-
Bann
-
-

-
Joined on 02-08-2006
-
Sunny California
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Hola Justinia! Pai si eu pe aici..prin zona! Facem..cumva..si ne intalnim? Stau in San Gabriel Valley, zona Pasadena! Poate mergem in weekend la ocean..sau pe la vreun club....! So..ce zici?
Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din vedere tarmul. ( Andre Gide )
|
|
-
02-14-2007, 04:55 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
Souper trouper, Paula ! Te astept(am). Dai un telefon ceva si ne vedem. Bann, nu-s genu` care sa mearga in cluburi, da` daca ...insisti mai vedem! Mai bine mergem la library sa ma documentez si eu ce si cum cu zona asta.. e tot o intalnire, nu? PS: Happy Vday!
|
|
-
02-14-2007, 05:05 PM |
-
Bann
-
-

-
Joined on 02-08-2006
-
Sunny California
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Justinia: Bann, nu-s genu` care sa mearga in cluburi, da` daca ...insisti mai vedem! Mai bine mergem la library sa ma documentez si eu ce si cum cu zona asta.. e tot o intalnire, nu? PS: Happy Vday!
Da' cum trebuie sa fie genul care merge prin cluburi?Eu sunt gen feminin.....sper ca e ok! Iar la biblioteca....sau library..o sa mergem dupa ce am vazut plaja, Hollywood..si alte obiective strategice din Los Angeles! Da' nu mi-ai zis ce VIP-uri ai vazut?Locale..sau internationale?
Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din vedere tarmul. ( Andre Gide )
|
|
-
02-14-2007, 05:20 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
Hai ca m-ai facut sa rad! esti genu` feminin :)), e bine atunci! ca eram asa, tematoare..ma rog :))
Oke`, cum facem? cere de la Alien & Co adresa mea de mail si discutam acolo, ca nu am voie sa scriu aici nimic. Sau discutam aici, daca nu ranim ochiul nimanui .
|
|
-
02-14-2007, 05:33 PM |
-
02-14-2007, 05:38 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,597
-
Points 24,250
-
|
Ete olteanu` de unde rasarii... Place , place la Justinia...insa trebuie sa te contrazic - ca de obicei- pe noi nu ne-au despartit niciodata nici oceanu`, nici niste amarate de mile...
|
|
-
02-14-2007, 05:45 PM |
-
02-14-2007, 06:40 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,868
-
Points 20,300
-
|
Justinia: Oke`, cum facem? cere de la Alien & Co adresa mea de mail si discutam acolo, ca nu am voie sa scriu aici nimic.
Justinia, s-a reintrodus posibilitatea de MP si e-mail. Ai Inbox sus-sus in dreapta
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
02-14-2007, 11:48 PM |
-
Paule
-
-

-
Joined on 08-01-2006
-
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
WOW, n-a dat nimeni semn de viata timp de 6 luni si azi parca e turnu Babel aici  Daca va intalniti pe undeva m-as bucura sa vin si eu. Apropo, pe 21 Februarie este un mixer romanesc in Hollywood. Daca aveti chef sa veniti si voi, am informatii. Am cunoscut multi oameni placuti acolo  Salutari, Cristi
|
|
-
02-15-2007, 12:16 AM |
-
Bann
-
-

-
Joined on 02-08-2006
-
Sunny California
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata!!! Asteptam informatiile despre ..mixer! Da..sunt multi romani in N. Hollywood ! Am cunsocut si eu cativa..chiar placuti..cum spui tu!
|
|
-
02-15-2007, 02:42 AM |
|
|
|