Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Ce este Canada?

Last post 06-12-2007, 12:07 AM by Mary. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-13-2004, 05:46 PM 560

Ce este Canada?

Vreau sa intreb pe romani din Canada.Cum sunt salarii acolo?Cat de scump e sa inchiriezi o casa in oras ori sa cumperi?De ex.cat de mare salariul e de frizerita ori customer servici.Cat de scumpe masini?Cat de scumpa mancare? In general cum e viata de acolo? Bine ca stiam ca canadieni nu au asigurare medicala,cea ce foarte bine.Ce alte beneficii au canadieni?
  •  04-15-2004, 03:38 PM 2780 in reply to 560

Re: Ce este Canada?

Moshule, ce face situl asta american :) poate m-ai sunt si canadieni pe aici.
  •  04-15-2004, 03:58 PM 2782 in reply to 560

Tanya, uite un site cu forum axat mai mult pt romini din canda. Poate te ajuta. http://groups.msn.com/RomaniansOnline/canada.msnw
  •  04-15-2004, 04:02 PM 2784 in reply to 560

http://www.settlement.org/index.html- alt site cu info in legatura cu canada
  •  07-28-2006, 02:28 AM 49155 in reply to 560

In Quebec este asigurare. Carte soleil. Insa nu ai asigurare pe dinti si pe bicicletele de pe nas (pentru cine are). Unele intreprinderi ofera, insa nu toate.

Salariul...hm. Fiecare cum gaseste. Foarte variabil.

Masina...depinde ce vrei sa ai. Eu m-am multumit cu un Dodge Neon cumparat la varsta de 8 ani(pe vremea aceea) si 87mii km cu 2000 CAD. Deocamdata merge bine si arata bine la 115 mii. Oi vedea.

Cat despre casa....de inchiriat o casa poate sa fie si 1000 pe luna. Insa un apartament cu  2 camere(1bedroom) sau 3 1\2 este la jumate sau trei sferturi din suma de mai sus. Depinde de zona scl.

•  06-06-2007, 09:05 PM 61253 in reply to 49155

canada la ora actuala e super in priviinta locului de munca si restul....ca ce sa mai zicem ca  in rom mori de foame...

si daca abia ai gasit un loc de munca si ala prost platit mai muncesti si inconditi de vai de mama lor

Canad e bine in privinta asta stau ei prost cu referire la spitele dar la noi ce sa mai zic asa ca mai bine canada

si sa fim seriosi nu e ca in EU ca ori unde te ai duce vezi romani cum isi baga sisi scoate

va spun eu ai atate posibilitati de a face de a te realiza si etc etc etc etc

mary jo visite www.quebec2you.com
  •  06-12-2007, 12:07 AM 61416 in reply to 560

cam inarziat raspunsul dar sper ca ai sal citesti

salari in functie de ce sti sa faci.....minim 7.5$ si poti ajunge si la mult mai mult...

sa inchiriezi ,depinde unde vrei sa inchiriezi in ce oras,in Toronto poti ajunge la 2000$ pe luna si in Quebec poti plati jumatate din suma de mai inainte....

masinile la fel,depide ce masina vrei poti gasi si la 6000$ cum poti gasi si la 40.000$.

mancarea nu e scumpa pentru ca nu sunt taxe pe mancare....

viata e buna aici si daca muncesti si iti faci cativa prieteni e si mai fun...

mary jo visite www.quebec2you.com
View as RSS news feed in XML