|
|
National Center for Men-Voluntary Fatherhood Project
Last post 02-23-2007, 06:08 PM by bonepaula. 30 replies.
-
02-17-2007, 07:43 AM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,571
-
Points 10,315
-
|
National Center for Men-Voluntary Fatherhood Project
Pentru barbatii nemultumiti de inegalitatea in drepturi privind cenzura, copii, divortul, custodia si suportul financiar in US (si nu numai) exista citeva organizatii foarte eficiente (non-profit !!!!) care promoveaza si lupta pentru egalitatea in drepturi a barbtilor in fata legii, sistemul social si al mass mediei. http://www.nas.com/c4m/ www.orgformen.org http://www.themenscenter.com/National/national06.htm http://nationalcenterformen.org/ Participarea activa si suportul acestor organizatii de catre barbati va ajuta restabilirea drepturilor barbatilor in o sumedenie de probleme sociale. Cei expusi la un divort in US inteleg perfect discriminarea fatisa a sistemului judiciar, ceilalti sper sa nu ajungeti acolo.
|
|
-
02-17-2007, 08:59 AM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
Re: National Center for Men-Voluntary Fatherhood Project
Initiativele ar trebui globalizate. Extinse macar si in UK unde femeile nu mai stiu ce-i aia sa aiba grija de familie, in schimb fac 'life style abortions' pe banda.
The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
|
|
-
02-17-2007, 04:02 PM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,571
-
Points 10,315
-
|
Dell:Initiativele ar trebui globalizate.
Unul dintre linkuri este al unei asociatii din UK. Sint convins ca exista si altele. Dell:..in UK unde femeile nu mai stiu ce-i aia sa aiba grija de familie,
Asta e flagelul femeii moderne "emancipate" moncher Nu ca s-ar pricepe la altceva.. Dell:...schimb fac 'life style abortions' pe banda.
Cel putin nu fac copii din flori si pe urma asteapta pomana (aka child support, alimony, etc), ca aici.
|
|
-
02-17-2007, 04:51 PM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
Prism: Dell:..in UK unde femeile nu mai stiu ce-i aia sa aiba grija de familie,
Asta e flagelul femeii moderne "emancipate" moncher Nu ca s-ar pricepe la altceva..
Emancipare exagerata, distorsionata, bezmetizata. "Independenta" financiara - parca asta era principala dorinta. Acum s-a indeplinit: libertatea existentei pe credit perpetuu. Bineinteles si cu side efecte. De exemplu inlocuirea mancarii cu ingurgitarea de processed food, chipurile pentru ca timp de gatit nu mai e - cand de fapt e chestie de comoditate. Socializarea prin betii superlative. Competitia cu barbatii. Viata ca o olimpiada continua si numai cu probe mixte. Defeminizarea mai rapida decat defrisarea padurilor amazoniene. Si altele. Decaderea din conditia de femeie in cea de hermafrodit. Realitatea e de regula neplacuta prin inechivocul sau. Pentru multi poate apare chiar jignitoare, dar asta nici n-o altereaza, nici n-o sterge si nici nu-i schimba esenta. Si atunci aceia multi de pe randul de deasupra o ignora sau o neglijeaza si o inlocuiesc cu o pseudo-realitate, mai aproape de dorintele lor. Se poate intampla multora. Poate chiar tuturor.
|
|
-
02-17-2007, 06:08 PM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,571
-
Points 10,315
-
|
Dell:[Emancipare exagerata, distorsionata, bezmetizata. Decaderea din conditia de femeie in cea de hermafrodit.......Se poate intampla multora. Poate chiar tuturor.
100% de acord See if you can do something about broadcasting the sites above, there's a lot of poor, emasculated guys struggling out there. If we're not doing something, nobody will.
|
|
-
02-17-2007, 06:57 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,806
-
Points 20,300
-
|
Vorbiti aici de femei care “nu mai stiu ce-i aia sa aiba grija de familie”, care in loc sa gateasca , cumpara processed food, care fac avorturi sau nu fac, ca nici nu mai inteleg cum e mai bine, femei “emancipate”….si “a lot of poor, emasculated guys struggling out there.” .Permiteti-mi va rog….sa rad.
Domnilor, “out there” exista milioane de femei terorizate de barbati la modul propriu, femei care nu au nici un fel de drepturi, femei care nu au voie sa-si descopere fatza si care au nevoie de semnatura sotului pt a iesi in lume, femei batute pt ca “asa e legea”. Vreau sa-mi aratati si mie un stat, o tzara, un oras, orice…unde se intampla asa ceva cu barbatii….si-apoi o sa-mi fie si mie mila de saracii barbati din US si din lume care platesc pensie alimentara, dupa ce au facut sex neprotejat PE PROPRIA RASPUNDERE.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
02-17-2007, 11:24 PM |
-
xmas
-
-

-
Joined on 09-19-2006
-
Maryland
-
Posts 80
-
Points 0
-
|
bonepaula, cu riscul de a fi catalogat ..... "misogin" de feministe imi spun parerea, si atat. departe de mine intentia de a pretinde ca am dreptate absoluta. Asadar, ai dreptate exista multe femei terorizate de barbati. Una singura sa fie pe tot globul, si tot ar fi mult. Generalizezi putin, si uiti ca in societatile respective sunt coduri etice. "Corectiile" sunt de inspiratie medievala, sau chiar preistorice, si din pacate nu s-au schimbat inca. Revenind on topic, nu se spune nicaieri nimic, ca ar trebui sa ne intoarcem in comuna primitiva, ori la regulile societatilor orientale la care faci trimitere, sau ca femeia ar trebui sa depinda ori sa apartina pe viata unui barbat, nicidecum sa fie molestata. Pe de alta parte esti intr-o mare eroare. Femeile din spatiile culturale de origine musulmana, hindu, shinto ori budhista ti-ar intoarce spatele daca te-ar auzi propovaduind beneficiile ..... emanciparii feministe. Si nu numai ele, am curajul sa spun ca si multe femei educate in spirit ortodox. Pt ca e vorba de valori culturale la care nu renunta, ce fac parte din cultura si religia lor. FAMILIA e o notiune reala, o notiune complexa paralela superficialitatii mercantile. Feminismul a fost o miscare buna, dar din pacate s-a ajuns prea departe. Interesant e ca a prins doar in societatile "mecanizate", anglo-saxone, iar in America, consecintele sunt .... dezastruoase. Cate americance stiu sa gateasca? Ce educatie le-au dat mamele lor atat de .... independente si emancipate? Fac puradei mai ceva ca tzigancile din Romania, iar de ingrijire ....... Intr-un studiu facut in U.S. si publicat zilele trecute (pt conformitate pot sa citez si sursa) 54% din femeile americane traiau intr-o forma de comuniune nereglementata juridic. Cum ar zice legiuitorul roman, "in concubinaj", si ma opresc aici ca sa nu mai scriu cum ar numi Biserica Ortodoxa ..... fericirea americana. Spre comparatie in Romania procentajul trece de 90%, rata divorturilor e in scadere in ultimii ani, anual inregistrandu-se putin peste 2.000, iar numarul casatoriilor e in crestere. Vizavi de barbatii americani, nu ma pronunt, nu ma pricep la barbati, aici ne poti spune mai multe fiind in cauza. "....sex neprotejat PE PROPRIA RASPUNDERE", asta ce mai e? S-a "invetat" inca o .... metafora? Copii rezulta in urma consimtamantului consensual, altfel e viol si nu discutam. Pe cale de consecinta ambii viitori parinti sunt egal raspunzatori, din toate punctele de vedere: juridic, moral, religios sau ECONOMIC. Ca e plina lumea de "paparude" ce mimeaza inocenta, ori te miri ce alte motive e de-a dreptul aberant. In realitate vor $$, cat mai multi. Justitia (in speta americana) considera in mod nenatural pretentiile materiale din partea femeilor o norma juridica, neglijand complet fireasca intrebare a barbatului, oare cati bani cheltuie mamica din pensia alimentara pt educatia/cresterea copilului si cati se duc pe ..... apa Sambetei? Mie-mi place America, cu 3 mici exceptii: libertinajul sexual, e a 2-a chestie care ma deranjeaza, prima fiind libertatea armelor de foc. Un prieten mi-a aratat o femeie (bineinteles ca e americanca) care are 5 copii cu patru tatici. E vai de capul copilasilor alora, ti se rupe sufletul cum arata copiii. "Mamica" are in jur de 25 de ani, si bineinteles ca traieste cu un "boy friend", asadar ar putea aparea al .... 6-lea copil. Asa ceva inca n-am auzit sa fie in Romania, doar in Africa, ori la triburile Amazoniei, si in ...... America. N-am sa subscriu la nici un .... "father project". Nu ma prinde, iubesc femeile, si cred in comuniune si dependenta. Bineinteles ca o sa ma uit la cineva care mi se potriveste. Nu de altceva dar cine nu deschide ochii la timp, mai tarziu beleshte ...... punga. 
In rest la multe vise placute, si fie ca simplitatea fericirii tale sa nu se complice niciodata.
|
|
-
02-18-2007, 01:24 AM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,368
-
Points 6,995
-
|
Prism:Pentru barbatii nemultumiti de inegalitatea in drepturi privind cenzura, copii, divortul, custodia si suportul financiar in US (si nu numai) exista citeva organizatii foarte eficiente (non-profit !!!!) care promoveaza si lupta pentru egalitatea in drepturi a barbtilor in fata legii, sistemul social si al mass mediei. http://www.nas.com/c4m/ www.orgformen.org http://www.themenscenter.com/National/national06.htm Participarea activa si suportul acestor organizatii de catre barbati va ajuta restabilirea drepturilor barbatilor in o sumedenie de probleme sociale. Cei expusi la un divort in US inteleg perfect discriminarea fatisa a sistemului judiciar, ceilalti sper sa nu ajungeti acolo.
Am ajuns sa o vad si pe asta: barbatii-victime in tot procesul numit parenthood. Prin Italia sunt nevertebratii aia care stau pe la 30 ani cu mami si tati acasa ca-i mai cozy, iar aici sunt barbatii aia care se plang ca-s 'maltratati' de femei ... care va mai intelege si pe pe voi...  Si cu toata chestia asta de emancipare feminina... daca stam acasa si facem copii, gatim si facem un fel de sclavie al anilor 2000 ne numiti "intretinute" si "incapabile" de a ne mentine, dar daca ne ducem la munca, suntem "emancipate" si nu mai suntem mame sau sotii bune...numai gura-i de voi, ca nici voi nu stiti ce vreti... sau scuze poate ceva de genul...sotia sa fie buna mama acasa, cu mancarea calda la ora cinei, iar amanta hot la oficiu...cam asta ar fi tabloul vostru complet al femeii si familiei perfecte... Pe la ce showuri gen Jerry Springer va uitati voi de vedeti numai femei dintr-alea care sunt asa de emancipate si nu-s bune de sotii sau mame? Sau mai bine zis prin ce getto din America traiti? Mai luati o doza de realitate, si cautati-va ceva un hobby care sa va mai usureze de 'emanciparea' asta necontrolata a femeilor, ce stiu...papusa gonflabila, un pet pe langa casa, un papagal, canar...orice, numai sa uitati de noi, ca se pare ca va facem zilele amare cu existenta noastra pe Pamant. Si chestia asta cu sexul... nu stiu daca v-a zis cineva pana acum, dar hai sa va imparatasesc un secret...copii nu vin cu barza, pt a face un 'purandeu' sunt implicate doua parti...o carte de anatomie ar fi indeajuns sa va lumineze... si daca va e asa sila de femeile alea care va 'forteaza' in parenthood ...aveti si voi control asupra situatiei... surgery, condom, abstinence... cateva exemple... deci sa va dati asa loviti ca ati fost fortati, ufff....imi plange inima pt voi... Or fi si cazuri extreme de femei bolnave care intr-adevar ar ramane insarcinate doar ca sa aibe un barbat pe langa ele, dar cum am mai zis, mai lasati romanele tip Sandra Brown, inchideti televizorul cand e Jerry, si mai iesiti din getto...ca femei dintr-alea sunt rare, si da, poate mi s-ar face mila de voi daca ati intalni vreo una.
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
02-18-2007, 06:47 AM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
bonepaula:Vorbiti aici de femei care “nu mai stiu ce-i aia sa aiba grija de familie”, care in loc sa gateasca , cumpara processed food, care fac avorturi sau nu fac, ca nici nu mai inteleg cum e mai bine, femei “emancipate”….si “a lot of poor, emasculated guys struggling out there.” .Permiteti-mi va rog….sa rad. Sa razi de avorturi sau de femeia "moderna" decazuta in conditia de hermafrodit bezmetizat?Tema topicului asa cum a fost definita de Prism este inegalitatea drepturilor barbatilor vis-a-vis de cele ale femeilor in probleme de "copii, divortul, custodia si suportul financiar".
bonepaula:Domnilor, “out there” exista milioane de femei terorizate de barbati la modul propriu, femei care nu au nici un fel de drepturi, femei care nu au voie sa-si descopere fatza si care au nevoie de semnatura sotului pt a iesi in lume, femei batute pt ca “asa e legea”. Vreau sa-mi aratati si mie un stat, o tzara, un oras, orice…unde se intampla asa ceva cu barbatii….si-apoi o sa-mi fie si mie mila de saracii barbati din US si din lume care platesc pensie alimentara, dupa ce au facut sex neprotejat PE PROPRIA RASPUNDERE. Inainte sa vorbesti de milioanele de femei terorizate, abordeaza milioanele de crime abominabile numite generic "avorturi". Sunt mai multe avorturi in lume decat femei terorizate.
De remarcat ca n-a spus nimeni aici ca barbatii sunt niste virtuosi etc. Majoritatea problemelor femeii "moderne" afecteaza si pe barbatul "modern", cel care a decazut din conditia de barbat in cea de pitecantrop iresponsabil care traieste ghidat mai degraba de simturi. Diferenta este ca nu exista o miscare "masculinista" in genul asa-zisului feminism. De fapt curentul "feminist" numai feminist nu este pentru ca nu promoveaza feminitatea ci lupta sexista din perspectiva ovariana unde valorile primordiale ale familiei sunt ori folosite la modul lozincard pentru justificarea teoriilor suprarealiste, ori sunt lasate deoparte (brushed aside) ori rejectate de-a dreptul, in functie de necesitatile doctrinare.
Intre materialismul-dialectic si "feminismul" modern nu este nici o diferenta de fond. Lupta de clasa extrapolata in sexism.
|
|
-
02-18-2007, 07:24 AM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
arissa:Am ajuns sa o vad si pe asta: barbatii-victime in tot procesul numit parenthood.  Prin Italia sunt nevertebratii aia care stau pe la 30 ani cu mami si tati acasa ca-i mai cozy, iar aici sunt barbatii aia care se plang ca-s 'maltratati' de femei ... care va mai intelege si pe pe voi... 
Cam tarziu ai ajuns sa le vezi. E adevarat, nimeni nu le vede pe toate si mai ales pe cele din afara sferei sale de interes. "Nevertebratii" aia din Italia de care vorbesti sunt de fapt produsele unei reminiscente a matriarhatului, asa cum inca mai exista in cultura si societatea italiana unde "La Mama" e cel mai important membru al familei. La Mama isi tine baietii cat mai mult pe-acasa, iar ascultarea si respectul baietilor este adresat in special ei, mamei. La Mama. Pana si mafioso respecta mamele in mod deosebit. arissa:Si cu toata chestia asta de emancipare feminina... daca stam acasa si facem copii, gatim si facem un fel de sclavie al anilor 2000 ne numiti "intretinute" si "incapabile" de a ne mentine, dar daca ne ducem la munca, suntem "emancipate" si nu mai suntem mame sau sotii bune...numai gura-i de voi, ca nici voi nu stiti ce vreti... sau scuze poate ceva de genul...sotia sa fie buna mama acasa, cu mancarea calda la ora cinei, iar amanta hot la oficiu...cam asta ar fi tabloul vostru complet al femeii si familiei perfecte... Pe la ce showuri gen Jerry Springer va uitati voi de vedeti numai femei dintr-alea care sunt asa de emancipate si nu-s bune de sotii sau mame? Sau mai bine zis prin ce getto din America traiti? Mai luati o doza de realitate, si cautati-va ceva un hobby care sa va mai usureze de 'emanciparea' asta necontrolata a femeilor, ce stiu...papusa gonflabila, un pet pe langa casa, un papagal, canar...orice, numai sa uitati de noi, ca se pare ca va facem zilele amare cu existenta noastra pe Pamant.
Femeia nu face copii. Nici barbatul. Femeia nu naste copii. Copiii se nasc. Copilul nu este o entitate materiala sau un animal. Copilul are suflet. Care suflet nu e "nascut" de femeie, nici procreat de barbat. Amanta hot la birou si nevasta pe post de servitoare acasa este visul barbatului pitecantropian care traieste pentru satisfacerea dorintelor. Componenta masculinei a gloatei consumatorilor manelizati (componenta feminina fiind "feministele"). In orice caz, inainte de papausa gonflabila a fost vibratorul - pentru vindecarea isteriei la femeile frustrate. Realitatea? Realitatea de azi este domnia cantitatii si a aspiratiilor catre aberant. Paris Hilton, asta e realitatea feminismului modern. arissa:Si chestia asta cu sexul... nu stiu daca v-a zis cineva pana acum, dar hai sa va imparatasesc un secret...copii nu vin cu barza, pt a face un 'purandeu' sunt implicate doua parti...o carte de anatomie ar fi indeajuns sa va lumineze... si daca va e asa sila de femeile alea care va 'forteaza' in parenthood ...aveti si voi control asupra situatiei... surgery, condom, abstinence... cateva exemple... deci sa va dati asa loviti ca ati fost fortati, ufff....imi plange inima pt voi... 
Cam pe langa topic. Dar fiindca tot veni vorba, "emancipatele" semi-dezbracate prin night-clubs carea ingurgiteaza alcool la paritate cu betivani de cariera, de ce se vaita de "violuri"? Chipurile ele n-au nici o vina: au dreptul sa se imbrace cum vor, sa bea ce si cat vor etc. Lipsa limitelor are consecinte grave, iar vaicarelile si acuzele ulterioare sunt pe cat de inutie, pe atat de patetice. E usor sa se declare "emancipate", mai greu este sa se ridice si sa traiasca dupa standarde cu adevarat emancipate. arissa:Or fi si cazuri extreme de femei bolnave care intr-adevar ar ramane insarcinate doar ca sa aibe un barbat pe langa ele, dar cum am mai zis, mai lasati romanele tip Sandra Brown, inchideti televizorul cand e Jerry, si mai iesiti din getto...ca femei dintr-alea sunt rare, si da, poate mi s-ar face mila de voi daca ati intalni vreo una.
Sandra Brown e citita cu predilectie de femei. Asta fiind zisa, barbatii si femeile sunt in egala masura responsabili pentru aberatiile "modernismului" si ale societatii de consum manelizate (din care face parte si Jerry S's show si altele asemenea).
|
|
-
02-18-2007, 07:42 AM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,571
-
Points 10,315
-
|
Stimatelor - Linkurile contin informatii, articole si statistici care citite, elimina confuziile. Doar trebuie citite Sa va dau o mina de ajutor. Pennsylvania Abortion Case Raises Question of Choice for Men By Glenn Sacks and Dianna Thompson "John Stachokus, the Pennsylvania would-be father who lost his bid to block his ex-girlfriend's abortion, has found himself in a position familiar to millions of American men: He has a large personal stake in a decision in which he is not allowed to take any part. His wishes are irrelevant. When it comes to reproduction, in America today women have rights and men merely have responsibilities. When a woman wants a child and a man does not, the woman can have the child anyway -- and demand 18 years of child support from the father. This remains true even if the father had made it clear that he did not want to have children, and even if the woman had previously agreed to respect his wishes. For decades, leading feminist organizations such as the National Organization for Women and the National Abortion and Reproductive Rights Action League have argued that women should have reproductive rights because nobody should be able to tell them what to do with their own bodies. Thus the slogan "My Body, My Choice." But the sacrifices required to pay 18 years of child support should not be discounted, either. The average American father works a 51-hour work week, one of the longest in the industrialized world. It is men, overwhelmingly, who do our society's hazardous jobs. Nearly 50 American workers are injured every minute of the 40-hour work week. On average, every day 17 die -- 16 of them male. Couldn't men who work long hours or do hazardous jobs -- and who suffer the concomitant physical ailments and injuries -- argue that their bodies are on the line, too? Where is their choice? NOW and NARAL were legitimately concerned that the Pennsylvania anti-abortion injunction, which was issued on a temporary basis last Wednesday and dissolved the following Monday, could have established a precedent for giving men and the government control over an important aspect of women's lives. But when a woman forces a man to be responsible for a child only she wants, is she not exercising control over his life? And when the massive government child-support apparatus hounds the reluctant father for financial support, takes a third of his income and jails him if he comes up short, isn't the government exercising control over his life? Advocates of reproductive choice for men -- the right of an unmarried man to sign away his parenting rights and responsibilities upon learning of an unwanted pregnancy -- have a legitimate claim, based on the same arguments that feminists have used to support their case for choice for women. When the situation is reversed and the woman does not want to have a child and the man does -- as is the case with Stachokus and his ex-girlfriend, Tanya Meyers -- once again, women have rights and men do not. A woman who doesn't want her child can terminate the pregnancy against the father's wishes, or put their child up for adoption, sometimes without the father's permission. In some states, she can even return the baby to the hospital within a week of birth. More than 1 million American women legally walk away from motherhood every year. Perhaps, as some have argued, Stachokus was using his legal maneuvers as a way to exercise control over the ex-girlfriend who broke up with him. More likely he was simply a proud papa-to-be. Maybe he imagined his child to be a little daddy's girl, or a son he would proudly raise to be a man. Or perhaps he is just a stand-up guy who wanted to live up to what he sees as his responsibilities. Even if Stachokus had persuaded Meyers to have their child, he probably would not have been allowed to be a meaningful part of his child's life. Meyers does not want to marry or stay with him. Legal precedents -- and a stubbornly held but baseless cultural notion that children fare better with their mothers -- suggest that, even though he was willing to take full or partial custody, he would have had little chance of getting it. Many unwed and divorced fathers face a difficult struggle to remain a part of their children's lives. Custodial mothers frequently violate fathers' visitation rights, and courts do little to enforce them. Some custodial mothers move hundreds or even thousands of miles away from their children's fathers, and it is frequently difficult for these dads to maintain regular contact with their kids. Stachokus may have ended up like the hundreds of thousands of American fathers who love children they are not able or allowed to see, and whose suffering is ignored by a society that seems capable only of denigrating fathers. John, whatever move you made, you never had a chance. Welcome to modern American fatherhood. " Cit priveste "distributia" muncii, A, ne-ai ghicit gindurile. O amanta hot acasa, una hot la servici si alta hot si inteligenta pentru discutii cit de cit decente..Maids sint mult mai bune pentru curatenie si facut mincare. Plus ca pleaca dupa ce termina treaba 
|
|
-
02-18-2007, 08:11 AM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,571
-
Points 10,315
-
|
Un alt articol bun..self explanatory. 30 Years After Roe v. Wade, How About Choice for Men? By Glenn Sacks On January 22, 1973, the United States Supreme Court eliminated a checkerboard of state laws on reproductive freedom and guaranteed American women choice throughout the country. Thirty years later, American men are still waiting for the same right.
When a woman gets pregnant she has the right to decide whether or not to carry the baby to term, and whether to raise the child herself or to give it up for adoption. In over 40 states she can even terminate all parental responsibility by returning the baby to the hospital within a few days or weeks of birth. Yet if she decides she wants the child, she can demand 18 years of child support from the father, and he has no choice in the matter. When it comes to reproduction, in America today women have rights and men merely have responsibilities. Certainly nobody should be able to dictate to a woman what she can and cannot do with her own body, thus the feminist slogan "My Body, My Choice." Yet our current laws allow a woman to dictate to a man what to do with his body. The average American father works a 51-hour work week, one of the longest in the industrialized world. It is men, overwhelmingly, who do our society's hazardous and most strenuous jobs, and nearly 50 American workers--mostly men--are injured every minute of the 40-hour work week. Can anybody deny that the sacrifices required to pay 18 years of child support take a heavy toll on a man's body, too? Where's his choice? Feminists are legitimately concerned that, if abortion were banned, the government would be exercising control over a very intimate and important part of a woman's life. But when a woman forces a man to be responsible for a child only she wants, and when the state child-support apparatus takes a third or more of his income and jails him if he comes up short, isn't the government exercising control over his life? The "Choice for Men" movement seeks to give fathers the right to relinquish their parental rights and responsibilities within a month of learning of a pregnancy, just as mothers do when they choose to give their children up for adoption. These men would be obligated to provide legitimate financial compensation to cover pregnancy-related medical expenses and the mother's loss of income during pregnancy. The right would only apply to pregnancies which occurred outside of marriage, and women would still be free to exercise all of the reproductive choices they now have. Advocates of Choice for Men note that over 1.5 million American women legally walk away from motherhood every year by either adoption, abortion, or abandonment, and demand that men, like women, be given reproductive options. They point out that, unlike women, men have no reliable contraception available to them, since the failure rate of condoms is substantial, and vasectomies are impractical for young men who plan on becoming fathers later in life. Since there are long backlogs of stable, two-parent families looking for babies to adopt, there is no reason why any child born out of wedlock to unwilling parents would be without a good home. In addition, if women knew that they could not compel men to pay to support children they do not want, the number of unwed births (and the social problems associated with them) would be reduced. Some of those who fought for women's reproductive choices support choice for men. Karen DeCrow, former president of the National Organization for Women, writes: "If a woman makes a unilateral decision to bring a pregnancy to term, and the biological father does not, and cannot, share in this decision, he should not be liable for 21 years of support ... autonomous women making independent decisions about their lives should not expect men to finance their choice." To date, courts have refused to respect men's reproductive rights even in the most extreme cases, including: when child support is demanded from men who were as young as 12 when they were statutorily raped by older women; when women have taken the semen from a used condom and inserted it in themselves, including from condoms used only in oral sex; and when a woman has concealed her pregnancy from her former partner (denying him the right to be a father) and then sued for back and current child support eight or ten years later. The National Abortion Rights Action League (renamed "NARAL Pro-Choice America" on January 1 of this year), has been in the forefront of the struggle for choice for women for over three decades. They explain that "the essence of America is the right to determine the course of one's life, to make one's own choices and shape one's own destiny. A woman's freedom to choose is integral to that concept of liberty." Fine words, but is there one of them which does not apply equally to men? Shouldn't men have a choice, too? |
La astea se adauga abuzurile curtilor in cazuri de asa zise "rapes) (violuri)unde "pretioasele si nevinovatele noastre fecioare" bete critza, drogate si sexed up la maxim dupa nopti de orgii se trezesc cu cite un (sau mai multe) penisuri in ele si incep sa tzipe "viol"
|
|
-
02-18-2007, 12:35 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,806
-
Points 20,300
-
|
xmas, eu nu-s feminista...asta una la mana. Sunt absolut constienta ca egalitate intre barbati si femei nu poate fi din toate punctele de vedere. Sunt constienta ca exista lucruri pe care eu nu le pot face, nu le pot intelege si atunci cer ajutorul barbatului fara sa ma simt jignita sau mai stiu eu cum...daca ar rade de mine ca i-am cerut ceva ce lui i se pare banal. Apoi..eu nu am pretins ca barbatii din organizatiile de mai sus , ar vrea ca femeile sa fie sclave. Am facut doar o comparatie...ce-i drept, poate exagerata.Plus...am vrut sa accentuez ideea ca nicaieri in lume nu se intampla asa ceva cu barbatii, deci de ce mi-ar fi mila de un barbat care plateste pensie alimentara in comparatie cu o femeie care e batuta la ordinea zilei? sex neprotejat pe propria raspundere, este o expresie personala, si nu-i nici o metafora. Inseamna exact ce am scris. Adica barbatul si femeia fac sex neprotejat si amandoi, adica si barbatul si femeia, sunt responsabili pt ceea ce fac. Nu il obliga nimeni pe barbat sa faca sex cu o femeie. Asta pt ca citisem pe unul din site-urile date povestea unui barbat care din mila a continuat relatia cu o femeie. Aceasta l-a mintit ca a fost si este abuzata sexual de barbati si ca din aceasta cauza nu poate avea copii. El barbatul, bucuros de veste, si-a facut treaba si nu s-a gandit nici o clipa ca se pot intampla "miracole". Apoi i-a zis sa faca avort. Bineinteles nu a facut. Nu contest ca aia o fi vreo nebuna ahtiata dupa bani, dar daca tu barbatule, nu vrei copii, asigurate din toate punctele de vedere ca nu ii vei avea. Si nu veni apoi cu pretentii "fa avort, ca eu nu vreau copii". Si aici il ating si pe Dell...sa stii ca nu numai femeile cer avorturile, ci si barbatii....mai ales barbatii. In US, si se stie foarte bine, sunt copile de 17-18 ani care au la randul lor copii. Nu stiu care-i faza, probabil intr-adevar umbla dupa bani. Dar uitandu-ma la ele, caci am cunoscut personal multe cazuri, nu le-am vazut sa arunce cu banii, ba din contra. Asa ca taticul, nici pe departe nu cred ca le da atat de multi bani incat sa nu mai aiba pt ei. Eu nu inteleg care-i faza cu avortul...ce se vrea de fapt? Daca eu hotarasc sa pastrez copilul, si barbatul nu-l vrea, ce ar trebui sa se intample? Sau daca eu hotarasc sa fac avort, dar barbatul vrea copilul, cum ar trebui rezolvata problema? Mergem la tribunal, ne judecam si in functie de rezultat, asa o sa fie? Si am vazut ca ati atins si subiectul "viol" si e vina femeii dupa parerea voastra ca s-a imbracat sexy si a mers la club , unde s-a imbatat. Si e normal sa fie violata. Iarasi pun o intrebare ciudata....cam cati barbati sunt violati asa pe an, de catre femei vorbesc? Si cum poate fi violat un barbat?...vorbesc de sexual intercourse. Si cum vi se poate parea normal, oricat de beata si sexy as fi, sa fiu violata ? Voi n-ati putea intelege vreodata ce inseamna un viol, pt ca anatomia barbatului este diferita. Dar pe mine, numai gandul ca ar fi ceva(penis, mana, si alte obiecte) acolo, ce nu l-am pus eu si nu am dat acordul sa fie pus...ma infioara la maxim. Si voi n-aveti cum sa intelegeti ce inseamna asta, si nu va condamn...dar ma isterizez cand aud ce spuneti....e beata, sexy imbracata, in club...merita violata.
|
|
-
02-18-2007, 01:00 PM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
bonepaula:Eu nu inteleg care-i faza cu avortul...ce se vrea de fapt? Daca eu hotarasc sa pastrez copilul, si barbatul nu-l vrea, ce ar trebui sa se intample? Sau daca eu hotarasc sa fac avort, dar barbatul vrea copilul, cum ar trebui rezolvata problema? Mergem la tribunal, ne judecam si in functie de rezultat, asa o sa fie?
Vrea-nu vrea trebuie sa-si asume responsabilitatea sau sa suporte consecintele. El, ea sau amandoi, in functie de implicare. Avortul este un tip de crima cu premeditare cu circumstante agravante. bonepaula:Si am vazut ca ati atins si subiectul "viol" si e vina femeii dupa parerea voastra ca s-a imbracat sexy si a mers la club , unde s-a imbatat. Si e normal sa fie violata. Iarasi pun o intrebare ciudata....cam cati barbati sunt violati asa pe an, de catre femei vorbesc? Si cum poate fi violat un barbat?...vorbesc de sexual intercourse. Si cum vi se poate parea normal, oricat de beata si sexy as fi, sa fiu violata ? Voi n-ati putea intelege vreodata ce inseamna un viol, pt ca anatomia barbatului este diferita. Dar pe mine, numai gandul ca ar fi ceva(penis, mana, si alte obiecte) acolo, ce nu l-am pus eu si nu am dat acordul sa fie pus...ma infioara la maxim. Si voi n-aveti cum sa intelegeti ce inseamna asta, si nu va condamn...dar ma isterizez cand aud ce spuneti....e beata, sexy imbracata, in club...merita violata.
1. De ce se imbata femeile? 2. De ce se imbraca femeile "sexy"? 3. De ce comit femeile actiunile 1 si 2 (v. mai sus) in conditii neadecvate (ex.: in night cluburi)? Lipsa de responsabilitate? Nepasare? Ego? Dorinta de-a fi bagate in seama cu orice pret? Desfranare? 4. Savoir c'est prevoir. Nu ni se pare normal sa fie violate femeile. Ni se pare si mai putin normal ca femeile sa se comporte cu nepasare si pe urma sa se planga ca au patit ce-i mai rau.
|
|
-
02-18-2007, 01:43 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,806
-
Points 20,300
-
|
Dell, imi raspunzi la intrebari cu intrebari. Barbatii de ce se imbata? Oamenii, in general de ce se imbata? De ce exista alcoolul, drogurile? De ce se vand haine sexy? De ce exista cluburi? Faptul ca sunt imbracata sexy intr-un club, si sunt beata....nu da dreptul NIMANUI sa ma violeze. Nici unei femei nu ii face placere sa treaca printr-un viol...chiar daca voi pretindeti ca "o cauta cu lumanarea". Referitor la avort....Crede-ne te rog, ca in US, se fac copii pe banda rulanta la varste foarte fragede. Cum zicea cineva mai sus, cate 5 copii cu tatici diferiti. Sunt constienta ca avortul e un fel de crima, dar exista situatii cand nu are rost sa chinui viata ta, a tatalui, si a copilului, doar pt ca avortul e crima si pacat. O fata de 17 ani care face copil , eu nu o pot considera "responsabila", ci exact invers. Faptul ca esti apt sa faci sex, nu inseamna ca esti apt sa fii parinte...iar la varsta de 17 ani esti tu insuti un copil. Iar eu repet parerea mea : nu vrei copii, PROTEJEAZA-TE! Si tu barbate, si tu femeie !
|
|
-
02-18-2007, 03:43 PM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
Barbatii care se imbata regulat sun betivi. Betivii sunt oameni cu caracter slab si vointa la fel, in esenta niste slaviroti ai propriilor dorinte in afara de care nu exista nimic mai important pe lume pentru ei. Barbatii care se imbata ocazional, rar sunt "victimele" unor accidente ce se pot evita usor sau sunt niste teribilisti, cred ca a fi beat e cool, impresioneaza pipitele (pe o femeie adevarata numai comportarea de betivan n-o impresioneaza).
La femei poate raspunzi tu. E clar ca betivele stau slab cu caracterul si vointa, la fel ca si barbatii din aceeasi categorie.
Daca nu stii, ceea ce ma indoiesc, dar cum putine lucruri sunt 100% sigure, continui totusi: un barbat ii plac femeile. Nu pipitele sau pustoaicele, ci femeile de caracter, cu defectele si calitatile lor, care nu e necesar sa arate traznet. Si in nici un caz nu trebuie sa fie perfecte. Si care nu se reped la cascaval ca ochii inchisi si gura deschisa. Pin-up girls sunt pentru fraieri.
Femeia care nu are cultura familiei e un hermafrodit bezmetic, o fiinta debusolata pentru care nordul este de fiecare data altul. Femeia moderna este incapabila de a-si exercita feminitatea. Femeia moderna are drept prioritati prioritatile barbatului, dar pe cele ale barbatului dezordonat, consumator manelizat, aiurit.
Femeia moderna prefera sa nu stie ca cel mai important eveniment social din istoria cunoscuta a umanitatii este luatul mesei in familie, acasa. Luatul mesei in familie, acasa, regulat (zilnic). Nu la restaurant si nici in pub-uri. Mancarea gatita in casa de femeie si apreciata cum se cuvine de ceilalti membri ai familiei e mai importanta decat un sac de-o tona plin cu diamante Koh-i-Noor.
Pentru femeia moderna gatitul este o obligatie sclavagista si prin asta feminitatea a fost aruncata la cosul de gunoi. Tot prin asta copiii sunt "hraniti" de catre mamele moderne cu porcarii readily available in orice magazin alimentar. Pentru mamele "moderne" hranitul copiilor este o corvoada, o obligatie sclavagista inacceptabila atat timp cat implica un efort semnificativ.
Femeia moderna crede cu inversunare ca imbracamintea "sexy" le face atragatoare. Logica de pipita. Femeia atragatoare este femeia sexy la superlativ, care n-are nevoie de G-strings, accesorii sofisticate si comportare provocatoare excesiva pentru impresionarea unui barbat (si care NU este perfecta, la propriu si la figurat). Vorbesc de barbati si nu de reprezentantii masculinitatii moderne decazuti in conditia de dihori samponati.
Barbatul modern a decazut din conditia de barbat si stapan al familiei in cea de consumator aiurit avand drept repere propriile dorinte pervertite de o viata dezechilibrata. Femeia moderna a decazut din conditia de femeie si de stapana a casei in cea de hermafrodit bezmetic prada acelorasi dorinte ca si barbatul modern manelizat.
Familia? Pentru omul modern este obsolete, un nonsens. Femeile si barbatii moderni: o gloata cu morala si comportare de hamster frustrat.
|
|
-
02-18-2007, 05:12 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,806
-
Points 20,300
-
|
Dell...daca eu decid sa merg la un club, sa ma imbrac sexy si sa ma imbat, am tot dreptul sa fac asta si n-are nimeni dreptul sa ma violeze doar pt ca i se pare ca as vrea CEVA. Un viol inseamna ca eu zic "nu opreste-te"...si el continua....si nu conteaza unde sunt, cum sunt imbracata, si cat alcool am consumat. NU inseamna NU ! Si daca tu ai impresia ca inseamna DA....este doar impresia ta. Tot ce ai scris referitor la femeia moderna se indeparteaza de la subiect si nu este un raspuns la intrebarile mele...dar iti impartasesc parerile in mare parte. Atata doar ...daca eu cer ajutorul barbatului la bucatarie, mi-ar place sa ma ajute. Daca nu cer, inseamna ca n-am nevoie. Nu consider gatitul o obligatie sclavagista, dar cred ca exagerezi punand pe primul loc "mancarea" intr-o casnicie.
|
|
|
|