|
|
Povestea mea... americana
Last post 12-19-2007, 08:15 PM by cali girl. 75 replies.
-
12-14-2007, 05:46 PM |
-
christye
-
-

-
Joined on 10-02-2007
-
-
Posts 24
-
Points 0
-
|
Re: Povestea mea... americana
Ce aeropot Otopeni domne ? De ce nu aeroport Las Vegas ......dupa ce am inebunit pe toata lumea ca vreau acasa si ca eu nu o sa fiu niciodata fericita aici .....dupa ce i-am stricat 3 zile la birou ,dupa ce am ascultat pe toata lumea cat de proasta sunt daca plec si totusi sustineam ca vreau sa fiu proasta .....cand in final am ajuns la aeroport si am realizat ca exista riscul sa nu-l mai vad deloc ......l-am intrebat daca mai vrea sa se casatoreasca cu mine si culmea,desi era sa faca un atac de cord ......a vrut.Asa ca ieri 13 Decembrie am devenit Ms Johnson imbracata in blugi,adidasi si bluza crem...... Ma intreb daca a insemnat ceva faptul ca mi-a spus ca l-am facut de ras in fata familiei si a colegilor sau faptul ca m-a sunat o colega de-a lui sa ma intrebe daca ma bate sau se comporta urat cu mine ....... Sper sa nu incepeti si voi sa ziceti ca-s dusa cu capul ca nu as putea face altceva decat sa va dau dreptate Acu tre sa ma apuc de citit sa vad ce altceva in afara de certificatul de casatorie am nevoie......
|
|
-
12-14-2007, 07:53 PM |
-
cali girl
-
-

-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 174
-
Points 0
-
|
christye: Ma intreb daca a insemnat ceva faptul ca mi-a spus ca l-am facut de ras in fata familiei si a colegilor sau faptul ca m-a sunat o colega de-a lui sa ma intrebe daca ma bate sau se comporta urat cu mine .......
Daca te intrebi lucrurile astea, sincere regrete to Mr. Johnson, pt. ca inseamna ca te-ai casatorit dintr-un sentiment de vinovatie, si nu pt. ca asta iti doreai. Tot asa val-vartej probabil ca ai sa il si parasesti. Nu-mi displace nimic mai mult la genul asta feminin al nostru decat drama queens, care intorc lumea cu fundu-n sus pt. ca asa li s-a nazarit lor. Pacat de barbatu' ala al tau saracu', tare mi-e ca o sa-i faci multe zile fripte.
On their death bed, nobody brags they've always flown economy class.
|
|
-
12-14-2007, 08:09 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,851
-
Points 20,660
-
|
Cali girl, nu cred ca este cazul sa judecam , desi itzi intzeleg rabufnirea, ca sa o numesc asa, totusi fiecare e liber sa isi traiasca viatza cum vrea, si doar din greseli se invatza. Christye, din clipa in care ai intrat pe forum si ai postat la acest topic, fiecare postare demonstreaza nehotararea ta in decizii, si de acolo apare si intrebarea daca stii ce vrei? Poate modul tau de a te exprima este mai diferit, si nah... pot intzelege asta, dar totusi observ ca la fiecare postare a ta trebuie sa specifici cat de mult esti atinsa de "lumina reflectoarelor". Nu e o critica ci doar o constatare. Felicitari!!! si sper ca de acum inainte sa nu uitzi de acel sentiment de care vb mai sus , in clipa in care ai realizat ca e posibil sa nu il mai vezi niciodata. O iubire trebuie pretuita, inainte de a primi , trebuie sa daruiesti, de fapt cred ca in asta si consta iubirea. La fel sper ca la prima problema care o sa apara in viatza voastra tu sa nu fugi repede la mami si la tati, ca deh .... nu e totul asa de roz cum ai tu chef , sau ai vrea tu sa fie.
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
12-14-2007, 08:10 PM |
-
seagull
-
-

-
Joined on 02-15-2007
-
Boat Town USA, MI
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Doamne ajuta-l pe Mr. Johnson...
|
|
-
12-14-2007, 08:26 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,368
-
Points 6,995
-
|
This really cracks me up... Uff, I needed a good laugh, but this is too much .
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
12-14-2007, 08:30 PM |
-
cali girl
-
-

-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 174
-
Points 0
-
|
Leona, nu e vorba de a judeca, se vorbea in ceva post-uri precedente de asumarea parerilor atunci cand le ceri pe un forum public. Si nici nu e nici o rabufnire din partea mea, e doar o concluzie la care am ajuns citind ce a scris Mrs. Johnson aici. Mie imi e mila de americanu' asta saracu, care din ce spune ea e un om decent, si care acum s-a legat la cap fara sa il doara. Eu, barbat sa fi fost, dupa toate indoielile ei daca sa ma ia sau nu, o trimiteam pachet in Romania, pt. ca nu as fi avut nevoie de cineva nesigura daca ma vrea sau nu. Dar el saracu' ori o iubeste de nu mai vede la un metru in fata, ori se teme de gura lumii, ca ce-o zice familia, ce-or zice colegii de la serviciu, etc. Traiesc in California, si vad tipe de genul asta in fiecare zi cand trebuie sa ia o decizie, si nu e vorba de maritis, ci de ce sa aleaga de pe meniul unui restaurant...vai ce drame se mai desfasoara in fata noastra, se vor ingrasa o juma' de livra de la salata Caesar, sau o livra de la salata Cobb???? Sa treci de la a fi in drum spre aeroport pt. a pleca acasa la chiar a te casatori cu americanu', dovedeste o decizie de impuls, necantarita absolut deloc, care mai devreme sau mai tarziu va veni sa te bite you in the behind. Sincer, eu nu am nici un fel de simpatie pt. ea, dar mi-e tare mila de el. Uneori ma gandesc daca nu are dreptate Prism sa generalizeze....aaaaaaggggghhhhhhhh!!!
|
|
-
12-14-2007, 09:26 PM |
-
christye
-
-

-
Joined on 10-02-2007
-
-
Posts 24
-
Points 0
-
|
Acu ce sa spun ? ca aveti dreptate si ca sunt atat de nehotarata cand iau decizii de o importanta deosebita pentru mine incat stau si intorc problema pe toate partile pentru ca in final sa iau o hotarare in ultima secunda. Cu toata nehotararea mea acum sunt impacata cu decizia mea si stiu ca suna ciudat dar daca nu treceam prin toata povestea asta nu as fi avut niciodata senzatia ca ceea ce fac este bine. Macar acum mi-am dat seama ca exista niste sentimente pentru el si nu cred ca-s numai de vinovatie pentru ca sunt suficient de egoista incat sa ma descurc cu sentimentul de vinovatie daca ar fi doar atat  Adevarul e ca si mie mi-e mila de el dar....ma stie de doi ani de zile asa ca ar fi trebuit sa se obisnuiasca deja cu mine si inainte de casatorie i-am spus ca e cam greu sa ma schimb si ca e posibil sa mai aibe parte de scene de genu asta ( desi sper sa nu..).
|
|
-
12-14-2007, 10:09 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,851
-
Points 20,660
-
|
Pe bune acum, tu citesti ce scrii????????????? Esti "fenomenala" !!!!!!!!!! ( asta ca sa continui sa fiu finutza) " Macar acum mi-am dat seama ca exista NISTE sentimente pentru el". Mai multe sentimente ai presupun pentru un sarac care sta la coltz de strada si cerseste. C'mon , tu chiar nu realizezi ca soarele nu se invarte in jurul tau? Oi fi tu frumoasa, dar ....... in viatza asta lucurile se mai si schimba, anii trec, frumusetzea paleste, puterea dispare, ..... singurele lucruri care raman sunt constiintza si spiritul nostru. Pentru simpla mea curiozitate te-ai pus cumva in locul acelui om??? Cum te-ai simtzi tu , sa ai de-a face cu o persoana ca tine, si sa itzi faca tot ceea ce ii faci tu, sa vorbeasca , gandeasca si sa actioneze ca tine???????????? PS. Cali Girl, Prism, cu tot stilul lui direct (neplacut pentru multi), ARE dreptate.
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
12-15-2007, 09:40 AM |
-
mariuca
-
-

-
Joined on 04-03-2006
-
-
Posts 132
-
Points 0
-
|
cali girl: Nu-mi displace nimic mai mult la genul asta feminin al nostru decat drama queens, care intorc lumea cu fundu-n sus pt. ca asa li s-a nazarit lor.
OFF TOPIC : Cali girl ...stiu ca poate intrebarea pare stupida, dar e din nestiinta si onesta. Tot aud in stanga si dreapta de acest termen "drama queen" ... Ce alte situatii, in afara de cea specificata de tine mai sus, ar face parte din 'drama queen' ? ...Te intreb asta pt. ca sa inteleg mai bine acest ..hai sa-i zic 'concept'. Thanks a million for your answer !   P.S. Exista si o "drama king "  cali girl:Pacat de barbatu' ala al tau saracu', tare mi-e ca o sa-i faci multe zile fripte.
I can't be agreed more !
" It's never too late to dream and live the life you want. You are still alive, right ?? "
|
|
-
12-15-2007, 10:41 AM |
-
karla
-
-

-
Joined on 01-11-2007
-
Colorado
-
Posts 336
-
Points 0
-
|
Eu eram sigura ca nu o sa se intoarca in Romania Christye, vezi ca trebe sa stai cu el maritata cel putin 2 ani Dar cum o poti maica draga sa stai cu el daca nu il iubesti?
|
|
-
12-15-2007, 11:36 AM |
-
geani_23
-
-

-
Joined on 07-16-2005
-
Boston, MA
-
Posts 725
-
Points 1,335
-
|
Rautaciunilor!! Si totusi....kind of an odd story....my opinion...il iubesti sau nu, simple as that. Este evident ca ti-a fost foarte greu sa lasi in urma Romania, de aici totul s-a transformat in nesiguranta, pana si sentimentele pentru el. Nu pot decat sa iti urez succes in noua viata & adaptare cat mai usoara! Dar nu uita, tot omul e sortit greselii...oricand simti ca nu ai luat decizia gresita, o repari....asta este!
|
|
-
12-15-2007, 09:08 PM |
-
christye
-
-

-
Joined on 10-02-2007
-
-
Posts 24
-
Points 0
-
|
Leona : " Macar acum mi-am dat seama ca
exista NISTE sentimente pentru el"….eu vad lucrurile
destul de simple ,inainte nu eram sigura daca il iubesc sau nu acum macar stiu
ca simt ceva , nu stiu daca este iubire pentru ca ….pentru ca nu cred ca am
iubit niciodata sau poate ca am eu o alta viziune asupra a ceea ce inseamna
iubirea.Iubirea pentru mine nu inseamna sa te simti bine in compania cuiva sau
sa-ti pese atat de mult de cineva incat sa nu te mai gandesti la binele tau ci la
binele lui dar de , fiecare cu viziunea lui nu-I asa ? Daca asta e sufficient ca
sa poti spune ca iubesti pe cineva atunci pot spune si eu ca il iubesc.
Pentru simpla mea
curiozitate te-ai pus cumva in locul acelui om??Tocmai ca m-am pus in locul
lui hotarasem sa plec pentru ca sa nu fie necesar sa treaca prin ceea ce tocmai
a trecut acum peste cateva luni de zile cand déjà lucrurile se vor schimba.Am
considerat ca e mai bines a sufere acum ( si mai putin ) decat mai tarziu.
Cali girl : daca faptul ca nu vroiam sa fac o greseala casatorindu-ma
cu el ti se pare ca ma poate cataloga ca facand parte din genul drama queen
atunci asta e.Genul asta feminin al nostru mi se pare mult prea mult spus dar
avand in vedere ca esti de mai mult timp pe forum probabil ca stii mai multe
povesti de genul asta asa ca nu am de ce sa ma stresez prea tare din acest
motiv.Probabil ca tu stii exact ce vrei sa faci ,cum sic and ceea ce e de
apreciat.Felicitari ca nu faci parte din genul drama queen. Totusi mi se pare
ca e o diferenta cam mare casatorie si
alegerea meniului dar de……..
Karla :Nu am inteles de ce TREBUIE sa stau maritata cu el
cel putin 2 ani ,daca te referi la green card nu asta este scopul meu.Nu am
venit aici cu ideea de a ma casatori ca sa pot obtine green cardul ,daca asta
era dorinta mea aceste discutii nu ar mai fi existat deoarece as fi stiut exact
ce vreau:green card nu-I asa ? La intrebarea aia nici nu e cazul sa raspund
pentru ca intr-un fel am raspuns déjà Leonei,daca tu stii mai bine decat mine
ca nu-l iubesc atunci cred ca e cam tarziu , ai fi putut sa ma anunti mai
devreme !
Geani_23 esti
dragut/a si-ti multumesc pentru urari .
Nu sunt atat de scorpie precum credeti , sunt in schimb
foarte nehotarata dar asta pentru ca imi dau seama ca nu e vorba doar de mine
aici ci si de el.Acum o sa ma trimiteti la psiholog sau de ce nu psihiatru dar idea
ca exista riscul sa divortez la un moment dat ma sperie al dracu de tare.Cand
eram mica parintii unei prietene a mea au divortat si stiu ca nu s-a simtit
deloc bine ,de atunci mi-am zis ca nu o sa ma marit decat daca sunt 100%
convinsa ca ….el e alesu .
Probabil ca prea multa sinceritate strica dar asa sunt si nu cred ca o sa ma pot schimba prea curand .
|
|
-
12-15-2007, 10:42 PM |
-
cali girl
-
-

-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 174
-
Points 0
-
|
Mariuca, m-ai facut za zambesc! pentru ca eu am fost delicata folosind termenul asta. Sa-ti spun cum le zice sotu'? Ok, hai ca o zic, desi s-ar putea sa nu treaca de filtru: attention ho!! (ho e prescurtarea de la un termen care in mod sigur nu trece). Adicatelea cineva care "boo hoo's and ba ha's about all the crap in her life, that's going on claiming "Too much drama" but in reality brings it all on herself", ori "Someone who turns something unimportant into a major deal. Someone who blows things way out of proportion whenever the chance is given", ca sa citez din urban dictionary. In contextul de fata cineva care s-a carat din Romania tocmai pana in America nu pentru altceva decat sa se marite, constienta fiind deci de ce vine aici, si care cum s-a vazut fara atentia cu care era inconjurata acasa, a creat o falsa dilema numai pentru ca ii lipsea atentia: sa ma marit sau nu? DUH!!!!! De ce esti frate aici, daca nu de-aia???? Si noi toti ca niste papagali ne-am inghesuit sa ii dam raspunsuri si sfaturi, cand tot ce ea vroia era sa fie subiect de discutie. Cineva care chiar avea o problema pentru ca nu stia ce sa faca, asculta sfaturile...sau nu...si pe urma le punea, sau nu, in aplicare. Dar o drama queen nu face asta, in loc sa isi vada de treaba ei si sa isi asume decizia, vine inapoi, se tot explica, pt. ca de, are nevoie de atentie. Deci cam asta e in mare treaba. Sper ca te-am lamurit cat de cat, daca nu, mai incerc, nu-i bai, ca e un concept pe care nu il intelegi decat daca il vezi in actiune la greu. Tare iti doresc sa nu!!!  I'm giving up on feeding the drama queen with attention...it's soooo not worth it!
|
|
-
12-16-2007, 01:06 AM |
-
vpdana
-
-

-
Joined on 01-06-2007
-
-
Posts 314
-
Points 0
-
|
Am citit si eu povestea Americana a lui Christye…., e misto ce sa zic, o alta telenovela romaneasca Nu de mult m-am intors din Romania, si nu ma surprinde deloc povestea ei. Ea e aici de numai o saptmana, asa ca… goana dupa teatru, drama, telenovela, nemaipomenit, cum vrei sa o numesti, este inca proaspata. Cam asta fac majoritatea fetelor pe acasa. Cred ca au prea mult timp liber, si atunci trebe sa si-l umple cu ceva. E misto acuma, ai plecat la aeroport, te-ai intors, te-a cerut in casatorioe, v-ati casatorit brsuc… wow , iti dai seama cata aventura, cata nebunie, cine mai e ca tine. C’mon Christye, ai zis ca ai aproape 30 de ani. La varsta asta ar cam trebui sa fi trecut de fazele astea. Parearea mea e ca ai venit aici nu numai pentru el, da el e legatura de baza, dar tu vroiai o aventura super palpitanta, sa ai ce povesti pe acasa o bucata buna de timp. Te-ai gandit tu ca daca nu e sa-ti placa de el asa mult, tot o sa fie bine ca esti in America si va contribui asta la fericirea relatiei voastre…, numai ca ajunsa aici nu ai gasit America asa cum iti imaginai tu. Totul e pustiu in jur, plictisitor, nu tu prieteni, nu tu familie, telefonul nu-ti mai bazaie nonstop, mai ales acuma in perioada sarbatorilor cand sti ce nebunie e acasa… nasol, si mie imi lipsesc sarbatorile din Romania. In fiecare an imi zic ca la anul nu mai stau aici de sarbatori, dar in fiecare uit dupa ce trec sarbatorile  Sa sti ca astea nu o sa se schimbe, cam tot numai tu si el veti fi de acum incolo, asa ca daca nu-l iubesti atat de mult, ai doar niste sentimente pentru el, eu zic ca o sa-ti fie foarte greu si mai devreme sau mai tarziu vei pleca, pentru ca, cred eu, nici America nu e ceea ce credeai tu, si oricat de mare si frumoasa e, tot nu o sa te faca fericita. Concediul s-a terminat, baiatul pleaca la lucru, vine seara obosit, nu o sa fie iesiri la baruri, vara la terase si alte faze si "fite" cica asa de zice mai nou de acasa. Sorry, dar asa vad eu lucrurile.
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
|
|
-
12-16-2007, 05:10 PM |
-
Eris
-
-
-
Joined on 08-07-2007
-
-
Posts 142
-
Points 0
-
|
christye: Leona : " Macar acum mi-am dat seama ca exista NISTE sentimente pentru el"….eu vad lucrurile destul de simple ,inainte nu eram sigura daca il iubesc sau nu acum macar stiu ca simt ceva , nu stiu daca este iubire pentru ca ….pentru ca nu cred ca am iubit niciodata sau poate ca am eu o alta viziune asupra a ceea ce inseamna iubirea.Iubirea pentru mine nu inseamna sa te simti bine in compania cuiva sau sa-ti pese atat de mult de cineva incat sa nu te mai gandesti la binele tau ci la binele lui dar de , fiecare cu viziunea lui nu-I asa ? Daca asta e sufficient ca sa poti spune ca iubesti pe cineva atunci pot spune si eu ca il iubesc. Pentru simpla mea curiozitate te-ai pus cumva in locul acelui om??Tocmai ca m-am pus in locul lui hotarasem sa plec pentru ca sa nu fie necesar sa treaca prin ceea ce tocmai a trecut acum peste cateva luni de zile cand déjà lucrurile se vor schimba.Am considerat ca e mai bines a sufere acum ( si mai putin ) decat mai tarziu. Cali girl : daca faptul ca nu vroiam sa fac o greseala casatorindu-ma cu el ti se pare ca ma poate cataloga ca facand parte din genul drama queen atunci asta e.Genul asta feminin al nostru mi se pare mult prea mult spus dar avand in vedere ca esti de mai mult timp pe forum probabil ca stii mai multe povesti de genul asta asa ca nu am de ce sa ma stresez prea tare din acest motiv.Probabil ca tu stii exact ce vrei sa faci ,cum sic and ceea ce e de apreciat.Felicitari ca nu faci parte din genul drama queen. Totusi mi se pare ca e o diferenta cam mare casatorie si alegerea meniului dar de…….. Karla :Nu am inteles de ce TREBUIE sa stau maritata cu el cel putin 2 ani ,daca te referi la green card nu asta este scopul meu.Nu am venit aici cu ideea de a ma casatori ca sa pot obtine green cardul ,daca asta era dorinta mea aceste discutii nu ar mai fi existat deoarece as fi stiut exact ce vreau:green card nu-I asa ? La intrebarea aia nici nu e cazul sa raspund pentru ca intr-un fel am raspuns déjà Leonei,daca tu stii mai bine decat mine ca nu-l iubesc atunci cred ca e cam tarziu , ai fi putut sa ma anunti mai devreme ! Geani_23 esti dragut/a si-ti multumesc pentru urari . Nu sunt atat de scorpie precum credeti , sunt in schimb foarte nehotarata dar asta pentru ca imi dau seama ca nu e vorba doar de mine aici ci si de el.Acum o sa ma trimiteti la psiholog sau de ce nu psihiatru dar idea ca exista riscul sa divortez la un moment dat ma sperie al dracu de tare.Cand eram mica parintii unei prietene a mea au divortat si stiu ca nu s-a simtit deloc bine ,de atunci mi-am zis ca nu o sa ma marit decat daca sunt 100% convinsa ca ….el e alesu . Probabil ca prea multa sinceritate strica dar asa sunt si nu cred ca o sa ma pot schimba prea curand .
Auzi, Cristina Johnson! Prima data felicitari pentru casatorie! Sper sa ai atat minte in cap incat sa-l respecti pe omul ala, chiar daca nu-l iubesti (inca)! Si altceva. Inceteaza sa te mai disculpi si in acelasi timp sa si ataci alte persoane de pe forum. Fa o pauza de forum si in general de internet, de telefoane la "mama acasa", la "prieteni cu intentii bune", etc. Iti spun asta pentru ca stiu ca pe tine te poate influenta si o vanzatoare de la Walmart daca iti spune ca nu te potrivesti cu el. Incearca sa iesi din basmul "Cristina cea mai frumoasa si desteapta a venit in America sa faca furori" ... Si posteaza iar in cateva luni cum iti merge... Noroc!
|
|
-
12-16-2007, 05:31 PM |
-
seagull
-
-

-
Joined on 02-15-2007
-
Boat Town USA, MI
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Eris: "Cristina cea mai frumoasa si desteapta a venit in America sa faca furori" ... Si posteaza iar in cateva luni cum iti merge... Noroc!
Desteapta...the jury is still out on that one....iar frumoasa; nu stim cit te frumosa e, Cristina posteaza si tu o poza sa te vedem!
|
|
-
12-16-2007, 06:09 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,806
-
Points 20,300
-
|
M-am gandit ceva timp la cum as putea privi "povestea" asta. Iaca...am vazut de-a lungul timpului cazuri in care doi oameni iau decizia sa se casatoresca brusc si dintr-o data. Unele perechi rezista si se felicita pt decizia luata, alte perechi divorteaza rapid cand isi dau seama ca a fost un impuls necugetat. Singura diferenta aici este ca (OF OF OFFFFFF) Christye a venit in State pt a face pasul asta...a avut ceva dubii, dar pana la urma si-a urmat impulsul. Caci daca am vorbi de un astfel de caz petrecut in Romania, n-ar mai fi privit ca o asa mare tragedie. Le-am ura " Casa de piatra , fericire si noroc" , ne-am arata sau nu dubiile cu privire la viitorul celor doi si cam atat. Dar na...fata romanca si barbatul american...no way she can actually have "some" feelings for him.
Christye, eu nu te privesc ca pe o "drama queen". Ai avut ceva curaj sa postezi pe un forum prin ce treci. De obicei, cand auzim povesti "iesite din comun" sau care nu se incadreaza in "normal", avem tendinta sa judecam. Sincer, cand ti-am citit postarea in care ai spus ca te-ai casatorit, mi-am zis "fata asta e nebuna, acu il iubeste, acu nu-l iubeste, acu pleaca in Romania, acu se casatoreste. Oh my God !!!!" (scuze!). Insa mi-am amintit ca sunt adepta vorbei "Live as if you'll die today", so to me it makes perfect sense what you just did. Pot sa am o suta de dubii si sa fiu nehotarata si sa-mi fie frica sa fac "ceva", dar daca maine ma trezesc cu gandul sa fac "acel ceva", o s-o fac fara regrete ! Life is beautiful, crazy and .....short, so go for it !!!!!!
Asa ca .....Felicitari din partea mea proaspetilor insuratei!
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
12-16-2007, 07:41 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,368
-
Points 6,995
-
|
Eris:Fa o pauza de forum si in general de internet, de telefoane la "mama acasa", la "prieteni cu intentii bune", etc.
Eu as trimite-o in luna de miere, dar nu cred ca ma asculta, ca am trimis-o si acasa in Romania si ea s-a dus la Vegas.  Chiar asa, mai proaspeti insuratei...dar cum de te lasa inima sa-i dai o pauza sotiorului? Uff, dar n-as avea timp nici de respirat daramite de comentat si dat explicatii pe forum... Mai fetelor, eu nu inteleg de ce il compatimiti asa pe Mr. Johnson...se pare ca a cautat pana a gasit...cine stie ce plictiseala e pe acolo prin Arizona, si nah cand unii vad asa drama ca in filme, incepe sa le curga si lor adrenalina prin sange...a lifetime challenge... Fatuca i-a tot zis de 2 ani ce poama e, daca el n-a vazut si auzit in 2 ani...apoi D-zeu cu mila, or cine se cauta se gaseste.
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
12-16-2007, 08:16 PM |
-
christye
-
-

-
Joined on 10-02-2007
-
-
Posts 24
-
Points 0
-
|
Mi-am zis ca nu o sa mai intru pe forum ca sa nu fiu tentata sa raspund la ceea ce spuneti despre mine ,era de asteptat sa nu ma inteleaga toata lumea si stiu ca in general nu-mi place ca cineva sa creada altceva despre mine decat ceea ce cred eu ca ar fi corect.Acesta este si motivul pentru care am incercat sa ,,ma scuz'' fata de toata telenovela asta dar nu am reusit decat sa-mi pun in cap si mai multe persoane decat erau deja. Bonepaula insa a reusit insa sa ma faca sa cred ca poate nu-s chiar atat de greoie in exprimare de vreme ce a inteles exact cum sunt.Desi nu-mi place sa ma repet o sa o fac acum :tot ceea ce scrisesem inainte sa iau decizia sa ne casatorim a fost adevarat si mai adevarat este faptul ca acum sunt foarte impacata si fericita pentru ca am luat decizia potrivita si cred ca a fost luata si la momentul potrivit. In ceea ce priveste curiozitatea fata de cum arat as putea pune o poza dar din nefericire fac parte din categoria persoanelor fotogenice si exista riscul sa credeti ca as fi frumoasa.Ei bine nu-s frumoasa deloc , am nasul mare ( ca al lui Ceausescu daca va amitinti...),buzele subtiri , fusta nu port niciodata pentru ca am picioarele strambe iar mai nou am inceput sa ma ingras.Si nu , nu-s genul care sa se planga ca e urata in schimb imi dau foarte bine seama ca nu trebuie sa ma pacalesc singura ca arat bine desi asta nu inseamna ca nu as avea incredere in mine.M-am obisnuit cu mine asa cum sunt.Eu zic ca sunt normala .....frumoasa nu,dar nici sa fuga lumea din jurul meu nu sunt. In schimb sunt sincera , incerc sa vad intotdeauna partea plina a paharului , imi place sa ajut pe toata lumea,unii ar spune ca sunt un pic ( sau mai mult ) nebuna ca nu ma incadrez in nici un tipar feminin,imi place sa beau bere din sticla,imi place sa dansez si sa joc fotbal,nu stiu sa gatesc in schimb ma pricep la masini si calculatoare , nu-mi plac si nici nu port bijuteriile,nu stiu sa ma machiez si nu cred ca voi invata niciodata,consider ca banii sunt ca sa-i cheltui nu sa-i tii sub saltea,ma adaptez foarte repede in orice mediu.......si nu-mi pasa daca mor maine.Singurul lucru la care ma gandesc daca ar fi sa mor ,sunt familia si prietenii mei pentru ca stiu cum e sa iti moara cineva din familie sau un prieten si nu as suporta ideea ca ei sa treaca prin durerea de a ma pierde.Stiu ca suna deja dramatic si nu incerc sa captez nici o atentie dar asa sunt eu ,promit sa nu mai raspund la nici un post oricum. Si cu riscul de a ma repeta iar , am indraznit sa-mi exprim sentimentele aici pentru ca m-am gandit ca voi intelegeti mai bine situatia mea nefiind orbiti de America cum sunt majoritatea prietenilor sau familiei mele.Singura care mi-a spus sa ma intorc a fost mama care desi era fericita ca am hotarat sa ma logodesc intr-un final ...nu-i placea ideea de a ma stii atat de departe in rest,absolut toti sa-u gandit la banii pe care ii are sotul meu , la viata care va fi mai buna , la totul mai putin la mine,Priveau situatia din punctul lor de vedere nu din al meu desi trebuiau sa se astepte ca nu o sa ma intereseze banii sau tara dar ....asa sunt majoritatea romanilor cand afla ca unu e pe cale sa ,,dea cu piciorul la o viata mai buna'' . Ceea ce inca nu am reusit sa inteleg este cum de acasa am reusit sa ,,combin'' 7 cupluri din care 3 sunt casatorite si au si copii iar cand a fost vorba de mine nu am fost in stare sa imi dau seama de ce vreau cu adevarat....toata viata am facut ce am vrut fara sa am nevoie de nici un sfat iar acum m-am blocat si cel mai stresant este faptul ca ( si nu inteleg de ce...) imi pasa de ceea ce spuneti despre mine.
|
|
-
12-16-2007, 08:20 PM |
-
cali girl
-
-

-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 174
-
Points 0
-
|
Aoleu, Arissa, nu vazui ca-i in AZ!!!! Da, plictiseala mare p-acolo cu toti pensionarii care vin valuri-valuri, zici ca iau statul ala cu asalt! Mai scriam eu odata, cand parca vorbeam de locuri in America unde ne-ar placea sa stam....ptiu, piei drace!! Hai ca nu vreau sa fac misto de Zonies, da' tare ma intreb daca Madam Johnson nu sta pa' langa Yuma, ca daca da, e jale fratioare!!!! E plictiseala cat casa. Si in rest e cam nasol, ca e desert cat vezi cu ochii, si stiu ce vorbesc, ca ii am pe in-laws in Phoenix.... Acuma "iegzista" o explicatie!
|
|
-
12-16-2007, 11:09 PM |
-
seagull
-
-

-
Joined on 02-15-2007
-
Boat Town USA, MI
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
christye: promit sa nu mai raspund la nici un post oricum.
Nu ar trebui sa-ti pese chiar asa de mult ce zicem noi, sau sa o iei prea personal. Ne plictisim si noi, iar tu esti prospatura pe aici....We're just having a little fun.
|
|
-
12-17-2007, 02:35 AM |
|
|