Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Religie, ne ajuta sau nu?

Last post 04-25-2007, 04:29 AM by Dell. 52 replies.
Page 2 of 2 (53 items)   < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  •  04-24-2007, 08:55 AM 59891 in reply to 59884

Re: Religie, ne ajuta sau nu?

Tot ce se intampla de cand e lumea si pana in prezent sunt descrise in Biblie. Pana si cei pierduti! Eu sunt credincioasa, chiar daca nu merg la biserica saptamanal dar cred in Dzeu si voi crede mereu! Si pt ca am fost educata in acest mod dar si pt ca tot ce mi s-a intamplat in viata si ce mi se va intampla de acum incolo sunt venite de la EL, bune sau rele! Asta nu denota mediocritate intelectuala sau dorinta mea de a ma lega de ceva, de a ma lasa controlata de un "mit"; nicidecum. A te lasa condus nu are legatura cu credinta (treburile astea erau valabile demult, vezi Anglia, cand religia era o putere in adevaratul sens al cuvantului).

Cred in Dzeu si in puterea lui si da, imi fac rugaciunea in fiecare seara, asta ma tine cu mintea limpede! praying

•  04-24-2007, 10:31 PM 59905 in reply to 59884

Dell:
    Mda, si pe urma vine un cutremur si zici: oh, God!
    Cam subtire consistenta lui "nu ma intereseaza". Sau ai vrut sa zici "nu ma intreseaza asa mult"?

...NU MA INTERESEAZA  AT ALL ...cutremurul n-are nimic de a face cu "god' dar daca tie iti place sa gindesti ca are,bine pentru tineWink

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  04-25-2007, 04:29 AM 59913 in reply to 59905

javacool:
    Dell:
    Mda, si pe urma vine un cutremur si zici: oh, God!
    Cam subtire consistenta lui "nu ma intereseaza". Sau ai vrut sa zici "nu ma intreseaza asa mult"?
    ...NU MA INTERESEAZA  AT ALL ...cutremurul n-are nimic de a face cu "god' dar daca tie iti place sa gindesti ca are,bine pentru tineWink

"n-are nimic de-a face" - esti foarte sigur pe 100% asta. 
    A-ti place sa gandesti una-alta e o chestie si sa simti una-alta e alta chestie, mai ales cand ie pe dovezi, d-alea manifestate mai discret, neafisate pe taxiuri si billboarduri. 

The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
Page 2 of 2 (53 items)   < Previous 1 2
View as RSS news feed in XML