Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

ce inseamna FORUM?

Last post 04-28-2007, 01:40 AM by Leona. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-27-2007, 05:42 PM 60124

ce inseamna FORUM?

...poate este o intrebare proasta dar imi iau risculStick out tongue...pentru mine forumul este un loc unde ne "intilnim" sa discutam,sa aflam ce este nou,sa schimbam ideas si sa invatam unul de la altulCool...poate va intrebati unde vreau sa ajung,well sint nou pe acest forum si citesc old topicuri si am observat ca some people in loc sa raspunda la whatever the topic este sare la cu totul altceva si ce ma bother cel mai mult este ca daca raspunde la topic nu scrie cu cuvintele lui or ei,most timpul raspunde cu un "citat" din ce-a zis cutare sau cutarica...personal  vreau sa aud "citesc" parerea propie cu cuvintele tale...daca m-ar interesa ce a zis "cutare" pot sa "google" tooYes

PS. doar ma gindeam cu glas tare (mod ,erase it daca topicul nu se comformeaza  cu regulile forumului, inca invat regulileIdea)

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  04-27-2007, 06:09 PM 60127 in reply to 60124

Re: ce inseamna FORUM?

javacool:

si ce ma bother cel mai mult este ca daca raspunde la topic nu scrie cu cuvintele lui or ei,most timpul raspunde cu un "citat" din ce-a zis cutare sau cutarica...personal  vreau sa aud "citesc" parerea propie cu cuvintele tale...daca m-ar interesa ce a zis "cutare" pot sa "google" tooYes

Precum vezi am dat si eu un quote la ce ai spus tu. Sa-ti explic de ce. Cand se deschide un topic, daca fiecare ar veni si si-ar spune parerea ar fi ca si cum toti am vorbi in legea noastra de unii singuri, si nu ar purta nimeni nici o discutie. Daca eu  sunt sau nu de acord cu o singura fraza din ce ai spus tu cu 20 de postari mai sus, si pur si simplu as da reply, cu ideea insa de a-ti raspunde tie, nu s-ar intelege ca eu tie iti raspund. De aceea bag "quote", de aceea exista quote, de aceea se foloseste quote. Nu pt ca nu as avea o parere, pt ca o parere am din moment ce postez, chiar daca se refera numai la o fraza a unui alt user.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  04-27-2007, 06:27 PM 60129 in reply to 60127

SmileHi Paula...nu ma refeream la quote,thats fair enoughYes...ma refer de exemplu daca topicul meu este " mi-a murit vaca last night" ,normal ar fi sa citesc like:

"sorry man" or "a fost batrina?" or "de ce a murit?"...astea sint normal to me...ce ma bother este cind cineva scrie "Galileo a zis ca daca-ti moare vaca noaptea este ......si pune un ditamai citat despre ce a zis Galileo"Oh my gosh

damn,reading it sounds funnyRolling Laugh

Thanks PaulaWilted Flower

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  04-27-2007, 06:43 PM 60131 in reply to 60129

LMAO Rolling Laugh

Nu stiu...eu una m-am obisnuit in stilul asta. Mie mult mai usor sa citesc aici tot ce am de citit. Sa-mi scrie cineva , mergi pe google si vezi ce se intampla daca ti-ar muri vaca noaptea, mi-ar fi lene sa caut. Asa ca ma bucur cand unii dau citate de pe net. E ca si cum mi le dau mura in gura. Chiar ma gandeam acum ca eu toate stirile mari din Romania le aflu de aici, m-am lasat de citit presa romaneasca, stiu ca daca e ceva important happening aflu si eu imediat de pe RP.

Anyway, nu stiu exact ce te intereseaza. Daca citesti in topicurile vechi iti faci singur o parere, si cum fiecare din noi avem pareri diferite( ar fi chiar plictisitor sa avem toti aceeasi parere), e clar ca orice ti-ar spune cineva, e mai greu sa-ti schimbi opiniile. Pana una alta tu poti sa scrii ce vrei aici, atat timp cat respecti "regulile de ordine interioara" .LoL

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  04-27-2007, 06:50 PM 60132 in reply to 60131

...fair enoughBig Smile...got it nowIdea...intodeauna am ceva de invatatEmbarrassed
  •  04-28-2007, 01:40 AM 60139 in reply to 60129

javacool:

" mi-a murit vaca last night" ,normal ar fi sa citesc like:

"sorry man" or "a fost batrina?" or "de ce a murit?"...astea sint normal to me...ce ma bother este cind cineva scrie "Galileo a zis ca daca-ti moare vaca noaptea este ......si pune un ditamai citat despre ce a zis Galileo"Oh my gosh

Un alt aspect : motivul pentru care cineva foloseste quote, este si pentru ca ceea ce scrie acolo, este exact ceea ce el crede, gandeste, .... si nu cred ca sta cineva sa caute pe net si sa piarda ore in sir dupa astfel de citate, multe dintre ele sunt ori stiute pe dinafara ori gaiste in cel mult 2 minute, desi si acele 2 minute mi se pare destul de mult.  Deci atunci cand citesti un citat , ei bine il potzi lua foarte simplu ca pe un mod de exprimare al acelei persoane.

Ps. Interesant este felul in care oamenii vad anumite citate prin prisma lor, si acel citat ajunge sa fie interpretat in n moduri de n persoane. Probabil asta e si farmecul lor.

"What nerv's me also destroy me!"
View as RSS news feed in XML