Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

romani in Chicago????

Last post 05-05-2007, 02:41 AM by kstone122. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-01-2007, 06:14 PM 60368

romani in Chicago????

Buna, ma cheama Cristina si am 26 de ani. Acum sunt in Michigan (de multa vreme) dar o  sa ma mut la Chicago in cateva luni (cu un nou job) si nu cunosc pe nimeni in zona. As vrea sa fac cunostinta cu romani de pe aici, in special cu cei de seama mea:) Poate iesim la o cafea sau la o bere.

yahooID: girl_loves_mountains

Cristina

•  05-04-2007, 10:47 AM 60471 in reply to 60368

Re: romani in Chicago????

Buna Cristina, eu locuiesc aici si is o leaca mai batrana ca tine. hehehe.

Problema e, in ce parte a orasului vii ca daca stam in parti diferite poti face ore bune pana la cealalta.

Eu stau in partea de nord a orasului in zona Lincoln Squere asa ca punct de reper. Daca vii pe aproape sau vrei sa iei legatura cu mine mai vorbim. Eu is de 2 ani aici dar am avut experiente destul de proaste cu romanii mei. Tot mai sper in zile mai bune.

Mai vreau sa-ti spun ca luna viitoare merg in romania pana la sfarsit de august.

•  05-05-2007, 02:41 AM 60507 in reply to 60368

Re: romani in Chicago????

Poate ca cea mai buna optiunea ar fi un social networking site, gen www.facebook.com (cu un target group de studenti de facultate si fost studenti de facultate). Acolo gasesti networks de facultati/alumni si sunt si geographic & ethnic origin networks. Plus, asa poti si vedea un profile si o poza cu cine vei vorbi (ma rog, teoretic).

View as RSS news feed in XML