Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Traducere de text din engleza in romana

Last post 01-08-2010, 04:32 AM by rentacar. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-28-2007, 12:14 AM 61043

Traducere de text din engleza in romana

M-ar interesa sa gasesc un website unde pot sa traduc un text complet din engleza in romana. Adica sa introduc textul in engleza (de cateva sute de cuvinte) si sa-mi dea textul in romana. In genul cum e Altavista - numai ca aia nu au auzit de romana.
    Alea iacta est.
  •  05-28-2007, 04:40 AM 61049 in reply to 61043

Re: Traducere de text din engleza in romana

Din cite se pare, pe internet (free) pentru traduceri din engleza in romana este numai InterTran http://intertran.tranexp.com/Translate/result.shtml care este foarte prost (poti sa te distrezi incercindu-l!). Mai bine rogi pe cineva sa iti faca traducerea.Smile 
  •  05-29-2007, 12:01 AM 61086 in reply to 61049

Multam de raspuns. De fapt ce ma interesa pe mine era sa dau "copy" la un text din engleza, sa "paste" intr-un dictionar de genul asta, sa copiez textul in romana si apoi sa-l pun intr-o lucrare pe care o fac. Cu alte cuvinte sunt cam lenesa din lipsa de timp. Se pare ca va trebui sa merg pe calea stiuta.
    Alea iacta est.
  •  05-28-2008, 04:56 PM 73268 in reply to 61086

Google are acum aceasta facilitate.
    The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  05-28-2008, 05:10 PM 73270 in reply to 73268

Nu cred ca exista nici un program care sa iti traduca exact ceea ce ai nevoie. Are si mama acasa un astfel de program am si uitat cum se numeste, dar nu e accurate.

Am incercat asa ad-hoc sa fac o traducere cu google, cum ai sugerat. UIte ce a ieshit:

Stateam aseara si priveam pe fereastra cum norii negri adusi de vantul de est , se miscau cu o repeziciune care m-a inspaimantat pentru o clipa.

Apoi, adusa la realitate, am realizat ca nu am nici un motiv de teama. Casa in care locuiesc este bine structurata.

traducerea:

Stateam last night and priveam the window as black clouds brought by wind from the east, with a fast move that inspaimantat me for a moment.

Then, brought to reality, I realized that I have no reason for fear. who live in the house is well structured.

Tot creierul uman e cel mai bun translator.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-28-2008, 05:57 PM 73271 in reply to 73270

Normal ca nu vei avea 100%, dar cred ca ce ai obtinut este chiar o traducere foarte buna pt o masinarie.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  12-14-2009, 01:39 AM 81384 in reply to 61043

thana:
    M-ar interesa sa gasesc un website unde pot sa traduc un text complet din engleza in romana. Adica sa introduc textul in engleza (de cateva sute de cuvinte) si sa-mi dea textul in romana. In genul cum e Altavista - numai ca aia nu au auzit de romana.
    Eu folosesc programul acesta de traduceri online. Este bunicel dar nu este perfect. Mai trebuie sa stii si tu ceva engleza ca sa poti corecta. Succes!
  •  01-08-2010, 04:32 AM 81466 in reply to 61043

translate.google.com cu mici retusuri...traduce chiar bine!

Promotor Services Rent a Car Romania
View as RSS news feed in XML