Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

femeile,curajoase or crazy?

Last post 06-07-2007, 01:19 PM by javacool. 27 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-26-2007, 12:04 PM 60021

femeile,curajoase or crazy?

Nu vreau sub nici-o forma sa insult anybody (mod,erase it if you feel is insulting) sint doar curiousBig Smile...nu inteleg cum pot some femei sa plece la 10000 miles departare dupa un man pe care l-au cunoscut pe internet?..sint barbat dar nu as putea face asa ceva,people lie a lot...am cunoscut citeva romance over the internet si in mai putin de o luna a inceput sa-mi zica ca m-a iubeste...come on..i cut her off right away...am i wrong?

Inca un exemplu este cum prostituatele se urca in masina la oricine ,nu le este frica pentru viata lor?

as vrea sa stiu parerea voastraYes

"there is NO woman out there that is worth the trouble that she brings" by Daniel
  •  04-26-2007, 12:53 PM 60023 in reply to 60021

Re: femeile,curajoase or crazy?

Java, si io din curiozitate te intreb : esti roman?
    The best use of life is to spend it for something that outlasts life.
  •  04-26-2007, 12:56 PM 60024 in reply to 60023

delfinuta:
    Java, si io din curiozitate te intreb : esti roman?

Da,sint romanCool

"there is NO woman out there that is worth the trouble that she brings" by Daniel
  •  04-26-2007, 12:57 PM 60025 in reply to 60021

S-a discutat foarte foarte mult pe tema asta.

Dar ca sa-ti raspund la intrebare...am fost si curajoasa si crazy, si indragostita si pregatita, poate si inconstienta. Oricum am spus de multe ori pe forum, ca nu as sfatui pe nimeni sa faca ce-am facut eu, iar pt cele care urmeaza sa faca pasul asta, tot ce le pot spune este sa-si faca lectiile din timp. Am auzit si eu multe povesti terminate groaznic, dar eu am avut grija ca a mea sa se termine cu bine, de fapt ...sa nu se termine.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  04-26-2007, 01:02 PM 60027 in reply to 60025

iti doresc casa de piatra Drinks...nu incerc sa judec pe nimeni Zip it!...sint doar curious ,am stiut tot timpul ca femeile sint mai curajoase ca barbatii,more power to you dear Yes
  •  04-26-2007, 01:04 PM 60029 in reply to 60021

javacool:

Nu vreau sub nici-o forma sa insult anybody (mod,erase it if you feel is insulting) sint doar curiousBig Smile...nu inteleg cum pot some femei sa plece la 10000 miles departare dupa un man pe care l-au cunoscut pe internet?..sint barbat dar nu as putea face asa ceva,people lie a lot...am cunoscut citeva romance over the internet si in mai putin de o luna a inceput sa-mi zica ca m-a iubeste...come on..i cut her off right away...am i wrong?

Ok, sunt de acord cu tine ca dupa o luna daca vine si itzi zice ca te iubeste si mai ales pe net , fara sa fi avut ocazia sa va cunoastetzi in lumea reala , atunci ai tot dreptul sa te indoiesti :P , DAR

Sa presupunem ca vb cu o romanca pe net luni intregi, doar conversatzii normale, prin care incepetzi sa va cunoastetzi , sa va datzi seama ce preferintze are celalalt , ce face , cum gandeste ........ etc..... iar apoi se investe ocazia si mergi in Ro, si normal vrei sa o cunosti si pe ea, ei bine va intalnitzi si itzi place si ceea ce vezi nu doar ceea ce ai "citit". Te intorci si continui conversatziile pe net cu ea, dupa un timp mergi iar in Ro , si iar va intalnitzi , si ....... uite asa dupa vre-o cateva intalniri ...... ajungetzi sa fitzi impreuna. ( ca doar daca nu itzi place nu itzi pierzi timpul pe net , si cu atat mai putzin sa o intalnesti in lumea reala).

Si uite asa se explica venirea acelor femiei 10000 miles :P

javacool:

Inca un exemplu este cum prostituatele se urca in masina la oricine ,nu le este frica pentru viata lor?

O femeie care ajunge sa se prostitueze, inseama ca undeva acolo in creierasul ei lipseste ceva, ceea ce explica si urcatul intr-o masina la oricine.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  04-26-2007, 01:09 PM 60030 in reply to 60029

Thank you Leona Smile..so am facut o greseala ca nu am mai vorbit cu ea?Surprise...yeah,romancele sint destepteWilted Flower
  •  04-26-2007, 01:27 PM 60032 in reply to 60030

javacool:
    Thank you Leona Smile..so am facut o greseala ca nu am mai vorbit cu ea?Surprise...yeah,romancele sint destepteWilted Flower

Nimeni nu-ti poate garanta ca ai facut sau nu o greseala, exista si in Romania ca si in alte tari "buruieni". Cat eram in state am cunoscut cativa americani care aveau prietene in Romania pe care le cunoscusera pe internet iar povestind cu ei mi-am dat seama ca cel putin 50% din cazuri erau tipe ce incercau sa profite doar. Pot sa-ti dau cateva sfaturi insa, in primul si in primul rand daca tipa respectiva iti cere bani pentru orice motiv: cel mai des intalnit este bunica bolnava in spital, sau a fost jefuita in tramvai, etc - atunci garantat este un semnal de alarma, nici o femeie care are intentii cinstite si are personalitate nu ti-ar cere bani. Faza cu iubirea dupa prima luna este un pic discutabila...in mod normal as zice ca e iarasi un semnal de alarma dar depinde foarte mult de personalitatea persoanei in discutie, de starea ei mentala - insemnand daca este dupa un breakup recent sau pur si simplu doreste foarte mult sa fie intr-o relatie sau intradevar tu esti un tip super si i s-a pus pata pe tine:)! Nu stiu sigur daca ai fi preferat sa postez raspunsul in engleza sau e ok asa. In orice caz, keep in mind: exista si romance nesincere!!

Live and let live
  •  04-26-2007, 01:28 PM 60033 in reply to 60030

javacool:

Nu stiu ce anume din postarea mea tzi-ar fi lasat de intzeles ca ai facut o greseala ca nu ai mai vb cu ea. Confused

Cineva care vine dupa o luna de zile si itzi zice ca te iubeste fara sa te fi cunoscut in lumea reala ....... VISEAZA cu ochii deschisi probabil, ca sa nu fiu mai rautacioasa de atat. Bad T

•  04-26-2007, 01:34 PM 60035 in reply to 60032

orange:
    ..... daca tipa respectiva iti cere bani pentru orice motiv: cel mai des intalnit este bunica bolnava in spital, sau a fost jefuita in tramvai, etc - atunci garantat este un semnal de alarma, nici o femeie care are intentii cinstite si are personalitate nu ti-ar cere bani.

Opa , stai asa, ca de asta desi ar fi trebuit sa ma gandesc la asa ceva ...... totusi ....... ma surprins.

Cum adica sa ceara bani????????????????????? Alooooooooooo............ ALARMAAAAAAAAAAAA

Cum potzi cere bani unui strain???? Ok , exista cazuri grave , reale , dar .... totusi... exista limite, orgoliu, principiu .... ( asta ar fi un topic intreg cred pe tema caruia sa se discute).

•  04-26-2007, 01:35 PM 60036 in reply to 60021

javacool:
    Inca un exemplu este cum prostituatele se urca in masina la oricine ,nu le este frica pentru viata lor?Yes

Prostituatele isi asuma de la inceput riscul de a lua vreo boala transmisibila sexual, asa ca sau se urca in masina cu un killer sau se duc la un hotel cu un tip bolnav de Sida, sansele sunt egale sa ajunga in cutia de lemn:(. Chiar daca folosesc protectie sansele sunt foarte mari sa ia ceva de la clienti si ele stiu asta, in opinia mea cine ajunge asa de jos probabil ca nu mai pune prea mare pret pe viata ei.

Live and let live
  •  04-26-2007, 01:37 PM 60037 in reply to 60035

Stai Leona nu sari :))), nu stiu daca tipa respectiva i-a cerut bani lui Javacool sau nu, eu pur si simplu il avertizam in situatia in care chiar se intampla...
    Live and let live
  •  04-26-2007, 01:39 PM 60038 in reply to 60037

:))) Orange, eu nu m-am gandit ca i-ar fi cerut lui bani, ci m-am "legat" de ceea ce tu ai povestit cu prietenii tai ;), ceea ce e real , nu ?

•  04-26-2007, 01:43 PM 60039 in reply to 60037

...nu mi-a cerut bani dar telling ca ma iubeste m-a speriatSad si inca ceva care m-a pus pe ginduri este ca imi spunea ca merge mereu in Olanda,Italy etc...oh well its done oricum,lost Files
  •  04-26-2007, 01:56 PM 60041 in reply to 60039

javacool:
    ...nu mi-a cerut bani dar telling ca ma iubeste m-a speriatSad si inca ceva care m-a pus pe ginduri este ca imi spunea ca merge mereu in Olanda,Italy etc...oh well its done oricum,lost Files

Din moment ce ai pus problema pe forum inseamna ca nu e chiar lost:)). Intradevar chestia cu mersul in Italia lasa de gandit...nu vreau sa jignesc persoanele care au un servici cinstit in Italia si vorbesc doar din auzite- don't shoot the messenger:))) dar din cate am inteles cam 70% din romancele care merg in Italia la lucru pun la bataie si altceva decat intelectul:), again restul de 30% sa nu mi-o ia in nume de rau:)! Si mi se pare cam batator la ochi si mie daca ea din proprie initiativa a sarit sa-si declare iubirea, daca amandoi a-ti fi discutat de sentimente si viitor atunci hai sa zicem, si mai ales daca tu a-i fi intalnit-o la jumatea drumului cu declaratiile, dar asa din senin sa-ti spuna ca te iubeste...nu prea-mi vine a crede. Oricum daca tie ti se pare ca ar fi ceva sanse ca ea sa fie genuine si chiar iti placea de ea as zice sa adopti o tactica nu prea clean:) si sa o abordezi sub o alta identitate sa vezi daca se intampla acelasi lucru...

Live and let live
  •  04-26-2007, 02:01 PM 60043 in reply to 60041

..........grrrrrrrrrrrrr........... Oraaaange clipind

Ne duce mintea, nu gluma!Smile 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  04-26-2007, 02:02 PM 60044 in reply to 60041

orange:

javacool:

Din moment ce ai pus problema pe forum inseamna ca nu e chiar lost:)). Intradevar chestia cu mersul in Italia lasa de gandit...nu vreau sa jignesc persoanele care au un servici cinstit in Italia si vorbesc doar din auzite- don't shoot the messenger:))) dar din cate am inteles cam 70% din romancele care merg in Italia la lucru pun la bataie si altceva decat intelectul:), again restul de 30% sa nu mi-o ia in nume de rau:)! Si mi se pare cam batator la ochi si mie daca ea din proprie initiativa a sarit sa-si declare iubirea, daca amandoi a-ti fi discutat de sentimente si viitor atunci hai sa zicem, si mai ales daca tu a-i fi intalnit-o la jumatea drumului cu declaratiile, dar asa din senin sa-ti spuna ca te iubeste...nu prea-mi vine a crede. Oricum daca tie ti se pare ca ar fi ceva sanse ca ea sa fie genuine si chiar iti placea de ea as zice sa adopti o tactica nu prea clean:) si sa o abordezi sub o alta identitate sa vezi daca se intampla acelasi lucru...

..oh Orange:)..daca trebuie sa recurg la spying nu trebuie sa fiu cu ea in the first place but thank you pentru sfatWilted Flower...nu sint grabit,daca se intimpla bine daca nu..eh iar bineCool

•  04-26-2007, 02:10 PM 60045 in reply to 60038

Leona:
    :))) Orange, eu nu m-am gandit ca i-ar fi cerut lui bani, ci m-am "legat" de ceea ce tu ai povestit cu prietenii tai ;), ceea ce e real , nu ?

Crede-ma Leona ca e cat se poate de real!! Cand ii auzeam pe tipii respectivi povestind cu foarte multa convingere in ce situatii dificile sunt gacicile lor mi se facea rau!! Iti dau un exemplu care mi s-a parut iesit din comun Oh my gosh !!! Tipul in cauza - cetatean american, era o persoana inteligenta, educat, cu facultate, trecut prin viata, mid 30s asa ca nu poti sa zici ca era un adolescent credul si s-a indragostit lulea de o romancutza care il juca pe degete! In sensul ca in prima faza o ruda de a ei (parca tatal ei) s-a imbolnavit grav si trebuia internat in spital si familia ei nu avea suficienti bani sa dea spaga la doctori, asa ca sare tipul cu vreo cateva sute de dolari.Hai sa zicem ca se mai intampla. Dupa vreo cateva luni, romancutza noastra cica sare in fata unei masini sa salveze o batranica si reuseste sa o salveze dar din nefericire salvatoarea ajunge la spital cu rani grave la cap si sta in spital in coma vreo cateva zile, timp in care tipul respectiv vorbeste cu sora ei care ii povesteste ce s-a intamplat si again familia nu are suficienti bani sa acopere spitalizarea. Tipul intra in panica si vrea sa mearga in Romania la care prin minune romanca noastra se trezeste din coma si totul e bine!!! dar billurile la spital tot trebuie platite asa ca americanul iar sare cu cateva sute de dolari!! Cand am auzit faza asta am vrut sa-l scutur bine de tot sa se trezeasca dar rezultatul a fost ca s-a suparat pe mine ca vreau sa-l despart de iubirea vietii lui!! Asa ca l-am lasat sa dea singur cu capul! Cine are urechi de auzit sa auda, cine nu...

Live and let live
  •  04-26-2007, 02:35 PM 60047 in reply to 60045

Povesti de astea cu banii am auzit si noi. Nu demult sotul a venit acasa de la servici si mi-a spus ca o cunostinta a unei cunostinte a unei cunostinte (stiti voi), s-a insurat cu o romanca, si dupa ce s-a vazut fata cu toate conturile si pe numele ei, le-a golit frumusel si a disparut. Presupun ca au prins-o cumva, nu stiu finalul...insa sotul meu era bulversat complet. Eu a trebuit sa ma lupt cu povestile astea pt luni bune. Pana si familia lui cand ma vedeau, imi ziceau de astea...de parca era vina mea.

Oricum eu nu discut despre astfel de specimene, imi pierd timpul degeaba. Fiecare face ce vrea cu viata sa, si daca lor asa le place sa si-o traiasca, n-au decat. Ma lasa rece oamenii care recurg la orice pt a face rost de bani, si oamenii care cad in plasa asa usor. Poate par rautacioasa, dar asta e adevarul. Nu-i obliga nimeni sa trimita sutele de verzisori fara sa faca niste verificari...nu-mi denota decat ca au bani de aruncat si n-au decat s-o faca.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  04-26-2007, 03:45 PM 60060 in reply to 60021

Eu m-am hotarat sa plec dupa omul meu la 10000mile departare pentru ca este singura persoana care imi suporta crizele de gelozie si istericalele.Sper sa mi le suporte si peste 50 de ani.Stick out tongue Eu sunt asa mai zvapaiata si omul asta a reusit sa ma linisteasca.
  •  04-26-2007, 04:43 PM 60064 in reply to 60041

orange:

Intradevar chestia cu mersul in Italia lasa de gandit...nu vreau sa jignesc persoanele care au un servici cinstit in Italia si vorbesc doar din auzite- don't shoot the messenger:))) dar din cate am inteles cam 70% din romancele care merg in Italia la lucru pun la bataie si altceva decat intelectul:), again restul de 30% sa nu mi-o ia in nume de rau:)

Tocmai de aia n-ar trebui sa vorbesti din auzite ca vorbesti pe langa...vorbeste despre UK daca esti acolo si nu de Italia din auzite.

Sunt peste 1 million de romani in Italia, din care sa sa zicem (aproximativ) 40% sunt femei...dupa ce ai auzit tu atunci ar trebui vreo 300 de mii de romance ar trebui sa faca prostitutie la greu... get real! Tongue Tied

Da, sunt si romance care o fac, le-am vazut...dar de aici sa aproximezi ca 70 % din romancele in Italia pun si altceva decat intelectul la munca e cale lunga. Daca te-ai referit ca poate cand muncesti din greu la cineva in casa la curatenie sau cu un copil nu folosesti prea mult intelectul, atunci mai treaca mearga...dar si asa...s-ar subantelege atunci ca aia nu e munca cinstita...oh, well nu toate ne-am nascut printese.

"If [man] is not to stifle his human feelings, he must practise kindness towards animals, for he who is cruel to animals becomes hard also in his dealings with men. We can judge the heart of a man by his treatment of animals."
    Immanuel Kant
  •  04-26-2007, 05:01 PM 60069 in reply to 60064

arissa:
    orange:

Intradevar chestia cu mersul in Italia lasa de gandit...nu vreau sa jignesc persoanele care au un servici cinstit in Italia si vorbesc doar din auzite- don't shoot the messenger:))) dar din cate am inteles cam 70% din romancele care merg in Italia la lucru pun la bataie si altceva decat intelectul:), again restul de 30% sa nu mi-o ia in nume de rau:)

Tocmai de aia n-ar trebui sa vorbesti din auzite ca vorbesti pe langa...vorbeste despre UK daca esti acolo si nu de Italia din auzite.

Sunt peste 1 million de romani in Italia, din care sa sa zicem (aproximativ) 40% sunt femei...dupa ce ai auzit tu atunci ar trebui vreo 300 de mii de romance ar trebui sa faca prostitutie la greu... get real! Tongue Tied

Da, sunt si romance care o fac, le-am vazut...dar de aici sa aproximezi ca 70 % din romancele in Italia pun si altceva decat intelectul la munca e cale lunga. Daca te-ai referit ca poate cand muncesti din greu la cineva in casa la curatenie sau cu un copil nu folosesti prea mult intelectul, atunci mai treaca mearga...dar si asa...s-ar subantelege atunci ca aia nu e munca cinstita...oh, well nu toate ne-am nascut printese.

Din cate stiu eu nici tu nu esti in Italia so my guess is that amandoua vorbim din auzite...Auzitele mele vin de la discutii cu persoane de sex feminin care lucreaza in hoteluri in Italia si care mi-au povestit cum reactioneaza italienii la vederea romancelor noastre, si mai ales cum reactioneaza majoritatea romancelor noastre la vederea euroilor fluturati de ei...Si faza aia cu cine s-a nascut si cine nu printesa - a fost o ironie gratuita si nejustificata, nu ma cunosti si nu stii care e trecutul meu si ce am facut eu in viata pana in momentul de fata.   

Live and let live
  •  04-26-2007, 05:03 PM 60070 in reply to 60069

Probabil ca femeile se impart in 2 categorii: femei si...restul?!Smile

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  04-26-2007, 05:10 PM 60071 in reply to 60069