Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Titi Travel - una rea

Last post 06-08-2007, 03:57 PM by Afi. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-17-2007, 09:53 AM 59380

Titi Travel - una rea

Initial mi s-a parut o firma ok dar mi-am dat seama ca in momentul in care apare o problema, li se scufunda corabia.

Am avut nevoie de un bilet pentru mama .. Au fost foarte draguti si mi-au gasit unul relativ ieftin si in scurt timp. La cumparare le-am specificat clar ca e foarte posibil sa vreau sa schimb data plecarii in Romania; mi-au spus ca se poate fara nici o problema, platesc o penalizare de $200 si gata.

Cu 2 zile inainte de plecarea stabilita initial, am sunat la ei si le-am spus ca vreau sa schimb datele. Am ales una, mi-au cerut taxa de 200, toate bune si frumoase. In aceeasi zi , imi lasa un voicemail in care imi spun ca mama mea nu poate pleca la data stabilita a doua oara si ca trebuie urgent sa plece la data initiala de pe bilet - practic a doua zi, nici macar bagajele facute nu le avea.

Sotul meu ii suna si vorbeste cu ei ... pe langa faptul ca au fost foarte necooperanti mai erau si aroganti . Sotul meu le tot spunea clar "voi ati spus ca putem schimba data si ca va fi ok" ... ei raspundeau ceva de genul "noi am sunat KLM, nu accepta schimbarea asa ca e problema dvoastra-- sunati-i voi si vorbiti cu ei daca vreti"Surprise

Enervat la culme de romanii nostri care nu au vrut sa ne ajute deloc, sotul meu suna la KLM. Initial ni s-a raspuns ca intr-adevar data nu poate fi schimbata dupa care au incercat sa vada ce poate fi facut. Au descoperit ca la data cumpararii biletului, pentru zborul respectiv se acceptau schimbari iar mai nou nu se  mai acceptau. Practic eram elligible pentru schimbare. Cu putin efort din partea operatorului s-a rezolvat problema .

Iar penalizarea ne-a costat $130 cu KLM si nu $200 cum sustinea TitiTravel.

O chestie care l-a dezamagit pe sotul meu in timpul convorbirii cu Titi e ca nici o secunda nu au zis ceva de genul  "I'm sorry, let's try and fix this sau let me see what I can do ", etc etc .... fraze pe care comerciantii americani le folosesc la ordinea zilei aici in momentul in care apare o problema in detrimentul clientului. Ei l-au luat pe "it's your problem" in brate si gata.

Sunt tare dezamagita de ei si e clar ca nu-i voi mai folosi vreodata.

Filed under:
  •  04-17-2007, 10:01 AM 59381 in reply to 59380

Re: Titi Travel - una rea

Se pare ca articolul cu nesimtirea se aplica si pe partea asta a apei.

Oricum, bun de stiut review-ul.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  04-17-2007, 04:18 PM 59419 in reply to 59381

Mersi ca ne-ai impartasit experienta ta, Ami. Eu mereu am cumparat bilete de la ei si nu am avut probleme, poate si din cauza ca nu am solicitat schimbari de nici un fel. Dar e bine de retinut, nu se stie niciodata...
    Age is just a number...live strong and enjoy every second of your life
  •  04-17-2007, 06:47 PM 59440 in reply to 59419

Geani, nici eu nu am avut probleme la cumpararea biletului. Ba chiar i-am si laudat ca au fost foarte draguti cu  mine intr-un alt post pe-aici pe forum (iar Garbova spunea ca nu au fost profesionisti cu ea)

Dar daca stai si te gandesti, oricare dintre noi poate sa cumpere un bilet cu succes atata vreme cat ai internet si un calculator. Nu e nevoie sa

Insa cand a fost nevoie de putin mai multa munca (vorbit la telefon cu un operator KLM) au clacat sau ... i-a durut fix in cot.

•  06-08-2007, 03:57 PM 61322 in reply to 59440

Buna ,

Eu cumpar bilete de la ei de citiva ani si sincer cred ca problema este numai compania de zbor si nu ei . Fetele de acolo sint mereu amabile si dragute . Costul pentru schimbarea unei date este de obicei 200 dar companile uneori reduc pretul mai ales daca le faci scandal .Cind a plecat tatal meu , nu am gasit decit cu mare truda data de plecare dar nu din cauza lui Titi Travel ci din cauza Air France care la fel ne-au spus o taxa si la aeroport nici nu am mai platit . Sper sa te razgindesti in privinta lor si sa ii folosesti in continuare .Chestia cu "I am sorry " de ochii lumii nu se prinde deloc la mine si sint in USA de 11 ani . Sti ce le spun celor care zic asta ?... "No you are not "!

Iti dau dreptate ca o agentie nu trebuie sa te puna pe tine in asemenea situatii si sa termine ei bilciul pina la capat dar poate ca asta a fost doar o exceptie.

Mie imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva .[:'(]

Numai bine.

View as RSS news feed in XML