Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

DV 2009

Last post 05-08-2008, 05:32 PM by prepelix. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-11-2007, 08:30 AM 61385

DV 2009

Salut! A auzit cineva de loterie pentru anul acesta?praying
  •  06-11-2007, 12:31 PM 61392 in reply to 61385

Re: DV 2009

Se pare ca cel mai probabil se va continua programul Loteriei. Inca nu se stie nimic concret despre legea imigratiei, asadar sperante mai sunt.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  06-11-2007, 12:38 PM 61393 in reply to 61392

Multumesc frumos pt. raspunsflag
  •  05-07-2008, 07:50 AM 72709 in reply to 61385

Re: DV 2009 castigatori, prezentati-va!

Se pare ca au inceput sa soseasca plicurile pentru cei selectati castigatori la Loteria Vizelor pt 2009. Ma intreb daca au ajuns deja si la cei  din  RO.

Daca sunteti printre fericitii  norocosi,  prezentati-va aici sa va cunoastem si noi.

Ma intreb cati dintre romanii aflati acum in US au castigat anul acesta?

Daca da, veti opta pentru AOS aici in US sau pt procesarea actelor in RO? Avantaje si dezavantaje.?

•  05-08-2008, 05:24 PM 72755 in reply to 61385

buna ziua tuturor

aici este povestea mea

mare e gradina ta doamne !!!

ajung ca student in SUA cu visa J1 3 ani la rand dupa urmatoarea desfasurare: 
    1. aplic ca student in 2000 in aprilie ultimul an de facultate prin iunie sau iulie nu terminasem toate examenele era sesiune de toamna evident nu dadusem nici licenta .. imi acorda visa ... o respect .. totul bun
    2. aplic ca student in 2001 in mai aceleasi examene de dat aceeasi licent a nu o dadeam nu pentru ca ma ajuta la ambasada ci pentru ca in momentul ala calatoream lumea cu prietena mea. respect visa
    3 aplica ca employee of a private business tot pt J1 primesc visa ... mucalit unul din consuli imi spune ca a 4-a oara nu o voi mai primi
    respect visa
     in sua pentru faptul ca eram chiar bun primesc un internship manager trainee in california credeam ca am ajuns unde trebuie carieristic... ma intorc respect visa

aici incepe cosmarul .. ma duc la ambasada si aplic pt visa j1 de 2 ani ...ofiterul consular se uita la mine si imi spune ca nu mi-o da pentru missrepresentation of material facts .. ma uitam la el ca la masini straine ...intelgeam ce vrea sa spuna literar dar nu constientizam ... ma refuza ... sa lesin :) spunand ca nu am fost student in momentul 2 ca faptul ca nu mi-am dat ultimele examene si licenta nu inseamna ca mai sunt student .. nu intelegeam ... la facultatea se stia de mine si toti profesorii mai intrebau cum a fost :)
    ma duc la refusals si il intreb pe consulul respectiv domnule da-mi un singur motiv pentru care as respecta vizele la litera si as minti .. omul s-a uitat la mine si mi-a zis ... 214 b mai stai acasa :) vino mai tirziu
    am plecat atit de scarbit pe sistem incat 5 ani nici nu m-am mai gindit ca as putea sa ajung la ambasada vreodata dar in fiecare an aplicam pt DV :) ...cred ca o placere

MI-a venit plicul acasa .. am fost selectat :). NU stiu ce se aplica la mine ... nu stiu ce sa bifez pe aplicatie YES sau NO la eligibilitate (pentru cei ce nu stiu misrepresentation of material facts inseamna ca nu mai pupi state EVER).

Ajutati-ma oameni buni daca stiti cum ... pentru ca sistemul este RIGID .. nu stiu ce sa fac.

va multumesc tuturor in advance

•  05-08-2008, 05:32 PM 72757 in reply to 72755

tin sa adaug ca sunt tata de familie si am o fetita de 3 ani superba :)

daca ar fi doar pentru mine nu as avea nici o emotie si m-as duce la ambasada cu fruntea sus ...dar nu imi permit sa ma joc cu viitorul fiicei mele

va multumesc pt orice feedback 

View as RSS news feed in XML