Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

despre romania

Last post 06-16-2007, 07:29 AM by xmas. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-08-2007, 10:49 AM 61297

despre romania

ce sa va mai spun ca eu doar ce am citit ziarul romanesc si nu mai am chef de nimic

nu se poate asa ceva,nu este publicatie fara a nu citi ca vecinul la omorat cu satarul pe vecinul sau ca sa spanzurat sau

ca de singuratate sa sinucis ca sa violat femei in varsta

CE SE INTAMPLA in romania domnilor

tie si frica sa te mai duci acasa dupa ce citesti asa publicatie

E DE GROAZA

AAAAAAA MAI E UNA BUNA PRESEDINTELE NOSTRU DOARME LA SEDINTE.Rolling Laugh

CITITI SI VOI SI VA MINUNATI

NUMAI IN ZIARELE DE LA NOI VEZI ASA DE MULTE CRIME.... si asa de multe prosti...pe bune

mary jo visite www.quebec2you.com
  •  06-15-2007, 11:37 AM 61599 in reply to 61297

Re: despre romania

se pare ca nimeni nu vrea sa atinga acest subiect...

asta este...e  trist dar adevarat 

mary jo visite www.quebec2you.com
  •  06-15-2007, 01:32 PM 61609 in reply to 61599

Ce se mai poate spune? S-a discutat indelung pe tema asta. Citeste topicuri ca "Mandria de a fi roman", "Rusinea de a fi roman" si ai sa vezi tot felul de pareri.

Eu merg in Romania regulat si nu mi-e frica. Haha. Singura teama pe care o am este sa nu-mi fure banii din portofel, portofelul sau poseta cu totul. Haha

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  06-15-2007, 01:50 PM 61611 in reply to 61609

Cred ca exagerati un pic.

Ca peste tot, media romaneasca umfla orice capetzel de subiect ce poate sa aduca tiraj, vanzare si audienta.  Hoti, talhari si criminali sunt peste tot, nu numai in Romania.  Jurnalismul pe hartie cat si pe ecrane nu s-a inventat in Romania, iar principiile strambe ale acestuia au fost importate cu o rapiditate extraordinara.  Voi va uitati la stiri, nu are importanta canalul, in USA?  Europa si restul lumii ( mai putin cateva bucatzele din Orientul Mijlociu si Apropiat ) nu prea exista in "News", iar stirile interne iti spala creierul cu dobitocenii de gen Paris Hilton, sau cu subiecte de genul "cine pe cine a mai omorat" sau "de ce cutare l-a omorat pe cutarica, daca a facut bine sau nu", etc. , de parca asta ar insemna America.

Nu uitati ca media este prima putere in orice stat.  Ea manipuleaza, turbeaza, tampeste sau lumineaza lumea.

Romanii nu-i mai breji cu nimic decat alte poppoare, dar nici mai rai, mai hoti sau mai criminali.  Avem insa un mod aparte de a arata lumii fata aceea ce nu trebuie neaparat etalata prin presa si de aceea, iata, s-a creat o faima a caracterului romanului bazata pe falsitate.

De ce nu cititi prin ziare despre somitatile romanesti, despre copii cu calitati deosebite, despre extraordinarii oameni de cultura, etc. ?

Sau poate ca nu cititi presa care trebuie......

•  06-15-2007, 02:53 PM 61622 in reply to 61611

CyberDog:

Nu uitati ca media este prima putere in orice stat.  Ea manipuleaza, turbeaza, tampeste sau lumineaza lumea.

Yes

•  06-16-2007, 05:52 AM 61640 in reply to 61611

CyberDog:

Numai pe cei care se lasa, pun botu' la frectii si vor sa se complaca in fericirea de gloata.

CyberDog:
    De ce nu cititi prin ziare despre somitatile romanesti, despre copii cu calitati deosebite, despre extraordinarii oameni de cultura, etc. ?

Mda, cam greu. Cate canale media de duzina, dar mereu bagate-n fatza si cate de cultura si educatie autentice?  Nu veniti cu chestii gen Discovery Channel, National Geo whatever, ca sunt imbibate cu reclama, 1/3 din timpul de emisie al unui program este reclama (altfel ar fi bune). Deci si canalele care ar merita urmarite (nu numai de TV zic aici) sunt facute disponibile astfel incat sa fie cat mai putin atractive.

NU PREA AI DE UNDE ALEGE.

Ramane "undergroundul". Chestiile neconforme cu standardele de molesit spiritul.
    Cioran e din "underground" de ex. N-o sa vedeti pe la TV despre el. Nici prin paginile culturale ale ziarelor.

Si inca ceva: elitele in RO isi dau adeziunea la politic. Vezi troica Liiceanu-Patapievici-Plesu si restul de asemenea care aproba repede ce zice unul ca Basescu printre inaintari de securisti in grad si funeralii nationale pt. membrii CC al PCR.
    Astea sunt elitele si modelele in RO.

La ce poti sa te-astepti?
    Pai la Paris Hilton, bere rece si canapele pentru tolanit si holbat la telenovele, grandpriuri de F1, breaking news cu crime a la Texas Chainsaw Massacre,
    showuri penibile si alte chestii cultural-educative. Cam la fel pe toate canalele disponibile la botul calului. Valabil si pt. presa scrisa, pentru muzica, pentru..., pentru...

Vrei calitate, trebuie sa cauti, sa research.

The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
  •  06-16-2007, 07:29 AM 61642 in reply to 61611

CyberDog:

Cred ca exagerati un pic.

Buna intrebarea, face cat zece raspunsuri. laso Vorba lui DELL cine e astia (romani extraordinari) si ce vor ei? E cu Becali sau nu? LOL

Si uite o bere de la mine pt tine. Beer

In rest la multe vise placute, si fie ca simplitatea fericirii tale sa nu se complice niciodata.
View as RSS news feed in XML