Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Romani in Miami (Southwest, Westchester, Homestead)

Last post 06-19-2007, 08:24 PM by Honors. 8 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-17-2007, 03:00 PM 61695

Romani in Miami (Southwest, Westchester, Homestead)

Buna!

In August ma mut in Miami. Am vizitat zona weekend-ul trecut si e super frumos numa' ca chiriile sunt foarte mari. Stie cineva cum pot gasi chirie mai ieftina (nu mai mult de $800 pe luna) in zona Southwest, Westchester, sau chiar si Homestead. Locuinta trebuie sa fie la maxim 30 de minute cu masina de la Florida International University. Multumesc anticipat.

Honors

•  06-18-2007, 08:26 AM 61711 in reply to 61695

Re: Romani in Miami (Southwest, Westchester, Homestead)

salut,

cu ce probleme la FIU? eu imi fac MBA-ul. locuiesc in Naples, unde chiriile is si mai mari decat in Miami, deci nu stiu ce sfat sa-ti dau.

•  06-18-2007, 02:42 PM 61731 in reply to 61711

Phd in Psihologie la FIU. Naples la ce distanta e de scoala? Ce zone sunt mai aproape de scoala? Sunt flexibila cu chiria...

•  06-18-2007, 04:41 PM 61745 in reply to 61731

Honors:

Phd in Psihologie la FIU. 

Pana la urma nu faci phd in clinical psychology, ca asa retin ca am citit pe alte topicuri.

Acolo nu am vazut sa aibe asa ceva ..la FIU.

" It's never too late to dream and live the life you want. You are still alive, right ?? "

•  06-18-2007, 04:41 PM 61747 in reply to 61731

Honors:

Phd in Psihologie la FIU. 

Pana la urma nu faci phd in clinical psychology, ca asa retin ca am citit pe alte topicuri.

Acolo nu am vazut sa aibe asa ceva ..la FIU.

" It's never too late to dream and live the life you want. You are still alive, right ?? "

•  06-19-2007, 09:35 AM 61825 in reply to 61747

Mariuca, draga, fac exact ce vreau sa fac, adica research. La FIU fac tipul de research care-l vreau eu. Nu intru in detalii ca vreau sa-mi pastrezi anonimatul...intelegi tu. In acelasi timp, however, sunt impresionata ca ai avut timp sa fac research si sa vezi ce studii vreau sa fac si unde intentionez sa merg. Sper ca inteleg ironia :) Daca ai idee de ceva cazare mai ieftina sa ma anunti. Ciao :))
  •  06-19-2007, 04:47 PM 61848 in reply to 61825

Honors:
    In acelasi timp, however, sunt impresionata ca ai avut timp sa fac research si sa vezi ce studii vreau sa fac si unde intentionez sa merg. :))

Nu ai de ce sa fii impresionata pt. ca nu am cautat postarile tale.Big SmileCeea ce m-a interesat a fost subiectul despre GRE unde am dat cu ochii de optiunile tale clar specificate. Atata tot. Asa ca ... chiar nu ai de ce sa te auto-amagesti crezand ca am facut research dupa studiile tale TOTAL irelevante si neimportante pt mine.  Big Smile

Honors:
    Sper ca inteleg ironia :)

Cine ? Eu ? Eu inteleg ironia ta dar nu numai ironia ci si aroganta. Big Smile

•  06-19-2007, 05:25 PM 61850 in reply to 61731

Honors:

Phd in Psihologie la FIU. Naples la ce distanta e de scoala? Ce zone sunt mai aproape de scoala? Sunt flexibila cu chiria...

salut colega...naples e departe, 120 de mile, eu lucrez in naples si n-am ce face, decat naveta...

am intrebat un coleg care locuieste in miami si uite ce mi-a raspuns:

"Is your friend a student at FIU, they have cheap on campus housing 305 348 3661.
    Also, Vista verde apts is across from FIu very cheap i heard. There're other complexes right on SW 8th St past 107th ave on Right, My friend used to live there about 800$... Just ask ur buddy to walk in there at the rental office and ask. "

dupa ce te stabilesti te invit la un martini sa mai schimbam pareri si opinii....

•  06-19-2007, 08:24 PM 61859 in reply to 61850

Buna chubby! Mersi de raspuns. In August vreau sa mai fac un drum in Florida inainte de inceputul scolii si o sa ma interez de Vista Verde. M-am uitat online si am citit cateva review-uri si merita vizitat. Mai am vreo doua oferte de la alte facultati, dar daca ma hotarasc 100% sa merg la FIU mergem la martini. Thanks again!

View as RSS news feed in XML