Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Viza H-3

Last post 06-20-2007, 06:13 AM by sketcher. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-19-2007, 01:26 PM 61842

Viza H-3

Tocmai mi-am programat interviul pentru o viza H-3 (Trainee) pe data de 3 iulie. Citesc de ceva timp forum-ul asta, dar din pacate nu am gasit prea multe informatii despre viza H-3, nici aici, nici pe alte forum-uri. Ma refer la experiente ale altor persoane la interviu, sfaturi etc.

Background-ul meu e cam asa: sunt graphic designer de vreo 5 ani incoace, am lucrat pe la cateva firme, insa numai pentru aproximativ 1 an jumate, in rest am lucrat ca freelancer - o fac si in prezent. Am facut o alegere (foarte) proasta cand am lasat facultatea pentru job si acum m-am trezit ca nu pot aplica pentru o viza H-1B din cauza asta.

Am un employer in SUA cu care lucrez de vreo 2 ani si care imi sponsorizeaza un program de training acolo (vrea sa isi deschida un al doilea sediu aici si vrea ca eu sa fiu managerul).

As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva de aici cu sfaturi pentru interviu si cu niste intrebari...

1. E posibil ca odata ajuns acolo sa schimb tipul de viza din H-3 in alt tip? Eu voiam sa aplic la o universitate de Computer Arts acolo si sa imi fac in sfarsit studiile intr-un domeniu in care diploma obtinuta dupa absolvire m-ar ajuta cu adevarat...As avea sanse la o viza de studii?

2. Faptul ca nu am studii superioare in domeniul in care voi face training imi poate afecta sansele la viza?

Va multumesc mult si imi cer scuze pentru lungimea post-ului.

Filed under: , , ,
  •  06-19-2007, 01:44 PM 61844 in reply to 61842

Re: Viza H-3

Eu nu stiu foarte mult despre H3 dar ce pot sa-ti spun este ca indiferent de ce spun unii sau altii, la viza daca nimeresti persoana potrivita si ai noroc...nu mai conteaza nimic.

In orice caz, eu iti doresc mult succes si in ceea ce faci ca sa ajungi in state iar  in tara, bafta si ai grija de tine!

Sunt convinsa ca cineva de pe site te va ajuta.Sunt multi care au experienta in asa ceva si de exemplu The Allien....el chiar cred ca stie cate ceva in legatura cu viza ta sau cum ar trebui sa procedezi.O.K.?

A.A.M.
    Filed under: ,
  •  06-19-2007, 01:54 PM 61845 in reply to 61844

Multumesc mult pentru raspuns si urari. Smile

Sper ca intr-adevar cineva de aici sa ma poata ajuta...

•  06-20-2007, 06:13 AM 61871 in reply to 61853

Multumesc pentru link-uri, insa eu voiam sa aflu in principal daca cineva aici a avut interviu pentru o H-3 si cum a fost, i.e. experiente ale oamenilor...Smile
View as RSS news feed in XML