Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Meniul de azi

Last post 01-13-2008, 11:05 PM by Fuzzy. 163 replies.
Page 1 of 4 (164 items)   1 2 3 4 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  07-05-2007, 01:57 PM 62608

Meniul de azi

Asa . M-am mutat inapoi unde cit de cit stiu ce vorbesc !Wink

Azi de ziua lui Shannon o sa am pizza .De la magazin ,congelata (bleah) pe care doar o sa o pun la cuptor , inghetata si tort facut din salam de biscuiti ,acoperit cu frisca de capsuni si capsuni taiate . Va postez poze dupa ce il ornez.Si chips and dips...

Pentru cei mari si sotul am decit pui prajit ( il sarez si condimentez ,il pun in ulei foarte mult la prajit pentru 10 minute ,il scot pentru 10 minute sa se racoreasca si il pun iar pentru 10 minute in ulei sau pina se vede pielea frumos ,maronie si crocanta .Hmmm...cel mai bun pui prajit. Pulpe ) . Garnitura am facut cartofi "rantaliti" .Asa le zicea mama .Sint cartofi fierti in coaja ,curatati ,taiati cubulete mici sau zdrobiti putin cu furculita si amestecati cu ceapa prajita si boia.Eu le pun si citiva catei de usturoi la prajit . Patrunjel,sare si piper si gata .Cea mai buna garnitura .E gustoasa si o poti reincalzi fara sa i se schimbe gustul . O sa am castraveti murati linga .

Pentru mine am facut o supa care ar trebui sa ma slabeasca 8 kg in 7 zile . IndifferentO postez si pe aia mai tirziu .

NUmai bine.

•  07-05-2007, 02:09 PM 62609 in reply to 62608

Re: Meniul de azi

zimi si mie c supa e asta care te slabeste in 7 zile ca o fac si eu,nu vreau sa slabesc 8 kg dar vreo 3 nu miar strica...

Zimi ce supa e ca o incep de azi? 

mary jo visite www.quebec2you.com
  •  07-05-2007, 02:18 PM 62610 in reply to 62609

Uite asta e .

8 kilograme in 7 zile
    Dieta Sacred Heart, cu rezultate extrem de rapide, se adreseaza in special cardiacilor supraponderali, care trebuie sa slabeasca rapid, de obicei inaintea unei interventii chirurgicale.
    Dieta a fost elaborata pentru 7 zile, insa poate fi reluata de cate ori este nevoie. Daca este urmata intocmai, va veti curata organismul de toxine, va veti simti plini de energie si veti slabi intre 5 si 8 kilograme.
    BAZA DIETEI - SUPA
    Elementul de rezistenta al dietei "Sacred Heart" il constituie supa, care poate fi mancata ori de cate ori va este foame, in orice cantitate. Cu cat veti manca mai multa, cu atat veti slabi mai rapid. Pentru prepararea supei aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
    Doua borcane de rosii in bulion;
    Trei cepe mari;
    O cana (250 ml) de supa degresata de vita;
    Un plic concentrat de supa de pui cu taitei;
    O legatura de frunze de telina;
    Doua borcane de fasole verde;
    Doi morcovi mari;
    Doi ardei grasi.
    Taiati legumele in bucati mici si acoperiti cu apa. Fierbeti la foc mare timp de 10 minute, micsorati focul si continuati fierberea pana legumele sunt moi. Condimentati cu sare, piper, boia de ardei si bulion (optional).
    BAUTURI PERMISE
    Sucuri fara acid si neindulcite;
    Ceai de plante;
    Cafea;
    Lapte degresat;
    Apa, apa, apa.
    PLANUL DIETEI
    Ziua I
    Mancati orice fructe cu exceptia bananelor. Pepenele, indiferent daca este rosu sau galben, contine mai putine calorii decat majoritatea fructelor. Mancati numai supa si fructe.
    Ziua II
    In aceasta zi puteti manca legume (proaspete sau fierte) pe saturate. Incercati sa consumati cat mai multe verdeturi si evitati fasolea uscata, mazarea si porumbul. La cina va puteti delecta cu un cartof mare copt cu putin unt. Nu uitati de supa!
    Ziua III
    Mancati cata supa, fructe si legume doriti, insa fara cartof copt. Daca ati urmat cele trei zile de regim cu strictete si nu ati trisat, veti descoperi ca ati slabit intre 2 si 4 kilograme.
    Ziua IV
    Banane si lapte degresat. Puteti consuma 3 banane si lapte cat doriti, impreuna cu supa.
    Ziua V
    Friptura de vita si rosii: sunt permise 250 de grame de carne si 6 rosii. Mancati cel putin o portie de supa.
    Ziua VI
    In aceasta zi puteti consuma carne de vita (2-3 fripturi) si legume la discretie - fara cartof copt. Supa nu trebuie sa lipseasca din meniu.
    Ziua VII
    Orez, suc de fructe neindulcit si legume. Mancati pana va saturati, insa nu uitati de supa.
    In cazul in care doriti sa mai slabiti, luati o pauza de doua zile si reluati dieta de cate ori este nevoie.
    REGULILE DIETEI
    Consumati cat mai multa supa
    Supa pentru arderea grasimilor poate fi consumata ori de cate ori va este foame.
    Nu uitati! Cu cat mancati mai multa, cu atat veti slabi mai rapid;
    Beti cel putin 6-8 pahare de apa zilnic;
    Puteti inlocui carnea de vitel cu
    cea de pui (fara pielita), iar in una din zilele
    in care este permisa friptura puteti consuma peste.
    Carnea se prepara numai fiarta sau la gratar.
    Alcoolul si painea sunt interzise
    Nu sunt permise painea, alcoolul si bauturile
    carbogazoase (chiar si cele dietetice);
    Retineti! Absolut niciun aliment nu trebuie prajit .
    Numai bine.
    Dieta Sacred Heart, cu rezultate extrem de rapide, se adreseaza in special cardiacilor supraponderali, care trebuie sa slabeasca rapid, de obicei inaintea unei interventii chirurgicale.
    Dieta a fost elaborata pentru 7 zile, insa poate fi reluata de cate ori este nevoie. Daca este urmata intocmai, va veti curata organismul de toxine, va veti simti plini de energie si veti slabi intre 5 si 8 kilograme.
    BAZA DIETEI - SUPA
    Elementul de rezistenta al dietei "Sacred Heart" il constituie supa, care poate fi mancata ori de cate ori va este foame, in orice cantitate. Cu cat veti manca mai multa, cu atat veti slabi mai rapid. Pentru prepararea supei aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
    Doua borcane de rosii in bulion;
    Trei cepe mari;
    O cana (250 ml) de supa degresata de vita;
    Un plic concentrat de supa de pui cu taitei;
    O legatura de frunze de telina;
    Doua borcane de fasole verde;
    Doi morcovi mari;
    Doi ardei grasi.
    Taiati legumele in bucati mici si acoperiti cu apa. Fierbeti la foc mare timp de 10 minute, micsorati focul si continuati fierberea pana legumele sunt moi. Condimentati cu sare, piper, boia de ardei si bulion (optional).
    BAUTURI PERMISE
    Sucuri fara acid si neindulcite;
    Ceai de plante;
    Cafea;
    Lapte degresat;
    Apa, apa, apa.
    PLANUL DIETEI
    Ziua I
    Mancati orice fructe cu exceptia bananelor. Pepenele, indiferent daca este rosu sau galben, contine mai putine calorii decat majoritatea fructelor. Mancati numai supa si fructe.
    Ziua II
    In aceasta zi puteti manca legume (proaspete sau fierte) pe saturate. Incercati sa consumati cat mai multe verdeturi si evitati fasolea uscata, mazarea si porumbul. La cina va puteti delecta cu un cartof mare copt cu putin unt. Nu uitati de supa!
    Ziua III
    Mancati cata supa, fructe si legume doriti, insa fara cartof copt. Daca ati urmat cele trei zile de regim cu strictete si nu ati trisat, veti descoperi ca ati slabit intre 2 si 4 kilograme.
    Ziua IV
    Banane si lapte degresat. Puteti consuma 3 banane si lapte cat doriti, impreuna cu supa.
    Ziua V
    Friptura de vita si rosii: sunt permise 250 de grame de carne si 6 rosii. Mancati cel putin o portie de supa.
    Ziua VI
    In aceasta zi puteti consuma carne de vita (2-3 fripturi) si legume la discretie - fara cartof copt. Supa nu trebuie sa lipseasca din meniu.
    Ziua VII
    Orez, suc de fructe neindulcit si legume. Mancati pana va saturati, insa nu uitati de supa.
    In cazul in care doriti sa mai slabiti, luati o pauza de doua zile si reluati dieta de cate ori este nevoie.
    REGULILE DIETEI
    Consumati cat mai multa supa
    Supa pentru arderea grasimilor poate fi consumata ori de cate ori va este foame.
    Nu uitati! Cu cat mancati mai multa, cu atat veti slabi mai rapid;
    Beti cel putin 6-8 pahare de apa zilnic;
    Puteti inlocui carnea de vitel cu
    cea de pui (fara pielita), iar in una din zilele
    in care este permisa friptura puteti consuma peste.
    Carnea se prepara numai fiarta sau la gratar.
    Alcoolul si painea sunt interzise
    Nu sunt permise painea, alcoolul si bauturile
    carbogazoase (chiar si cele dietetice);
    Retineti! Absolut niciun aliment nu trebuie prajit .
    Numai bine.
  •  07-05-2007, 02:27 PM 62613 in reply to 62609

...ha ha Afi...what " meniu" would you recommend for someone that wants to gain few pounds?...i've been trying everything and it doesnt work ...i would like to be little bit "plinut"Sad
    "there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  07-05-2007, 04:24 PM 62624 in reply to 62610

• OanaC is not online. Last active: 09-30-2008, 12:32 AM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 623
    • Points 980

Cura asta seamana cu aia cu supa de varza. De fapt toate regulile sunt aceleasi, dar vad ca lipseste varza din supa ta.

Eu azi am facut o ciorba de perisoare de porc si la cuptor se rumeneste acum  o costita de porc impanata cu usturoi, si cu ciupercute si cartofi pe langa. De abia asteptam sa se faca.

Javacool -  menu-ul asta sigur te-ar ingrasa cateva lbs! Come on over! Smile

•  07-05-2007, 05:01 PM 62626 in reply to 62624

Wow,

Oana, spune-mi si mie cum reusesti sa le faci pe toate, fulltime job, scoala, copil mic si mai si gatesti bunatati de felul asta. Eu nu reusesc sa le fac nicicum. Acuma ma pregatesc sa plec de la servici, ma duc sa-l iau pe micutul meu si pana ajung acasa se face 6 si.., apoi ma gandesc ce sa fac ceva de mancare cat mai rapid, sa adun tot ce am lasat imprastiat prin casa azi dimineata, sa mai ma joc si cu copilul un pic...... si tot asa, pana ma trezesc ca e 10, si  mai am de invatat si deja ochii imi pica in gura de somn.  Spune-mi si mie cum te imparti ca incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine :).

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  07-05-2007, 05:25 PM 62627 in reply to 62624

OanaC:

Cura asta seamana cu aia cu supa de varza. De fapt toate regulile sunt aceleasi, dar vad ca lipseste varza din supa ta.

Eu azi am facut o ciorba de perisoare de porc si la cuptor se rumeneste acum  o costita de porc impanata cu usturoi, si cu ciupercute si cartofi pe langa. De abia asteptam sa se faca.

Javacool -  menu-ul asta sigur te-ar ingrasa cateva lbs! Come on over! Smile

...hell ya...that would do the trick Yes...romanian food is awesome....

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  07-05-2007, 07:53 PM 62637 in reply to 62613

javacool:
    ...ha ha Afi...what " meniu" would you recommend for someone that wants to gain few pounds?...i've been trying everything and it doesnt work ...i would like to be little bit "plinut"Sad

Voie buna ,citeva beri pe saptamina si minacre romaneasca . Daca mai imi aduc aminte de ceva iti dau un strigat .

Numai bine.

•  07-05-2007, 08:04 PM 62638 in reply to 62637

..."voie buna"...i have 2 teenagers,you do the mathSad

..."citeva beri pe saptamina"...i like Jack and Coke Sad

..."minacre romaneasca"...from where Sad

...lol Afi,thank you....

•  07-05-2007, 08:08 PM 62639 in reply to 62638

....actually i dint go out for breakfast today,i cooked...hell ya...i made eggsYes..and mind you i cook mean eggsStick out tongue
  •  07-05-2007, 08:32 PM 62641 in reply to 62639

Asta e supa .

•  07-05-2007, 08:35 PM 62642 in reply to 62641

SI TORTUL !

•  07-05-2007, 09:02 PM 62644 in reply to 62626

• Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 623
    • Points 980

vpdana:

Wow,

Oana, spune-mi si mie cum reusesti sa le faci pe toate, fulltime job, scoala, copil mic si mai si gatesti bunatati de felul asta. Eu nu reusesc sa le fac nicicum. Acuma ma pregatesc sa plec de la servici, ma duc sa-l iau pe micutul meu si pana ajung acasa se face 6 si.., apoi ma gandesc ce sa fac ceva de mancare cat mai rapid, sa adun tot ce am lasat imprastiat prin casa azi dimineata, sa mai ma joc si cu copilul un pic...... si tot asa, pana ma trezesc ca e 10, si  mai am de invatat si deja ochii imi pica in gura de somn.  Spune-mi si mie cum te imparti ca incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine :).

Vpdana ,

fetita mi-e bolnava si am stat acasa cu ea, nu am mers la servici. Cat a dormit ea un pic, am incropit repede ciorbita, iar cand a venit sotul de la munca, am pus doar coasta adusa de el la cuptor. Intamplator nici nu am scoala azi si maine, asa ca am un pic de timp liber. Nu gatesc zilnic, gatesc pentru mai multe zile atunci cand am timp. Nu e nimic in neregula cu tine, si eu am saptamani cand nici nu pot respira. Dar de obicei ajung acasa la ora 5.15 pm si incerc sa incropesc ceva repede in asa  fel incat sa mancam cina pana in 7 pm ( cand nu sunt la scoala). Cand sunt la scoala mai face sotul de mancare, daca nu m-am pregatit eu din timp.

•  07-06-2007, 04:54 AM 62654 in reply to 62639

dragul de tine javacool... mereu sunt impresionata de barbatii care reusesc sa gateasca ceva... let's say... comestibil LOL

ce-ai zice de o ciorbita de pui batuta cu ou si acrita cu bors? ca la mama acasa... yam, yam...
  •  07-06-2007, 05:59 AM 62658 in reply to 62654

baticutza:
    dragul de tine javacool... mereu sunt impresionata de barbatii care reusesc sa gateasca ceva... let's say... comestibil LOL

ce-ai zice de o ciorbita de pui batuta cu ou si acrita cu bors? ca la mama acasa... yam, yam...

...you can laugh but i DO make mean eggs Yes..."bors"?....i dont know about that,im oltean I dunno

•  07-06-2007, 08:27 AM 62662 in reply to 62644

OanaC:
    vpdana:

Wow,

Vpdana ,

fetita mi-e bolnava si am stat acasa cu ea, nu am mers la servici. Cat a dormit ea un pic, am incropit repede ciorbita, iar cand a venit sotul de la munca, am pus doar coasta adusa de el la cuptor. Intamplator nici nu am scoala azi si maine, asa ca am un pic de timp liber. Nu gatesc zilnic, gatesc pentru mai multe zile atunci cand am timp. Nu e nimic in neregula cu tine, si eu am saptamani cand nici nu pot respira. Dar de obicei ajung acasa la ora 5.15 pm si incerc sa incropesc ceva repede in asa  fel incat sa mancam cina pana in 7 pm ( cand nu sunt la scoala). Cand sunt la scoala mai face sotul de mancare, daca nu m-am pregatit eu din timp.

Ok, Smile, mersi, ma simt mai bine acuma. Imi pare rau pentru fetita ta, sper ca nu e nimic serios si se simte mai bine azi.

La fetita ta ii da lunch la gradi? La al meu nu le da decat 2 snacks si nu mai stiu ce sa-i pun cu el pentru lunch. 

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  07-06-2007, 10:01 AM 62664 in reply to 62662

• Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 623
    • Points 980

vpdana:

Ok, Smile, mersi, ma simt mai bine acuma. Imi pare rau pentru fetita ta, sper ca nu e nimic serios si se simte mai bine azi.

La fetita ta ii da lunch la gradi? La al meu nu le da decat 2 snacks si nu mai stiu ce sa-i pun cu el pentru lunch. 

Se simte mai bine, multumesc. Dar medicul m-a sfatuit sa o tin cat mai mult acasa  asa ca am decis sa stam si azi sa lenevin !

Nu ii dau lunch la gradinita. Mesele sunt incluse in pret. Are mic dejun, un snack, lunch, si alt snack. O grija in minus pentru mine iar menu-ul lor nu arata rau deloc.

•  07-06-2007, 10:28 AM 62670 in reply to 62664

Ce super, mic dejun si lunch inclus... eu nu am de nici unul, si cat ziceai ca platesti pe sapt. $135?  Eu platesc $850 pe luna fara nimic inclus, unde-i gradinita asta in Philadelphia?
  •  07-06-2007, 02:42 PM 62679 in reply to 62670

• Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 623
    • Points 980

Nu este in Philadelphia. Ne-am mutat de cand am avut-o pe ea in afara orasului. Suntem intr-un orasel la vreo 15 minute de Philadelphia. Gradinita ei este in Levittown. De cand a implinit 3 ani este 135 pe saptamana, insa pana  sa ii implineasca a fost 145. Nu e singura gradinita din zona care are pretul asta. Sunt o gramada, ca le-am vazut eu pe multe pe vremea cand cautam sa o inscriu. Banuiesc ca e pretul zonei .....Sunt chiar si mai ieftine, insa nu mi-au inspirat prea multa incredere. Iar chiar la o aruncatura de bat de casa mea e o biserica presbiteriana care are day care si costa 80 pe saptamana. Insa niciodata nu au locuri libere.

•  07-06-2007, 03:25 PM 62681 in reply to 62679

Super,

Aici in zona nu am gasit nimic la asa preturi. Poate sunt in oras, noi stam langa Baltimore, dar nu cred ca mi-as da copilul la una din gradinitele alea unde ar trebui sa se joace toata ziua numa cu copii cu numele de Jamal si Lakisha Tongue Tied. si conditii de mizerie. Asta e, mai 2 ani.

•  07-06-2007, 11:53 PM 62690 in reply to 62658

javacool:

...you can laugh but i DO make mean eggs Yes..."bors"?....i dont know about that,im oltean I dunno

sunt uimita ca nu cunosti borshul romanesc... e un acritor superb. se face in casa (dc vrei sa iasa adevarat) din tarate si crengute de visin din cate-mi aduc eu aminte. dar il gasesti comercializat si pe piata romaneasca la sticle de 1/1.5 l. nu e chiar asa de gustos ca ala din casa, dar iti faci treaba cu el pe vremurile astea atat de ocupate. e f popular. poti acri toate ciorbele cu borshul asta.

eu sunt 1/2 olteanca si-mi aduc bine aminte de ciorbele bunicii care intr-adevar nu folosea borsh si totusi erau delicioase... uneori le acrea cu zeama de varza. da' nu merg toate.

•  07-07-2007, 10:42 PM 62711 in reply to 62681

vpdana:

Super,

Aici in zona nu am gasit nimic la asa preturi. Poate sunt in oras, noi stam langa Baltimore, dar nu cred ca mi-as da copilul la una din gradinitele alea unde ar trebui sa se joace toata ziua numa cu copii cu numele de Jamal si Lakisha Tongue Tied. si conditii de mizerie. Asta e, mai 2 ani.

Da' ce au copiii cu numele de Jemal si Lakisha? E ca si cum X sau Z ar spune ca nu vor ca ai l;or copii sa se joace cu altii cu numele de Maria sau Ion. Astea-s nume etnice asupra carora copii respectivi nu au nici un control ca doar parintii le dau numele. Eu inteleg ce vrei tu sa spui (do yourself a favor si nu spune asta de fata cu mama lui Jemal sau Lakisha), dar sper ca stii ca nu toti copii care se numesc Jamal si Lakisha, Rashida sau mai stiu eu provin din medii ..."neortodxe" ca nu gasesc alt cuvant. Si eu stau in Philly, si aici ca si in Baltimore sunt multe gradinite care au niste conditii de ti-e mai mare jalea...Eu sper sa gasesti o gradinita buna pt. copilul tau si nu ar fi rau sa-l/s-o lasi sa se joace cu toata lumea, inclusiv cu de-ale Lakisha ca asta devine mai tolerant/a in societatea asta multietnica...(segragation has already been abolished thank God...si Lakisha si Jemal o sa fie peste tot indiferent ca unora le place sau nu). Poate n-am inteles eu bine, dar substatul mesajului e putin rasist..daca nu e, atunci mea culpa. Again, bafta sa gasesti o gradi mai buna!

•  07-08-2007, 08:29 AM 62726 in reply to 62711

Nu vreau sa vorbesc in numele nimanui dar nu cred ca a vrut sa fie rasista sau este .Cind ai nume ca cele mentionate mai sus sau ca "Listerine" nu prea vin din medii atit de "Ortodoxe" altfel ar avea nume ca Nicole , Isaac ,Aaron,Ebony,etc . Am o fina in NY si e o negruta minunata ca si parintii e dar nu i-ar fi dat un nume ca Takisha in nici un fel.

NUmai bine.