Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Meniul de azi

Last post 01-13-2008, 11:05 PM by Fuzzy. 163 replies.
Page 2 of 4 (164 items)   < Previous 1 2 3 4 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  07-10-2007, 04:49 PM 62864 in reply to 62852

Re: O noua dieta....

arissa:

Ce vi s-a parut asa de outrageous cand am scris "couch potatoes"?????  Voi cum le ziceti la persoanele care stau de dimineata pana seara pe scaun, canapea, la rontait si in fata la tv?

..Hey,im a "couch potatoes" Party!!!...i dont mind the name....its a cool name Cool

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  07-10-2007, 05:20 PM 62869 in reply to 62864

Java..you are not a "couch potatoes"!!! Pe langa "nume"...ei mai au si kg-ele!!!! Ceea ce nu e cazul la tine!!!!Big Smile

In alta ordine de idei..zi-ne ce meniu ai astazi!!!

•  07-10-2007, 05:41 PM 62871 in reply to 62869

Diandra:

Java..you are not a "couch potatoes"!!! Pe langa "nume"...ei mai au si kg-ele!!!! Ceea ce nu e cazul la tine!!!!Big Smile

In alta ordine de idei..zi-ne ce meniu ai astazi!!!

...lol Di...i had my coffee and redbull in the morning...hot roast-beef with mashed potatos for lunch (my sales man took me to lunch) and maybe KFC tonight (of course would be with jack&coke)...

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  07-10-2007, 06:15 PM 62873 in reply to 62871

Hei..lasa KFC-ul seara! Mai bine fa tu un BBQ..carne.. stropita cu bere! Si..tot Jack?Stick out tongue
  •  07-10-2007, 06:53 PM 62875 in reply to 62873

Diandra:
    Hei..lasa KFC-ul seara! Mai bine fa tu un BBQ..carne.. stropita cu bere! Si..tot Jack?Stick out tongue

...oh man...i would love BBQ but the thing is that there is no one to do itSad....it takes too much effort..i like just being "couch potatos"...if you know anyone that want to do it,send them my way...they are more than welcomeParty!!!

•  07-10-2007, 09:17 PM 62880 in reply to 62875

• OanaC is not online. Last active: 08-07-2008, 07:39 PM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 621
    • Points 980

Meniul de azi:

Snitele de pui cu piure de cartofi ( talk about low carb diets!) si salata de rosii, ardei, ceapa si castraveti. Desert: pepene cu samburi ca asa l-a cumparat ametitul!

Acum ma odihnesc cu un ochi la Apocalypto si unul pe forum si  beau un Smirnoff Ice! Drinks

Diandra , cum e cu pestele ala lasat in lapte? Nu am mai auzit....Confused

•  07-10-2007, 09:37 PM 62881 in reply to 62880

OanaC:

pepene cu samburi ca asa l-a cumparat ametitul!

..Oana i love you for that phrase Heart...i fell off the chair laughingRolling Laugh...brings back memories,thank you Flower

•  07-10-2007, 10:39 PM 62882 in reply to 62880

OanaC:

Diandra , cum e cu pestele ala lasat in lapte? Nu am mai auzit....Confused

Oana, asa stiu eu...ca pestele daca e lasat in lapte vreo 10 minute inainte de-al praji..are gust mai bun!Dar de ce..cum...habar nu am!!!Embarrassed

•  07-10-2007, 10:42 PM 62883 in reply to 62875

javacool:

...oh man...i would love BBQ but the thing is that there is no one to do itSad....it takes too much effort..i like just being "couch potatos"...if you know anyone that want to do it,send them my way...they are more than welcomeParty!!!

Java...daca vrei iti trimit un ghid despre cum se face BBQ!!!Stick out tongue Eeee..nu e chiar asa mare efort!!!Trebuie doar sa vrei!!!!

•  07-11-2007, 05:37 AM 62886 in reply to 62883

Java, asa va alintam noi, si-s convinsa ca si voi aveti pt noi apelative la fel de dragalashe. Nimic rau in asta, oameni sintem cu totii.

Oana, sa stii ca omul tau ti-a facut un serviciu: cel cu simburi e mult mai gustos si sanatos, as spune (mai putina selectie, manipulare genetica).

Cit despre peste, si nu numai, laptele-l fragezeste, e un fel de marinata.

•  07-11-2007, 02:41 PM 62905 in reply to 62883

Diandra:

javacool:

Java...daca vrei iti trimit un ghid despre cum se face BBQ!!!Stick out tongue Eeee..nu e chiar asa mare efort!!!Trebuie doar sa vrei!!!!

...oh no...i dont need a "ghid"Sad....i NEED a " GHID" Devil....if you know what i meanWink

•  07-11-2007, 05:00 PM 62925 in reply to 62825

Oh Dumnezeule,

Oare de ce trebuie sa ne purtam asa...OARE DE CE??!!

"As avea cate ceva de spus, de adaugat, de comentat...dar hay mai bine sa critic mai intai, sa le arat eu cine sunt!"...ei...mie dragele mele chiar nu-mi plac asemenea fitze si nu voi fi niciodata indiferenta la rautatea oamenilor.

Nu cred ca ati uitat de vorba buna, veselie, bucurie, fericirea...de a fi om! Si atunci de ce sa fim asa???Noi intre noi??NU! NICIODATA nu vreau sa fiu in ipostaze de genul asta!

Sincer, apreciez pe toti cei/cele ce "au stiu sa vorbeasca" si va multumesc pentru intelegere.

A.A.M.
    Filed under:
  •  07-12-2007, 09:30 AM 62986 in reply to 62881

• OanaC is not online. Last active: 08-07-2008, 07:39 PM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 621
    • Points 980

javacool:

..Oana i love you for that phrase Heart...i fell off the chair laughingRolling Laugh...brings back memories,thank you Flower

Multumesc javacool Smile , e bine sa mai si radem din cand in cand....! Si mie imi aduce aminte de lucruri frumoase din copilarie.... Insa nu a fost asa de frumos sa curat bucataria de "oase" cum le zice fi-mea la samburi. Era asa de mirata ca sunt samburi in pepene. 

Multumesc Garbova si Diandra pentru explicatiile cu pestele si laptele, nu am stiut, dar cat traiesti inveti.  Am sa incerc si eu data viitoare cand mai imi aduce pescarul amator ceva peste pe acasa.

•  07-12-2007, 10:28 AM 63006 in reply to 62608

Re: Meniul de azi

Hey Afi,

What's in the meniu for today?

Nu de alta da mai imi dai si mie niste idei.

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  07-12-2007, 10:38 AM 63010 in reply to 63006

vpdana:

Hey Afi,

What's in the meniu for today?

Nu de alta da mai imi dai si mie niste idei.

Al meu vrea sa ii fac varza cu orez si carne .Adica ceva ca Varza a la Cluj dar inca nu m-am hotarit .Eu as vrea o musaca de cartofi si azi ma duc sa-mi iau vinete !!!!!!!!! Nu am mai mincat o salata de vinete de la Revelion .

Si supa o sa fac de vitel ,cu smintina si orez si tarhon ! Hmmmmm.

NUmai bine .

•  07-12-2007, 10:42 AM 63012 in reply to 63010

Hmm,

Suna bine musaca de cartofi, si salata de vinete, da mai pe sfarsit de saptamana cand am mai mult timp de copt.

Multumesc !

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  07-12-2007, 01:25 PM 63070 in reply to 63012

Easy Greek Salad

INGREDIENTS:
    1 pint of halved cherry tomatoes
    1 bag of cooked spiral pasta
    1 bottle of italian dressing
    1 cup of crumbled feta cheese
    1 1/2 cups of marinated artichoke hearts
    1 cup of pitted kalamata olives

DIRECTIONS:
    Mix all ingredients except feta cheese in extra large mixing bowl. Let stand together for 1 hour before serving. When ready to serve, crumble 1/3 feta cheese on the bottom of a large serving dish. Pour on salad mixture and sprinkle the rest of the cheese evenly over the top. Serve and enjoy! (Hint: colored pastas make it more fun)
  •  07-12-2007, 05:48 PM 63102 in reply to 63070

..Afi,Afi,Afi...i get hungry everytime i read your posts...Big Smile
  •  07-12-2007, 06:27 PM 63107 in reply to 63102

Si mie imi creste inima sa vad ce scri .Stai ca nu am spus ca am facut pina la urma varza cu carne si orez si ... acum fac mamaliga .Uitasem ca am malai din ala bun dar l-am gasit si abia astept !!! Si cu ardei iute !!! Ciorba a iesit buna dar nu ca de obicei de buna .

NUmai bine .

•  07-12-2007, 06:30 PM 63108 in reply to 63107

Afi:

Si mie imi creste inima sa vad ce scri .Stai ca nu am spus ca am facut pina la urma varza cu carne si orez si ... acum fac mamaliga .Uitasem ca am malai din ala bun dar l-am gasit si abia astept !!! Si cu ardei iute !!! Ciorba a iesit buna dar nu ca de obicei de buna .

NUmai bine .

..you're NOT olteanca yet you cook like oltenii?I dunno....do you have any sisters?:)

•  07-12-2007, 06:59 PM 63109 in reply to 63108

Nu sint olteanca dar imi place zaibarul .Party!!! Surori am dar tre' sa stai la rind. Uite poze macar Javacool sa iti mai treaca pofta . Oare? Mamaliga o fac mai moale dar e buna .Am invatat sa fac mamaliga in USA de dor, ca acasa imi faceau altii .Oricum mai mult imi place sa maninc,cind nu e facuta de mine .In Romania am fost o fericita sa nu fac mincare ! Nu ,imi place sa fac mincare dar parca mai multa sare si piper bun alti bucatari.Wink

•  07-12-2007, 07:43 PM 63110 in reply to 63109

Afi,

Cum faci varza asta? Iese pana la urma cu gustul umpluturii de la sarmale?

De cate ori am incercat sa fac varza aici , nu mi-a iesit deloc. Chiar nu stiu ce greseam, dar ca in Romania nu mi-a iesit niciodata. Unde o faci? La cuptor sau pe aragaz?

Multam Smile

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-12-2007, 09:20 PM 63116 in reply to 63110

Paula eu o fac cu varza cruda .NU ma intreba masuri ca nu stiu .O fac de cind ma stiu si o fac din ochi .Azi am taiat 2 verze potrivit de mari (mi-a mai ramas cam o jumatate de varza) , 2 cepe mari ,pun si un ardei taiat de obicei ,(imi place sa pun rosu sa fie mai colorata),carne tocata cam pentru vreo 4 chiftele mai maricele si o ceasca de orez.Prajesc ceapa pina e aurie si pun boia .Pun varza si o calesc asa la foc mai mic pentru vreo 10 minute ,dupa care pun carnea si orezul . O mai las citeva minute si pun o cutie mijlocie de tomatoe sauce plus 2 cesti si jumate de apa ca sa aiba orezul in ce sa fiarba .Nu uita sare, piper ,dafin ,un pic de cimbrisor si ce iti mai place tie .O acopar si o las sa fiarba pina ce orezul si varza sint facute . La sfirsit pun marar si gata . Nu are gustul chiar ca sarmalele dar e aproape si e delicioasa oricum.Am uitat .Uneori tai slanina afumata de la tata Sad ca am acum .Daca nu, niste bacon ,o prajesti si o pui in varza. Varza a-la-Cluj e putin mai diferita .Citeodata o bag in cuptor dar pentru ca am timp scurt o fac pe aragaz si iese bine .

PS: Ca sa vezi ca nu le stiu pe toate ...azi am descoperit ce cutit taie varza usor ( ...FOARTE usor ) si subtire .Si eu ma chinui de ani de zile cu un cutit normal pe care il tot ascut ... E cutitul ala cu zimti mici de tot .NU ala de piine .

NUmai bine .

•  07-12-2007, 09:33 PM 63118 in reply to 63116

Yum Yum . Maine fac si eu Big Smile

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-12-2007, 10:18 PM 63122 in reply to 63118

..Afi,i wonder how and what you got in that refrigerator of yours?...or kitchen for that matter?....show me yours i'll show you mineParty!!!
  •  07-13-2007, 09:59 AM