|
|
Despre RESPECT
Last post 07-30-2007, 11:57 AM by bonepaula. 77 replies.
-
07-26-2007, 09:41 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,876
-
Points 20,300
-
|
Afi: Well nu m-am referit la tine Paula. Uite ... eu singura si trei moderatori pentru simplul fapt ca am vrut sa aduc pipa pacii!
Nu te-ai referit la mine, dar mi-ai folosit ideile ca sa ataci moderatorii, din care fac si eu parte. Si pot sa intreb, la cine te refereai? Caci eu vad ca ai folosit pluralul "moderatoarele sa ma ia o pauza" Iar eu din mesajul de mai sus nu am inteles ca vii cu pipa pacii. Au sarit moderatoarele pt ca despre ele ai vorbit in tot mesajul tau.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-26-2007, 10:03 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Afi, daca tu asta ai inteles din tot mesajul meu inseamna ca mi-am irosit timpul degeaba ... si e a nu stiu cata dovada pentru mine ca nu are rost sa te bagi in discutii din astea cu utilizatori cu capsa pusa pe moderatori ca nu ajungi nicaieri ... poate la borcanul cu Distonocalm si-atat. Si la urma urmei, lasand pipa pacii la o parte ... tu vii si ne faci moral si dorinta ta e ca noi sa stam pe margine si sa te aprobam ... da, ai dreptate Afi. Nu inteleg de ce noi nu avem dreptul la  ... replica? De ce e considerat a fi atac, de ce crezi ca sarim pe tine? Pentru ca nu impartasim aceeasi parere? Si chiar nu vad ce e rau in primul meu paragraf? Spune-mi clar cum anume trebuia sa ma exprim ... explica-mi ca unui copil de gradinita pentru ca mi-e clar ca nu pot sa-ti mai inteleg aluziile si intentiile si ironiile, samd. Nu ma doare deloc sa-mi cer scuze sau sa recunosc ca am gresit daca imi explici clar, ce anume te-a deranjat la paragraful meu? Tu ai venit si practic ai atacat forumul intr-un fel si ai ignorat munca atator membri de-a lungul timpului. Iar eu am considerat ca ar fi cazul sa-ti amintesc ca in afara de vorbaria zilnica care are si ea farmecul ei (si pe care nici o secunda nu am considerat-o inutila) forumul asta mai are si alte scopuri. Si nu e un loc chiar asa rau cum il consideri tu. Si normal ca ma supar cand stiu ca eu si altii ne-am pierdut ore din viata ca sa-i scriu lui Cutarescu cum sa ia viza X si Y sau ce formulare ii trebuie sau cum decurge nu stiu ce interviu ...ca ma stat sa citesc si sa editez sute de mesaje cu injurii ca sa nu se simta alti utilizatori ofensati ... ca pierd timp sa rearanjez topice si thread-uri ca sa fie mai usor de cautat celor care au nevoie de info , etc etc ... Iar tu vii si spui de nu stiu cate ori ca nu respectam utilizatorii iar "site-ul e facut pentru citeva persoane care prefera sa scrie decit sa-si dea telefoane...sau si una si alta". Nu am absolut nimic cu tine, e o placere sa-ti citesc anumite mesaje si ma bucur ca ai adus un asa input in domeniul culinar; si vorbesc foarte serios. In toata tevatura asta am incercat sa fiu cat mai neutra si obiectiva si iti inteleg si punctul tau de vedere (pentru ca am fost si eu un simplu utilizator si-aici si pe alte site-uri) ... dar pana la urma, totul are o limita.
|
|
-
-
07-26-2007, 11:03 PM |
-
Honors
-
-
-
Joined on 01-19-2006
-
-
Posts 210
-
Points 0
-
|
One thing that I don't understand while reading this.. Daca respectul implica "a lua in consideratie nevoile, ideile, preferintele" acelei persoane, nu-ti trebuie timp sa cunosti "ideile, preferintele, sentimentele" etc.? Ca la primul contact parca n-ai de unde sa le stii pe toate astea. Daca sa respecti pe cineva inseamna sa-i accepti personalitatea, asta nu presupune timp ca sa-i cunsti personalitatea? Maybe there is more to tiganca care-si hraneste copilul in public than the fact that she's showing her *** in public?! And perhaps that something makes her respectable. Just a thought. Eu inclin spre cealalta parte a balantei (respectul e castigat), dar incerc sa inteleg si parerea conform careia respectul e un dat.
|
|
-
07-27-2007, 12:14 AM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
LEXA: scuze...ID UL? asta sunt eu huh??
Nu stiu daca esti doamna, domnisoara, nu pot sa-ti spun tipa, fata sau dragutza ca nu e stilul meu, nu-ti stiu numele, nu te cunosc personal. Asa mi-a venit mie in minte pe moment si asa am scris. La urma urmei suntem toti niste ID-uri, nu? Oricum , daca pe tine te-a jignit atat de tare apelarea mea si daca te ajuta sa te simti mai bine, imi cer scuze si chiar acum ma duc sa-mi modific mesajul. Happy ?
|
|
-
07-27-2007, 10:59 AM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Ami, Daca te uiti in profilul meu...ai sa vezi ca am acolo date despre mine si sa stii ca toate sunt reale, inclusiv numele! Nu ma deranjeaza chiar orice, iar faptul ca am zis ceva despre exprimarea ta (referitor la..."ID-ul asta") a fost pentru ca era in contextul in care trebuia sa ma lupt cu "moderatorii si sefii si mai stiu eu ce de pe aici...iar faptul ca tu vorbeai despre mine ca si cum as fi doar un ID pe acest site...m-a jignit un pic pe moment, dar nu sunt o suparacioasa sa stii! Din cate am vazut voi stiti sa vorbiti si frumos...si daca ma supara ceva pe lumea asta foarte tare...atacul fara motiv, fara baza reala...! In fact...toti suntem o apa si-un pamant...si asa cum am mai spus...nu am venit pe acest site ca "sa tin piept" sau ca sa ma apar de moderatori s.a.m.d! Oricum multumesc frumos pentru cuvintele tale! Iar eu...oricum sunt HAPPY! OK??
A.A.M.
|
|
-
07-27-2007, 12:06 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
LEXA: Ami, Daca te uiti in profilul meu...ai sa vezi ca am acolo date despre mine si sa stii ca toate sunt reale, inclusiv numele! (...) Oricum multumesc frumos pentru cuvintele tale! Iar eu...oricum sunt HAPPY! OK??
Ok. My bad! Glad you're happy ! 
|
|
-
07-27-2007, 12:29 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
ami: LEXA: Ami, Daca te uiti in profilul meu...ai sa vezi ca am acolo date despre mine si sa stii ca toate sunt reale, inclusiv numele! (...) Oricum multumesc frumos pentru cuvintele tale! Iar eu...oricum sunt HAPPY! OK??
Ok. My bad! Glad you're happy ! 
...ami,call me anything you want,just call me ...lol...va certati ca tatele din tg-jiu
"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
|
|
-
07-27-2007, 12:37 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
It's fun to watch isn't it? Ugh ... why am I doing this ?  P.S. I won't call you names .. because I know you're right 
|
|
-
07-27-2007, 03:10 PM |
-
07-27-2007, 03:35 PM |
-
07-27-2007, 04:29 PM |
-
07-27-2007, 04:35 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,459
-
Points 6,995
-
|
Va faceti amandoi de ras, Diandra si Javacool!  Daca e asa de rau cum ziceti pe forumul asta pt ce nu va faceti voi groapa cu nisip in care sa va jucati? nu-mi raspundeti, ca nu-i nevoie de comentarii.
Live Free or Die.
|
|
-
07-27-2007, 04:40 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
arissa: Va faceti amandoi de ras, Diandra si Javacool!  Daca e asa de rau cum ziceti pe forumul asta pt ce nu va faceti voi groapa cu nisip in care sa va jucati? nu-mi raspundeti, ca nu-i nevoie de comentarii.
......arissa,what are you talking about?...this is the second time when you jump on me?...why?...i never brought your name up, i dont even know you,why you do this?....we can go back and you'll see that i never said your name at all(or any for that matter)....
"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
|
|
-
07-27-2007, 04:49 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,459
-
Points 6,995
-
|
javacool: arissa: Va faceti amandoi de ras, Diandra si Javacool!  Daca e asa de rau cum ziceti pe forumul asta pt ce nu va faceti voi groapa cu nisip in care sa va jucati? nu-mi raspundeti, ca nu-i nevoie de comentarii.
......arissa,what are you talking about?...this is the second time when you jump on me?...why?...i never brought your name up, i dont even know you,why you do this?....we can go back and you'll see that i never said your name at all(or any for that matter)....
Eh, Javacool, eu acu' nu mai sar decat pe un barbat, si o fac oficial cu documente in regula...n-am nimic cu tine, doar nu inteleg de ce trebuie sa tarati asa in mocirla munca unor persoane de aici. Vin de peste 3 ani pe forumul asta, si n-am inteles niciodata de ce sunt unii care nu au altceva de facut decat de comentat pe langa munca altora. Iar tu cu femeile, noh...nu-ti fa griji ca nu ma simt in nici unul din mesajele tale, si or fi femei cum zici tu, poate si pe forumul asta, dar chestia ca suntem multe care scriem regular pe forum, suntem maritate aici si ne vedem de viata aici... iar cand comentezi tu, suna ca si cum ai vrea sa ne dai peste nas ca n-am stiut mai bine... in fine, eu las discutiile in contradictoriu pe moment, ca am si altele de facut...incepe weekendul si-mi vine americanu' acasa si tre' sa-i fac pe plac lui, si nu forumului. Peace in the middle east! 
Live Free or Die.
|
|
-
07-27-2007, 04:57 PM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
javacool: ...reading thru this forum i found out that most of the ladies that get married over here live in apartments,drives shi**** cars and they HAVE to HAVE a job ,etc,etc...well that makes me think that the marriages are PURE LOVE...so here i am having second thoughts ...what do ya think?
Now, you'll know what to do the next time. Why to let her stay home, get ideas, and God knows what esle? Fie vorba intre noi, n-as sta acasa nici dac-as avea copii. Si atunci as lucra part time. Nu-s prapastioasa, dar niciodata nu stii cind ne vine rindul. Si daca ramin singura, ramin in aer? O tziruca de viata sociala nu strica nimanui. Ca sa nu vorbesc de self estime.
|
|
-
07-27-2007, 04:57 PM |
-
07-27-2007, 04:59 PM |
-
07-27-2007, 05:03 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
Girbova: javacool: ...reading thru this forum i found out that most of the ladies that get married over here live in apartments,drives shi**** cars and they HAVE to HAVE a job ,etc,etc...well that makes me think that the marriages are PURE LOVE...so here i am having second thoughts ...what do ya think?
Now, you'll know what to do the next time. Why to let her stay home, get ideas, and God knows what esle? Fie vorba intre noi, n-as sta acasa nici dac-as avea copii. Si atunci as lucra part time. Nu-s prapastioasa, dar niciodata nu stii cind ne vine rindul. Si daca ramin singura, ramin in aer? O tziruca de viata sociala nu strica nimanui. Ca sa nu vorbesc de self estime.
..Girbova,you are right about that...that was my mistake and i DO know what you're talking about
|
|
-
07-27-2007, 05:06 PM |
-
Diandra
-
-
-
Joined on 05-30-2005
-
-
Posts 605
-
Points 3,990
-
|
javacool:...but some "ladies" here PEE ON MY FOOT AND TELL ME ITS RAINING ...peace 
Hei..Java sper ca nu au facut-o contra vantului!!!Sa nu se fi stropit!!! Una peste alta, chiar nu ma intereseaza fiecare cum a ajuns aici, ci pur si simplu m-am legat de atitudinea demozelelor!!!A unora! P.S. Inca sunt cu ochii pe ceas...!
|
|
-
07-27-2007, 05:26 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,876
-
Points 20,300
-
|
Eu nu inteleg unde este problema. Despre ce atitudine vorbiti? Si a cui exact? Dati va rog Report Abuse pt orice nelamurire. Este mai corect , cred eu...decat sa ne certam aici si sa stricam frumusete de topic (mie chiar imi place/ mi-a placut topicul asta). De aceea exista acea optiune. Si de aceea topicurile de acolo nu se pot citi de toti....pt a evita cearta pe forum...si pt a primi lamuriri in privat. Nu-i corect asa? Hai sa revenim la subiect. Ce ziceti? P.S. Diandra, daca insisti , ti-l sterg 
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-27-2007, 05:31 PM |
-
07-27-2007, 07:30 PM |
-
07-27-2007, 07:45 PM |
|
|