|
|
Plecatul de pe forum
Last post 07-25-2007, 02:05 PM by arissa. 34 replies.
-
07-24-2007, 12:51 PM |
-
07-24-2007, 01:26 PM |
-
-
07-24-2007, 02:05 PM |
-
07-24-2007, 02:13 PM |
-
vpdana
-
-

-
Joined on 01-06-2007
-
-
Posts 318
-
Points 0
-
|
Afi: Alien nu vreau sa imi iau jucariile si sa plec dar timpul scurt pe care il am il vreau frumos . Nu vreau sa zic ceva si sa apara iar ca si cind am zis la adresa cuiva. Si nici nu vreau sa am grija mare ce zic si sa zic ce de fapt nu am in gind numai ca sa nu supar.Imi iau locul la colt .Nu mi se pare drept si mi se pare ca orice as zice nu rezolva nimic.Ma pot explica de citeva ori dar nu la nesfirsit.Contributia fiecaruia pe un site trebuie sa fie una constructiva ori a mea raneste site-ul tau si nu pot lua o astfel de vina.Nu azi ,nu miine. Numai bine.
Afi, de ce conteaza asa de mult pentru tine daca altii se supara sau nu. De ce trebe sa tot incerci sa-i faci sa inteleaga ca tu ti-ai cerut scuze si ca tu nu ai gresit cu nimic. Si daca ai gresit ce daca... oamenii suntem, uneori spunem si ce nu vrem, sau fara sa gandim. Exact cum spui suntem aici pe forum sa ne petrecem timpul in mod placut, iar asta nu inseamna sa ne calculam intotdeauna tot ce spunem ca nu suntem la un examen pe care trebe sa-l trecem neaparat, si nci nu trebe sa dovedim nimanui nimic. Ai mai spus tu pe undeva, cine te place te place oricum, si cu greseli si fara, si oricat te-ai sili sa placi la toata lumea nu o sa reusesti. Si daca se intampla sa mai zici ceva iar altul sa se supere iara, oh well....life goes on, astia suntem, ne certam, ne suparam. Ce tu nu te-ai suparat pe mine ca am zis ca sunt sedentara sau asa ceva. Mi-am cerut scuze daca te-am ofensat cu ceva, desi nu asta a fost intentia, daca ti-a trecut bine, daca nu iara bine, ce pot sa fac.... matanii?. Asa si tu, ai suparat, ti-ai cerut scuze. The end. Asa ca cheer up, deschide alt topic si mai vorbim si acolo.
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
|
|
-
07-24-2007, 02:23 PM |
-
07-24-2007, 02:33 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,197
-
Points 11,560
-
|
Fuzzy:pricepi!?
I officially apologize to you in front of all the users for using such ways of expressing myself.! Nu am facut decat sa pun paie pe foc!
Failure is Never quite as frightening as Regret!
|
|
-
07-24-2007, 02:51 PM |
-
07-24-2007, 02:58 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,851
-
Points 20,660
-
|
Motivul principal pentru care se pleaca de pe forum sunt neintzelegerile provocate de diferentza de exprimare, personalitate, si in special acceptare a altei persoane asa cum este. Atunci cand te hotarasti sa pleci de pe forum, o fi el forum dar tot cu oameni interactzionezi, chiar daca esti in spatele unui ecran , ar fi bine sa aplici aceeasi metoda ca in viatza reala. ~ Atunci cand observi ca mai multe persoane vin si itzi zic ca tzi-au interpretat mesajul in alt mod decat ai avut tu intentzia, in loc sa incepi o lupta , oare nu e mai usor sa spui inca o data , mult mai explicit, ceea ce ai vrut sa spui, pentru a nu se ajunge la tot felul de acuze??? ~ Atunci cand citesti un mesaj, inainte de a acuza, nu e mai corect sa intrebi persoana respectiva ce anume a vrut sa spuna cu acea afirmatzie pentru a nu incepe o discutzie care poate duce la tot felul de interpretari si jigniri???? Ei bine eu consider ca daca aceste doua conditzii de mai sus ar fi indeplinite, atunci am putea sa ne contrazicem intr-un mod omenesc si civilizat. Avem pareri diferite, suntem diferitzi si e normal sa nu gandim si sa actzionam la fel, dar asa cum tu consideri ca ar trebui sa fii respectat , la randul lui interlocutorul tau simte acelasi lucru.
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
07-24-2007, 03:14 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 792
-
Points 11,090
-
|
TheAlien: Afi: O sa incerc sa nu mai scriu aici desi mai mult ca sigur voi citi ce scrieti.Pentru un timp ,ati facut parte din rutina mea de dimineata si va fi greu sa va las dintr-o data.
Pe cuvantul meu daca eu pot intelege. De ce trebuie ca un utilizator sa se supere pe toata lumea pt ca nu s-a inteles cu unul sau altul? ... care este ideea asta cu plecatul care se mai aude din cand in cand?
ideea e ca se formeaza un grupulet in care persoanle se inteleg intre ele, iar asta ii da sensatia utilizatorului ca se intelege bine cu toti utilizatorii. Cand apar discutiile in contradictoriu fiecare se supara si anunta cu trambite ca pleaca si nu mai vrea sa mai calce forumul. Fiecare untilizator care anunta "plecarea" spera in adincul sufletului ca toti utilizatorii il vor suplica sa nu plece, iar cand nu prea se intampla lucrul asta utilizatorul se simte si mai ranit pt ca aici si-a petrecut cea mai mare parte a timpului, a legat prietenii, a fost admirat, totul a fost armonie...pana cand apare .... J, arrissa si Thana  E greu de inteles si de recunoscut ca nu poti sa placi la toti si nu poti sa fii prieten cu toti. Asta e, nu suntem toti la fel. Si mie mi-ar placea sa fie prietena cu tot forumul dar e imposibil. Alti utilizatori nu inteleg ca discutii in contradictoriu vor exista si inca nu s-au teminat pe acest forum, iar ei adopta lozinca " ori cu mine ori impotriva mea." E foarte simplu!
www.sdphotoartgallery.com
|
|
-
-
07-24-2007, 03:54 PM |
-
07-24-2007, 05:06 PM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 763
-
Points 10,020
-
|
Leona: Motivul principal pentru care se pleaca de pe forum sunt neintzelegerile provocate de diferentza de exprimare, personalitate, si in special acceptare a altei persoane asa cum este. Atunci cand te hotarasti sa pleci de pe forum, o fi el forum dar tot cu oameni interactzionezi, chiar daca esti in spatele unui ecran , ar fi bine sa aplici aceeasi metoda ca in viatza reala. ~ Atunci cand observi ca mai multe persoane vin si itzi zic ca tzi-au interpretat mesajul in alt mod decat ai avut tu intentzia, in loc sa incepi o lupta , oare nu e mai usor sa spui inca o data , mult mai explicit, ceea ce ai vrut sa spui, pentru a nu se ajunge la tot felul de acuze??? ~ Atunci cand citesti un mesaj, inainte de a acuza, nu e mai corect sa intrebi persoana respectiva ce anume a vrut sa spuna cu acea afirmatzie pentru a nu incepe o discutzie care poate duce la tot felul de interpretari si jigniri???? Ei bine eu consider ca daca aceste doua conditzii de mai sus ar fi indeplinite, atunci am putea sa ne contrazicem intr-un mod omenesc si civilizat. Avem pareri diferite, suntem diferitzi si e normal sa nu gandim si sa actzionam la fel, dar asa cum tu consideri ca ar trebui sa fii respectat , la randul lui interlocutorul tau simte acelasi lucru.
Bravo!Leona intotdeauna te-am admirat. in ultimul timp te-ai schimbat foarte mult.Se pare ca esti una din moderatoarele cele mai potrivite.(nu vreau sa ma inteleaga gresit celelalte) Afi,ai depus mult suflet pe acest forum.Daca esti precum zici.......o iapa batrana........nu renunta.
|
|
-
07-24-2007, 05:35 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,457
-
Points 6,995
-
|
Eh Priscila, intotdeauna mi-a placut sa fiu tapu' ispasitor...nu de alta dar acu se explica de ce am cosmare noaptea.  Mai lasati-o mai cu plecatul si revenitul pe forum, ca s-a facut moda sa-ti faci second ID si sa scrii o perioada cu el, dupa care revii cu trambite si surlite...dar cat se mai jura dupa aia ca n-a scris dom'le nimeni pe forum... she/he made her/his statement. Javacool, iti raman datoare cu un divorce decree, iti dau de stire cand ma lasa barbatu'...don't hold your breath though...mi-a zis cand m-a luat ca-s investment si ca asteapta ceva 'profit', so dupa ce aduc ceva expected return, s-ar putea sa ajungem la o intelegere, settle a deal, you know...so keep waiting.
Live Free or Die.
|
|
-
07-24-2007, 05:40 PM |
-
07-24-2007, 05:46 PM |
-
07-24-2007, 07:05 PM |
-
Afi
-
-

-
Joined on 10-10-2006
-
USA NC
-
Posts 376
-
Points 0
-
|
Ca moderator ai cum sa vezi IP number asa ca la mine nu va exista un al doilea ID. Check my IP number and you will see. Alina mersi. Tie iti trimite mama papa bun in poze oricind. Roxy, am putin timp asa ca il voi folosi sa ma simt bine nu cum m-am simtit aici zilele trecute.Poate voi scrie din joi in Pasti dar incerc sa nu .Daca si altii au plecat atunci ar trebui sa se traga o concluzie iar eu zic ca e cel mai bine cind te vezi incoltit din prea multe unghiuri. te retragi si privest de pe tusa. Numai bine.
|
|
-
07-24-2007, 07:15 PM |
-
-
07-24-2007, 08:00 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,457
-
Points 6,995
-
|
Diandra:Yeahh..arissa..banuiesc ca la mine te refereai ..cand ziceai de second ID!!!!!!!
Nu ma refeream numai la tine, dar, da, mi-a venit sa o zic cand ti-am citit postarea...am scris 's-a facut moda'... deci nu esti prima si nici ultima cred. Dar cat de mare taraboi se mai face cand vrea sa plece unu'/una... stau si ma gandesc si eu acu' daca nu mi-am anuntat si eu plecarea candva..ca-s sigura c-am facut-o si pe asta ... dar dom'le cata discutie, rugaminti fierbinti, promisiuni, pupaceli si broken hearts...de parca pleaca in Iraq...si cand colo...trece o saptamana...si apare ID numero 2 si se ia de la capat... intreb si eu retoric din nou: ati facut-o vreuna/unul teatru ????? ca sunteti asa de real cateodata... I might even believe it.
Live Free or Die.
|
|
-
07-24-2007, 08:02 PM |
-
07-24-2007, 08:18 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,876
-
Points 20,300
-
|
Honors: Eu una am trecut cu vederea reprosul, dar nu mi s-a parut corect sa se ia de mine mai ales cand unul dintre moderatori a scris off topic pe unul din mesajele deschise de mine si persoanei respective nu i s-a atras atentia. One would think moderators know better!
It's done. Mesajul meu si raspunsurile la el, au fost mutate intr-un topic nou. Ca sa explic...am postat in topicul tau pt ca avea legatura cu renuntarea la un job, cum anume sa le spun ca nu mai vreau sa merg la job-ul respectiv. Nu era un two week notice, ce-i drept...dar era un notice. Imi pare rau ca ti-am stricat topicul, si ca Alien nu mi-a atras si mie atentia...dar nici el nu poate citi absolut totul. Eu m-am gandit ca era ok sa scriu acolo. Again, sorry, my bad ! 
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-24-2007, 08:21 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,876
-
Points 20,300
-
|
Afi: Ami daca nu se vede IP number atunci cum cineva poate fi sigur de un nou ID al celor care "pleaca"?
Moderatorii nu vad IP-urile. Ne dam seama din stilul folosit de noul ID. Iar Alien ne confirma, sau infirma, el fiind singurul cu acces la baza de date.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-24-2007, 08:27 PM |
-
07-24-2007, 08:57 PM |
|
|