Stiti care este mai bun ca dictionar explicativ pentru limba engleza americana?....
LONGMAN
PINGUIN - am inteles ca este combinata engleza americana cu cea britanica
MACMILLAN
can anybody help me?
fireKharma: Stiti care este mai bun ca dictionar explicativ pentru limba engleza americana?.... LONGMAN PINGUIN - am inteles ca este combinata engleza americana cu cea britanica MACMILLAN can anybody help me?
hei firek....chiar sapt trecuta la engleza am vb de subiectul asta si profa mi-a zis ca Longman este .si-mi amintesc ca si-n anul 3 ,profesorul pe care-l aveam atunci la fel a zis ca Longman este..eu zic ce-am auzit ,ca este sau nu asa...
roxana:Vreau nu vreau trebuie sa fiu de acord cu Anouk. .
.
io nu te-am fortzat cu nimik
asa am auzit si eu , ca Longman-ul ar fi mai bun....
vroiam mai multe pareri (verificarea informatiei din cel putin trei surse, ca in jurnalism )
mersi mult
delfinuta, in general in Romania se recomanda Longman pt ca astia aveau distribuitori (profesorii de engleza). SI era vorba de Contemporary English, nu American. Era foarte scump( cred c-am dat peste $100, editia 2 ori 3, dar fiica mea l-a folosit si dupa ce a venit aici) Vad ca-i bine cotat:
http://www.amazon.com/Longman-Dictionary-Contemporary-English-paperback/dp/1405811269/ref=sr_1_14/105-3935719-6028428?ie=UTF8&s=books&qid=1185821500&sr=1-14
Depinde ce-ti trebuie. Eu as inclina ca ai nevoie de unul American.