Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

what a pity

Last post 09-25-2007, 07:32 PM by OanaC. 71 replies.
Page 1 of 2 (72 items)   1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  08-28-2007, 10:27 PM 66608

what a pity

...beauty and the brain (or lack of it i should say)....very rarely they go together

http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  08-28-2007, 11:08 PM 66614 in reply to 66608

Re: what a pity

Rolling Laugh...im watching it over and over and i still cant believe that she said  "some Americans dont have maps"Rolling Laugh...unbelievable
    "there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  08-29-2007, 12:25 AM 66615 in reply to 66614

You mean: WHAT A WASTE!!!
    The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  08-29-2007, 10:22 AM 66626 in reply to 66615

Sa fie asta un raspuns la intrebarea : Cum e posibil asa ceva???

http://www.youtube.com/watch?v=pfRUMmTs0ZA

E destul de lung, dar cred ca merita vazut. Surprise

"What nerv's me also destroy me!"
  •  08-29-2007, 11:20 AM 66631 in reply to 66626

This is beyond stupidity.Rolling Laugh

http://www.youtube.com/watch?v=HVU_YoUt4TE&mode=related&search

•  08-29-2007, 11:30 AM 66633 in reply to 66608

Sincer, dupa cate am cunoscut si am priceput din ceea ce este in aceasta "lume"...e foarte clar pentru mine personal ca trebuia sa ne asteptam la asa ceva!

Ar trebui sa fim mandrii ca am fost (cel putin) educati in acea tarisoara numita Romania!!!!

Este jalnic sa vezi asa ceva! Pacat!

A.A.M.
  •  08-29-2007, 12:06 PM 66636 in reply to 66633

O, c'mon Lexa, prosti sunt peste tot, cu cat este tara mai mare cu atat sunt mai multi prosti. Nici nu stiu de ce se tot fac comparatile astea, cat sunt de prosti americanii, sau cat sunt de destepti romanii.... . Ori fi si inculti sau cum vrei sa le spui, dar e si normal, daca te duci sa-l intrebi pe unul de pe la nu stiu  ce ferma (dau un exemplu doar), care nu a iesit din county-ul lui toata viata, eu stiu ce intrebari de geografie, e normal sa nu stie, asa e si la noi, te duci intr-un sat uitat de lume si  intrebi pe cineva unde e america, vezi ce o sa-ti raspunda.... departe probabil...

Iar despre educatia primita in Romania, hai sa nu o mai ridicam atata in slavi ca nu e cazul. Am invatat mult si prost, stim sa facem de toate dar nimic ca lumea... si tot asa.

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  08-29-2007, 12:43 PM 66639 in reply to 66636

vpdana:

Iar despre educatia primita in Romania, hai sa nu o mai ridicam atata in slavi ca nu e cazul. Am invatat mult si prost, stim sa facem de toate dar nimic ca lumea... si tot asa.

Bine ai folosit trecutul, dana. Pe vremuri s-a invatat. Acum? Te apuca mila. Sint citiva care merg la licee cu prestanta, si apoi trag tare in facultate, dar cei mai multi nici macar nu se sinchisesc. Macar aici prezente-i obligatorie, pe cind in tara......

•  08-29-2007, 04:39 PM 66668 in reply to 66639

Girbova:

Macar aici prezente-i obligatorie, pe cind in tara......

Unde-i prezenta obligatorie aici? La universitate nu exista prezenta obligatorie...exista sa zicem un fel de 'vii la scoala, ai sanse sa treci cursurile, nu...ai un F'.

La nici unul din cursurile mele n-am avut si nu am prezenta obligatorie. Pot sa chiulesc la greu daca vreau, dar ce sa mai, pot sa ma duc numai la examene daca vreau...dar cred ca nu ma trece nimeni. Aici profesorii nu-ti impun nimic, dar daca vrei sa treci clasa sau sa iei un A, minim ce trebuie sa faci e sa mergi la cursuri, laboratoare, etc. Si binenteles ca aici nu merge cu spaga...eh, ce vremuri romanesti apuse...nici nu exista conceptul de spaga pe aici pe la profesori, sau nu l-am intalnit eu inca.

Pe cand Romania aia educata si desteapta merge inca pe sistemul...da banul ca sa treci. Asa da cultura! As vrea sa-l intreb si eu pe Vasile din varful muntilor unde-i Bankokul si ce limba se vorbeste in Maroc, si daca-mi raspunde corect...ma inchin in fata sistemului educational romanesc. Pana atunci...fiecare tara cu prostii si desteptii ei, nici una nu-i exclusa.

Live Free or Die.
  •  08-29-2007, 04:55 PM 66670 in reply to 66631

Leona:

Worse! Zip it!  Nici nu stiu : sa rad de nu mai pot sau sa-l compatimesc pe ala din tot sufletul....hard choice, hm ...I'll take the Rolling Laugh 

Din cauza unora ca el si ea s-au inventat termenele de 'idiot' and "bi-tch".... si cand se combina .... asta-i rezultatul. Indifferent

Live Free or Die.
  •  08-29-2007, 04:59 PM 66671 in reply to 66670

arissa:

Worse! Zip it!  Nici nu stiu : sa rad de nu mai pot sau sa-l compatimesc pe ala din tot sufletul....hard choice, hm ...I'll take the Rolling Laugh 

Din cauza unora ca el si ea s-au inventat termenele de 'idiot' and "bi-tch".... si cand se combina .... asta-i rezultatul. Indifferent

Adica rezultatul se coloreaza?

•  08-29-2007, 05:03 PM 66673 in reply to 66671

Girbova:

Adica rezultatul se coloreaza?

Devine mulatru LOL.

Just joking, mi-e mila de copilul ala din tot sufletul ca n-are nici o vina ca mama-i parasuta, stepdad = moron, and real dad = unknown...dang! nici daca-i vrea s-o nimeresti, nu iese asa combinatie.

Live Free or Die.
  •  08-29-2007, 05:36 PM 66675 in reply to 66673

Nu m-a mirat deloc, am vazut inca o varianta a inculturii (imbracata in rochie scumpa de data asta) si am ras de ma dureau toate! Wow, cred ca daca prostia ar durea, s-ar tavali America Rolling Laugh
  •  08-29-2007, 05:46 PM 66679 in reply to 66673

...hold on there,we are talking about a girl that is in school and the question was pretty simple...im pretty stupid too but to come up with "some Americans dont have maps" takes a different kind of stupid...maybe thats just it,shes a genius because even a stupid person CANT come up with that answer...

... education in Romania?...im just going to say this and you take whatever you want:

...i barely finished high-school and i was pretty scared to talk to students in college over here....just to find out that MOST of them are under high-school level....( im very generous when i say that)

...my girls are A and B students but i  told them that even for my standards that would be a big F...i guess my point is that the American school system SUCKS..

...college?...its a joke in my opinion (not all of them but MOST)...its just one more "faze and reason" in an adolescent life to do drugs,raves,orgys etc etc (mind you ,i dont mind that but im an adultDevil)

•  08-29-2007, 07:14 PM 66681 in reply to 66679

Hey, java, depend what kind of colleges you are talking about. Most of the times I agree with you, but this time you're very wrong. By the way, when you been in Ro the last time?
  •  08-29-2007, 07:17 PM 66682 in reply to 66675

geani_23:
    Nu m-a mirat deloc, am vazut inca o varianta a inculturii (imbracata in rochie scumpa de data asta) si am ras de ma dureau toate! Wow, cred ca daca prostia ar durea, s-ar tavali America Rolling Laugh

Nu stiu de unde pina unde avem noi romanii, complexul asta de superioritate. De parca noi am zburat pe luna.

•  08-29-2007, 07:47 PM 66683 in reply to 66681

Girbova:
    Hey, java, depend what kind of colleges you are talking about. Most of the times I agree with you, but this time you're very wrong. By the way, when you been in Ro the last time?

...last time i was in romania was 1995...

...i did not say ALL  but its ok...i can tell you that no matter what class you go to if there is a student from anywhere else but America ,that student is doing BETTER than MOST born Americans..and im not talking college only...

•  08-29-2007, 07:53 PM 66684 in reply to 66682

Girbova:

geani_23:

Nu stiu de unde pina unde avem noi romanii, complexul asta de superioritate. De parca noi am zburat pe luna.

...could be that romanians are SURVIVORS and we know and want to get things done?...just a thought

•  08-29-2007, 07:57 PM 66686 in reply to 66683

• OanaC is not online. Last active: 09-30-2008, 12:32 AM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 623
    • Points 980

Da de unde... am luat o data  o clasa de Calculus si eram cea mai slaba din clasa, restul erau spirt si nu erau emigranti. A da mai erau 2 indieni care copiau pe rupte, eu care eram tolomaca clasei si inca unu din Belarus care nu stiu exact ce limba vorbea, ca engleza nu o rupea deloc.

Da Domnisoara "Miss" le intrece pe toatea .... "US Americans" Smile

•  08-29-2007, 08:01 PM 66687 in reply to 66686

OanaC:
    Da de unde... am luat o data  o clasa de Calculus si eram cea mai slaba din clasa, restul erau spirt si nu erau emigranti. A da mai erau 2 indieni care copiau pe rupte, eu care eram tolomaca clasei si inca unu din Belarus care nu stiu exact ce limba vorbea, ca engleza nu o rupea deloc.

Rolling Laugh..OanaC,i love you...you never fail to make me laugh...you should be a stand-up comediant Flower

•  08-29-2007, 08:12 PM 66690 in reply to 66687

Fara indoiala ca in America exista enorm de multzi oameni inteligentzi si extrem de pregatitzi , altfel nu ar fi ceea ce este.

In ce priveste studentzii americani vs studentzii straini,......... ( ma voi lega doar de cei din Ro, ca nu am invatzat in alta parte, deci nu am de unde sa stiu cum e dar doar banuiesc ca e cam aceeasi idee), ei bine am fost invatzati sa ni se dea putzin si sa ni se ceara mult. 

La nivel de facultate in Ro, veneau profesorii la ore si palavrageau acolo 2-3 ore dupa care ne dadeau mormanul de cartzi si cam atat. Nu tu explicatzii , nu tu intreruperi in timpul cursului, ........ , ai intzeles bine, nu ..... te descurci. Si astfel am invatzat sa ne descurcam , sa cautam informatia si in alte partzi sa ne documentam singuri , ...... si nu asteptam totul de la profesori, asa cum am observat ca e in majoritatea sistemului american. : " Da nu putetzi sa ne datzi asa ceva la test , pentru ca nu atzi discutat la ora de asa ceva ..... ( chiar daca acel ceva este in carte ).

De aici cred eu apare de multe ori acest sentiment de superioritate, ca sa nu mai zis si de faptul ca strainii in comparatzie cu americanii, invatza aceeasi materie dar intr-o limba straina.

Dar in acelasi timp stim foarte bine, ca si in Ro exista multe specimene de genul acelei tipe de mai sus din video , si chiar mai rau de atat.

•  08-29-2007, 08:15 PM 66691 in reply to 66687

• OanaC is not online. Last active: 09-30-2008, 12:32 AM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 623
    • Points 980

Smile  Thanks..... if it only were that easy.... I love stand up comedy
  •  08-29-2007, 08:22 PM 66692 in reply to 66690

Nu stiu de ce comparam facultatea pe care am facut-o noi in Ro, acum (sa va spun citi ani?) 10- ani cu ceea ce faceti aici, acum.

Pian una alta mindra aia nu are nevoie sa fie prea inteligenta, ca daca a ajuns pina acolo, inseamna ca-i desteapta. Sper sa intelegei diferenta. Ca sa nu spun ca probabil are o armat de consultanti. Parca am fi vulpea cu strugurii. Ori noi n-am facut gafe niciodata?Stick out tongue Mai bine nu-mi amintesc. LOLLOL Java, lasa ca stim cu totii ca noua nu ne place niciodata cit de destepti sint puii. Vremea noastra a cam trecut.

•  08-29-2007, 08:30 PM 66694 in reply to 66692

...i think Leona nailed it Yes
  •  08-30-2007, 02:03 AM 66704 in reply to 66694

Eu cred ca in toate natiile exista nivelul acesta de stupiditate, iar romanii nu sint exclusi. Pai am intilnit niste romani pe aici...prosti de crapa pietrele. Am avut de asemenea ocazia sa intilnesc tineri veniti aici in vizita care aveau facultati peste facultati, dar cultura generala o. Din cite am inteles eu, in Romania toti fac acum facultate, si la privat se intra fara nici o dificultate. Eu merg aici la un community college si materia e mult mai grea decit am facut la liceu in Romania (nu am fost la facultate in Ro, deci nu am cum sa compar la acel nivel). Si profesorii sint destul de exigenti; daca nu iti meriti nota nu ti-o da. Am luat o clasa de astronomie si am invatat de m-am rupt si n-am luat numai C. Cred ca problema e cu elevii (ca oriunde) nu cu sistemul scolar. De asemenea, ma indoiesc ca sistemul de invatamint din Romania e superior celui de aici.
  •  08-30-2007, 03:46 AM 66706 in reply to 66704