|
|
what a pity
Last post 09-25-2007, 07:32 PM by OanaC. 71 replies.
-
08-28-2007, 10:27 PM |
-
08-28-2007, 11:08 PM |
-
08-29-2007, 12:25 AM |
-
08-29-2007, 10:22 AM |
-
08-29-2007, 11:20 AM |
-
08-29-2007, 11:30 AM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Sincer, dupa cate am cunoscut si am priceput din ceea ce este in aceasta "lume"...e foarte clar pentru mine personal ca trebuia sa ne asteptam la asa ceva! Ar trebui sa fim mandrii ca am fost (cel putin) educati in acea tarisoara numita Romania!!!! Este jalnic sa vezi asa ceva! Pacat!
A.A.M.
|
|
-
08-29-2007, 12:06 PM |
-
vpdana
-
-

-
Joined on 01-06-2007
-
-
Posts 314
-
Points 0
-
|
O, c'mon Lexa, prosti sunt peste tot, cu cat este tara mai mare cu atat sunt mai multi prosti. Nici nu stiu de ce se tot fac comparatile astea, cat sunt de prosti americanii, sau cat sunt de destepti romanii.... . Ori fi si inculti sau cum vrei sa le spui, dar e si normal, daca te duci sa-l intrebi pe unul de pe la nu stiu ce ferma (dau un exemplu doar), care nu a iesit din county-ul lui toata viata, eu stiu ce intrebari de geografie, e normal sa nu stie, asa e si la noi, te duci intr-un sat uitat de lume si intrebi pe cineva unde e america, vezi ce o sa-ti raspunda.... departe probabil... Iar despre educatia primita in Romania, hai sa nu o mai ridicam atata in slavi ca nu e cazul. Am invatat mult si prost, stim sa facem de toate dar nimic ca lumea... si tot asa.
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
|
|
-
-
08-29-2007, 04:39 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,450
-
Points 6,995
-
|
Girbova: Macar aici prezente-i obligatorie, pe cind in tara......
Unde-i prezenta obligatorie aici? La universitate nu exista prezenta obligatorie...exista sa zicem un fel de 'vii la scoala, ai sanse sa treci cursurile, nu...ai un F'. La nici unul din cursurile mele n-am avut si nu am prezenta obligatorie. Pot sa chiulesc la greu daca vreau, dar ce sa mai, pot sa ma duc numai la examene daca vreau...dar cred ca nu ma trece nimeni. Aici profesorii nu-ti impun nimic, dar daca vrei sa treci clasa sau sa iei un A, minim ce trebuie sa faci e sa mergi la cursuri, laboratoare, etc. Si binenteles ca aici nu merge cu spaga...eh, ce vremuri romanesti apuse...nici nu exista conceptul de spaga pe aici pe la profesori, sau nu l-am intalnit eu inca. Pe cand Romania aia educata si desteapta merge inca pe sistemul...da banul ca sa treci. Asa da cultura! As vrea sa-l intreb si eu pe Vasile din varful muntilor unde-i Bankokul si ce limba se vorbeste in Maroc, si daca-mi raspunde corect...ma inchin in fata sistemului educational romanesc. Pana atunci...fiecare tara cu prostii si desteptii ei, nici una nu-i exclusa.
Live Free or Die.
|
|
-
08-29-2007, 04:55 PM |
-
08-29-2007, 04:59 PM |
-
08-29-2007, 05:03 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,450
-
Points 6,995
-
|
Girbova:Adica rezultatul se coloreaza?
Devine mulatru . Just joking, mi-e mila de copilul ala din tot sufletul ca n-are nici o vina ca mama-i parasuta, stepdad = moron, and real dad = unknown...dang! nici daca-i vrea s-o nimeresti, nu iese asa combinatie.
Live Free or Die.
|
|
-
08-29-2007, 05:36 PM |
-
08-29-2007, 05:46 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
...hold on there,we are talking about a girl that is in school and the question was pretty simple...im pretty stupid too but to come up with "some Americans dont have maps" takes a different kind of stupid...maybe thats just it,shes a genius because even a stupid person CANT come up with that answer... ... education in Romania?...im just going to say this and you take whatever you want: ...i barely finished high-school and i was pretty scared to talk to students in college over here....just to find out that MOST of them are under high-school level....( im very generous when i say that) ...my girls are A and B students but i told them that even for my standards that would be a big F...i guess my point is that the American school system SUCKS.. ...college?...its a joke in my opinion (not all of them but MOST)...its just one more "faze and reason" in an adolescent life to do drugs,raves,orgys etc etc (mind you ,i dont mind that but im an adult )
"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
|
|
-
08-29-2007, 07:14 PM |
-
08-29-2007, 07:17 PM |
-
08-29-2007, 07:47 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
Girbova:Hey, java, depend what kind of colleges you are talking about. Most of the times I agree with you, but this time you're very wrong. By the way, when you been in Ro the last time?
...last time i was in romania was 1995... ...i did not say ALL but its ok...i can tell you that no matter what class you go to if there is a student from anywhere else but America ,that student is doing BETTER than MOST born Americans..and im not talking college only...
"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
|
|
-
08-29-2007, 07:53 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
Girbova: geani_23:Nu m-a mirat deloc, am vazut inca o varianta a inculturii (imbracata in rochie scumpa de data asta) si am ras de ma dureau toate! Wow, cred ca daca prostia ar durea, s-ar tavali America 
Nu stiu de unde pina unde avem noi romanii, complexul asta de superioritate. De parca noi am zburat pe luna.
...could be that romanians are SURVIVORS and we know and want to get things done?...just a thought
|
|
-
08-29-2007, 07:57 PM |
-
08-29-2007, 08:01 PM |
-
08-29-2007, 08:12 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,851
-
Points 20,660
-
|
Fara indoiala ca in America exista enorm de multzi oameni inteligentzi si extrem de pregatitzi , altfel nu ar fi ceea ce este. In ce priveste studentzii americani vs studentzii straini,......... ( ma voi lega doar de cei din Ro, ca nu am invatzat in alta parte, deci nu am de unde sa stiu cum e dar doar banuiesc ca e cam aceeasi idee), ei bine am fost invatzati sa ni se dea putzin si sa ni se ceara mult. La nivel de facultate in Ro, veneau profesorii la ore si palavrageau acolo 2-3 ore dupa care ne dadeau mormanul de cartzi si cam atat. Nu tu explicatzii , nu tu intreruperi in timpul cursului, ........ , ai intzeles bine, nu ..... te descurci. Si astfel am invatzat sa ne descurcam , sa cautam informatia si in alte partzi sa ne documentam singuri , ...... si nu asteptam totul de la profesori, asa cum am observat ca e in majoritatea sistemului american. : " Da nu putetzi sa ne datzi asa ceva la test , pentru ca nu atzi discutat la ora de asa ceva ..... ( chiar daca acel ceva este in carte ). De aici cred eu apare de multe ori acest sentiment de superioritate, ca sa nu mai zis si de faptul ca strainii in comparatzie cu americanii, invatza aceeasi materie dar intr-o limba straina. Dar in acelasi timp stim foarte bine, ca si in Ro exista multe specimene de genul acelei tipe de mai sus din video , si chiar mai rau de atat.
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
08-29-2007, 08:15 PM |
-
08-29-2007, 08:22 PM |
-
08-29-2007, 08:30 PM |
-
08-30-2007, 02:03 AM |
-