Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Trecut, prezent si viitor :)

Last post 09-02-2007, 01:28 PM by LV Goe. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-02-2007, 10:52 AM 66785

Trecut, prezent si viitor :)

Mi-au venit in minte niste intrebari..la care incerc sa-mi raspund. Vi le pun si voua..sa vedem cum stam. Smile

1) Trecut. Esti mandru de trecutul tau? Sau exista regrete pt alegerile facute, deciziile luate?

2) Prezent. Esti multumit cu ce ai AZI? Sau ai vrea mai mult?

3) Viitor. Ai vreun plan...long term goal ? Sau esti ok asa cum esti, ai ajuns la punctul in care crezi ca nu-ti mai doresti nimic, pt ca tot ce ti-ai propus ai si realizat deja?

Eu raspund cam asa.

1. Exista si regrete pt unele decizii, dar in mare parte sunt multumita de mine.

2. Nu sunt multumita cu ce am azi, si vreau sa urc si mai sus pe scara. Probabil totul se vede mai frumos de sus.

3. Evident am un long term goal, la care ma gandesc in fiecare zi si mai toate deciziile mele zilnice au legatura cu ce mi-am propus.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  09-02-2007, 11:25 AM 66786 in reply to 66785

Re: Trecut, prezent si viitor :)

Incep prin a-mi aminti de trecut: regrete? Am dar nu marcante. Si totusi sunt zile cand imi este dor cumplit de viata dinainte de a veni aici. De ce? Familie, prieteni, viata din Romania (care era aceeasi ca si in State doar ca cele mai devreme amintite acum lipsesc)

Prezent: sunt multumita, dar intotodeauna se poate mai bine si voi lupta spre si mai bine.

Viitor: hmm...aici e de gandit. Planuri de marire a familiei, copii? Nu stiu inca ce, cand, cati pentru ca am pus realizarea personala intotdeauna inaintea copiilor.

In ceea ce priveste cariera, am scopuri mari si clare.

Success tuturor va doresc!

•  09-02-2007, 01:28 PM 66790 in reply to 66785

Re: Trecut, prezent si viitor :)

1) Consider ca daca trecutul ar fi fost diferit si prezentul ar fi fost cu totul altul, nu sunt mandra in totalitate de trecutul meu dar daca ar fi s-o iau de la capat as avea aceeasi soarta, nu as schimba prea multe.

2) Pe anumite planuri sunt multumita, pe altele mai putin... De vrut, normal ca vreau mai mult...

3) Nu am nici un plan stabilit pentru viitor dar am o multime de idei...

"For the world you may be one person but for one person you may be the world..."

View as RSS news feed in XML