Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Religiozitatea - o noua moda in Amerika

Last post 09-23-2007, 07:03 PM by Eris. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-20-2007, 06:59 AM 67409

Religiozitatea - o noua moda in Amerika

Astept comentarii de la fata (spate si profil a) locului...

A point is that which has no part.
  •  09-20-2007, 10:57 PM 67468 in reply to 67409

Re: Religiozitatea - o noua moda in Amerika

Nu e noua "moda" asta in America.

Si nu se spune "religiozitate" , ci dus la biserica.  Cred ca s-a mai vorbit pe tema asta... aici oamenii se duc la biserica din diferite motive, mai ortodoxe sau mai putin ortodoxe...

Pentru unii America reprezinta incercari neplacute si se indreapta spre biserica sa-si gaseasca linistea sufleteasca.

Pentru altii dusul la biserica reprezinta expunerea masinii scumpe, a hainelor scumpe, bijuterii, etc.

Pentru altii reprezinta un loc unde pot cunoaste oameni (romani)

Pentru altii e locul de intalnire cu prietenii.

Etc.

Oricare ar fi motivele, duminica sau la alte sarbatori, parcarea la bisericile romanesti e plina. Un lucru bun, spun eu.

•  09-23-2007, 05:04 PM 67605 in reply to 67468

Eris,

Dus la biserica zici? mmmm... Ia sa vedem: moda tinutului de mana si rugatul cu voce tare si cat mai elocventa inainte de operatii la spital.,meciurile de baseball la care se incaseaza preturi mai mari la bilete pentru ca sunt "show-uri" "crestine" si care atrag 10 - 15% mai multi spectatori spre satisfactia buzunarelor organizatorilor... etc..

A point is that which has no part.
  •  09-23-2007, 07:03 PM 67607 in reply to 67605

Euclid:

moda tinutului de mana si rugatul cu voce tare si cat mai elocventa inainte de operatii la spital.,meciurile de baseball la care se incaseaza preturi mai mari la bilete pentru ca sunt "show-uri" "crestine" si care atrag 10 - 15% mai multi spectatori spre satisfactia buzunarelor organizatorilor... etc..

Inca nu am vazut activitati de genul asta la biserica ortodoxa (acolo ma duc eu.... )

View as RSS news feed in XML