Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

I s-a mai intampalt cuiva?

Last post 10-01-2007, 12:33 PM by luminita. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-30-2007, 07:36 AM 67851

I s-a mai intampalt cuiva?

Salut,

Sa va spun ce mi s-a intamplat. E de ras, e de plans... Eu una am ras de necaz, ce sa zic. Sotul meu a cumparat ieri un televizor si un aparat photo Canon, dar cand am ajuns acasa, surpriza: cutia era goala. aparatul Canon nu era inauntru. De fapt, nu chiar goala cutia, era plina de hartii si carticele de instructiuni pt respectiva camera, care insa...se evaporase. Ar fi fost greu de ghicit ca era goala, deoarece era destul de grea.

Am sunat la magazin (Sears, in Roanoke, Virginia) si au fost foarte mirati, dar nu stiu ce se poate face, sa merg azi sa vorbesc cu managerul... Asta voi face. M-au intrebat daca era sigilata cutia, le-am spus ca era inchisa bine, doar ca nu stiam ce vrea sa spuna prin a fi sigilata, daca se referea la banda de lipit, nu era. Intrebarea este: a fost o greseala, sau cineva chiar a umblat la respectiva cutie intentionat?

Voi ce ati face in locul meu? Azi voi merge acolo oricum, desi sincera sa fiu, la cat au fost de mirati, m-as mira eu sa vrea sa rezolve problema.

I s-a mai intamplat cuiva?Sad

•  09-30-2007, 08:34 AM 67852 in reply to 67851

Re: I s-a mai intampalt cuiva?

helll....Stick out tongue as dezlantzui iadu pe pamant pe ei ...poate tu esti mai calma si eu am un temperament mai vulcanic. Noi am luat o imprimanta si pe box scria ca are cablu de date samd ...deschidem acasa cutia sigilata si nu tu cablu nu tu tray jos ..sa fac spume. L-am lasat pe torrey in masina(sotzul meu e mai calm si rusinos din fire) si m-am intors in magazin si i-am zis ca ii dau cu ea in cap dc nu imi da alta pe care sa o  desfaca in fatza mea si sa fie completa. S-au executat pe loc, asta era la Best-Buy cam anul trecut.Asa ca fara sa te simtzi nici cum mergi si fa-le scandal. Pacat ca nu esti aproape de noi ca as merge cu tine:)). Am un principiu atata timp cat muncesc pt banii aia si nu mi se ofera produsul ....Sa te ajute D-zeu ca e de rau!  Bafta Alessia si mergi pe capul lor.
  •  09-30-2007, 09:10 AM 67854 in reply to 67851

alessia, mergi la magazinul cu pricina, cu cutia cu tot ce era in ea. TREBUIE s-o inlocuiasca.Nu risca ei sa piarda un client (oricare ar fi el, ca sa nu spun ca ai populariza incidentul) pt citeva sute de $.
  •  09-30-2007, 09:40 AM 67856 in reply to 67854

Multumesc mult pentru raspuns. O sa merg azi acolo (la 11) si o sa scriu pe forum daca am rezolvat ceva, sa stie si altii.

Pa,

Alessia

•  09-30-2007, 01:36 PM 67862 in reply to 67856

Am fost si am rezolvat problema. Se asteptau sa vin, mi-au dat un aparat si mi-au spus ceea ce banuiam deja: imi dadusera din greseala cutia folosita pentru display. Oricum, ma bucur ca am rezolvat. Suntem totusi in America...Smile

Multumesc mult pentru raspunsurile rapide.

•  09-30-2007, 03:27 PM 67866 in reply to 67862

Ce idioti!!!!!!!!!

Failure is Never quite as frightening as Regret!
  •  10-01-2007, 12:33 PM 67878 in reply to 67866

prietena mea a venit in august in vacanta sa ma vada si si-a luat un mp3 de la best buy. numai ca ajunsa acasa a constat ca cutia era goala. astfel s-a dus inapoi si best buy si-a cerut scuze spunandu-le ca au un angajat care tot fura, dar nu reusesc sa-si dea seama cine e. i-au dat banii inapoi si gata.

no mp3 player. 

View as RSS news feed in XML