Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Se pot expedia medicamente din Romania in US?

Last post 10-03-2007, 03:31 AM by AdrianaLo. 8 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-01-2007, 12:44 PM 67880

Se pot expedia medicamente din Romania in US?

...ca de exemplu antibiotice, tratament pentru pneumonie? Sotul surorii mele este bolnav si voiam sa stim daca il putem ajuta cu ceva din Romania, pentru ca el locuieste intr-o localitate mica in PA si ii este greu sa mearga la doctor. (Medicamentele pe care ar trebui sa le ia nu se dau fara reteta).

Multumesc anticipat pentru raspuns!

•  10-01-2007, 01:23 PM 67882 in reply to 67880

Re: Se pot expedia medicamente din Romania in US?

Mie mama mi-a trimis niste suplimente nutritive sub forma de pastile si geluri si le-a declarat la posta ca cosmetice si au ajuns cu bine.tanti aia nu a zis nimic.

•  10-01-2007, 02:16 PM 67883 in reply to 67882

Cumnata mea a trimis antibiotice si alte medicamente .Le-a luat cu reteta din Romania si le-a expediat cu Posta dar a aratat si reteta cand le-a expediat.Si au ajuns ok, fara probleme.
  •  10-01-2007, 09:06 PM 67889 in reply to 67880

Prin posta ...... trebuie sa ai reteta la fiecare .... eu am primit de curand  medicamente din romania , si al toate , maica-mea, a aratat reteta si apoi a pus retetele intr-un plic, si plicul in pachet ( nu stiu daca e necesar sa puna si retetele in pachet). stiu sigur ca trebuie reteta pt fiecare .....
  •  10-02-2007, 01:21 AM 67892 in reply to 67889

Tocmai am primit niste antibiotice de la mama din RO. Nu stiu cum le-a luat ca eu nu i-am trimis nici o reteta (probabil varianta traditionala) si mi le-a trimis prin posta. Au ajuns cu bine. Nu este prima data cind imi trimite antibiotice. Poate sa declare altceva la posta in tara ca trimite, nu neaparat medicamente iar aici nu se desfac pachete.
  •  10-02-2007, 07:01 AM 67895 in reply to 67880

Pt trimiterea medicamentelor din Ro aici ai nevoie de reteta la posta; aici nu-ti desface nimeni pachetul. Dar cred ca o pmeumonie ar trebui tratata mai serios. Trebuie sa existe o solutie sa ajunga la medic, ori medicul la el. Poate fi altceva, dar chiar si pneumonia se poate complica. Sanatate.

Off topic: Ce faceti, Adriana? V-ati revenit dupa sperietura? Numai bine.

•  10-02-2007, 07:51 AM 67897 in reply to 67895

Multumesc foarte mult tuturor celor care mi-au raspuns. Smile
  •  10-02-2007, 12:33 PM 67904 in reply to 67897

sunt de acord cu Garbova. Exista motive intemeiate pentru care antibioticele nu se dau fara reteta. Iar o pneumonie tratata incorect e la fel de rea ca o pneumonie netratata. La fel si pentru orice alta infectie care necesita antibiotice. Daca nu are asigurare poate sa faca payment plan cu medicul si sa plateasca in rate. Pentru ceva asa serios scuze de genul, doctorul e prea departe, sunt nefondate.

Dupa ce e vazut de doctor care ii spune ce medicament trebuie sa ia, i le poti trimite din Romania, unde sunt mai ieftine. Dar tratamentul cu antibiotice trebuie aplicat rapid. Un pachet din Romania ajunge cel devreme in 2 saptamani,nu?

Failure is Never quite as frightening as Regret!
  •  10-03-2007, 03:31 AM 67921 in reply to 67904

Ai perfecta dreptate, Fuzzy. Dar eu trebuia sa intreb, de dragul surorii mele. Se pare ca nu e vorba de pneumonie, cumnatul meu a fost la doctor.laso El este cetatean american si are asigurare, numai ca ii este "peste mina" sa mearga la doctor (ca majoritatea barbatilor), mai ales cind distanta face incomoda deplasarea si are o afacere de care are grija singur.
View as RSS news feed in XML