Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Telefonie cu Romania

Last post 10-30-2007, 12:58 PM by CyberDog. 9 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-16-2007, 05:04 PM 65947

Telefonie cu Romania

Suna ieftin si simplu in Romania:
    www.roconnect.com

Tarife: Bucuresti 3.5 centi Romania 4.5 centi Alti operatori 6.9 centi Mobile 18 centi

Avantaje:

Filed under:
  •  10-24-2007, 06:18 AM 68270 in reply to 65947

Re: Telefonie cu Romania

Salutari! Am aflat despre o oferta foarte buna pentru a suna in Romania! Puteti vorbi cu ai vostrii nelimitat si gratuit, de pe PC! Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe site-ul Zapp Global Free. Veti primi un numar de telefon de forma 0780xxxxxx si veti suna prin  interfata de pe site sau va puteti descarca un telefon virtual. Puteti suna de la PC pe orice telefon Zapp din Romania, formand numarul de telefon, fara alt prefix. Cei din Romania va pot suna pe PC, de pe telefonul lor Zapp! Pe voi serviciul nu va costa absolut nimic. Cei din Romania trebuie numai sa ceara sa isi activeze optiunea pe telefonul Zapp. Mai multe informatii despre acest serviciu, Zapp Global Free, aflati de pe internet sau mai vorbim.

Va pup

Filed under:
  •  10-24-2007, 02:05 PM 68273 in reply to 65947

are cineva experienta cu roconnect?

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
  •  10-26-2007, 12:09 PM 68327 in reply to 68270

Luciana:
     Puteti vorbi cu ai vostrii nelimitat si gratuit, de pe PC! ... Cei din Romania trebuie numai sa ceara sa isi activeze optiunea pe telefonul Zapp

Interesanta oferta, am studiat-o si singura cheluiala este ca cel din Romania care are Zapp trebuie sa plateasca 4.99 USD lunar ca sa-si activeze optiunea. 

In loc sa-si "downgrade-ze" PC-ul la functia de telefon, cel din America poate sa-si seteze contul VoIP de Zap pe un adaptor VoIP si atunci pot zice ca are acasa in SUA telefon fix de Zapp gratuit (pentru el) ! 

Telefon cu numar de Romania www.telefonprininternet.com
  •  10-26-2007, 12:30 PM 68329 in reply to 68327

Uite cum suni acasa cel mai ieftin....

In primul rand, trimiti un email d-ala "in masa" si intrebi cunoscutii care stie ceva despre cum sa suni acasa mai ieftin si mai bine.

Apoi faci o selectie in functie de laudarosenia din raspunsurile pe care le primesti si mergi la un pretenar despre care stii ca se lauda cu un serviciu telefonic international "excelent" si sa te plangi ca nush ce are serviciul tau international de telefonie, ca astepti de-ti vine rau sa faca legatura, vrajala d-asta.  Cam intre a doua tarie si cafea.

Pretenaru' o sa zica hai ma ce naiba suna de la mine ca merge excelent si nu ma costa mai nimic, am gasit pe unii care......bla, bla, bla.

Tu suni bine mersi, vorbesti cu cine trebuie si la plecare il intrebi elegant pe pretenar cat te costa convorbirea, ca sa-i dai malaiu'.

El o sa zica fugi domle d-acilea ca nu costa mai nimic, ti-am zis ca am serviciul de la unii care chesti trestii, uite e bine ca l-ai incercat si acuma, poate, o sa te abonezi si tu la astia, vezi nu uita sa zici ca i-am recomandat eu, o sa-mi faca un discount.

Atunci tu zici, ah ok, bine, mersi, o sa verific pe net cum e cu astia si-ti zic.

Saptamana urmatoare il iei pe numarul doi de pe lista, s.a.m.d. .

Daca intre timp te intreaba primul ce ai facut ba, ai vorbit cu aia, te bagi si tu, bla bla, tu ii raspunzi ca da bai, am vrut sa aflu io mai multe , da uite ca in ultima saptamana n-am avut net, fir-ar ei cu comcastu' lu' mama lor cu tot. Si nici telefoane n-am putut sa dau ca am cu Vonage si daca n-am avut net, of o sa dau naibii in turbare cu telefoanele astea.....

Cand se epuizeaza lista de prieteni, le spui ca d-acuma inainte te-ai hotarat sa vorbesti cu neamurile prin messenger, ca te-ai saturat de atatea telefoane si crezi ca o sa renunti la fix, ca-i scump si platesti naibii o groaza de bani aiurea si pe fix si pe mobil, of of, of.  Si iti faci intre timp un cont la oriunde.com si le ceri neamurilor din Romania sa te sune pe numarul ala, ca nu-i costa decat mai putin ca si o convorbire interurbana in tara de bastina.

Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
  •  10-29-2007, 10:41 PM 68399 in reply to 68329

Hahahahaha, care va recunoasteti bibicilor in descrierea de mai sus?

•  10-30-2007, 08:42 AM 68405 in reply to 68399

CyberDog:

Am o singura intrebare: tu pentru gunoi folosesti pungi pe care scrie Wal-Mart?

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
  •  10-30-2007, 09:31 AM 68407 in reply to 68405

Gheorghe007:

CyberDog:

Am o singura intrebare: tu pentru gunoi folosesti pungi pe care scrie Wal-Mart?

Nu Gheorghe! Nu folosesc pungi deloc.  Arunc gunoiul afara pe geamul de la bucatarie si astept sa vad cum vin altii si se minuneaza cum o fi ajuns gunoiul acolo.  Ma distreaza enorm sa le ascult elucubratiile, vazandu-i in acelasi timp cum stau in jurul mormanului de gunoi filozofand a paguba.

•  10-30-2007, 12:39 PM 68429 in reply to 68407

in metoda recomandata de tine, pentru a vorbi "ieftin" cu Romania, consider ca ti-a scapat un aspect esential: timpul pe care il petreci (plus costul aferent) ca sa te duci ba la unul ba la altul ca sa ii "testezi" serviciul cu Romania... and "time is money"...

practic, oricat de mioritica ar fi metoda in cauza, este mai paguboasa decat toate cele prezentate pe aici pe forum.

Daca s-a vrut o gluma, si te-ai distrat bine, inseamna ca a fost una buna, desi io nu prea am gasit nimic de ras...

•  10-30-2007, 12:58 PM 68432 in reply to 68429

Gheorghe007:

in metoda recomandata de tine, pentru a vorbi "ieftin" cu Romania, consider ca ti-a scapat un aspect esential: timpul pe care il petreci (plus costul aferent) ca sa te duci ba la unul ba la altul ca sa ii "testezi" serviciul cu Romania... and "time is money"...

practic, oricat de mioritica ar fi metoda in cauza, este mai paguboasa decat toate cele prezentate pe aici pe forum.

Daca s-a vrut o gluma, si te-ai distrat bine, inseamna ca a fost una buna, desi io nu prea am gasit nimic de ras...

Cred ca trebuie sa mai lucrezi la capitolul "simtul umorului" Sau, poate nu.

Metoda, desi unii o vor gluma ( in speta eu ), e practicata frecvent in "comunitate", daca  nu stiai. Iar daca stiai, cu atat mai rau ca n-ai gasit nimic de ras. Pe mine ma distreaza cumplit asa zisa "smecherosenie" a nesimtitilor, prostilor, demagogilor si demidoctilor.

Iar pe ei ii distreaza la culme moaca tampa pe care o abordez atunci cand ma aflu in prezenta lor.

La buna auzire....

View as RSS news feed in XML