Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

De Ce Esti Mandru Cand de Fapt Esti Mandra

Last post 11-17-2008, 07:44 PM by Euclid. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-05-2007, 02:31 PM 68003

De Ce Esti Mandru Cand de Fapt Esti Mandra

Sa Nu Zici Ca N-ai Stiut

Sa Nu Zici Ca Nu Ti-am Spus

-Esti marunt, maruntica, esti grasut, grasunica. Le intrunesti pe toate dupa cum se vede.

Esti dragut, dragutza, si ce ochii mari si frumosi ai!

Si ce mai stii sa-i dai peste cap, ca o nevasta din barbat!

Dar vai, iti mai lipseste ceva... !

Si culmea, ceva aceea, e partea ce mai importanta pe care DUMNEZEU, femeii i-a dat-o in dar...

si care dragul meu de femeie din barbat, tu nu mai ca nu o ai, dar domnule draga, nici nu-ti trebuieste.

Caci tu ai ceea ce are oricare barbat, nu ca o femeie sti foarte bine, ca ai o misiune inaintea Celui ce te-a urist.

Ca tu barbat vei fi, si vei avea copii. Asta-i lege data de insusi DUMNEZEU, sa te inmultesti ca frunza si nisipul in mare.

Dar nu cu el, ci cu ea, tovarasa de viata, pe care ti-a ales-o EL, cel care este, da, cu adevarat si EL si EA!

Ca-ci EL viata ne-a dat spre a fi folosita cu dragoste si cu credinta, nu sa ne batem joc de ea.

Oameni buni, nu va lasati cuprinsi de nebunia lor!

Aratati-le ca sunt nesanatosi, ca va veni pe pamant CEL de SUS, curand, curand si ce vor pati cu nimeni nu vor impartii, decat ei intre ei, isi vor manca ce DUMNEZEU le-a dat, iar ei au refuzat... HOMOSEXUALII... DOAMNE, multi maracini sunt in gradina Ta.

Iarta-ne DOAMNE ca toti suntem ai gradinii TALE fara de hotare.

Ii & CO Elena

•  10-10-2007, 11:36 PM 68115 in reply to 68003

Re: De Ce Esti Mandru Cand de Fapt Esti Mandra

??!!!**%)WHat the....???!!!
  •  11-02-2007, 05:03 AM 68530 in reply to 68003

Adanc...
    A point is that which has no part.
  •  10-04-2008, 10:31 AM 76099 in reply to 68530

Homosexualismul si lesbianismul este o incalcare a Poruncii initiale a lui DUMNEZEU!
  •  10-04-2008, 12:05 PM 76101 in reply to 68530

Rolling LaughLOLRolling Laugh Euclid you made my day...adanc din putzul gandirii.
  •  11-17-2008, 07:44 PM 77324 in reply to 76099

Domnu' Umilitu',

Aici nu credem pe nimeni pe cuvant, daca vrei mata sa dai o trimitere la referinta care stipuleaza chestia cu doamnele lesbiene si domnii homosexuali, pliz!

A point is that which has no part.
View as RSS news feed in XML