http://www.europegrocery.com/index.html
Asta este un magazin deschis recent intr-o suburbie a Charlotte-ului, in Denver. Este deschis de o familie de romani care s-au mutat de curind din California.
Am fost sa vizitez magazinul lor sperind ca nu voi gasi mare lucru. Dar, surpriza! Am gasit multe produse pe care nu am fost in stare sa le gasesc
de ani de zile in USA : telemea de oaie, brinza dulce, gris , foi de vita de vie ptr sarmale la borcan, foi de napolitana, vegeta, apa minerala Borsec...etc. Ptr cine are pofta de ceva romanesc care nu se gaseste si nu are unde sa gaseascain zona in care sta, aveti aici posibilitatea sa cumparati. Web site-ul nu ofera multe informatii despre produse, dar merita sa dati un telefon si sa vorbiti cu ei. Sunt sigura ca nu e problema sa faca un pachet si sa trimita produse in orice colt al Americii.
Eu am fost f .placut impresionata. Am gasit mezeluri( cirnati, sunca de praga, salam cu sunca, polonez, mici, etc.) in plus am avut placerea sa cumpar prajituri si cozonaci facuti de ei ca la mama acasa. Au si o sectie de Bakery.
In plus trimit pachete in Romania, 1 $ ptr un pound. Colecteaza si trimit la sf. de an o cantitate mare ( probabil intr-un container). Asa ca , daca sunteti interesati, nu uitati sa intrebati de trimis pachete in Romania.
Trimisul de pachete in Romania din USA s-a schimbat recent. Daca anul trecut am fost in stare sa trimit un pachet cu vaporul prin posta care a facut trei luni , la un pret rezonabil, anul acesta mi s-a spus ca nu se mai poate trimite cu vaporul. Singura optiune este cu avionul , care este foarte scumpa.
Sper sa va fie de folos ceea ce am scris mai sus.