Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

factura dubioasa

Last post 11-06-2007, 10:53 PM by cryssa28. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-06-2007, 09:38 PM 68686

factura dubioasa

Buna!

In aprilie am fost la consultatie la un medic stomatolog, medic de ale carei servicii medicale nu am fost multumita. M-a tepuit cat se poate la bani si mai nou, primesc o factura cum ca datorez 75 parale ca nu am onorat o consultatie pe care trebuia s-o ghicesc(data este 20 oct), ptr ca nu am primit nici un telefon, nu mi s-a spus ca tre' sa ma duc la control la 6 luni de la prima vizita....si oricum o consultatie nu mi se pare normal sa se faca automat, fara ca eu sa fiu pusa in tema si intrebata daca imi convine ziua,/ora..... Nu am ales-o ca medicul meu stomatolog si nici macar nu vreau sa fie.....acum mai mult ca niciodata, imi doresc ca nici macar sa n-o fii cunoscut-o...Cand am fost prima data la consultatie am completat formularul minunat care ti se baga sub nas, insa nu imi amintesc sa fii ales-o ca medic stomatolog personal.

Am sunat astazi si mi s-a spus ca persoana care se ocupa de papers nu e momentan pe baricade si ca voi fi sunata mai tarziu....mai tarziu nu s-a intamplat....nu m-a sunat nimeni.

In perioada in care am fost la medicul asta am mai mers la alti 2 medici si ar fi culmea sa primesc si de la cei 2 acelasi tip de factura...la fiecare cabinet am semnat formularul minunat....

Am nervi ca nu vreau sa platesc ptr "nimic", insa nu stiu cum Dumnezeu sa procedez.

Any advice?

•  11-06-2007, 10:32 PM 68690 in reply to 68686

Re: factura dubioasa

Nu sta ca strutzul. Da-le tu telefoane sa-i nebunesti. Si spune-le ca nu te-au sunat inapoi cand trebuiau sa o faca. Fa-i vinovati de absolut orice lucru, cat de mic. Spune-le sus si tare ca e iesit din toate limitele ce se intampla, cum adica sa-ti puna appt fara ca tu sa accepti?!? Da telefon la asigurare , explica ce s-a intamplat si spune-le sa nu platesca nici un bill din trecut, daca nu ai fost multumita de servicii, spune de ce, fa un "claim" , ei trebuie sa inapoieze banii la asigurare, adica "fa-i" tu pe ei, nu ei pe tine. :) Si in final , daca vezi ca aia de la dentist te ia de sus si nu coopereaza, spune-i ca o sa-ti suni avocatul. Uite, mie mi-a facut unul un dinte si nu mi-a placut cum e si nu au cracnit cand le-am spus raspicat ca trebuie sa puna banii inapoi pe asigurare ca sa pot sa-l fac din nou (evident la alt doctor). Conteaza mult si tonul vocii. Raspicat, nu sa tipi dar ferm. Si sa nu le lasi pe fatzele alea de la billing sa te intrerupa cand vorbesti, Daca tot incearca sa zica ceva si tu nu ti-ai terminbat ideea spune-le ca sa te asculte si pot sa raspunda dupa ce ai terminat tu de vorbit.
  •  11-06-2007, 10:53 PM 68691 in reply to 68690

Re: factura dubioasa

Nu stau ca nici un strutzBig Smile....daca este nevoie ma duc personal la cabinet. Ideea este ca asigurarea nu este implicata, caci la momentul respectiv nu aveam asigurare. Acum posed si am si alt medic stomatolog....

Mersi frumos de sfat!

View as RSS news feed in XML