Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Cum pot sterge toate post-urile mele ?

Last post 02-25-2008, 10:41 AM by TheAlien. 10 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-21-2007, 11:40 AM 69016

Cum pot sterge toate post-urile mele ?

Salutare

Cum pot sterge de pe forum toate post-urile mele ?

Daca sterg acount-ul vor disparea si aceste post-uri.

Am unele post-uri f. vechi care nu mai sunt de actualitate si as vrea sa le sterg....

Multumesc.

•  11-21-2007, 04:01 PM 69019 in reply to 69016

Re: Cum pot sterge toate post-urile mele ?

Nu se pot sterge postarile. Daca s-ar sterge atunci s-ar pierde sensul topicului, raspunsurile nemaiavand sens.
    The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  12-02-2007, 05:22 PM 69110 in reply to 69019

Salut The Allien.

Deci sa inteleg ca nu se pot sterge sau ca nu doresti sa le stergi ????

Nu m-am uitat inca la regulamentul de inregistrare pe forum inca, dar atata timp cat tu poti sterge de exemplu un topic care il consideri mai putin moral sau legal (ex; munca la negru in USA...so on) nu vad de ce nu as putea eu  ca utilizator sa sterg post-urile mele.

Merci mult pentru timpul acordat si ajutor !!! si sper ca vei da curs solicitarii mele.

•  12-02-2007, 05:28 PM 69111 in reply to 69019

Poftim un exemplu' aici http://forum.romportal.com/forums/thread/724.aspx

Am avut candva mesaje care au fost sterse chiar de Dv.

Sper ca acum ma veti putea ajuta si veti sterge mesajele mele (toate posturile de pana acum).

Dar daca renunt la acount meu aceste mesaje se vor sterge automat ? As fi dispus sa fac si asta, cu toate ca  nu consider moral sa recurg la acest gest.

Inca odata, multumesc mult The Alien.

•  12-03-2007, 11:29 AM 69116 in reply to 69111

A nu se confunda stergerea unui topic necorespunzator (nu intram in detalii de ce ar fi considerat asa), sau a unui anumit mesaj cu a sterge TOATE postarile unui utilizator.

Ideea de baza este destul de simpla, daca s-ar proceda asa ar dispare insasi notiunea de forum.

•  12-03-2007, 12:54 PM 69122 in reply to 69116

SCUZE !!!!

Cred ca m-am expri,at gresit pana acum, vreau stergerea topic-urilor create de mine si nu posturile mele la alte topic-uri.

Deci te rog frumos The Alien, sterge-mi te rog topic-urile mele.

Multumesc MULT pentru sprijin si intelegere.

O zi buna,. 

•  12-06-2007, 02:08 PM 69163 in reply to 69122

\buna ziua The Alien.

Astept si eu totusi un raspuns la rugamintea mea.

SCUZE !!!! Cred ca m-am expri,at gresit pana acum, vreau stergerea topic-urilor create de mine si nu posturile mele la alte topic-uri. Deci te rog frumos The Alien, sterge-mi te rog topic-urile mele. Multumesc MULT pentru sprijin si intelegere. O zi buna,.

•  12-06-2007, 09:29 PM 69168 in reply to 69163

Re: \buna ziua The Alien.

Vnick76, daca a mai ramas ceva nesters, te rog frumos sa specifici exact unde se afla si cum se numeste acel topic.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  12-07-2007, 06:08 AM 69170 in reply to 69168

Va multumesc ca ati solutionat solicitarea mea.

Succes incontinuare.

•  02-22-2008, 04:26 PM 70857 in reply to 69168

Buna din nou.

Revin inca odata cu rugamintea de a sterge toate post-urile/topic-urile mele.

Multumesc MULT si sper ca de aceasta data solicitarea mea va fi luata in serios.

Multumesc mult si succes in tot ce faceti.

Nick.

•  02-25-2008, 10:41 AM 70901 in reply to 70857

vnick76:

Buna din nou.

Revin inca odata cu rugamintea de a sterge toate post-urile/topic-urile mele.

Multumesc MULT si sper ca de aceasta data solicitarea mea va fi luata in serios.

Multumesc mult si succes in tot ce faceti.

Nick.

Nu inteleg de ce este nevoie sa repet de 3 ori ca nu se pot sterge toate postarile?!?!?!

Chiar este atat de greu de inteles notiunea de FORUM PUBLIC? Daca mesajele se sterg, raspunsurile la acele mesaje vor ramane in aer, si tot topicul nu va avea nici-un sens. Ce anume nu se intelege din functionarea unui forum?

Acest subiect este inchis, toate mesajele unui utilizator nu se pot sterge pentru buna functionare a forumului si a utilizatorilor lui care vin si isi petrec timpul pt a citi ce s-a postat.

Nu conteaza daca sunt 10 sau 1000 de mesaje, este vorba de precedent aici. Sper ca am fost suficient de clar.

View as RSS news feed in XML