Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

am luat viza K3!!!!!!!

Last post 10-16-2008, 11:14 PM by scaredbaby. 772 replies.
Page 11 of 16 (773 items)   « First ... < Previous 9 10 11 12 13 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  •  05-19-2008, 02:40 PM 73036 in reply to 73020

Re: am luat viza K3!!!!!

Draga Laura,

... ma bucur ca mi-am facut cunostinte noi in StateWink

O sa te tin la curent cu tot ce mi se intampla  si o sa-ti dau detalii si cu  privire la interviu si mai ales la interviul pe care trebuie sa-l dea fiul meu.

pupici.Big Kiss 

•  05-19-2008, 04:15 PM 73038 in reply to 73023

Buna fetele,

De-abia acum am intrat si eu pe net si ma bucur sa vad cat sunteti de active :-) Saptamana asta o sa am acces doar seara la internet, fiind in vizita la rude.

Daliana, asta e link-ul cu ce trebuie sa faci ptr DS230 :

http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3190.html

completare DS230 (sa pui nr vostru de dosar in colt dreapta sus) si documentele sunt la rubrica civil documents. Nu uita poze, nu stiu anume cate trebuie, dar eu am trimis 4 ca sa fiu sigura, format viza US, sa scrii pe spate numele tau si nr de dosar. Eu am trimis: certificat de nastere - original, copie simpla, traducere (desi nu cred ca era nevoie caci este de tip nou, triling); certificat de casatorie (la fel, copie simpla, traducere, original); copie pagina biografica a pasaportului; cazier juridic (original si traducere legalizata). Daca ai mai fost casatorita, trebuie si dovada divort sau ceva de genul asta.

Bafta multa !

Daniela iti tin pumnii sa te programeze cat mai rapid !

Laura, Madie, bafta multa si voua si curaj in asteptare, nu mai este mult !

Eu nu mai am stare: am emotii mari caci pe 15 a fost inregistrat in sistem la NVC ultimul formular DS230. Teoretic, as putea avea data interview de la o zi la alta. Azi am sunat de mai multe ori la NVC sa ascult mesajul automat, sper sa aud curand : Case complete :-))  In fine exista si varianta pesimista ca vor mai fi doua saptamani si mai mult pana cineva de la NVC se hotareste sa se uita pe hartiile noastre...

Mariana, ma bucur ptr tine ca te-ai acomodat si iti place mult in PA ! Sa ai o viata plina de bucurii si implinire alaturi de sotiorul tau.

Pupici si mult succes,

Rodic

•  05-19-2008, 04:22 PM 73040 in reply to 73023

Daliana,

In legatura cu cazierul juridic, exista un tabel in care se explica de ce ai nevoie, daca ai locuit mai mult de 6 luni intr-un alt oras al tarii, sau >12 luni intr-o alta tara...

In instructiuni se zice sa se trimita original sau copie certificata. Dar MarianaNik, Luckylord, Dani desi au trimis copii certificate, li s-au cerut apoi originalele.De aceea am trimis de la bun inceput originalele pe care ti le returneaza la interview.

Te pup si bafta multa,

Rodic

•  05-20-2008, 12:05 AM 73047 in reply to 73040

Ce ma bucur,ce ma bucur sa vad asa...aglomeratie ))

Fetelor,vreau sa va intreb ceva dar sa nu radeti de mine.E...mare plicul galben? :))Stau la casa si ma tot gindesc ca dementa :daca nu incape in cutie si ramane putin afara,il vede cineva si-l ia sau cu vremea asta ploioasa se uda....etc,etc :))

Daniela,si eu trebuie sa merg cu copiii la interviu (7 si 10 ani neimpliniti )?.Am citit eu undeva ca lor,copiiilor nu o sa le mai ia sange la analize?Sau ma insel?In fine...ma grabesc acum dar o sa revin.

Va sarut cu drag pe toate............................

•  05-20-2008, 04:41 AM 73049 in reply to 73040

Buna fetele,

Flower Rodic, merci de informatii, esti o draguta.

La fel stiam si noi, de pe site, ca trebuiesc toate aceste documente..(certificate, cazier, etc, etc...) eu vroiam sa stiu cum "suna" scrisorica voastra Geeked

Vom trimite si noi toate aceste doc. cu 2 poze, cazierul doar legalizat/tradus +originalul in romana- sper sa nu fie probleme... ; cat despre cerificatul de nastere si cel de casatorie, nu vom trimite originalele, ci copii traduse, legalizate si supralegalizate (apostilate/ apositla Haga ) ;

Cred ca  martea viitoare vom trimite la NVC  DS-230 cu documentele aferenteTime....

Iti multumesc inca o data da raspuns, Salut, si "sunt cu ochii pe tine" :P :))

•  05-20-2008, 01:38 PM 73056 in reply to 73047

Draga Laura,

... fiul meu merge sigur la interviu ca are impliniti 16 ani..nu stiu daca si copiii tai vor trebui intervievati.... la analiza sigur ca le vor lua si lor..in schimb nu le vor ..face  raza la plamani, e ceea ce eu am inteles pentruca m-au intrebat daca fiul meu are impliniti 16 ani.

Plicul galben e cat o hartie  A4..putin mai mare... si vorbeste cu  postasul, eu asa am  procedat si desi nu eram acasa l-a lasat la o vecina la care l-am rugat eu  sa-l lase. Eu inca mai merg la slujba si lucrerz de la 9,30 la 17 ..si oricum nu ma  gasea acasa.

pupici 

•  05-20-2008, 01:43 PM 73057 in reply to 73033

Dragele meleBig Kiss

.... joi la ora 13 mi-am programat interviul!!!!.. maine plecam la Bucuresti..am niste emotii de nu stiu cum o sa le stapanesc!!!

A incercat sotul meu sa sune dimineata la Ambasada  si nu a reusit ...m-a sunat pe mine sa-mi spuna ca nu prinde legatura si am sunat eu.. mi-am exprimat dorinta de a merge joi .. am asteptat putin in telefon si mi-au spus ca e in regula si suntem programati joi  22 mai  la ora 13. 

Fetelor... cele care au fost deja la interviu...spuneti-mi ..cum ar trebui sa ma imbrac??  sobru?? clasic?? sport??... sunt intr-o  dilema. 

... va pup  si o sa revin cu vesti cand ma intorc de la Bucuresti.

pa,pa 

•  05-20-2008, 02:27 PM 73058 in reply to 73057

Daniela_40:

Dragele meleBig Kiss

.... joi la ora 13 mi-am programat interviul!!!!.. maine plecam la Bucuresti..am niste emotii de nu stiu cum o sa le stapanesc!!!

A incercat sotul meu sa sune dimineata la Ambasada  si nu a reusit ...m-a sunat pe mine sa-mi spuna ca nu prinde legatura si am sunat eu.. mi-am exprimat dorinta de a merge joi .. am asteptat putin in telefon si mi-au spus ca e in regula si suntem programati joi  22 mai  la ora 13. 

Fetelor... cele care au fost deja la interviu...spuneti-mi ..cum ar trebui sa ma imbrac??  sobru?? clasic?? sport??... sunt intr-o  dilema. 

pa,pa 

Felicitari,Daniela.Ma bucur ca te-au programat saptamana asta...Muuuuult succes si sa vii acasa cu viza!

Cat despre imbracaminte,poti sa te imbraci cum vrei.Eu de exemlu am fost imbracata casual...Te imbraci cum te simti tu mai bine,nici exagerat de eleganta,dar nici sport...Nu cred ca conteaza asta,fiindca ei nici nu te prea vad.Pultul de la ghiseu e cam inalt (eu am 1.68 cm si am stat pe varfuri ca sa ii pot da tot ce imi cere si ca sa ne vedem cu trebuie).

Stai linistita si mergi increzatoare ca totul va fi bine! Dumnezeu sa fie cu voi si sa va deschida drumurile!

P.S. nu te mai stresa atat,ca nu are rost.Vei vedea dupa ce ai viza ca te-ai stresat degeaba!Sunt oameni de treaba si super intelegatori si rabdatori! 

Poooop si te astept cu vesti bune! 

•  05-20-2008, 03:14 PM 73062 in reply to 73047

Laura6999:

Ce ma bucur,ce ma bucur sa vad asa...aglomeratie ))

Fetelor,vreau sa va intreb ceva dar sa nu radeti de mine.E...mare plicul galben? :))Stau la casa si ma tot gindesc ca dementa :daca nu incape in cutie si ramane putin afara,il vede cineva si-l ia sau cu vremea asta ploioasa se uda....etc,etc :))

Daniela,si eu trebuie sa merg cu copiii la interviu (7 si 10 ani neimpliniti )?.Am citit eu undeva ca lor,copiiilor nu o sa le mai ia sange la analize?Sau ma insel?In fine...ma grabesc acum dar o sa revin.

Va sarut cu drag pe toate............................

buna laura,

am fost si eu in locul tau sa stii...ma gandeam o fi mare plicul ala?? ma asteptam la ceva imens inainte sa vina, iar casuta noastra postala de la bloc era mititica rau ca 10 cm inaltime  si  lungaaaa in spate cam de juma de A4 (doar Big Smile. nu ti mai zic ca gaura prin care intrau plicurile e mica mica dar postasul a fost destept si a bagat cu totul plicul acolo indoit (spre surprinderea mea!!). oricum eu invatasem ora la care vine postasul...si il pandeam de nu se poate cateva zile bune am facut ture la parter (eu stateam la 4) ca sa vad a adus plicul sau nu....si ma uitam de la departare si nu vedeam nimic galben iesind de acolo si eram tare dezamagita dar in ziua respectiva l am vazut acolo inghesuit a fost MARE surpriza!!! o sa fie bine si nu ti l ia nimeni SPER!! Smile

•  05-20-2008, 03:20 PM 73064 in reply to 73057

Daniela_40:

Dragele meleBig Kiss

pa,pa 

bafta multa la interviu Daniela,

o sa fie bine...si o sa iesiti usurati de acolo...de abia astept sa ne povestesti Wink.

la mine era iarna (si tot joi) si m am imbracat nici elegant nici sport adica o pereche de pantaloni de stofa neagra si o camasa neeleganta  (vesela cu multe culori) si o geaca mai subtirica neagra (de mi a parut un rau, ca am facut frigu afara in strada vreo 20 de min pana ne au dat drumu in consulat si oricum am lasat o pe scaun in timpul interviului..) si cu ghete si cu geanta si plicul cu acte in mana (adica dosaroiul Big Smile ). cu grija ca tot ce ai se lasa la un butique inafara consulatului (inca din dec anul trecut...ca era o fata care a trebuit sa si lase bagajul acolo....nu au primit o in consulat cu el).

oricum acolo te va vedea lumea la un ghiseusi ti vor vedea doar bustul...deci jos poti sa pui blugi ca NU VEDE NIMENI!!! LOL

BAFTA!

•  05-20-2008, 03:31 PM 73065 in reply to 73064

Dragele mele ..multumesc mult pentru incurajari Right HugBig Kiss

Fiul meu nu are nici pic de emotie, dar eu asta noapte am visat ca eram la interviu si  uitasem la Bacau plicul cu pozele..  si cand mi-am dat seama  ca le-am uitat ...am lesinat!!.. LOL.. azi la birou am fost toata ziua  ca si lesinata ..cred ca visul s-a continuatRolling Laugh.. lasand gluma la o parte, aveam o  dilema la cum ar trebui sa ma imbrac, de la voi asteptam in primul rand raspuns ca voi ati trecut prin asta.. va pup dulce si multumesc inca o data...

o seara buna 

•  05-20-2008, 03:38 PM 73066 in reply to 73065

Daniela, multa bafta, sa fii relaxata la interviu, toate cele bune!
  •  05-20-2008, 03:38 PM 73067 in reply to 73064

Buna fetele !

Daniela, bafta multa la interview joi, ma bucur mult ca ai reusit sa va programati repede ! Bafta multa si cat mai putine emotii ! Nu uita sa iei pasaport vechi daca cumva ai avut viza US pe el.

Am si eu o veste buna si una super proasta: dosarul a fost finalizat ieri 19 mai. Gata, am scapat cu emotiile cu formularele! Partea proasta care ma ingrozeste este ca mi s-a spus ca nu ma vor putea programa la interview decat in a doua saptamana din iunie. Moment in care si dosarul meu va fi transferat la ambasada. Interview pentru luna iulie. Is it possible ???!!!!

Daliana, asa am primit si eu scrisoare, cu trimitere la site-ul lor, nici mai mult nici mai putin. Bafta multa ! Mi se pare ca pe site scrie sa se trimita si copie simpla a documentelor, nu uita de asta! Eu aveam apostila pe originale, e adevarat ca nu am mai apostilat traducerile. Am preferat sa trimit si originalele sa evit un RFE cum s-a intamplat ptr ceilalti cu CR1.

Va pup, eu sunt putin dezamagita caci imi facusem sperante mari ca voi putea ajunge la sotior pana la sfarsitul lui iunie... Dar ma bucur ptr voi fetele. Fiecare plecare e o victorie a dragostei care ne ajuta in aceasta hiperbirocrata procedura de imigrare.

Rodic

•  05-20-2008, 05:00 PM 73069 in reply to 73067

Daniela,

Nu-ti fie teama cu pozele, chiar pe strada cu ambasada poti sa faci poze in 2 minute. Eu acolo le-am facut pe cele pe care le-am trimis la NVC ptr DS230. Cum ajung des prin Bucuresti, am zis sa fiu sigura ca trimit poze fara cusur :-))

So, don`t worry. Multa bafta si va tin pumnii tie si baiatului. O sa va transmit energie pozitiva din sectorul 3 al Bucurestiului unde sunt acum in vizita.

Pupici si Dumnezeu sa va ajute !

Rodic

•  05-20-2008, 07:12 PM 73071 in reply to 73067

Rodic:

Buna fetele !

Daniela, bafta multa la interview joi, ma bucur mult ca ai reusit sa va programati repede ! Bafta multa si cat mai putine emotii ! Nu uita sa iei pasaport vechi daca cumva ai avut viza US pe el.

Am si eu o veste buna si una super proasta: dosarul a fost finalizat ieri 19 mai. Gata, am scapat cu emotiile cu formularele! Partea proasta care ma ingrozeste este ca mi s-a spus ca nu ma vor putea programa la interview decat in a doua saptamana din iunie. Moment in care si dosarul meu va fi transferat la ambasada. Interview pentru luna iulie. Is it possible ???!!!!

Va pup, eu sunt putin dezamagita caci imi facusem sperante mari ca voi putea ajunge la sotior pana la sfarsitul lui iunie... Dar ma bucur ptr voi fetele. Fiecare plecare e o victorie a dragostei care ne ajuta in aceasta hiperbirocrata procedura de imigrare.

Rodic

Rodica draga,stai linistita ca nu vei fi programata in in a 2 a saptamana a lunii.Exact asa ne-au spus si noua la telefon.De fapt prima data au zis ca nici macar nu sunt pe lista de asteptare,ca mi s-a incheiat dosarul,dar nu apar pe lista urmatoarei luni.Asta era in martie,pe la sfarsit.Apoi,prin 5 aprilie a sunat din nou sotul meu la ei si i-au zis ca sunt programata pe 17 aprilie...Deci dupa cateva zile.Asa ca nu-ti face griji...Spune-i sotului tau sa sune peste cateva zile din nou,si cu siguranta ii vor spune si data interviului.Din cate imi amintesc s-a mai intamplat asta si la alta persoana de pe forum,nu mai stiu exact.Dar un exemplu e si Luckylord: i-au zis sotiei la telefon ca e programat in 10 mai,si cand colo era pe 27 aprilie....

Iti doresc mult succes si sa stai linistita,ca in curand se va rezolva si la tine!

•  05-20-2008, 08:35 PM 73072 in reply to 73069

Draga Rodic,

... te pupicesc...acum e 3 si jumatate si nu am somn , daca imi trimiti energie pozitiva si curaj le primesc cu mare dragBig Kiss

•  05-20-2008, 08:37 PM 73073 in reply to 73066

multumesc mult AdrianaRight Hug, incerc sa ma controlez ...oricum emotiile  le am si pentru fiul meu, s-au adunat  la mine toate pentruca el nu da nici un semn ca ar fi  emotionatBig Kiss
  •  05-20-2008, 08:41 PM 73074 in reply to 73069

Draga Rodic,

Ma bucur ca ati terminat cu hartiile, asta e un motiv de mare bucurie si te felicit din inima, si asa cum a spus si Mariana  te poate programa sotul tau si se poate ca saptamana  viitoare sa fii deja chemata la interviu.

Multa bafta si te imbratisez cu drag. 

•  05-20-2008, 10:49 PM 73075 in reply to 73074

Multumesc de incurajari ! Tu nu ai dormit Daniela ... !!!

Si eu sunt f matinala :-)) caci de-abia asteptam sa vad raspunsurile pe forum, si de-abia astept sa se termine toate :-))

Daniela, curaj si bafta, va fi totul bine ! E doar un interview de rutina in care te vor intreba cum v-ati cunoscut si ce face sotul tau. Nu te ingrijora, cu pozele si ce mai ai ca dovezi va fi OK ! Si joi vei fii cu viza si baiatul tau la fel.  Daca existau motive de dubii, USCIS nu v-ar fi aprobat, acum este un interview de forma!Hai sa dormi maine seara da ? Altfel vin la hotel la tine si te trag de urechi :-)

Mariana, n-ai idee cat de multa speranta imi dai ! Iti multumesc din suflet, mi se facuse inima mica mica. Oh ce bucuroasa m-ai facut, o sa ii zic sotului sa mai sune vineri. Multumesc multtttt de raspunsuri, esti tare draguta, ne-ai ajutat mereu desi tu ai terminat cu hartiile. Te pup si inca o data multumesc din suflet ca mi-ai ridicat moralul si incurajat !

Pupicuri tuturor si sa se rezolve curand la toti dragelor/ dragilor

Rodic

•  05-21-2008, 12:07 PM 73086 in reply to 73075

Rodic:

....

Mariana, n-ai idee cat de multa speranta imi dai ! Iti multumesc din suflet, mi se facuse inima mica mica. Oh ce bucuroasa m-ai facut, o sa ii zic sotului sa mai sune vineri. Multumesc multtttt de raspunsuri, esti tare draguta, ne-ai ajutat mereu desi tu ai terminat cu hartiile. Te pup si inca o data multumesc din suflet ca mi-ai ridicat moralul si incurajat !

Pupicuri tuturor si sa se rezolve curand la toti dragelor/ dragilor

Rodic

Nu ai de ce sa imi multumesti,draguto!Chiar asa s-a intamplat si la mine si la mai multi...Nu ti-am scris mesajul anterior doar ca sa te incurajez si sa iti fac sperante desarte.Sper din tot sufletul sa fi programata peste putin timp,ca iti inteleg nelinistea si nerabdarea!Tuturor le doresc ca sa li se incheie cazul cat mai repede,ca e ffff frumos si bine sa fi langa sufletu' pereche...Noi profitam din plin ca suntem impreuna si vrem sa recuperam timpul pierdut cu actele...

Pooop si o zi faina! 

•  05-22-2008, 07:21 AM 73097 in reply to 73086

E joi,e 14:20...ma tot gindesc la Daniela.O fi iesit de la ambasada?M-am tot gindit la ea de ieri incoace...Dumnezeu s-o ajute,sa termine calvarul asta cu bine.
  •  05-22-2008, 07:26 AM 73098 in reply to 73062

Scaredbaby,multumesc pt raspuns si incurajare...deci si tu te gindeai :))Ma tot gindesc si eu ce o sa simt atunci cind o sa-l vad...ufff,mi se stringe inima cind ma gindesc!Oare ma comport normal?
  •  05-22-2008, 01:55 PM 73103 in reply to 73098

Buna,

Daniela, suntem cu gandul la tine ! Sper ca a fost totul bine ! Si eu m-am gandit la tine dupa-amiaza asta rugandu-ma sa se termine totul cu bine.

Laura, sunt normale emotiile astea, si te inteleg perfect. Mult noroc sa ajunga plicul galben cat mai repede.

Va pup cu drag,

Rodic

•  05-22-2008, 02:26 PM 73104 in reply to 73103

Multumesc Rodic,am vorbit cu postasul.A promis ca-l aduce in casa.SmileDaca avem noroc, Daniela in noaptea asta o sa ne povesteasca ce a facut,cum a fost...eu una,asa sper.Wink

FlowerFlowerFlower..........pentru voi fetelor!Pe Daniela o astept cu Cake.......Party!!! ........flag