|
|
am luat viza K3!!!!!!!
Last post 10-16-2008, 11:14 PM by scaredbaby. 772 replies.
-
07-24-2008, 12:33 PM |
-
ctakacs
-
-

-
Joined on 07-21-2008
-
Timisoara
-
Posts 11
-
Points 0
-
|
Re: am luat viza K3!!!!!!!
Hi marianaNik multumesc pentru incurajari....dar parca nimic nu imi iasa asa cum trebuie....astazi am fost sunat de la ambasada...am vazut pe mobil ca ma suna cineva cu nr ascuns...si chiar eram intr-o sedinta..si chiar nu puteam raspunde...m-au sunat pe la 16.30...si mi-am dat seama cand am ajuns acasa ca ei au fost ca m-am uitat pe fix si am vazut nr lor 0212003300...stiu pederost nr asta acum nu stiu ce sa fac..sa ii sun eu..maine ca acum e tarziu oricum...sau sa mai astept poate ma mai suna...jur ca nu mai plec de langa telefon.... Da sunt timisorean... ....daca voi veni voi veni in statul ilinois...chicago.... Multumesc pt suport si incurajari....si o zi excelenta tuturor...
|
|
-
07-28-2008, 09:04 AM |
-
ctakacs
-
-

-
Joined on 07-21-2008
-
Timisoara
-
Posts 11
-
Points 0
-
|
Buna tuturor....am aflat data interviului si e pa 6 august ...nu am reusit sa raspund la telefon dar le-am trimis un e-mail si le-am scris....si mi-au raspuns foarte promt...au zis "An appointment letter was mailed to you
today. Your appointment was scheduled on August 06, 2008."....am emotii de numa... Am sa va tin la curent cu ce se mai intampla... o zi frumoasa in continuare tuturor
|
|
-
07-28-2008, 11:22 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Felicitari!!!!! Lasa ca o sa fie bine,mergi cu incredere si o sa iei viza! Spor la pregatit dovezile (sa fie cat mai muuuulte)!
|
|
-
07-28-2008, 05:27 PM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 184
-
Points 0
-
|
ctakacs: Buna tuturor....am aflat data interviului si e pa 6 august ...nu am reusit sa raspund la telefon dar le-am trimis un e-mail si le-am scris....si mi-au raspuns foarte promt...au zis "An appointment letter was mailed to you today. Your appointment was scheduled on August 06, 2008."....am emotii de numa... Am sa va tin la curent cu ce se mai intampla... o zi frumoasa in continuare tuturor
bafta multa! organizeaza te si o sa fie bine!!! sa ne tii la curent!
|
|
-
07-29-2008, 10:24 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna tuturor, Bafta multa Ctakacs ! Nu te ingrijora, pregateste dovezile si du-te cu incredere si bucurie caci esti la sfarsitul asteptarii ! Si noi am trecut prin aceste emotii dar o data ajunsi unde trebuie, adica langa persoana iubita, uiti tot greul prin care ati trecut ! Cei mai multi dintre noi am avut un interview usor, mai sunt si amanari dar du-te cu speranta si incredere ca totul va fi bine. Astept si eu SSN-ul sa pot incepe munca... GC mi-a sosit in cea dea treia saptamana dupa intrarea in State ca si in cazul vostru Mariana si Luckylord. Va pup pe toti si va urez multe bucurii si impliniri Rodic
|
|
-
07-30-2008, 11:10 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Rodica,tu ai aplicat pt SSN? ca el nu iti ajunge acasa,asa cum banuiesc ca ti-au spus si tie...Eu am asteptat GC-ul,apoi am aplicat pt SSN si mi-a ajuns in 5 zile in posta! O zi buna va doresc!
|
|
-
07-30-2008, 11:20 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna Mariana, Da am depus tot ce trebuia. Doar ca nu stiam adresa unde vom locui caci suntem pe cale sa ne mutam, si explicand situatia, mi s-a spus ca pot veni sa il iau eu de la acel office. Si mi-au zis sa vin in 14zile. Ma voi duce maine, sper sa fie gata caci nu poti face nimic fara SSN... Poate daca aveam o adresa fixa, ajungea si al meu in 5 zile. Oricum ma bucur ca am doua saptamani de vacanta inainte sa incep munca. Salutarile mele celor care asteapta si nu va ingrijorati, va trece cu bine si perioada de asteptare. Ma bucur totusi ca am depus ptr CR1 caci ne-a sosit asa repede GC, fara alte taxe formulare... Bafta fetelor ajunse in State care asteapta adjustment of status ! Madie, am incercat fudge !!! Super bun dar si foarte caloric :-(( O zi buna, Rodica
|
|
-
08-06-2008, 10:35 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Astazi,peste cateva ore are interviul ctakacs ...Sper din suflet sa obtina viza si sa nu fie si el amanadat...Chiar daca el nu va citi aceste randuri (fiindca nu am apucat sa ii scriu ieri) ii doresc BAFTA multa si SUCCES....Dumnezeu sa il ajute sa fie tot bine si sa poata pleca la sotia lui iubita. ctakacs,te asteptam cu povestea ta! LAURA,nu ne mai scrii nimic? ...Nu mai stie nimeni nimic de ea????
|
|
-
08-06-2008, 04:43 PM |
-
ctakacs
-
-

-
Joined on 07-21-2008
-
Timisoara
-
Posts 11
-
Points 0
-
|
Salutare la toata lumea...dupa cum stiti azi am avut interviul...nu am putut sa mai scriu mai devreme..dar acum am ajuns acasa si sunt fericitul posesor al unei vize... ....a fost super ok..la interviu....si americanii foarte foarte nice...doar romanii erau mai lipsiti de vlaga otara...nici un zambet...sau macar ceva...in schimb americanii super de treaba...zambitori...m-au intrebat ce fac..cum ma simt...etc...am stat cam 20 min la interviu...si au fost o gramada de intrebari...dar nu mai tin minte acum...is prea fericit..acum...in sfarsit ajung sa imi vad sotia si asta e cel mai important... Interviul a fost in engleza...cel putin eu am vb cu ei pe engleza...restu toti au cerut sa vb in romaneste...s-au cam chinuit otara americanii cu romana ..dar la mine nu a avut treaba....am fost foarte calm...recunosc ca am avut si emotii...dar a fost ok...in rest am intalnit o fata care era in aceeasi situatie pt viza k3..dar nu mai stiu ce s-a intamplat ca eu am iesit..sper ca l-a luat si ea... dar cred ca a stat mai mult ca ei i sa refuzat de ori viza de turist ..si nah nu stiu... Multumesc toturor pt sprijin si incurajari....si ne vedem in curand in us.... And laura....ce se intampla???nimic....nici o noutate Noapte buna tuturor sau o zi buna tuturor..depinde acum
|
|
-
08-07-2008, 09:54 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Felicitari!!!!!!Ma bucur ca a fost totul super ok!Multa bafta iti doresc in continuare (cu rezolvarea actelor,ca pt altceva nu cred ca iti trebe ).... Acum fugutza la Varbitour (pe Alba-Iulia),Eximtour (in Mall) sau Austrian (Unirii) la bilete Numai bine iti doresc si sa iti vezi sotia cat mai repede,ca stim cu totii cum e chinul despartirii,air eu cel putin,nu doresc nimanui sa mai treaca prin asta.A ajuns cat a fost la mine (8 luni si ceva [:'(] ,timp in care ne-am vazut de vreo 4 ori ) O zi frumoasa! (tie nu trebe sa iti urez asta,ca sigur o ai )
|
|
-
08-09-2008, 11:04 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna Ctakacs, ...felicitari pentru viza!!!!! acum poti fi fericit langa sotia ta. Bafta multa in continuare
|
|
-
08-13-2008, 02:05 AM |
-
hondo1z
-
-
-
Joined on 04-10-2007
-
-
Posts 18
-
Points 0
-
|
stiti cumva daca dupa ce Ambasada primeste petitia de la NVC pentru CR1 mai trimite vreo scrisoare? am sunat astazi sa reprogramez interviul dar mi-au spus ca mi-au scris o scrisoare si dupa ce o primesc pot sa sun. am primit deja scrisoare de la NVC. este vorba despre alta scrisoare? abia dupa ce am inchis telefonul m-am gandit ca trebuia sa intreb....
|
|
-
08-19-2008, 03:04 AM |
-
ctakacs
-
-

-
Joined on 07-21-2008
-
Timisoara
-
Posts 11
-
Points 0
-
|
Multumesc toturor pt incurajari...si sfaturi....fara voi nu cred ca as fi reusit....acum ma pregatesc sa imi fac bagajele....pt america....in 21 aug am biletul...abia astept si sper ca toata lumea sa ia viza...deocamdata pe mine nu ma intereseaza nimic decat sa imi vad sotia...si stiu ca mai avem multe de facut si cu acte..etc...dar sa ne vedem si in sfarsit o sa rezolvam impreuna problemele... inca o data multa bafta tuturor care asteapta viza..si nu v-a face-ti griji....e mai simplu decat pare...si totul se rezolva... va doresc o zi frumoasa in contunuare...si poate ne vedem in state la o cafea si povestim trairile noastre...
|
|
-
08-21-2008, 08:30 AM |
-
Kama
-
-

-
Joined on 08-06-2008
-
Romania
-
Posts 4
-
Points 0
-
|
Buna tuturor de pe acest forum , In primul rand, vreau sa multumesc celor care au dat informatii atat de precise din experienta lor, care ajuta foarte mult sa stim si noi, cei care asteptam pt viza CR1 sau K3 cum sa ne pregatim pshiic, mental si cu documentele necesare ce vor urma. Pe scurt voi spune povestea mea, noi am depus actele pt CR1 in 02 iunie 2008, am primit NOA1 pe 11 iunie'08 si suntem in asteptare pt NOA2, aproparea de la USCIS. Intre timp am citit foarte multe de pe forum si stim deja cam la ce sa ne asteptam, cat timp vom astepta (desi am crezut ca v-a dura mai putin, m-am ingrozit cat de mult va trebuii sa asteptam) . Oricum e bine ca avem unde sa punem unele intrebari aici, si speram sa ne puteti raspunde cei care ati trecut deja prin asta si FELICITARI tuturor care ati rezistat vitejeste, ati obtinut deja viza si poate sunteti deja cu iubitii/iubitele voastre in US. Eu am o intrebare pe moment: Cum ati prezentat pozele la ambasada intr-un album, sau doar puse intr-un plic, ....sau ati facut copii xerox dupa poze ? Noi avem foarte multe poze impreuna, si emailuri . Eu am viza de turist pt 10 ani, deja am tot mers si venit de cateva ori, deci am fost destul de mult impreuna cu sotul meu (inainte de casatorie) . Noi suntem de 3 ani impreuna (dar casatoriti din 30 aprilie'08) si avem o groaza de poze si emailuri impreuna. Cred ca voi sorta din ele si voi merge doar cu o parte din ele, dar ma intrebam daca ar fii bine sa le duc cu albumul, poate e mai usor de rasfoit?!? Voi cum ati prezentat pozele la Ambasada? Desi ....pana acolo , noi mai avem drum lung , dar mi-a venit acum intrebarea asta in cap. Multumesc celor care pot sa raspunda. o zii minunata tuturor si ...zile (sau luni) usoare de asteptare. 
“Happiness keeps you Sweet, Trials keep you Strong, Sorrows keep you Human, Failures keep you Humble, Success keeps you Glowing, But Only God Keeps You Going!”
|
|
-
08-21-2008, 11:52 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Hi,Kama...Am sa iti raspund eu prima,ca si eu am fost in Aprilie 17,2008 la interviu la Bucuresti,pt viza CR1...Eu de exemplu am avut pozele pus in albume,fiindca am avut o gramada.Dar pe mine nu m-a lasat sa le dau,deci nu le-a vazut...I-am dat email-urile (puse intr-o folie si prinse cu ace de birou cele trimise de mine,iar cele trimise de sotul tot acolo,prinse cu o alta agrafa de birou),apoi biletele sotului de avion (eu nu mai fusesem niciodata in USA) si atat:)Am mai avut poze,invitatia de la nunta,si nu mai stiu cate,dar a zis ca e ok,ajung astea (email-urile si biletele)... Eu am pus pozele simplu,in albume,dar am vazut ca alte fete le-au lipit pe niste coli ministeriale si au scris cine e in poza,unde e facuta si chestii dinastea si au pus colile in folie de plastic si in dosar (puteau fi rasfoite usor)...E buna si ideea asta,eu nu m-am gandit prima data la asta (si bine am facut,ca ma chinuiam degeaba:) Astea au fost toate dovezile+analiza medicala,filmul la plamani.... Daca mai ai ceva intrebari,cu mare drag iti raspund. Iti doresc asteptare cat mai scurta si cat mai dureroasa...oricum,vei uita lunile astea de chin (si eu le-am uitat,ca am vrut asta,nici nu m-am mai gandit la timpul ala,profit de fiecare minut petrecut cu sotul meu si e asa de bine...:) Te pup:*
|
|
-
08-22-2008, 02:49 PM |
-
Kama
-
-

-
Joined on 08-06-2008
-
Romania
-
Posts 4
-
Points 0
-
|
Merci mult de tot, MarianaNik, am citit multe pe aici si am vazut si postarile tale, o gramada,care m-au ajutat sa inteleg sistemul si procesul, din cate am inteles si voi ati depus tot pt CR1 asa-i? Nu v-ati mai complicat cu K3. Cat timp a durat la voi in total de cand ati depus actele si pana ai mers la interviu? Stiu ca ai postat multe pe aici, dar nu am facut calculul in total . So,... cum ti se pare in "tara tuturor posibilitatilor"? Ti-au venit actele GC, ai gasit job, ti-ai intrat in ritmul american ? Asa-i ca ti se par toate bizare, parca ai aterizat pe Marte ...toate sunt diferite, pana si cand cumperi fructe , nu stii cate kg ai luat :) Te pup, mult succes cu tot ce faci acolo si merci inca odata pt.informatii.
“Happiness keeps you Sweet, Trials keep you Strong, Sorrows keep you Human, Failures keep you Humble, Success keeps you Glowing, But Only God Keeps You Going!”
|
|
-
08-22-2008, 02:59 PM |
-
cm0228
-
-

-
Joined on 04-30-2008
-
Bucharest
-
Posts 53
-
Points 0
-
|
Buna Kama, Eu am depusa I130 in februarie si I129 in martie. La care centru le ai tu depuse? Pt ca, dupa cum am observat la California se proceseaza in acelasi timp amandoua, pe cand la Vermont e o diferenta de 4 luni (I129 merge mai repede). Asteptare usoara si sa auzim vesti bune!
|
|
-
08-22-2008, 08:48 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna tuturor, Ma bucur sa vad ca discutia e continuata de noi persoane si ca sunt multi cei care isi iau viza dupa greul asteptarii. Hondo1z, felicitari, esti la sfarsit, doar interviewul si gata ! Eu am venit cu CR1 in State, si am sunat la ambasada sa ma reprogrameze. Au acceptat si intre timp mi-a sosit si scrisoarea de la NVC. Ambasada nu mai mi-a trimis nici o scrisoare. Fie s-au schimbat regulile fie au inteles gresit, la K3 se trimite scrisoare de la ambasada. Asa ca te sfatuiesc sa mai suni o data. Mariana, am primit si green card, si social security card destul de rapid. Am inceput si lucrul, everything is great. Sper ca si la tine, totul este minunat. Iti urez multe impliniri alaturi de sufletul tau pereche. Curaj celor care asteapta, e grea asteptarea, am trecut si eu prin asta dar acum uitandu-ma inapoi parca nici nu mai simt ca am asteptat atata. Bucuria de a fi aici si de a descoperi alaturi de sot noi locuri, de a ma integra ... compenseaza toata experienta dura de dinainte. O seara minunata, Rodica
|
|
-
08-22-2008, 09:55 PM |
-
cm0228
-
-

-
Joined on 04-30-2008
-
Bucharest
-
Posts 53
-
Points 0
-
|
Buna Rodica, Iti multumesc mult de tot pt incurajari, chiar aveam nevoie... asteptarea asta e asa de grea cateodata... Succes in tot ce vrei sa realizezi!
|
|
-
08-23-2008, 12:58 PM |
-
Kama
-
-

-
Joined on 08-06-2008
-
Romania
-
Posts 4
-
Points 0
-
|
Buna cm0228 , La noi actele au ajuns la Vermont , se pare ca ei proceseaza mai greu actele, dar speram si speram ca vor venii cat mai repede. Am inteles ca anul acesta au angajat 1500 de persoane pt aceste centre care se ocupa de actele pt Familie. Deci sa inteleg ca tu NU ai inca nici un raspuns legat de I-130 de la Vermont, avand in vedere ca ai depus actele din februarie?!. Uauu ..... cred ca stai cu ochii pe situl lor si pe posta sa vezi actualizari favorabile. Iti doresc si tie asteptare usoara si sa auzim numai de bine. Rodic multumim de incurajari si multa fericire alaturi de sotul tau drag. te pup .
|
|
-
08-25-2008, 12:50 PM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Kama: Merci mult de tot, MarianaNik, am citit multe pe aici si am vazut si postarile tale, o gramada,care m-au ajutat sa inteleg sistemul si procesul, din cate am inteles si voi ati depus tot pt CR1 asa-i? Nu v-ati mai complicat cu K3. Cat timp a durat la voi in total de cand ati depus actele si pana ai mers la interviu? Stiu ca ai postat multe pe aici, dar nu am facut calculul in total . So,... cum ti se pare in "tara tuturor posibilitatilor"? Ti-au venit actele GC, ai gasit job, ti-ai intrat in ritmul american ? Asa-i ca ti se par toate bizare, parca ai aterizat pe Marte ...toate sunt diferite, pana si cand cumperi fructe , nu stii cate kg ai luat :) Te pup, mult succes cu tot ce faci acolo si merci inca odata pt.informatii.
Buna.Kama...Imi cer scuze pt intarziere,dar abia acum am ajuns sa intru pe forum... Noi am depus actele pt CR1 la mijlocul lui iulie (2007) si am fost la interviu in aprilie (2008)...A durat foarte mult,dar asta e.Toate trec!! GC-ul mi-a venit dupa 3 saptamani de la intrarea in US,iar SSN-ul dupa alte 5 zile... Noi suntem foarte multumiti ca am depus pt CR1,pt ca nu mai avem acum atata bataie de cap...Chiar daca a durat cu vreo 2,3 luni mai mult. Cat despre cum mi se pare in "tara tuturor posibilitatilor",pot spune ca e ok...M-am obisnuit aici,incet incet invat si limba (nu stiam aproape nimic cand am venit:)...Mi-am facut multi prieteni (romani,bineinteles),e super ok.Trei luni a fost si tatal meu aici...Conteaza foarte mult cum te intelegi cu sotul.Daca e bine cu el,toate iti merg minunat.Iar eu pot sa zic ca am un sot de milioane,si ma iubeste enooorm,ca simt asta zi de zi. Eu inca nu lucrez,pt ca sotul meu vrea sa ma mai obisnuiesc cu US,sa ma mai plimb si sa nu fiu legata de job.Zice ca am timp toata viata sa lucrez (si are dreptate,ca am doar 19 ani,iar el 24:)... Aaaa,si la chestia cu unitatlie de masura,la inceput a fost mai greu...Transformam tot in cele romanesti:)Acum m-am mai obisnuit...Asta e,asa e cand te muti intr-un loc cu totul diferit de cel in care ai crescut... te pup si daca mai ai intrebari,cu mare drag iti raspund:)sper sa nu o mai fac cu asa intarziere,dar sorry,mi s-a stricat laptop-ul si e la service...Saptamana asta e gata si pot intra mai des,defat zilnic:) O zi buna!
|
|
-
08-27-2008, 03:21 PM |
-
Kama
-
-

-
Joined on 08-06-2008
-
Romania
-
Posts 4
-
Points 0
-
|
Hey MarianaNik , Ma bucur ca esti fericita alaturi de sotul tau iubit si va doresc multa, multa fericire impreuna. Conteaza foarte mult intradevar sa ai alaturi un sot minunat care sa te sustina si sa te iubeasca, ma bucur ca ai avut norocul sa gasesti un sot asa bun, mai rar in zilele noastre. Adevarul e ca si al meu e un "minunat" ... si a trebuit sa merg eu pana in America ca sa il gasesc, desi si el e roman , acolo ne-am cunoscut si ne iubim foarte mult si acum dupa 3 ani impreuna (el zice ca din ce in ce mai mult :) ) . Iar cu limba engleza, o sa inveti tu pana la urma acolo, nu iti face probleme. Vezi ca poti sa iei niste cursuri ESOL- (English for speakers of other languages) la orice scoala sau colegiu din zona, care e gratis, platesti doar vreo 10$ inscrierea, si ajuta foarte mult, poti sa iei cursuri dimineata sau seara,chiar si sambata dimineata. Iti recomand din suflet asta, si vei vedea ca vei invata mult mai repede. Americanii sunt foarte practici in scolii si culmea e ca inveti mult mai repede si usor, vei vedea . Daca voi locuiti in Pennsilvanya inseamna ca si voi tot la Vermon ati depus actele, nu ? Sotul meu e in Florida , aproape de Miami . Deci si ale noastre au ajuns la Vermon, peste vointa noastra [:'(] . Te pup , iti doresc relaxasare usoara si spor la invatat lb.englz.
|
|
-
10-16-2008, 11:14 PM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 184
-
Points 0
-
|
hello, am ramas datoare cu o poveste despre interviu. am postat un nou thread tot aici la imigrari dar cu un alt titlu, aici este linkul, pt cei interesati: http://forum.romportal.com/forums/76444/ShowThread.aspx#76444 sper ca sunteti OK si deja multi ati ajuns in state deja si sper ca e OK! pupici scaredbaby
|
|
Page 16 of 16 (773 items)
... 16
|
|
|