Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

intoarcerea in tara...

Last post 01-17-2008, 12:46 PM by Gheorghe007. 9 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-11-2006, 06:43 PM 40960

intoarcerea in tara...

...suntem un cuplu si am stat ilegal in state de peste 5 ani jumate....ne gandim sa ne intoarcem acasa in curand dar toate actele ne-au expirat in afara de carnetele de conducere romanesti, pasaportul inclusiv...stie cineva cum se procedeaza?

multumesc

aurasSad [:(]

•  04-11-2006, 06:54 PM 40961 in reply to 40960

Re: intoarcerea in tara...

suna la consulat si trebe sa obtii un titlu de calatorie (e valabil once) sa intri in RO, dupa aia trebuie sa faci pasaport nou in RO
  •  04-11-2006, 07:00 PM 40962 in reply to 40961

vreau sa imi trimit lucrurile in ro...prin pocaiti ca e mai rezonabil...stii vre-o organizatie prin fl, sau in jur?
  •  05-07-2006, 02:15 AM 43230 in reply to 40960

auras:

...suntem un cuplu si am stat ilegal in state de peste 5 ani jumate....ne gandim sa ne intoarcem acasa in curand dar toate actele ne-au expirat in afara de carnetele de conducere romanesti, pasaportul inclusiv...stie cineva cum se procedeaza?

multumesc

aurasSad [:(]

Vad ca mai nou numai mexicanii de peste 5 ani ilegali au rabdare sa astepte amnistia...
  •  06-07-2006, 07:42 PM 45750 in reply to 43230

daca tot ati stat 5 ani si jum ,de ce nu mai asteptati inca 2-3 luni ,poate plecati cu green card ,sau viza de lucru ,poate se aproba legea!

banuiesc ca vorbiti engleza  ....si aveti cum sa dovediti ca ati venit in 2000Travel [ap]

Ary
  •  10-04-2006, 07:38 PM 51512 in reply to 43230

palmetto:
    auras:

multumesc

aurasSad

Vad ca mai nou numai mexicanii de peste 5 ani ilegali au rabdare sa astepte amnistia...

Da,din pacate,dar din fericire cred ca nu o sa se aprobe legeaDevil

ignorance is bliss
  •  08-18-2007, 07:43 AM 66081 in reply to 51512

LOL
    kenlo:
    palmetto:

Da,din pacate,dar din fericire cred ca nu o sa se aprobe legeaDevil

Kenlo, de unde ti-ai cumparat globul de cristal? Vreau si eu unul ca vad ca merge...

•  01-17-2008, 03:41 AM 69988 in reply to 40960

Este foarte greu pentru mine sa inteleg pentru ce ati stat aproape 6 ani aici, ilegal.... ca apoi sa va intoarceti in Romania si sa pierdeti si sansa de a mai revedea America vreodata. Pentru mine exista 2 categorii... unii care urasc experienta americana sau altii care o iubesc...voi sunteti in aer.I dunno
  •  01-17-2008, 07:58 AM 69989 in reply to 69988

Smart:
    Este foarte greu pentru mine sa inteleg pentru ce ati stat aproape 6 ani aici, ilegal.... ca apoi sa va intoarceti in Romania si sa pierdeti si sansa de a mai revedea America vreodata. Pentru mine exista 2 categorii... unii care urasc experienta americana sau altii care o iubesc...voi sunteti in aer.I dunno

Sau cei ce vin in America doar sa munceasca si sa faca bani dupa care revin in Romania.

•  01-17-2008, 12:46 PM 69995 in reply to 69988

Smart:

judecand dupa vechime, banuiesc ca acum initiatorii sunt pe undeva prin Bucuresti blocati in trafic, deci nu prea au cum sa-ti raspunda... 

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
View as RSS news feed in XML