salutare tuturor!!!
sper ca toata lumea e k si celor care intre timp au ajuns in state va spun " BINE ATI VENIT "
Vreau doar sa va spun despre un prieten de-al meu.....stiu ca lumea a tot intrebat despre asta ; cat dureaza ce si cum....ei bine...acest prieten azi a avut interviul pentru cetatenie....suntem in las vegas, stiu ca timpii de asteptare difera de la stat la stat....insa el a avut de asteptat 4 luni....
in urma cu 4 luni a aplicat dosarul pt cetatenie....o luna jumate mai tarziu a fost programat pentru amprente....dupa inca o luna si jumatate a fost programat pentru interviu....si astazi la aproximativ 4 luni si ceva....a avut interviul si a trecut cu bine...a fost usor mi-a zis....35 de intrebari, sa scrie putin in engleza si cam atit...cica totul a durat mai putin de 20 de minute!!! acum asteapta doar programarea pt juramant care nu dureaza mai mult de-o luna i s-a zis!
eu pe 8 ianuarie am fost la amprente deci sper sa-mi iasa si mie cat de curand programarea pt interviu!!!!
in fine....cu acest post vroiam doar sa va spun ca nu dureaza 16 luni pt cetatenie...asa cum este postat pe siteul lor!!
va urez bafta tuturor! si stati fara griji ca vom fi cetateni cu totii pina in noiembrie ca sa putem vota :D