Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Caut companie pentru doamna in varsta pe parcursul calatoriei pe ruta Bucuresti-Seattle

Last post 02-17-2008, 06:56 AM by MARY355. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-02-2008, 06:35 PM 69684

Caut companie pentru doamna in varsta pe parcursul calatoriei pe ruta Bucuresti-Seattle

Buna ziua si un an bun tuturor! Postez acest mesaj pe Romportal cu o rugaminte. Sunt in cautarea unei persoane care urmeaza sa calatoreasca dinspre Bucuresti spre Seattle - Statele Unite, in oricare din lunile februarie, martie, aprilie etc. Ma gandesc la un parinte care are copii aici, in zona Seattle, sau la oricine altcineva de buna credinta, posesor de viza, calatorind absolut legal, in vizita la rudele respective sau intorcandu-se acasa, si care ar fi dispus(a) sa tina companie unei doamne mai in varsta, cu stare de sanatate foarte buna, pe parcursul zborului Bucuresti-Seattle (sa o sprijine cand va trebui sa schimbe avionul la jumatatea calatoriei). Daca sunteti o astfel de persoana sau daca aflati de cineva in aceasta situatie, va rog mult sa ma contactati. Va multumesc!
  •  01-07-2008, 03:10 AM 69756 in reply to 69684

Re: Caut companie pentru doamna in varsta pe parcursul calatoriei pe ruta Bucuresti-Seattle

Suna la compania de avioane si spune-le ca persoana care calatoreste are nevoie de scaun cu rotile si insotitor cand va schimba avioanele....

•  02-17-2008, 06:56 AM 70738 in reply to 69684

Re: Caut companie pentru doamna in varsta pe parcursul calatoriei pe ruta Bucuresti-Seattle

Buna ,

nu va suparati sunteti din Seattle? Daca da as dori sa va intreb ceva de urgenta. Sotul trebuie sa zboare miercuri in Seattle pentru un interviu. Totul este platit zbor,hotel,consumatie,avem doar o problema transportul in interiorul orasului. Daca sunteti un om cu buna credinta poate ne puteti ajuta cu un sfat.

adresa mea este: cenusareasa13@gmail.com

Va multumesc

Mary 

View as RSS news feed in XML