Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Permis de conducere in timp ce statutul ti se schimba

Last post 02-17-2008, 01:37 PM by TheAlien. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-17-2008, 10:38 AM 70743

Permis de conducere in timp ce statutul ti se schimba

Fratilor!

Va salut... cred ca e ceva vreme de cand am postat aici. Am o nelamurire in legatura cu permisul meu de conducere care este valabil doar pana pe 23 mai 2008 - data la care imi expira GC-ul de rezidenta conditionata. Eu si sotia(cetatean american) am pregatit deja tot pt USCIS ca sa mi se scoata conditionarea dar am inteles ca de la data la care imi expira GC-ul si pana la primirea celui nou(cel pe 10 ani) va dura cateva luni(nu stiu exact cate). Stie cineva cum imi pot lua permisul pe aceasta perioada? Jobul meu depinde de permisul de conducere deci nu prea imi permit sa nu-l am, mai ales ca eu cam intretin financiar tot ce misca in casa asta.

Multumesc!

- Religion is essentially the art and the theory of the remaking of man. Man is not a finished creation
  •  02-17-2008, 01:37 PM 70750 in reply to 70743

Re: Permis de conducere in timp ce statutul ti se schimba

Permisul ti se reinnoieste fara probleme. Cand vei aplica pt scoaterea conditiei vei primi un "receipt" cum ca se lucreaza la dosar. Acel receipt este dovada ta de statut pt 1 an de zile. Poti sa si calatoresti cu el. Daca ti se va cere ceva la DMV mergi cu acel receipt, dar foarte probabil nu ti se va cere nimic, doar iti vor reinnoi permisul.

The only real security in life is to be very good at what you do.
View as RSS news feed in XML