Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Vreau sa emigrez

Last post 02-18-2008, 05:40 AM by nikos. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-18-2007, 06:09 AM 67299

Vreau sa emigrez

poate sunt batut in cap dar pana la varsta de 30 ani, cat am acum, am reusit sa muncesc ce am vrut, sa imi placa jobul dar am ajuns la momentul in care ceea ce fac , calificarea pe care o am nu mai este atat de cautata si de bine platita incat sa pot intretine o familie. deci am 30 de ani si de 12 ani am lucrat in mass media, la inceput radio si de vreo 6 ani TV, vreau in continuare sa fac acest lukkru, sa ma perfectionez si sa reusesc si sa duc o viata decenta. daca strigatul meu are ecou ... poate se gaseste cineva sa ma ajute sa reusesc . acum ma ocup cu editare video, productie video, audio si tehnic

ionutz
  •  09-20-2007, 10:44 PM 67467 in reply to 67299

Re: Vreau sa emigrez

Suna intersant! Si mie imi place domeniul asta, dar este doar un hobby.

30 de ani nu e tirziu sa te stabilesti altundeva. Si m-am stabilit in America la 30 de ani, si a mers!

NU stiu nimic despre Australia, dar aici in US poti sa iti gasesti relativ usor post la TV-urile locale. Partea proasta este ca nu prea platesc bine.

•  02-18-2008, 05:40 AM 70763 in reply to 67299

Re: Vreau sa emigrez

salut, daca esti hotarit mai intii trebuie sa stii bine limba engleza si cind spun asta ma refer la ascultat , citit scris si vorbit ca sa te duci direct pe site-urile de acolo , aici firma de consultanta si mai ales una din Bucuresti , nu stiu daca sunt mai multe te lungeste cu aplicatia pina ti se face lehamite , probabil asta e si interesul sa-si i-a prima rata din contract si restul sa te lasi la mina ta

View as RSS news feed in XML