Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Timing - procesare date Vermount

Last post 04-30-2008, 07:54 AM by cm0228. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-29-2008, 04:31 AM 71003

Timing - procesare date Vermount

Salut tuturor,

M-am gabdit sa deschid un nou topic care in opinia mea poate da o raza de speranta celor care inca astepata un semn de la USCIS. Am citit postarile de aici si de pe alte site-uri iar informatiile nu numai ca sunt devergente dar si descurajatoare.

Noutatea ( dureroasa  ) este ca pentru o viza K1 daca anul trecut se pare ca ura 4-5 luni anul acesta dupa spusele unora si altora va fi 6-8 luni. Este aevarat???? 

Ma gandeam sa solicit ajutorul celor care au luat visa K1 sau celor care au reusit sa aibe o informatie palpabila cu privire la luna la care s-a ajuns cu procesarea dosarelor pentru visa K1.

Ex. eu am notificarea de la ei si nr. de dosar din 15 Jan.2008 ....si ma tot intreb nelinistita cand o sa am si un raspuns ...iunie ?...sept.???

Pentru toti cei care ne pot ajuta cu informatii reale va multumesc in avans in numele meu si a celorlati.

•  02-29-2008, 12:04 PM 71010 in reply to 71003

Re: Timing - procesare date Vermount

..............si ..........nu am cuvinte ........astazi am scris acest post iar la numai cateva ore logodnicul meu a primit vestea urmatoare :

"Application Type: I129F , PETITION FOR FIANCE(E)

Current Status: Approval notice sent.

On February 29, 2008, we mailed you a notice that we have approved this I129F PETITION FOR FIANCE(E). Please follow any instructions on the notice. If you move before you receive the notice, call customer service."

Nu imi vine sa cred desi am citit de cel putin 30 de ori mesajul......deci fetelor si baietilor ....SE POATE .....in numai 2 luni centru de procesare din Vermount a luat o decizie.....

.....habar nu am ce se va intampla mai departe si care sunt pasii ...DAR....nu va descurajati......se poate si se intampla cu adevarat.

•  02-29-2008, 12:08 PM 71011 in reply to 71010

Miracles do happenBig Smile! Felicitari!!!
  •  02-29-2008, 01:45 PM 71015 in reply to 71003

Cred ca depinde foarte mult de perioada in care aplici. Anul trecut am aplicat pentru OPT (permisul care iti da voie sa lucrezi pe viza F-1). Cine a aplicat in februarie l-a primit in 2 saptamani. Cine a aplicat in aprilie l-a primit in iulie. Tot la centrul din Vermont.

•  02-29-2008, 04:48 PM 71017 in reply to 71015

Felicitari! Ce repede a mers la voi.. noi am primit noa2 dupa 4 luni si ceva Confused
  •  03-01-2008, 12:11 PM 71021 in reply to 71003

Felicitari!!!!!!

...dosarul nostru a fost transferat  la centrul din Vermont pentru o procesare mai rapida in iulie 12. 2007.. si inca e in procesing... va vine sa credeti?? asteptam

si ne-am pierdut complet rabdarea, sotul meu a dat telefoane  i s-a spus ca o sa primeasca raspuns.. la ultimul telefon  de-altfel inregistrat de ei.. i-au spus ca pana  in 29 februarie  vom primi raspuns la sesizarea noastra... ei suntem in  martie deja si nu am primit nimic.  Voiam sa  va spun  ca avem depuse petitii

si pentru I 130 si pentru  I 129F pentru vizele K3 si K4...

.. cred ca fiecare cu norocul lui..  am vazut  foarte multe postari a persoanelor care au depus dupa noi si deja  au aprobarile.. e adevarat ca sunt la NVS dar.. sunt cu un pas inainte noastra.

bafta tuturor si rabdare..

daca mai e cineva in situatia mea.. mai  postati ...   

•  04-30-2008, 07:54 AM 72530 in reply to 71003

In primul rand, Hristos a inviat!!! Fie ca toti cei ce posteaza pe acest forum sa-si vada visele indeplinite cat mai curand! Referitor la centrul din Vermont, eu trebuie sa spun ca am o groaza de nelamuriri... de ex ei spun pe site ca din 15 aprilie se proceseaza cazurile primite in 18 octombrie pt I129Fsi 30 iulie pt I130... In alta ordine de idei vreau sa va multumesc pt toate informatiile de pe forumul acesta, daca nu erati voi cine stie cand as fi aflat de apostila de la hagaSmilesi despre multe altele. Pe aici se cam afla informatiile exact in momentul cand ai nevoie de ceva anume deci... you saved my life!!! Bafta multa tuturor si sa ne auzim de peste oceanTravelflag

View as RSS news feed in XML