|
|
Iar pe prima pagina
Last post 07-29-2008, 11:11 PM by Fuzzy. 22 replies.
-
01-31-2008, 04:52 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,367
-
Points 6,995
-
|
DNA leads police to salami-loving thief
BERLIN (Reuters) - German authorities were able to pin a burglary
committed in April on a suspected serial thief after he left a
half-eaten slice of salami carrying a sliver of his DNA at a crime
scene, police said Thursday.
The 37-year-old Romanian man is accused of breaking into a workshop
office in the western city of Darmstadt, stealing cash and two locks
and causing damage worth around 3,400 euros ($5,055), Suedhessen police
spokesman Ferdinand Derigs said. "He didn't bring the salami with him
-- it was just lying around in the office," Derigs said.
The man was already wanted in connection with 19 burglaries and had
been taken into custody in January after a routine police road check,
he added. Investigations are continuing.
(Reporting by Iain Rogers, editing by Paul Casciato) http://www.reuters.com/article/oddlyEnoughNews/idUSN3132342920080131?feedType=RSS&feedName=oddlyEnoughNews&sp=true
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
01-31-2008, 05:27 PM |
-
01-31-2008, 10:23 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,367
-
Points 6,995
-
|
Prism:In continuarea ciclului "Ne mindrim ca sintem romani" citeva articole recente cu realizarile exceptionale ale romanilor din diaspora
Mda, excelente realizari. Cateodata ma bucur ca americanii sunt o natie asa plini de ei insisi si nu vad mai departe de granitele lor, ca altfel...oare unde sa mai emigrez unde inca nu s-a auzit de romani?!?!? . Cel putin aici stirile despre romani nu sunt asa publicizate ca in Europa si doar daca le cauti le gasesti, doar daca sapi adanc mai dai si de apa pe aici. Nu ca as vrea sa schimb tenta topicului, care evident e de patriotism si mandrie de roman, dar cred ca ai citit articolul in WSJ despre filmul lui Mungiu, in care se aduc elogii la ultimele 2 productii romanesti cu rasunet peste hotare. Chestia e ce face unu bine, vin altii zece si ingroasa randurile de romani de romani pe prima pagina la sectia 'furturi, crime si violenta'. Daca atat ne duce capul, nah...'pacat ca-i locuita'...as fi zis ca-i 'frumoasa, dar pacat ca-i locuita', dar la ultima vizita acolo nici frumoasa n-am mai vazut-o prin prisma nesimtirii, mitocaniei, si a sictirului neschimbat al locuitoriilor ei (ma refer la dulcea noastra Romanie).
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
02-01-2008, 07:49 AM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
London
-
Posts 1,553
-
Points 0
-
|
CNSAS va fi desfiintat pe moptive de neconstitutionalitate.
"Excepţiile de neconstituţionalitate au fost ridicate în cazul fostuluil lider al Partidului Conservator Dan Voiculescu, după ce a primit verdict de poliţie politică din partea Colegiului CNSAS." http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2008/01/080131_cnsas_cc.shtml Verdictele alea de "securist" sunt neconstitutionale domne', securistii n-au facut politie politica, au fost patrioti etc. (ca si tovarasul care tinea piept rusilor, nu?). Deci nu e nimic de mirare. La asa conducere de stat, asa exporturi umane (v. borfasii care-au invadat Occidentul). Borfasii cei mai borfasi sunt acolo sus la varf si la centru.
The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
|
|
-
02-01-2008, 02:41 PM |
-
02-04-2008, 10:33 AM |
-
Gheorghe007
-
-
-
Joined on 09-22-2005
-
-
Posts 401
-
Points 1,895
-
|
CyberDog:Dati si voi pe pagina a doua. O sa gasiti ASTA !
CyberDog, pune si tu link-ul intreg, nu ma forta sa hack-uiesc 
When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates) Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
|
|
-
02-04-2008, 01:12 PM |
-
03-04-2008, 07:40 PM |
-
santana
-
-
-
Joined on 01-22-2004
-
-
Posts 178
-
Points 1,825
-
|
http://www.evz.ro/dmain/article/794314/Travel-Channel-surprinde-imaginea-negativa-a-Romaniei/?id_domain=2 Exact cum am vazut acasa!
|
|
-
07-29-2008, 10:48 AM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,367
-
Points 6,995
-
|
Woman, 44, gives birth to her 18th child in Canada
A Romanian immigrant has given birth to her 18th child in British
Columbia, making her the province's most prolific mother in 20 years.
Proud dad Alexandru Ionce said Saturday that his 44-year-old wife,
Livia, gave birth on Tuesday. Their daughter Abigail weighed in at
seven pounds, 12 ounces.
"We never planned how many children to have. We just let God guide
our lives, you know, because we strongly believe life comes from God
and that's the reason we did not stop the life," said Alexandru Ionce.
The couple immigrated to Canada from Romania in 1990 and now live in
Abbotsford, British Columbia. Their 17 other children range in age from
20 months to 23 years old.
Ionce said he did not know if the couple would have more children. The family now has 10 girls and eight boys.
"We would have liked a boy to be even," he said. "We thank God all of them are healthy and happy."
Ionce said the family has received calls from Germany, Romania and England, as well as from media outlets across Canada. http://news.yahoo.com/s/ap/20080728/ap_on_fe_st/odd_canada_large_family;_ylt=AhSwWTK97VscuRNWkt6D8kKs0NUE
|
|
-
07-29-2008, 07:45 PM |
-
07-29-2008, 07:59 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,567
-
Points 24,250
-
|
Ca arata cum arata, nu e mare scoafala.Mi se pare si normal.( nu sunt de acord , totusi) Bravo si felicitari ca e atat de curajoasa incat sa aduca pe lume atatea suflete. Mie mi-e groaza sa aduc unul singur, mi se pare cea mai grea chestie pe care o pot face eu, si aici vorbesc de nasterea propriu zisa...apoi de responsabilitatea 25 de ore din 24 pe care trebuie sa o ai... Cunosc si eu cateva cupluri aici unde locuiesc, romani, bineinteles, care au asa, in ordinea urmatoare: 12 copii, 10 si al 11 lea e pe drum, 6 copii... Nu vreau sa intru in detalii de natura religioasa, dar se pare ca numai anumiti oameni au `puterea` asta de a aduce pe lume un numar asa mare de copii.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
07-29-2008, 08:18 PM |
-
07-29-2008, 08:24 PM |
-
Viky
-
-
-
Joined on 02-14-2005
-
-
Posts 270
-
Points 1,170
-
|
Dna cu copii !? :sa-i traiasca si sa aiba sanatate sa-i creasca ca despre resurse nu stiu zau cum ?! Cred ca 2-3 merge dar mai mult? Sigur e chestie de religie . Se pare ca suntem iar pe prima p[agina cu un roman arestat la NY conducind beat si cu sotia pe capota .
|
|
-
07-29-2008, 08:25 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,567
-
Points 24,250
-
|
Pai cam asta ziceam si eu:)... N-as vrea sa supar pe cineva spunand exact ceea ce gandesc despre acesti oameni, nu neaparat cei din articol. Si nu am deloc impresia ca traiesc in secolul asta din punctul ala de vedere, desi din pct de vedere al echipamentelor moderne, nu-i intrece nimeni. Overpopulation, ce vorbesti tu, Arissa? ia mai citeste o data articolul si vezi ce a zis dl Alexandru.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
07-29-2008, 08:35 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,367
-
Points 6,995
-
|
Justinia:Overpopulation, ce vorbesti tu, Arissa? ia mai citeste o data articolul si vezi ce a zis dl Alexandru.
Pai ce a zis? Ca a vrut baiat si ca n-au planuit cati copii sa aibe. Asta inseamna ca mai incearca...ca deh, daca ea inca mai poate, de ce nu? C'mon J, mi se face chiar rau la stiri dintr-astea. Si chestia de religie...mda, off sa nu intru in debate din nou, dar Biblia aia n-a fost scrisa cand eram 7 miliarde pe pamantul asta (asta doar un mic aspect).
|
|
-
07-29-2008, 08:39 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,367
-
Points 6,995
-
|
Viky:Se pare ca suntem iar pe prima p[agina cu un roman arestat la NY conducind beat si cu sotia pe capota .
Unde? In ce ziar? curioasa, curioasa.
|
|
-
07-29-2008, 08:45 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,799
-
Points 20,300
-
|
Adica de ce va e frica si pe cine sa suparati? Cred ca suntem cu totii de acord ca ce-a facut doamna respectiva e nebunie curata...ca sa n-o numesc .....prostie !! Ma lasi cu Dumnezeu care da viata? Si dupa ce le-o da...ii lasa sa moara de foame. Hai sa fim seriosi. Suntem animale sau ce suntem? Pe langa viata , Dumnezeu ne-a mai dat si dreptul de a alege, ok? Nu-i obliga nici un Dumnezeu sa faca atatia copchii. E alegerea lor, sau prostia lor...si hai sa dam vina sau sa laudam pe oricine altcineva , numa pe noi nu. Mi se ridica sangele la cap ! Cum sa faci dom'le atatia copii? Da cu ce-i cresti? Is bogati, au averi? Sau traiesc din mila statului si a vecinilor? Ihhhh...mare e gradina, tata !
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-29-2008, 08:53 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,567
-
Points 24,250
-
|
Hai ca a venit Paula cu gura mare :)))
Pai dom`le asa scrie In Biblie, sa lasi copiii sa vina, sa nu impiedici cu nimic. Pentru unele religii , se traieste inca in momentul in care Rachela l-a luat de barbat pe Isaac si au trait pana la 130 de ani si au avut 15 copii care la randul lor au avut combinatii de n luate cate K copii. Nu-s bogati, majoritatea ca s anu zic toti, sunt muncitori simpli, traiesc din salariul de sudor sau mai stiu eu ce, si ii cresc pe copii din ajutoarele de la frati si surori. Nu moare nimeni de foame. Deja asta e o discutie ptr topicul de religie, si pun pariu ca vorm avea discutii mari ca spunem ce spunem pe aici.
|
|
-
07-29-2008, 08:56 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,567
-
Points 24,250
-
|
arissa:Pai ce a zis? Ca a vrut baiat si ca n-au planuit cati copii sa aibe. Asta inseamna ca mai incearca...ca deh, daca ea inca mai poate, de ce nu?
No, no, a zis si ca atati cati vrea Doamne Doamne, atati vor avea. Si da, nu e vorba de incercat, e vorba d emers asa, din inertie, prostie, inconstienta, incultura.
|
|
-
-
07-29-2008, 09:11 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,567
-
Points 24,250
-
|
Da vina pe el! :))
Nu dom`le, nu e prostie, e indoctrinare. Sau hai sa nu ne certam noi doua , e vorba de prostie si indoctrinare. Si nu e vorba de abtinut , nici prin gand nu le trece asa ceva. Ca i-am intrebat eu . Raspunsul a fost ceva de genul, ` de ce sa ne abtinem? Dzeu a zis...` si aici te las cu astea, ca ti se urca iar sangele la cap. De contraceptie au auzit, normal, dar e pacat. Mare. Paula, pana la urma si la urma, sunt diferite puncte de vedere:). Ale lor si ale noastre. Imagineaza-ti un fel de LOST. E vorba de noi si de `ceilalti`. Cam asa si cu domnii din articol.
|
|
-
07-29-2008, 09:49 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,367
-
Points 6,995
-
|
Mi-ai placut Bone, zi-le mai ca le zici bine . Am uitat sa mentionez de ciresica de pe tort: stirea am citit-o initial de pe un forum american, dupa care am cautat-o pe yahoo. Ce onoare! Si azi mi-a zis profu de english ca el si familia lui merg de ani de zile la singura biserica romaneasca din Indy. Cat de 'emotionata' m-am simtit la invitatiile calduroase de a ma alatura comunitatii romanesti de aici, si de a merge la biserica lor. Daca mi-ar da vreun A+, cred ca trec peste 'emotiile' astea si ma duc sa zic si eu un 'amin' langa iubitii mei concetateni. 
|
|
-
07-29-2008, 11:11 PM |
|
|