Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Se poate un nou subforum? EB-GC

Last post 03-10-2008, 07:59 PM by Alessia. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-06-2008, 09:05 PM 71111

Se poate un nou subforum? EB-GC

Buna,

Nu stiu daca se poate, dar m-as bucura sa vad un nou subforum referitor la employment-based GC. Exista unul pentru Loteria Vizelor, unul pentru family-based, dar nu si aceasta categorie. Toate postarile referitoare la acest subiect se fac pe subforumul legat de vizele H, ceea ce nu este intotdeauna varianta ideala. Spun asta pentru ca nu toti cei care aplica de GC au neaparat viza H sau nu toti cei care au viza H aplica de GC la aceasta categorie.

Se poate?

•  03-10-2008, 09:10 AM 71179 in reply to 71111

Re: Se poate un nou subforum? EB-GC

Dureaza un minut sa creez un nou sub-forum, problema este ca trebuie sa stea cineva sa caute toate postarile despre GC EB si sa le mute in noul sub-forum, iar aici poate fi vorba de ore intregi.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  03-10-2008, 07:59 PM 71194 in reply to 71179

Re: Se poate un nou subforum? EB-GC

Pai, daca ar fi transferat mesajul initiat de Ortiz la inceput (cu cele mai multe raspunsuri), cred ca ar fi de mare ajutor oricui ar cauta informatii. Apoi, in timp, se mai pot transfera si alte mesaje. Eu acum abia sunt la inceput, dar as vrea de exemplu sa fie mai multe informatii referitoare la durata aplicatiilor la DOL, motivele pentru audit, sau referitoare la I-140.

Oricum voi posta informatii de indata ce le am si cred ca ar fi mai bine pentru cei interesati sa le gaseasca mai usor/mai repede.

Merci!

Alessia

View as RSS news feed in XML