Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

intrebare despre "points"

Last post 03-10-2008, 04:04 PM by scaredbaby. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-09-2008, 09:08 PM 71163

intrebare despre "points"

sper sa nu fie cu suparare insa am observat o ciudatenie si eram curioasa. desigur e ciudat pentru mine ca nu stiu...dar mai tarziu sper ca mi voi satisface curiozitatea.....

exista pe forum persoane care au un anumit numar de "points" desi numarul de "posts" este mai mic deca al altora...adica al meu ca sa fiu sincera (care este "0")...am observat asta acum cateva minute si sunt f. intrigata!!Wink cum se obtin points si ce inseamna ele?Big Smile

multumesc in avans ptr raspuns oricui este binevoitor sa nu creada ca este o intrebare prea puerila...

•  03-10-2008, 09:05 AM 71178 in reply to 71163

Re: intrebare despre "points"

RP forums folosesc platforma Community Server. Intr-una din primele versiuni ale CS, s-a inceput acordarea de puncte pt activitatea pe forum. De exemplu: Cu cat aveai mai multe postari cu atat primeai mai multe puncte.

Cum totul se invarte in jurul banilor in viata noastra, pe masura ce firma ce produce CS a crescut, au inceput sa ceara bani pt diversele facilitati ale CS, astfel ca acum pe aceasta versiune care este gratis, modulul care "acorda" puncte nu mai este functional.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  03-10-2008, 04:04 PM 71190 in reply to 71178

Re: intrebare despre "points"

multumesc mult alien,

ca de obocei ai fost un dragut!!!!

acum nu mai sunt curioasa :).....dar lasa ca explorez eu pe aici sa vad ce se mai intampla!!!

cu drag

scaredbaby

View as RSS news feed in XML