la mine a venit bunica si a stat 6 luni si soacra-mea tot 6 luni. Faceau mancare, curat, spalau rufe, chiar au plantat si flori, bineinteles cand nu aveau grija de Nadia.In restul zilei pana ajungeam noi acasa, bunica se uita la Food Network si imi nota retete (desi nu prea le rupe in engleza

dar isi dadea seama ce ingrediente folosesc) si dupa aia la romani la tv cand i-am pus, sau vorbeau acasa pe messenger (bunica) si pe telefon soacra-mea..... Cand ajungeam noi acasa poate ne repezeam pe la piata, orice iesire le facea placere iar Duminica era a lor. Unde vroia sa mearga mergeau: pe bunica o interesau mai mult plimbarile prin oras si pe la muzee, pe soacra-mea mai mult cumparaturile. Le placea sa mearga la Flea Market...nu ma intrebati de ce !! Ne-am stabilit zile cand ne-am luat liber si le-am dus la New York, Washington, Baltimore, Niagara , Atlantic City si pe soacra-mea am dus-o chiar si la Disney World si Universal Studios..... Nici una nu s-a plans de plictiseala.... si toate ar vrea sa se intoarca... Insa nu am mai avut pe nimeni aici de 2 ani si nici nu cred ca le mai aducem deocamdata....mai ales ca ne si ducem in romania pe o perioada nelimitata in curand...poate anul asta.