Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

al doilea interviu pt green card temorar

Last post 03-21-2008, 03:38 PM by Fuzzy. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-16-2008, 04:29 PM 71378

al doilea interviu pt green card temorar

Buna,

Am fost pe 12 septembrie la interviu si nu am primit nici un raspuns pe loc. De fapt, nu ni s-a pus nici o intrebare, daor ni s-a spus sa lasam toate documentele care sa dovedeasca casatoria noastra. Am lasat o serie de documente (conturi bancare, asigurari la masina, carti de credit, contract de inchiriere a locuintei, etc). Nu am primit nici un raspuns pana in decembrie, si i-am sunat sa vad ce se intampla. Mi-au spus ca voi primi pana in ianuarie ceva raspuns. Am primit in ianuarie o scrisoare, prin care ma informau ca pana in iunie, trebuie sa primesc un raspuns. Azi am primit o scrisoare, in care ma informeaza ca trebuie sa ma duc la un nou interviu, si sa duc din nou acte doveditoare a relatiei. Nu imi fac probleme, caci avem o serie de acte, dar nu stiu daca e un semn bun sau nu...

A mai trecut cineva printr-o situatie similara??

•  03-21-2008, 01:00 PM 71474 in reply to 71378

Re: al doilea interviu pt green card temorar

Am fost la interviu si totul a decurs bine. Am primit green cardul pe doi ani, deci sunt super fericita. Ne-a despartit si n-a pus o serie de intrebari, care nu au fost grele, deci totul e ok....YEAHHHHH

•  03-21-2008, 03:38 PM 71477 in reply to 71474

Re: al doilea interviu pt green card temorar

Felicitari!
    Failure is Never quite as frightening as Regret!
View as RSS news feed in XML