|
|
am luat viza K3!!!!!!!
Last post 08-27-2008, 03:21 PM by Kama. 771 replies.
-
02-19-2008, 03:45 PM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Re: am luat viza K3!!!!!!!
dani80:buna nariana se pare ca nu a venit nimeni cu vesti noi despre procesarea actelor vreau sa va spun eu o veste buna ,in urma cu 3 saptamini am trimis acele poze tip pasaporta care ni sa-u cerut ultima data si saptamina trecuta a sunat sotia mea din nou la NVC fiind nerabdatoare si ea a sunat si i-a intrebat ce se mai intimpla cu actele noastre si cei de acolo i-au spus ca au fost primite pozele ca toate actele sunt in regula si cazul nostru a fost incheiat pt a fi trimis la bucuresti si ca le pare rau ca data in care a fost incheiat dosarul a fost dupa ce sa-u facut programarile pe luna martie trebuie sa asteptam luna martie sa imi fac programare pt luna aprilie pt ca programarile la ambasada se fac in fiecare luna a doua saptamina din luna pentru luna urmatoare asa ca mai am de asteptat pina in martie pt a ma programa pentu luna aprilie astept si vesti noi de la tine mariana si de la toti ceilalti colegi de forum o zi buna sa aveti daniel
Daniel,nu-ti pot explica ce emotii am...De cand am intrat pe forum sa vad ce s-a mai scris si am vazut ca ultimul mesaj a fost de la tine...Atat de tare imi bate inima,de nu ai idee...Cu sufletul la gura am citit postul tau.Ma rugam in gand sa nu fie nici o problema si sa nu se fi dat o alta lege.Eu dupa tine ma ghidez,ca esti inaintea mea cam cu jumatate de luna!... Wow,ce ma bucur ca e totul bine la tine,pe bune!Astept nerabdatoare sa ne zica acelasi lucru si noua...Mai putin,Daniel si vei fi langa iubita ta sotie!Stiu ce simti si te inteleg perfect!Muuuuulta bafta in continuare si fi tare,te mai desparte de ea doar putin! Multumesc mult ca ne-ai anuntat si pe noi.Iti sunt foarte recunoscatoare! O seara buna!
|
|
-
02-20-2008, 04:57 AM |
-
dani80
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 22
-
Points 0
-
|
cu placere mariana si eu in fiecare zi intru pe forum sa vad postarile altora ca ma plictisesc foarte mult acasa toata ziua asa de plictisit nu am fost in ultimi 10 ani dar ce sa facem tu de unde esti din ro? si unde vei pleca in state ?poate avem ocazia sa ne vedem la ambasada ca am stat si m-am gindit ca intradevar sunt inaintea ta cu actele ca le-am depus mai repede dar asta nu are nimic de face pt ca uita eu tre sa astept ca cei de la NVC fac programarile numai a doua saptamina din luna si caZul meu a fost incheiat exact dupa 2 sau 3 zile cind s-au facut programarile si tre sa astept o luna pina o sa-mi faca si mi-e programare asa ca pina in a doua saptamina din martie o sa ti se incheie si tie dosarul si o sa fi si tu programata pe luna aprilie la interviu si acum te intreb eu cu ce sunt eu mai inainte (cei din urma vor fi cei dintii) nu asta e important ci sa se rezolve cit mai repede cazurile noastre o zi buna daniel
|
|
-
02-20-2008, 05:06 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
dani80:cu placere mariana si eu in fiecare zi intru pe forum sa vad postarile altora ca ma plictisesc foarte mult acasa toata ziua asa de plictisit nu am fost in ultimi 10 ani dar ce sa facem tu de unde esti din ro? si unde vei pleca in state ?poate avem ocazia sa ne vedem la ambasada ca am stat si m-am gindit ca intradevar sunt inaintea ta cu actele ca le-am depus mai repede dar asta nu are nimic de face pt ca uita eu tre sa astept ca cei de la NVC fac programarile numai a doua saptamina din luna si caZul meu a fost incheiat exact dupa 2 sau 3 zile cind s-au facut programarile si tre sa astept o luna pina o sa-mi faca si mi-e programare asa ca pina in a doua saptamina din martie o sa ti se incheie si tie dosarul si o sa fi si tu programata pe luna aprilie la interviu si acum te intreb eu cu ce sunt eu mai inainte (cei din urma vor fi cei dintii) nu asta e important ci sa se rezolve cit mai repede cazurile noastre o zi buna daniel
Buna,Daniel...Eu sunt din Timisoara si voi pleca in Pennsylvania,in orasul Macungie... Da,si eu cred ca tot prin aprilie voi fi programata (asta in caz ca e totul bine pana aici...) si poate ne intalnim pe la ambasada:) La actele noastre au inceput sa lucreze din 9 iulie.Daca s-ar pune dupa data asta,tu ar trebui sa fi inaintea mea cu o luna (parca asa imi amintesc)...Dar dupa cum a decurs cazul,se pare ca esti doar cu 2 saptamani.Oricum e bine,cum ai zis si tu...numa sa se rezolve odata! O zi buna iti doresc si fa ceva sa iti treaca plictiseala:) P.S. si eu ma plictisesc de numa...De aceea am zis ca maine ma duc si stau un timp si la soacra'mea (ca ea sta in RO si ma inteleg super bine cu ea),macar asa imi mai trece timpul.Numa ca na,nu voi mai putea intra pe net in timpul asta ...:(
|
|
-
02-20-2008, 05:20 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna ! Daniel, ma bucur mult ptr tine si bafta multa la interview! Si sa te intalnesti cu MarianaNik la ambasada, adica sa ti se rezolve si tie MarianaNik!! Eu astept acum scrisoarea aceea prin care imi numesc sotul agent in State...sper sa ajunga repede repede ! Seara placuta si curaj in asteptare, si eu ma plictisesc pe aici ca nu mi-am cautat de lucru cand m-am intors in Romania crezand ca vor lua maxim trei luni actele astea... Numai bine si vesti bune sa primim ! Rodic
|
|
-
02-23-2008, 04:00 PM |
-
dixy2k
-
-
-
Joined on 06-17-2007
-
-
Posts 163
-
Points 0
-
|
Am si eu o intrebare pt cine a trecut de curind prin asemenea experienta: eu sint in faza in care am primit DS-230 pt parinti si intrind pe link-ul de la NVC am vazut ca-mi cer copii traduse si legalizate de la actele lor plus originalele, in cazul in care nu au copii autentificate de la primarie. Aici este adevarat ca se pot elibera cite copii vrei la certificate de nastere sau casatorie, insa mama s-a interesat la primarie si i s-a spus ca nu se elibereaza copii decit daca declari pierdut originalul. Sincer, mi-e cam frica sa trimit originalele la NVC, sa nu se piarda. Ceva sugestii si alternative? Am avut o experienta neplacuta care a intirziat tot procesul cu cashier's check de $400 pt fiecare (mai intii au spus ca nu le-au primit si le-am spus ca am confirmarea postei ca au fost primite; pe urma ca le-au primit dar le-au trimis inapoi la mine pt ca nu aveau bar code, iar dupa 1 luna sunind din nou au spus ca le-au primit, totul e bine si imi vor trimite DS-230, ceea ce s-a si intimpla in final)
|
|
-
02-23-2008, 04:16 PM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
dixy,citeste mai atent...exact aici s-a discutat despre asta.Normal ca primaria nu iti elibereaza copii autentificate,asta ar anula automat originalul.Traduci actele la un traducator autorizat,te duci la un notar si le legalizezi si ai rezolvat problema
|
|
-
02-23-2008, 06:41 PM |
-
dixy2k
-
-
-
Joined on 06-17-2007
-
-
Posts 163
-
Points 0
-
|
Luckylord, multumesc de raspuns. Eram nedumerita datorita partii cu originalele sau copii de la organele care le-au emis. O sa incerc cel putin mai intii asa cum ai spus tu si sper sa mearga. Ai mei si eu de asemenea sintem destul de neincrezatori in cit de buimaci sint cei de la NVC/INS ca nu vor ratacii nici unul din actel originale.
|
|
-
03-01-2008, 06:26 PM |
-
dani80
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 22
-
Points 0
-
|
buna la toti revin si eu cu o postare dupa citeva zile sa va spun ca am luat viza am fost programat in data de 10 aprilie pt interviu dar a sunat sotia mea la bucuresti la abasada si i-a intrebat daca poate sa schimbe mai repede data interviului si mi-a schimbat-o pe data de 28 feb asta s-a intimplat in data de 26 feb cind ea a primt instintarea de la NVC ca am fost progrmat pe 10 aprilie iar in momentul urmator a sunat la ambasada si mi-a schimbato asa cum va ziceam in 28 feb asa ca mi.am facut preg la clinica unirea de linga ambasada pe 27 dimineata la 9 jumate iar in 28 mi-a pus vize intrebari multe si marunte exact cum am aflat pe forum iar certificatele originale care l-am trimis in state le am acum in mina nu sa-u pierdut in 6 martie plec in state o sa revin cu mai multe detali si astept intrebarile voastre a fost simplu multe salutari pt mariana si multa bafta la interviu incerca ceea ce am facut eu o sa mearga daniel
|
|
-
03-01-2008, 10:24 PM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
felicitari !!! si eu am pus-o pe sotia sa sune la nvc acum vreo 3 zile,a trimis pozele si actele de vreo 3 saptamani aproape.Deci a sunat si i-au spus ca ei inca nu au primit nimic.Pe urma a sunat la Fedex(cu ei a trimis actele),la care ei i-au spus ca au confirmare de primire dupa 2 zile ce le`a trimis.Suna din nou la nvc,le spune povestea si i se raspunde ca ei nu au primit,dar poate ca sunt "prin cladire".Iar gust amar.Lor le ia 2 saptamani sa ajunga "din cladire" la ei in birou.....  .Spun asta pentru ca se apropie a 2`a saptamana din luna si tare mi-e ca nu mai prind programarea pe aprilie....
|
|
-
03-02-2008, 12:24 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Felicitari Dani ! Multe bucurii si sanatate in doi in noua viata in State ! Ce bine ca s-a putut schimba data interviewului !! Am cateva intrebari: Ai facut inainte anumite vaccinuri sau toate au fost facute la clinica de la Unirea ? Cum se numeste exact clinica (nu sunt din Bucuresti) ? Ce fel de dovezi ai adus la interview ? Ti s-au mai cerut alte acte la ambasada ? La cat timp au primit cei de la ambasada dosarul tau de la NVC ? Iti multumesc ptr raspunsuri si felicitari inca o data ! Rodic
|
|
-
03-02-2008, 01:36 AM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
dani80:buna nariana se pare ca nu a venit nimeni cu vesti noi despre procesarea actelor vreau sa va spun eu o veste buna ,in urma cu 3 saptamini am trimis acele poze tip pasaporta care ni sa-u cerut ultima data si saptamina trecuta a sunat sotia mea din nou la NVC fiind nerabdatoare si ea a sunat si i-a intrebat ce se mai intimpla cu actele noastre si cei de acolo i-au spus ca au fost primite pozele ca toate actele sunt in regula si cazul nostru a fost incheiat pt a fi trimis la bucuresti si ca le pare rau ca data in care a fost incheiat dosarul a fost dupa ce sa-u facut programarile pe luna martie trebuie sa asteptam luna martie sa imi fac programare pt luna aprilie pt ca programarile la ambasada se fac in fiecare luna a doua saptamina din luna pentru luna urmatoare asa ca mai am de asteptat pina in martie pt a ma programa pentu luna aprilie astept si vesti noi de la tine mariana si de la toti ceilalti colegi de forum o zi buna sa aveti daniel
dani,am o curiozitate.....cele de mai sus le`ai postat in data de 19 februarie.Tu ziceai ca programarile se fac doar a 2`a saptamana din luna pt.luna urmatoare.Lamureste`ne si pe noi cum se face ca in prima zi din martie (nu a s`a saptamana) tu sustii ca deja ai luat viza?
|
|
-
03-02-2008, 06:49 AM |
-
dani80
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 22
-
Points 0
-
|
buna rodic nu am facut nici un vaccin inainte ci doar acolo mi-a facut un vaccin anttitanus zicea ca nu il am si mi-a luat singe pt anelize m-a trimis in alta parte pt radiografie clinica unirea se afla la 40 de de metri de ambasada e foarte aproape pe str batistei nr 9 et 8 ap 31 trebuie sa suni la interfon jos sa-ti deschida sunt foarte amabile doamnele de acolo tot ce trebuie sa prezinti sunt adeverinta cu vaccinurile din copilarie si o adeverinta ca nu esti inscris cu bolo pshiice 4 poze tip pasaport si pasportul costa 250 de lei prus fiecare vacin cite 50 de lei e foarte simplu si de ajuns acolo este linga hotelul interconinental in piata universitati dovezile la interviu a fost urmatoarele cam 80 100 de fotografi 10 scrisori si felicitari primite 3 bilete de avion ale sotiiei am imprimat meilurile cartele telefonice cu care am vb chitante de la nunta din rominia invitatiile si cam atit mi s-a cerut la ambasada pasaportul si dovezile relatiei analizele medicale care le primesti de la clinica sigilate si atit actele noatre au fost trimise la bucureti in data de 21 februarie si in data de 26 februarie a primit sotia mea o scrisoare de la NVC ca actele noastre au fost transferate la ambasada in bucuresti si ca pe data de 10 aprilie sunt programat la ambasada pt interviu si in maomentul acele sotia mea a sunat ea la ambasada in rominia si i-a rugat frumos daca se poate schimba data interviului si i-sa spus ca se poate si m-a programat in data de 28 februarie iar in 27 dimineata am plecat la bucureti mi-am facut analizele medicale iar in 28 la ora 1 am intrat in ambasada la 3 jumate aveam viza in pasaport va rog sa incercati si voi asta ca sunt foarte putine persoane programate in perioada asta si este los se poate schimba data interviului
|
|
-
03-02-2008, 06:54 AM |
-
dani80
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 22
-
Points 0
-
|
buna lukylord asa stiam si eu sau cel putin asa am auzit pe forum la posterile anterioare dar am avut norocul sa pot scimba data interviului din 10 aprilie in 28 februarie sa nu va fie frica ca daca toate actele sunt in regula nu exista nici un imediment pt a lua viza este foarte simplu credeti-ma
|
|
-
03-02-2008, 10:18 AM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
dani,te rog sa nu ma intelegi gresit,nu te acuzam de nimic doar mi se parea ciudat ca in 19 febr sa iti spuna de la nvc ca ti`e gata tot dosarul,dar ca le pare rau,dar s`a terminat perioada de programari si nu mai pot face nimic pentru tine,iar la cateva zile sa primesti instiintare ca ai fost totusi programat la ambasada.ori e neglijenta din partea lor,ori habar nu au ce vorbesc ei,doar iti dau sfaturi asa la nimereala,ori nu mai stiu ce o fi....oricum chestia cu reprogramatul sunt convins ca o vor incerca mai multi...daca tine
|
|
-
03-02-2008, 05:44 PM |
-
dani80
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 22
-
Points 0
-
|
daca sunati sa va reprogramati faceti cum am facut eu adica sotia a sunat din state si a vb cu ei in engleza sunt mult mai amabili cu cetateni americani chestia asta cu reprogramarea ne-a spus-o alta pereche care au depus actele inaintea noastra si ei au procedat la fel pe mariana nu ati mai vazut-o pe aici se pare ca nu sa intors de la socri si acum am si eu o intrebare pt cei care imi pot raspunde plicul care l-am primit de la ambasada trebuie predat in aeroport cind ajung dar nu stiu unde sau o sa-l ceara ei sau este ceva birou special la terminalele internationale nu sunt in clar cu asta poate ma ajutati voi daniel
|
|
-
03-03-2008, 04:50 PM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
am si eu o intrebare: pentru prostia astora de la nvc nu exista nici un remediu? a sunat sotia mea la ei si i-au spus sa trimit alta copie de pasaport ca acela care l`am trimis nu e valid.deci scuzati-mi expresia ori sunt handicapati,ori isi bat joc de oameni. le`am trimis copie xerox dupa original si traducere dupa pasaport. mentionez ca pasaportul a fost eliberat in data de 23 ianuarie 2008.special pentru ei mi`am facut pasaport nou.acum eu ce sa fac,sa imi fac altul,ca dupa opinia lor a expirat in 2 luni?sau sa le sugerez sa invete sa citeasca?
|
|
-
-
03-04-2008, 01:56 PM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
Andrina,pasaportul nu ai cum sa nu il semnezi,de fapt e impropriu spus il semnezi,pentru ca semnatura de pe pasaport e de fapt semnatura scanata de pe formularul care il completezi pentru eliberarea pasaportului.Oricum era semnat.Eu cred ca e mai degraba neglijenta,nepasare sau ce o fi.Cred deasemenea ca s`a uitat la data eliberarii asa fugitiv si a spus ca nu e valabil pasaportul ceea ce mi se pare inadmisibil pentru cineva care se ocupa cu astfel de acte toata ziua...ca doar n`a fost pasaportul meu primul pe care l`a vazut vreodata
|
|
-
03-04-2008, 02:09 PM |
-
AdrianaLo
-
-

-
Joined on 03-08-2007
-
Virginia
-
Posts 235
-
Points 0
-
|
dani80: si acum am si eu o intrebare pt cei care imi pot raspunde plicul care l-am primit de la ambasada trebuie predat in aeroport cind ajung dar nu stiu unde sau o sa-l ceara ei sau este ceva birou special la terminalele internationale nu sunt in clar cu asta poate ma ajutati voi Exista un birou de Immigration in zona de control pasapoarte, separat de celelalte (pentru US citizen si Non US). Mergi acolo si astepti la linia galbena sa te invite la ghiseu. Succes!
|
|
-
03-04-2008, 03:42 PM |
-
Andrina
-
-

-
Joined on 03-04-2008
-
-
Posts 3
-
Points 0
-
|
buna luckylord, inteleg la ce anume te referi...dar eu cand am precizat despre semnatura nu m-am referit la cea scanata, care intra-adevar nu are cum sa nu existe, ci la semnatura si data de pe pagina urmatoare care trebuiesc scrise de catre posesorul pasaportului. Se poate sa fie si neglijentza lor...habar n-am , ma astept la orice oricum...!!
|
|
-
03-04-2008, 03:58 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,963
-
Points 22,445
-
|
Andrina:buna luckylord, inteleg la ce anume te referi...dar eu cand am precizat despre semnatura nu m-am referit la cea scanata, care intra-adevar nu are cum sa nu existe, ci la semnatura si data de pe pagina urmatoare care trebuiesc scrise de catre posesorul pasaportului. Se poate sa fie si neglijentza lor...habar n-am , ma astept la orice oricum...!!
Pasaportul romanesc nu trebuie sa fie semnat de posesor. Semnatura apare scanata pe pagina 1, iar pe pagina 2 este vorba de semnatura autoritatilor romane pt prelungirea pasaportului. Citeste cu atentie acea pagina si va fi clar. Pasaportul american spre deosebire trebuie semnat de posesor pe pagina 2, nefiind valabil fara semnatura.
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
03-04-2008, 04:45 PM |
-
Andrina
-
-

-
Joined on 03-04-2008
-
-
Posts 3
-
Points 0
-
|
da ai dreptate...despre pasaportul american e vba...si eu ca o tuta...ca n- am altfel cum sa zic...nici nu m-am uitat..am semnat..sorry luckylord de informatzii eronate...se pare..ca totusi mi au acceptat copia...din moment ce n au comentat nimic despre ea...dar..la o chestie asa banala nici ca ma gandisem...am semnat la comanda...dusa cu pluta ..ca sa iasa toate bine...pentru marele dosar...!!!! acum sper sa n -am probleme mai incolo desi..sa semnezi in locul autoritatilor..numai eu o puteam face. o sa ma interesez care sunt consecintzele....
|
|
-
03-04-2008, 06:54 PM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 182
-
Points 0
-
|
dani80: si acum am si eu o intrebare pt cei care imi pot raspunde plicul care l-am primit de la ambasada trebuie predat in aeroport cind ajung dar nu stiu unde sau o sa-l ceara ei sau este ceva birou special la terminalele internationale nu sunt in clar cu asta poate ma ajutati voi daniel
buna dani, daca ai fi interesat sa stii si povestea mea o sa o scriu mai jos...am vazut ca deja adriana ti a raspuns. e adevarat ce zice ea. sa nu ti fie frica de necunoscut ca o sa fie clar totul prin toate aeropoarte si daca stii si putina engleza sa nu ti fie rusine sa intrebi chiar daca e totul evident...cum iesi din romania..parca se schimba atmosfera....toata lumea te ajuta chiar daca exista semne peste tooooot!! si nimeni nu se uita la tine cu privirea bine cunoscuta din romania "ce esti prost? tu nu ai ochi sa vezi sau iti bati joc de mine???" . eu cand am ajuns in san francisco (caci dupa ce am cumparat biletul spre LA m au anuntat ca voi face o mica escala in SF...dar unde nu trebuie sa cobor...insa avand in vedere ca schimbam zborul international cu cel domestic...chiar daca zborul avea acelasi numar avioanele erau DIFERITE normal...am iesit si am facut immigration acolo...intr o mica escala spre LA).. eram speriata toata ca cele 2 ore nu o sa mi ajunga sa ma prezint la immigration sa mi iau bagajele apoi sa fac check in again ptr LA si sa mai gasesc si aeroportul domestic si sa mai trec si prin "descaltare" si "dezbracare" de tot ce inseamna metal!!! insa spre surpriza mea (cu toate ca aveam harta printata a aeroportului cu mine....nu m a ajutat deloc caci erau semne MAARI peste tot si oameni care te indrumau! iar in plus m am atasat de un grup pe care il cunoscusem in avionul transoceanic (fete cunoscute...nu ca vorbisem neaparat cu ei)). cu toate ca linia era mai mare la cetateni...ei s au evaporat instantaneu in 10 min au trecut toti....iar noi am ramas la alte 2 cozi mai mici care mergeau cam 10 min de persoana....pana la urma s au alertat autoritatile din aeroport si ne au luat de manuta si au deschis inca alte 2 ghisee (din cele 40 sau 50 care erau acolo goale...). immigration la intrarea pe teritoriul us in cazul meu a decurs astfel: am dat plicul galben cu pasaportul si documentul I-94 completat din avion care ulterior mi a fost atasat la pasaport prin capssare.ofiterul era un domn asiatic in varsta care nu prea vorbea bine engleza....si care mi a desfacut plicul...mi a verificat pasaportul (trecandu l printr un spatiu special atasat pe tastatura-adica scanandu mi viza) apoi m a intrebat daca s a schimbat vreo data din dosar si eu am zis ca nu....m a pus sa scriu pe spatele unui document numele sotului si adrsa unde voi sta in US....eram dupa 20 ore de zbor...deci nu mai stiu exact pe care document.....). apoi mi a luat amprentele de la degetele mari....parca...si apoi mi a facut poza....si mi a zis sa plec...dar i am zis ca am nevoie de pasaport pe care el nu parea ca vrea sa mi l mai inapoieze...hihihi...nu stiu care era mai obosit/zapacit intre noi 2. apoi am luat bagajele de pe banda...si a trebuit sa trec prin zona cu "agriculture verification"....sau ceva de genul....te anunta ei din avion tot traseul si pe unde tre sa te opresti dar sunt si oameni care iti indica cu mana un culoar ca sa ajute lucrurile sa mearga mai repede...pilotul spune traseul pe care o sa l ai in aeroport....si ti l si explica pas cu pas...trebuie doar sa fii atent inainte de aterizare....apoi am dat documentul pe care l am completat ptr vama in care am declarat ca nu aveam mancare la mine...chiar nu aveam!!....sau mai mult de 10 000usd...apoi am pus iar bagajele prin aparat sa mi le verifice...si am plecat cu ele spre domestic pe drum am lasat bagajele din nou unui tip asiatic micut si voinicut caruia am crezut ca i se rupe spatele cand le a ridicat...dar era fortos tipul desi nu parea !! urmatorul pas a fost sa l sun pe sotul meu sa i zic ca in 45 min terminasem totul....si ca sunt "on time"....sa ma astepte la aeroport...el adormise si ceasul nu sunase!!! bine ca l am sunat eu....apoi am mers spre partea de imbarcare in care am fost descaltata si scanata sa nu am obiecte periculoase asupra mea si in final am asteptat inca 45 min la gate ul de unde trebuia sa iau avionul spre LA...chiar ma plictiseam dar au intrat in vorba cu mine un domn si o doamna f draguti care uitandu se la cum sunt imbracata m au intrebat repede din ce tara sunt.... ...aici in us, ce am observat eu este ca europenii sunt mirositi de la o posta de americani si toti sunt asa curiosi...de unde vii? ce faci aici? ce i cu accentul tau?...si sunt f sociabili din cate am vazut eu  sper ca nu te am plictisit prea rau....oricum curaj ca e totul simplu!!! exista semne si ajutoare....si nu doare nimic sa intrebi! bafta!!
|
|
-
|
|