|
|
am luat viza K3!!!!!!!
Last post 08-27-2008, 03:21 PM by Kama. 771 replies.
-
04-28-2008, 03:16 AM |
-
hondo1z
-
-
-
Joined on 04-10-2007
-
-
Posts 17
-
Points 0
-
|
Re: numai pentru cei cu visa K3
Sarbatori fericite! si timp cat mai scurt de asteptare tuturor. Daliana, ti-am trimis un mesaj pe privat.
|
|
-
04-29-2008, 12:57 PM |
-
Madie
-
-
-
Joined on 04-17-2008
-
-
Posts 21
-
Points 0
-
|
Buna Daniela, Noi am primit aprobarile in 15 si notificarile ne-au venit in posta abia dupa vreo saptamana. Despre NVC inca nu stim nimic. Tot am sunat la NVC si am incercat varianta cu robotul automat dar cand introducem WAC-ul de la USCIS ne spune ca nu au primit dosarele noastre. S-ar putea ca in cazul dosarelor I-129f, deoarece stau atat de putin la NVC, nici sa nu le mai bage la ei in sistem si poate de aia. Cunostinta mea care a primit aprobarea in 2 aprilie, sotul ei a sunat destul de des la NVC si a vorbit cu divesi operatori si abia in 23 i-au spus ca dosarul a fost trimis la ambasda...deci dupa 3 saptamani. Inca nu a primit nici o veste de la ambasada. Am sa te tin la curent. Dumnezeu sa ne dea putere sa avem rabdare in continuare. Oricum, partea cea mai grea cu USCIS-ul a trecut. Numai bine!
|
|
-
04-30-2008, 03:38 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna Madie, Iti multumesc mult de raspuns. .. a primit notificarile prin posta si sotul meu pe 28..deci dupa 6 zile de la aprobarea petitiilor, in ambele notificari ne spun ca dosarele au fost trimise la NVC, deci si I 129F si I130, suntem foarte hotarati ca vrem sa mergem inainte cu I 129 F, sa speram ca vom primi ceva vesti si mi-ai dat putin curaj, caci, daca in 3 saptamani dosarul pleaca la ambasada, de aici nu mai trebuie sa dureze prea mult. Suntem in aceeasi situatie si eu sunt dupa tine la interval de o saptamana, asa ca ma pot ghida dupa ceea ce-mi vei scrie tu ...de la tine si de la cunostinta ta. .. au inceput emotiile cu interviul.. am strans dovezile, sper sa fie suficiente pentru ei, noi suntem casatoriti doar de un an, sper ca asta sa nu fie o problema. Ar mai fi ceva.. si as dori ca cineva care stie sa-mi spuna. Eu am un fiu de 16 ani si l-am trecut pe formularele noastre, nu am depus acte separate pentru viza K4, asa ne scria in formular, ca daca copilul este pana in 21 ani se trece pe formularul parintelui... sper sa nu se fi schimbat ceva si sa mai avem ceva surprize in acest sens. Astept de la voi noutati si sfaturi ... o zi buna sa aveti..
|
|
-
05-01-2008, 12:59 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna fetelor ( ca am ramas intre fete acum :-) ) Curaj ca nu mai este mult pentru nici una. Daniela nu cred sa fie vreo problema ca esti casatorita de un an, eu sunt casatorita din August 2007. Aduna multe poze, emailuri si ce mai e concludent ptr relatia voastra. Sper Doamne ajuta ca cele 5 minute de interview cum au spus cei care au trecut de el, sa nu ne puna problema dupa cate am suferit cu USCIS si NVC. Daliana, voi ce mai faceti ? Ati trimis DS230 ? Noi am trimis in sfarsit I864 si asteptam instructiunile ptr DS230 ca sa le putem trimitem. Din ce am mai vazut pe la alte cazuri, dupa trimiterea acestui ultim pachet, mai poate dura de la 7 zile ( a fost unul foarte norocos de i s-a procesat imediat ) pana la 30 zile pana cazul e complete si te programeaza la ambasada. Doamne Ajuta si mult noroc, nu mai este mult de asteptat ! Rodic.
|
|
-
05-01-2008, 07:51 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
cosmogirl: MarianaNik: Buna tuturor.Imi cer scuze ca raspund asa de greu,dar abia astzai dimineata am ajuns din Bucuresti (eu sunt din Timisoara)... Vreau sa va spun ca AM LUAT VIZA CR1 !!!! A fost muuuult mai simplu decat ma asteptam.Am intrat in ambasada la 1 si ceva si am iesit la 3...Asta fiinda ca am asteptat sa imi vina rapundul inauntru,fiindca erau mai multi care asteptau.Asa,la mine a tinut interviul 2 minute.Si nu exagerez deloc...chiar atat a durat.Au fost foarte putine intrebari...dar sa le iau pe rand: Am intrat in ambasada,am asteptat sa ma strige (la ghiseul 5 si 6)...mi-au cerut dovezile.Nici nu am apucat sa le dau pe toate,ci numai cateva...Am dat cateva mail-uri (aprox. 50),cateva facturi de tel (aprox. 30) si niste bilete de avion ale sotului,puls cele 2 din luna de miere...Si dosarul cu analizele medicale.Atat...pt ca mi-a zis doamna de la ghiseu ca ajung...mai aveam poze muuulte,invitatia de nunta,mesaje scrise si altele...Dar nu le-am mai dat...Asa,dupa asta m-a strigat la ghiseul 1 pt amprenta.Apoi m-am asezat si am asteptat...Dupa ceva timp (nu mai stiu exact cat) m-a strigat la interviu,la ghiseul 6...Era o doamna suuuper draguta.Am vb cu ea romaneste,ca i-am zis ca nu stiu engleza si a zis ca e OK.. ...Mi-a pus foarte putine intrebari...si anume: de cand ne cunoastem?de cate ori vine in tara?daca am fost plecata in U.S?...daca am rude in U.S?...si cam atat.Serios,nici nu ma asteptam sa ma intrebe asa de putin.Iar raspunsurile mele au fost scurte si la obiect.Am auzit ca nu e bine sa te pui sa povestesti,sa dezvolti ideea...scurt si concret.Na,si mi-a zis sa revin la ora 4 dupa pasaport ...Asta a fost TOT! Acum inchei,ca trebuie sa plec.Sunt cam in criza de timp zilele astea.Deja ne-am luat bilet spre U.S,pe 29:)...sotul meu a fost cu mine,dar m-a asteptat afara.AM zis ca poate e mai ok sa nu intervina,ca doar nu avea cu ce sa ma ajute.I-am zis doamnei de la interviu ca e afara si a zis ca e ok... Multa bafta va doresc la toti si sa nu aveti emotii,ca va fi mult mai usor decat va asteptati!...Va multumesc ca m-am sustinut! Succes 
initial vroiam sa intreb ceva,dar mi-a atras atentia faptul ca ai scris ca nu vorbesti engleza??!!!pai cum emigrezi in sua si nu vorbesti absolut de loc engleza?ai avut noroc ca nu s-au legat de treaba asta,foarte mare noroc,mai ales dc sotul e american..Dc sotul e roman are cat de cat sens. sper sa nu fie cu suparare,dar mi se pare incredibil cum cineva vrea sa emigreze intr-o tara ,mai ales sua si nu stie engleza.mult succes cu integrarea,sper sa iei lectii cat de curand.
Nu inteleg de ce esti asa de uimita...Crezi ca sunt singura care nu
stie engleza?Chiar si doamna cu care am avut interviul a zis ca e ok
daca nu stiu.Si sotul meu este american,nascut in SUA,dar a crescut si
in Romania si stie f bine si romaneste...Iar cat despre chestia cu
emigrarea,nu mi se are nimic ciudat...Tu crezi ca toti cei care au
ajuns in SUA stiu engleza?totul se invata...Iar eu locuiesc printre
multi romani,asa ca nu vad ce ar fi asa de greu.La magazine merg
deocamdata cu sotul meu,dar stiu ca in scurt timp ma voi descurca si
singura...Iar de lucrat,nu voi lucra (cel putin acum nu)... Sper ca ti-am lamurit nedumeririle... Si stai linistita,ca nu m-ai suparat deloc,numai ca nu am mai intrat de mult pe net,neavand timp...
|
|
-
05-01-2008, 04:01 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna MarianaNik,
Nu-ti face inima rea ! Carcotasi vor exista intotdeauna orice am face si oriunde am fi. Important este sa nu le dai atentie si sa iti vezi de frumosul tau drum.
Cum este in State ? Mai trebuie sa faci ceva acum in legatura cu SSN-ul, GC ?
Seara frumoasa tuturor si bafta !
Rodic
|
|
-
05-02-2008, 04:05 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna Mariana, .. ne bucuram ca ai dat un semn de viata .. asteptam sa ne spui cum ai calatorit... Cat despre mesajul la care tocmai ai raspuns..... nu e cazul sa te justifici in fata nimanui!!!... esti tanara si ai tot timpul sa inveti. Eu am toata increderea in tine ca vei invata foarte repede sa comunici cu cei de acolo. te pupacesc si mult succes in noua ta viata!!!
|
|
-
05-02-2008, 04:14 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna Rodic, ..am strans dovezile ...le am pregatite dar astept sa-mi trimita dosarul la ambasada ( asta daca se hotarasc la I 129F).. si eu ma rog pentru asta. Cum o sa prezentati dovezile, ma refer la fotografii, am citit pe aici pe undeva ca cineva si-a facut xerocopii la fotografii ..sa fie mai usor de vizualizat, am scos si eu la imprimanta cate 3 fotografii pe hartie A4, voi avea si originalele lor...dar ma gandesc ca merge si varianta asta. Nu mai stiu exact cine era persoana care spunea de xerocopii la foto..ma gandesc poate a fost deja la interviu si ne poate spune daca a fost OK ori nu. Oricum e greu sa te prezinti cu sute de poze la ghiseu sa le vada fara sa fie indosariate ...ca doar nu om lua albumele cu noi. Nu stiu!!! voi cum faceti? Te pup... o zi buna
|
|
-
05-02-2008, 04:40 AM |
-
Daliana
-
-

-
Joined on 04-21-2007
-
-
Posts 23
-
Points 0
-
|
Buna Rodic si fetele , Noi, nu am trimis inca DS-230 , nu stim daca a ajuns sau nu ( sotul meu, tocmai ce a venit in tara , de Paste ) ... urmeaza sa sunam astazi in State la ai lui si sa vedem ce si cum ! Te tin la curent 
|
|
-
05-02-2008, 05:01 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna fetele, Daniela, eu am pus poze in album, dar nu m-am gandit la faza cu indosarierea. Cred ca cel mai bine e sa punem mai multe poze pe o pagina ca sa le pune la dosar. Dar iau si albumul cu mine, ca daca tot am scos pozele... Ce noroc cu forumul asta ca ne imbunatatim tehnicile :-) Iti tin pumnii ptr I129 si sa aveti vesti cat mai curand. Daca sunati la NVC sau la USCIS nu puteti afla cu ce petitie se continua ? Ei Daliana, esti o fericita cu sotul alaturi. Clipe minunate si mult noroc ! Va pupic cu drag si curaj ! Mult a fost, putin a ramas. Rodic
|
|
-
05-02-2008, 07:04 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Daniela_40:Buna Rodic, ..am strans dovezile ...le am pregatite dar astept sa-mi trimita dosarul la ambasada ( asta daca se hotarasc la I 129F).. si eu ma rog pentru asta. Cum o sa prezentati dovezile, ma refer la fotografii, am citit pe aici pe undeva ca cineva si-a facut xerocopii la fotografii ..sa fie mai usor de vizualizat, am scos si eu la imprimanta cate 3 fotografii pe hartie A4, voi avea si originalele lor...dar ma gandesc ca merge si varianta asta. Nu mai stiu exact cine era persoana care spunea de xerocopii la foto..ma gandesc poate a fost deja la interviu si ne poate spune daca a fost OK ori nu. Oricum e greu sa te prezinti cu sute de poze la ghiseu sa le vada fara sa fie indosariate ...ca doar nu om lua albumele cu noi. Nu stiu!!! voi cum faceti? Te pup... o zi buna
Buna,Daniela.Eu iti zic sa nu te stresezi atata cu dovezile.Si eu am avut cam 80 de poze,50 de mail-uri,muuulte facturi de tel,invitatia de nunta,bilete de avion,etc...Si vreau sa iti zic ca mi-au luat numai facturile de tel,biletele si mail-urile,dar nici macar nu le-au rasfoit.Bag mana in foc ca nici nu a ridicat o pagina.Mi le-a dat inapoi exact cum le-am dat,ca stiu cum le-am asezat...Bine,asta nu inseamna ca nu trebe sa mai duci dovezi,dar sa nu te stresezi atat.La ei conteaza sa prezinti ceva...Acum tu faci cum vrei,eu ti-am spus numai cum a fost la mine ca sa te linistesti... O zi buna!
|
|
-
05-02-2008, 07:23 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Daniela_40:Buna Mariana, .. ne bucuram ca ai dat un semn de viata .. asteptam sa ne spui cum ai calatorit...
Daniela,nu stiu unde anume sa iti scriu cum a fost calatoria,ca nu gasesc nici un topic adecvat.Asa ca scriu aici cateva randuri... EU AM VIZA CR1!
Noi am plecat din Timisoara si am avut escala in Dussedorf (Germania).Am mers 2h 30,iar escala a durat 3h...Cand am ajuns la pass-control si mi-a vazut viza,mi-au cerut si plicul ca sa se asigure ca e totul in ordine.Numa s-au uitat pe foaia care e atasata pe fata plicului,ca nu au voie sa il deschida.Na,am trecut cu bine si peste asta.Am ajuns dupa 7h 30 de zbor in aeroportul JFK din New York (noi stam la o ora si ceva de NY)...Ne-am dus la unul din ghiseele pt cetateni,ca altundeva nu aveam unde,ca erau numai pt vizitatori si cetateni,dar a fost exact unde trebuia.Cand ne-a ajuns randul,am nimerit la un domn super amabil,chiar glumea.Mi-a uat plicul,l-a desfacut,s-a uitat pe niste foi si mi-a pus acea stampila pe pasaport care tine loc de GC,pana imi ajunge.Mi-a zis sa imi astept actele in urmatoarele 3 saptamani...Apoi m-au trimis la alt barbat,care mi-a verificat inca o data actele si m-a pus sa semnez pe o foaie si mi-a luat amprenta de la degetul aratator dreapta.ATAT...a durat relativ putin,doar ca am stat putin la coada,ca erau mai multi care erau cu aceeasi situatie.Dar in total,de cand am intrat in aeroport si pana am iesit au trecut 30 min... A fost foarte simplu,Slava Domnului! Iar cu limba a fost ok,numai m-am intrebat daca vb engleza si le-am zis ca nu,spunand ca e ok.Dar il aveam si pe sotul meu cu mine,care a vb el in locul meu unde era nevoie. Va doresc la toti sa fie la fel de simplu ca si la mine!Mult succes la interviu si mai departe! Daca mai aveti vreo intrebare si stiu sa va raspund,cu mare drag o fac! Poooop Va multumesc pt cuvintele frumoase care mi le-ati scris si pt incurajari! Si imi cer iertare ca scriu atat de greu,dar nu prea am avut timp.De acum pot intra mai des pe forum,numai ca la noi e diferenta de fus orar...
|
|
-
05-02-2008, 07:26 AM |
-
05-03-2008, 04:53 PM |
-
cosmogirl
-
-

-
Joined on 04-23-2008
-
san diego
-
Posts 4
-
Points 0
-
|
MarianaNik: cosmogirl: MarianaNik: Buna tuturor.Imi cer scuze ca raspund asa de greu,dar abia astzai dimineata am ajuns din Bucuresti (eu sunt din Timisoara)... Vreau sa va spun ca AM LUAT VIZA CR1 !!!! A fost muuuult mai simplu decat ma asteptam.Am intrat in ambasada la 1 si ceva si am iesit la 3...Asta fiinda ca am asteptat sa imi vina rapundul inauntru,fiindca erau mai multi care asteptau.Asa,la mine a tinut interviul 2 minute.Si nu exagerez deloc...chiar atat a durat.Au fost foarte putine intrebari...dar sa le iau pe rand: Am intrat in ambasada,am asteptat sa ma strige (la ghiseul 5 si 6)...mi-au cerut dovezile.Nici nu am apucat sa le dau pe toate,ci numai cateva...Am dat cateva mail-uri (aprox. 50),cateva facturi de tel (aprox. 30) si niste bilete de avion ale sotului,puls cele 2 din luna de miere...Si dosarul cu analizele medicale.Atat...pt ca mi-a zis doamna de la ghiseu ca ajung...mai aveam poze muuulte,invitatia de nunta,mesaje scrise si altele...Dar nu le-am mai dat...Asa,dupa asta m-a strigat la ghiseul 1 pt amprenta.Apoi m-am asezat si am asteptat...Dupa ceva timp (nu mai stiu exact cat) m-a strigat la interviu,la ghiseul 6...Era o doamna suuuper draguta.Am vb cu ea romaneste,ca i-am zis ca nu stiu engleza si a zis ca e OK.. ...Mi-a pus foarte putine intrebari...si anume: de cand ne cunoastem?de cate ori vine in tara?daca am fost plecata in U.S?...daca am rude in U.S?...si cam atat.Serios,nici nu ma asteptam sa ma intrebe asa de putin.Iar raspunsurile mele au fost scurte si la obiect.Am auzit ca nu e bine sa te pui sa povestesti,sa dezvolti ideea...scurt si concret.Na,si mi-a zis sa revin la ora 4 dupa pasaport ...Asta a fost TOT! Acum inchei,ca trebuie sa plec.Sunt cam in criza de timp zilele astea.Deja ne-am luat bilet spre U.S,pe 29:)...sotul meu a fost cu mine,dar m-a asteptat afara.AM zis ca poate e mai ok sa nu intervina,ca doar nu avea cu ce sa ma ajute.I-am zis doamnei de la interviu ca e afara si a zis ca e ok... Multa bafta va doresc la toti si sa nu aveti emotii,ca va fi mult mai usor decat va asteptati!...Va multumesc ca m-am sustinut! Succes 
initial vroiam sa intreb ceva,dar mi-a atras atentia faptul ca ai scris ca nu vorbesti engleza??!!!pai cum emigrezi in sua si nu vorbesti absolut de loc engleza?ai avut noroc ca nu s-au legat de treaba asta,foarte mare noroc,mai ales dc sotul e american..Dc sotul e roman are cat de cat sens. sper sa nu fie cu suparare,dar mi se pare incredibil cum cineva vrea sa emigreze intr-o tara ,mai ales sua si nu stie engleza.mult succes cu integrarea,sper sa iei lectii cat de curand.
Nu inteleg de ce esti asa de uimita...Crezi ca sunt singura care nu stie engleza?Chiar si doamna cu care am avut interviul a zis ca e ok daca nu stiu.Si sotul meu este american,nascut in SUA,dar a crescut si in Romania si stie f bine si romaneste...Iar cat despre chestia cu emigrarea,nu mi se are nimic ciudat...Tu crezi ca toti cei care au ajuns in SUA stiu engleza?totul se invata...Iar eu locuiesc printre multi romani,asa ca nu vad ce ar fi asa de greu.La magazine merg deocamdata cu sotul meu,dar stiu ca in scurt timp ma voi descurca si singura...Iar de lucrat,nu voi lucra (cel putin acum nu)... Sper ca ti-am lamurit nedumeririle... Si stai linistita,ca nu m-ai suparat deloc,numai ca nu am mai intrat de mult pe net,neavand timp...
normal ca nu trebuie sa te justifici.Mi s-a parut numai ciudat ca nu ti-au facut probleme.Daca ai fi avut interviu aici in sua ai fi avut probleme.Ceea ce mi se pare logic,pentru e una din chestiile care ridica probleme(alaturi cu diferenta mare de varsta de exemplu) daca unul din soti nu stie limba,ridica probleme asupra relatiei,a comunicari.Cred ca randurile imigrantilor care nu cunosc limba se ingroase pe zi ce trece.In privinta asta sunt de partea americanilor care se plang de treaba asta. anyway..good luck,best of wishes!
|
|
-
05-03-2008, 08:36 PM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna fetelor,
Acum m-a sunat sotul meu si mi-a spus ca a primit o scrisorica
de la NVC prin care il anunta ca dosarul I129F pleaca intr-o saptamana
la Consulatul de la Bucuresti si ca urmeaza sa primesc un plic cu
instructiuni. Deci procedura e aceeasi ca la Scaredbaby! Sunt f. bucuroasa !!!..trebuia sa impartasesc cu voi bucuria mea, asa cum am impartasit si temerile si indelungile mele asteptari. Deci urmeaza sa primesc vestitul plic galben, si sa merg la interviu. Va pupacesc!! noapte buna
|
|
-
05-03-2008, 09:28 PM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Daniela_40:Buna fetelor,
Acum m-a sunat sotul meu si mi-a spus ca a primit o scrisorica
de la NVC prin care il anunta ca dosarul I129F pleaca intr-o saptamana
la Consulatul de la Bucuresti si ca urmeaza sa primesc un plic cu
instructiuni. Deci procedura e aceeasi ca la Scaredbaby! Sunt f. bucuroasa !!!..trebuia sa impartasesc cu voi bucuria mea, asa cum am impartasit si temerile si indelungile mele asteptari. Deci urmeaza sa primesc vestitul plic galben, si sa merg la interviu. Va pupacesc!! noapte buna
Iau,Daniela ce ma bucur pt tine,serios!Stiu ce simti si ma bucur alaturi de tine!Domnul sa te ajute sa treci cu bine de interviu si sa fi impreuna cu sotul tau!Multa bafta iti doresc si sa ai un interviu la fel de simplu ca al meu...asta le doresc tuturor,ca nu cred ca poate exista ceva mai simplu decat cel care l-am avut eu! Te pupacesc si eu si multumesc ca ai impartasit si bucuria aceasta enorma cu noi!...Atat de bine te inteleg... Cred ca nu mai are rost sa iti urez o seara buna (de fapt noapte),ca sunt sigura ca o vei avea!Muuuuulta bafta!
|
|
-
05-04-2008, 01:31 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna Daniela, SUPERRRR. Ma bucur mult ptr voi ! Uite ca s-a terminat ! Ma bucur sincer ptr tine, sotul si baiatul tau. A fost greu cu USCIS cu intarzierea lor dar iata ca acum e the end ! Bafta multa si la interview ! Imi doresc sa impartasesc si eu o asemenea veste dar mai am ceva asteptat, sper nu mai mult de o luna :-) Va pup si o duminica minunata ! Rodic
|
|
-
05-04-2008, 03:32 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Multumesc Mariana, .. abia astept sa merg la interviu ..desi si pentru asta am emotii, dar sper sa se termine totul cu bine si sa fiu alaturi de sotul meu. Oricum voi astepta sa termine copilul scoala pe 15 iunie, dar pana atunci vom rezolva toate problemele in tara. ...iti multumesc mult ca esti alaturi de mine si te bucuri de pasul inainte pe care l-am facut... nu e ultimul, oricum voi posta aici fiecare detaliu. O duminica placuta, pup,pa,pa
|
|
-
05-04-2008, 03:38 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Rodic, multumesc mult pentruca imi impartasesti bucuria!!!! .. tot timpul s-a postat aici ca la NVC totul e diferit fata de USCIS si uite ca a fost adevarat... sunt mult mai rapizi si o sa vezi ca in curand totul se va termina si la tine. Astept cu nerabdare sa fiu programata la interviu si sa se termine totul cu bine!!! Te pup si iti doresc o duminica cat mai placuta.
|
|
-
05-04-2008, 07:16 AM |
-
05-05-2008, 10:30 AM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 182
-
Points 0
-
|
MarianaNik: Daniela_40: Buna Mariana, .. ne bucuram ca ai dat un semn de viata .. asteptam sa ne spui cum ai calatorit...
Daniela,nu stiu unde anume sa iti scriu cum a fost calatoria,ca nu gasesc nici un topic adecvat.Asa ca scriu aici cateva randuri... Va multumesc pt cuvintele frumoase care mi le-ati scris si pt incurajari! Si imi cer iertare ca scriu atat de greu,dar nu prea am avut timp.De acum pot intra mai des pe forum,numai ca la noi e diferenta de fus orar...
mariana, welcome to usa . si tie luckylord!! cum vi se pare? ptr oamenii cu care ati tinut legatura pana acum e ok sa postezi aici mariana, insa daca vrei sa incepi un nou topic cu intrebari....exista la USA un forum intitulat "America a new beginning" unde se pot pune intrebari despre diverse probleme (daca ele nu sunt discutate deja acolo..caci sunt destul de multe...) oricum spor la cautat pe forum pt ca sub america a new beginning este si "comunitati romanesti in america" si acolo cred ca iti poti gasi chiar si statul. e mai usor sa faci niste legaturi in statul in care te aflii sa faci schimb de experrienta..si sunt oameni de treaba care raspund relativ repede (avand in vedere ca mai si lucreaza si mai si invata cate unii sau au familii si copii....). va pup si inca o data bine ati venit!!!
|
|
-
05-05-2008, 10:31 AM |
-
05-05-2008, 02:40 PM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Multumesc Scaredbaby, ....am multe emotii si nu prea stiu pe cine sa mai intreb.... nu stiu daca interviul il va da si fiul meu ori numai eu, banuiesc ca vizita medicala o facem amandoi. Am tot intrebat pe aici daca e cineva si cu viza K4 ..dar nu am primit nici un raspuns. Sotul meu deja se intereseaza de bilete .... abia asteapta sa ne aiba acolo!!!.. Eu astept sa apara plicul galben, am cautat ce ai postat tu mai demult si am vazut ca la tine a durat 8 zile...sper ca si la mine sa ajunga la fel de repede si sa ma programeze la interviu sa trec si de acest ultim pas. Sa stii ca citesc ce ai mai postat pe aici ori pe alte topicuri...am citit chiar si reteta ta de pasca . te pupacesc ..
|
|
|
|