Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

urgent...intrebare formular G-325A!!!

Last post 03-28-2008, 02:24 PM by maduca. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-22-2008, 07:41 AM 71484

urgent...intrebare formular G-325A!!!

Buna tuturor,

Am nevoie de sfaturile voastre. Cand am trimis prima oara formularul G-325A, am raspuns la cele mai multe intrebari care nu ni se aplicau (gen, numele fostului sot) cu n/a. Recent am primit o instiintare de la USCIS in care ni se cere sa refacem formularul si sa punem none in loc de n/a (ni s-a spus ca n/a nu este un raspuns potrivit).

Anyway, trecand peste formular inca o data, am remarcat cave care mi se pare gresit si as vrea sa va dati cu parerea. La rubrica unde trebuie sa completezi "residence for the past 5 years", noi am inteles prin "residence" domiciliu stabil si am pus doar adresa din buletin. Faza e ca 4 ani din acesti 5 eu am fost in Cluj ca si studenta si am avut flotant si pe perioada tuturor verilor cat am fost studenta am fost in State cu viza de studenta. Prin urmare, m-am hotarat sa scriu si aceste adrese si cum nu au incaput toate in tabelul lor, am facut o adenda similara cu tabelul lor si am pus acolo toate adresele intercalate si in ordine cronologica exact acum cum s-au succes si cred ca am facut un lucru bun.

Acum faza e ca mi-e sa nu-si puna astia de la USCIS intrebari de ce nu am scris toate aceste informatii si in formularul trimis initial si sa-mi afecteze credibilitatea. M-am gandit sa atasez si o scrisoare si sa le explic ca am inteles prin rezidenta domiciliul stabil si nu toata locurile unde am locuit in acest timp si din aceasta cauza am listat doar adresa permanenta din buletin. Intrebarea mea este: credeti ca ar trebui sa scriem aceasta scrisoare? Sau pur si simplu sa trimit formularul modificat fara nici o explicatie?

Va rog sa-mi raspundeti cat de repede daca aveti vreun sfat. O sa trebuiasca sa trimitem actele din nou luni. Va multumesc si imi pare bine ca mi-am gasit colegi de suferinta care inca sunt in asteptare. clipind 

•  03-22-2008, 08:24 AM 71487 in reply to 71484

Re: urgent...intrebare formular G-325A!!!

Am uitat sa va intreb un lucru. In instructiunile pentru completarea petitiei I-130 spune la rubrica "What documents you need to prove family relationship?" dupa ce insira toate actele posibile si imposibile, conturi comune, declaratii etc spun la punctul J) any other relevant documents to establish that there is an ongoing marital union!!!!

Prin "relevant documents" se refera la emailuri, desfasurator telefonic, poze?!!! PLEASE HELP!!! Noi initial nu am trimis ca nu le-am categorisit drept "documents" ca suna prea oficial, plus am crezut ca o sa merg cu ele la ambasada si acum am intrat in priza ca trebuiau trimise si alea. Ce sa facem sa le trimitem si pe alea luni, impreuna cu G-325A pe care ni l-au cerut sa-l completam din nou?

•  03-22-2008, 09:35 AM 71491 in reply to 71484

Maduca,

Iar ma dau cu parerea: daca te hotarasti sa trimiti vreo informatie modificata fata de primul formular, mai bine trimite si scrisoare explicativa. Eu am trimis una pt a explica de ce s-ar putea sa apar ca overstayed in sistemul lor, caci am uitat la plecarea din State sa dau cardul ala I-84 (nu stiu exact nr formularului ptr viza temporara). Tin minte de cand am completat formularul ca la intrebarile unde nu ai loc sa raspunzi, poti atasa o coala alba, pui nr intrebarii si dai partea de raspuns ptr care nu ai avut loc suficient. Oricum uitati-va bine in formular si instructiuni, s-ar putea ca regulile sa se fi schimbat.

Ptr documente ptr relatie noi am trimis mailuri, vreo 20 de poze din ultimii trei ani in locatii diferite, mailuri cu rezervari de avion cand am calatorit impreuna sau in Ro sau State. Am vazut pe acest forum ca sunt foarte bune si scrisori de la prieteni, rude care va cunosc-Scaredbaby da la un moment dat pe discutia Am luat viza K3 sau o alta discutie, exemplul ei de Sworn Affidavit de la prieteni.

Bafta multa,

Rodic

•  03-22-2008, 09:58 AM 71492 in reply to 71491

Rodic draga,

Deci ne sfatuiesti sa trimitem si scrisoare explicativa cu forumarul modificat si sa punem in plic de aceasta data si toate documentele care ne dovedesc relatia (emailuri, bilete de avion, etc.)...cu explicatia de rigoare si pentru acest lucru?

Multumesc din suflet pentru raspunsul promt! Big Kiss Simt ca o sa-mi explodeze capul cu toate incurcaturile astea.

Maduca

•  03-22-2008, 03:49 PM 71501 in reply to 71492

Maduca,

Documentele care dovedesc relatiile trimite-le. Ptr formularul modificat, e decizia voastra. Nu vreau sa iti dau un raspuns eronat.

Poate cineva de pe forum stie sa iti raspunda mai bine.

Seara placuta,

Rodic

•  03-28-2008, 06:26 AM 71653 in reply to 71501

Rodic,

Ti-am trimis un email pe privat. Nu stiu daca l-ai primit. Cum pot lua legatura cu tine?

O zi frumoasa!

•  03-28-2008, 10:48 AM 71659 in reply to 71653

Buna Maduca,

Nu am primit inca mesajul tau. Mi-ai trimis pe private ?

Rodic

•  03-28-2008, 02:24 PM 71662 in reply to 71659

Da Rodic,

Ti-am trimis pe private...email. Dar asta a fost saptamana trecuta. Deci daca nu l-ai primit inca, greu de crezut c-o sa-l mai primesti. clipind Hai ca incerc sa-ti mai trimit unul sa vedem daca functioneaza.

Maduca

View as RSS news feed in XML