Buna tuturor,
Am nevoie de sfaturile voastre. Cand am trimis prima oara formularul G-325A, am raspuns la cele mai multe intrebari care nu ni se aplicau (gen, numele fostului sot) cu n/a. Recent am primit o instiintare de la USCIS in care ni se cere sa refacem formularul si sa punem none in loc de n/a (ni s-a spus ca n/a nu este un raspuns potrivit).
Anyway, trecand peste formular inca o data, am remarcat cave care mi se pare gresit si as vrea sa va dati cu parerea. La rubrica unde trebuie sa completezi "residence for the past 5 years", noi am inteles prin "residence" domiciliu stabil si am pus doar adresa din buletin. Faza e ca 4 ani din acesti 5 eu am fost in Cluj ca si studenta si am avut flotant si pe perioada tuturor verilor cat am fost studenta am fost in State cu viza de studenta. Prin urmare, m-am hotarat sa scriu si aceste adrese si cum nu au incaput toate in tabelul lor, am facut o adenda similara cu tabelul lor si am pus acolo toate adresele intercalate si in ordine cronologica exact acum cum s-au succes si cred ca am facut un lucru bun.
Acum faza e ca mi-e sa nu-si puna astia de la USCIS intrebari de ce nu am scris toate aceste informatii si in formularul trimis initial si sa-mi afecteze credibilitatea. M-am gandit sa atasez si o scrisoare si sa le explic ca am inteles prin rezidenta domiciliul stabil si nu toata locurile unde am locuit in acest timp si din aceasta cauza am listat doar adresa permanenta din buletin. Intrebarea mea este: credeti ca ar trebui sa scriem aceasta scrisoare? Sau pur si simplu sa trimit formularul modificat fara nici o explicatie?
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede daca aveti vreun sfat. O sa trebuiasca sa trimitem actele din nou luni. Va multumesc si imi pare bine ca mi-am gasit colegi de suferinta care inca sunt in asteptare.