Buna Alexa,
Pentru dovezi, ai putea face urmatorul lucru. Pentru ca sa dovedesti ca ai o casnicie pe bune, USCIS in cadrul instructiunilor de completare a petitiei I-130, iti da optiunea sa atasezi la dosar ceea ce ei numesc "affidavits sworn by third parties", adica declaratii intocmite si semnate de prieteni si cunostinte, care sa ateste faptul ca ei va cunosc si pot sa garanteze ca relatia voastra e pe bune. Cred ca poti sa ceri asa o declaratie si de la administrator.
Gasesti informatia originala pe site-ul http://www.uscis.gov/files/form/I-130instr.pdf la sectiunea "What documents do you need to prove a family relationship?", punctul 1 i).
In ceea ce priveste perioada de procesare, depinde de la caz la caz, dar cert e ca s-au luuuuuungit. Inarmati-va cu multa rabdare pentru ca o sa dureze pana cand o sa ajungi in State dupa ce va casatoriti. Din cate am inteles si eu, se poate ca mama lui sa fie co-sponsor. Si eu si sotul meu suntem in aceeasi situatie si am pus si eu intrebarea asta pe forum si mi s-a raspuns afirmativ.
Numai bine!
Cand urmeaza sa va casatoriti?