Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

TZARA DE KKT

Last post 04-20-2008, 10:20 AM by ambraa. 59 replies.
Page 1 of 2 (60 items)   1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  04-01-2008, 01:26 PM 71756

TZARA DE KKT

ROMANIA O TZARA DE KKT ..... O STUDENTA A MURIT LANGA 3 POLITZAI IN BUC DOAR PT K TREBUIA SA TREACA COLOANA OFICIALA A LUI TARICEANU...... http://www.youtube.com/watch?v=nQ6qDQUVNdw ..... DA SHI TU MAI DEPARTE SA VADA LUMEA SHI SA SHTIE IN CE TZARA TRAIESHTE
  •  04-01-2008, 01:43 PM 71759 in reply to 71756

Re: TZARA DE KKT

Eh, daca s-a enervat Furiosul acu sa va tineti......e tragic ce s-a intamplat acolo....fara cuvinte...o alta dovada pt care m-am carat de acolo....si nu m-oi intoarce nici intre 4 scanduri.

Of si cand ii aud pe aia care canta 'lauda Romaniei' si se invinetesc pe piept de la atatia pumni cat sunt ei de mandri de patria aia....e de jale.

Furios, un whiskey, o vodka sau 15 beri....ce ai pe langa tine si trece....in plus, fa-ti planuri de vizitat alte tari pt urmatorul deceniu.

"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
  •  04-01-2008, 02:46 PM 71761 in reply to 71756

Deja acoperisem "problema" aici : link  exact in ziua in care s-a intamplat...

Multi (romani) sustin ca datorita faptului ca accidentul a fost grav si ca deja se apelase salvarea, nimeni nu s-a riscat sa-i faca ceva (prim ajutor) tocmai pentru a nu o ucide... si ca nu ar avea nici o legatura cu trecerea citroenului pe acolo...

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
  •  04-01-2008, 02:47 PM 71762 in reply to 71759

Eu am alta intrebare aici.  Daca accidentul se petrecea in USA, ce s-ar fi intamplat? Ar fi intervenit politistii pentru acordarea primului ajutor?  Au ei voie sa faca asta ( legal vorbind )? 

Ca revers al medaliei, a auzit careva dintre voi de "legea bunului samaritean"? Are ea valabilitate si in Romania?

Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
  •  04-01-2008, 03:33 PM 71763 in reply to 71762

CyberDog:

Eu am alta intrebare aici.  Daca accidentul se petrecea in USA, ce s-ar fi intamplat? Ar fi intervenit politistii pentru acordarea primului ajutor?  Au ei voie sa faca asta ( legal vorbind )? 

Ca revers al medaliei, a auzit careva dintre voi de "legea bunului samaritean"? Are ea valabilitate si in Romania?

Daca se intampla in USA, se oprea circulatia, se blocau strazile, veneau 15000 de politisti la fata locului, salvarea, pompierii, etc, si asta in decurs de cateva minute. Veneau si reporterii, dar numai bine in timp s-o filmeze cand era dusa la spital si nu tavalita pe marginea strazii. Cam asa se intampla in Indy, mi s-a intamplat de cateva ori sa stau blocata in trafic ore pt ca era autostrada blocata, strazile inchise din cauza unui accident grav, iar ceea ce ss-a intamplat cu fata aia e super grav. Din fericire aici, se anunta imediat la radio si daca ai timp poti sa ocolesti dezastrul. Daca intervin politistii?? Nu stiu, depinde cred ca de situatie, daca e ceva cu care pot ajuta, dar nici intr-un caz nu-ti spun ca n-au ce se faca pt ca-s ocupati cu trecerea lui Tariceanu sau a lu' Bush.

Legea samariteanului in Romania??? right...

"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
  •  04-01-2008, 03:56 PM 71766 in reply to 71759

arissa:

Eh, daca s-a enervat Furiosul acu sa va tineti......e tragic ce s-a intamplat acolo....fara cuvinte...o alta dovada pt care m-am carat de acolo....si nu m-oi intoarce nici intre 4 scanduri.

Nu e dom`le Furiosu enervat..el doar a dat copy/paste, nu e stilul lui sa scrie/vorbeasca in halul asta ..

Am vazut si eu imaginile cand a postat Dl. Gheo, intr-adevar socant...totodata ireal, parca.Sad 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  04-01-2008, 04:06 PM 71767 in reply to 71763

arissa:
    Daca se intampla in USA, se oprea circulatia, se blocau strazile, veneau 15000 de politisti la fata locului, salvarea, pompierii, etc, si asta in decurs de cateva minute. Veneau si reporterii, dar numai bine in timp s-o filmeze cand era dusa la spital si nu tavalita pe marginea strazii.

Asta doar daca nu se intampla in the city of Detroit. Zilele trecute interviuri la radio cu politisti din oras (subliniez oras nu in suburbii ca la mine in suburbie a venit in 3 minute cand am sunat ca mi s-a ocupat locul de parcare), deci in oras apelul la 911 este rezolvat in circa 3-4 ore. Asa ca....

Cat despre tragedia din Bucuresti, asa cum ziceam si in celalalt post, ce legatura are coloana oficiala si polistii cu ce s-a intamplat? Se spune ca de morti nu trebuie sa vorbim de rau, dar s-a intamplat accidentul pe trecerea de pietoni? La semafor cu verde la pietoni si rosu la masini? Polistii trebuiau sa o duca de mana sa treaca strada?

Fata foarte probabil nu era obisnuita cu Bucurestiul (era de origine din Republica Moldova), si daca nu casti ochii bine intr-un oras de genul Bucurestiului se vor intampla mereu astfel de tragedii. Sunt sigur ca se intampla si la Roma, Paris, Londra sau New York.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  04-01-2008, 04:08 PM 71768 in reply to 71766

Sigur, e socant ce s-a intamplat acolo.

Dar....Ce enerveaza si socheaza mai tare? 

Faptul ca nu au intervenit politistii pentru acordarea primului ajutor?

Faptul ca toti cei cere se perindau pe acolo se limitau in a injura politia dar nu acordau primul ajutor? 

Faptul ca nu s-a oprit circulatia fiindca urma sa treaca pe acolo Motocicleanu? 

Faptul ca au aparut reporterii si au filmat accidentul? 

Faptul ca madam de la volan era mare si tare in parcare? 

Sau pur si simplu faptul ca s-a intamplat in Romania? 

•  04-01-2008, 04:28 PM 71769 in reply to 71767

TheAlien:

arissa:
    Daca se intampla in USA, se oprea circulatia, se blocau strazile, veneau 15000 de politisti la fata locului, salvarea, pompierii, etc, si asta in decurs de cateva minute. Veneau si reporterii, dar numai bine in timp s-o filmeze cand era dusa la spital si nu tavalita pe marginea strazii.

Asta doar daca nu se intampla in the city of Detroit. Zilele trecute interviuri la radio cu politisti din oras (subliniez oras nu in suburbii ca la mine in suburbie a venit in 3 minute cand am sunat ca mi s-a ocupat locul de parcare), deci in oras apelul la 911 este rezolvat in circa 3-4 ore. Asa ca....

Alien, tu chiar vrei sa ma convingi ca daca suni la politie in city of Detroit pt un accident grav cu cineva pe moarte, iti vine salvarea in 3-4 ore? Mie imi vine tare greu sa cred, sincer. Normal ca daca suni ca nu-ti gasesti pisica sau ca vecinul te innebuneste cu muzica prea tare vine si politia mai greu, au si ei prioritatile lor. Dar daca suni si spui ceva de genul ' moare una pe marginea strazii lovita de o masina'...chiar esti convins ca vine ambulanta dupa 3 ore? eu nu cred, ca in cazul ala, ar rasuna ziarele si stirile si am afla cu totii. .... si asta chiar si in city of Detroit, unde se stie ca nu-i pe primul loc in America. Nu stiu ce sa zic, aici opresc astia traficul si daca e un accident cu injuries, daramite morti.

Normal ca aseamenea tragedii se intampla si in alte parti, dar ma indoiesc ca ar fi avut acelasi rezultat.

Din cate inteleg eu politistii aia erau ocupati cu tracerea lui Tariceanu in loc sa vada daca pot ajuta cumva. Cum n-are nici o legatura?

•  04-01-2008, 04:32 PM 71770 in reply to 71768

CyberDog:

Dar....Ce enerveaza si socheaza mai tare? 

Combinatia lor!

•  04-01-2008, 04:34 PM 71771 in reply to 71769

Dar ei au spus la stiri ca s-a intamplat pe trecerea de pietoni. Si daca-mi aduc bine aminte, in imaginile de pe youtube se poate vedea si trecerea de pietoni.

Sunt de acord cu ce spune Alien ca intr-un oras aglomerat ca Bucuresti trebuie sa casti bine ochii cand traversezi , cand circuli, chiar si cand esti pe trotuar. Cand cresti intr-un astfel de mediu , toate reflexele devin instinct si invers.

Acum ce vrei sa facem, sa dam vina pe victima, ca era din provincie si nu a cascat ochii bine? chiar si asa, cel de la volan, poarta vina. Nu zic ca soferul trebuie sa-i fereasca pe pietoni in sensul ca asta e responsabilitatea lui, ci si ca pietonii trebuie sa se asigure si sa fie responsabili ptr ei insisi.

In bucuresti se circula ca la nebuni, am mai zis-o eu, ca sa fii sofer in Bucuresti ori trebuie sa fii beat ori inconstient. Altfel, innebunesti. 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  04-01-2008, 04:35 PM 71772 in reply to 71768

Nu stiu cati romani chiar stiu sa acorde primul ajutor, si nu stiu nici despre politisti daca sunt obligati sa stie. Personal cred ca nimeni din cei care stateau gura-casca pe-acolo  n-ar fi putut face ceva pt saraca fata. Pare un accident destul de grav, nu-i ca si cum s-a impiedicat si a cazut si nimeni nu s-a dus s-o ridice. Fata avea probabil leziuni interne grave de-a murit intr-un timp asa de scurt. Chiar n-am cum sa-i judec pe "privitori".

Si nu am inteles cauzele accidentului ca sa-mi pot da cu parerea despre vinovat. Insa ma socheaza calmul din vocea soferitei cand spune ca mergea cu 60-70 la ora pe trecerea de pietoni.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  04-01-2008, 04:43 PM 71773 in reply to 71772

Uite ce scrie Gardianul:

Ucigaşa din Kiseleff are afaceri cu oamenii premierului
    29.03.2008 

Un banal, dar tragic accident de circulatie, petrecut joi seara, pe Kiseleff, scoate la iveala o serie de legaturi primejdioase care dovedesc secretomania autoritatilor in privinta identitatii autorului evenimentului rutier – o tånara studenta din Republica Moldova a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni, de un Audi condus de o femeie, cu circa 20 de minute inainte de aparitia coloanei oficiale a premierului Calin Popescu Tariceanu. Mai departe veti afla si care este legatura, cel putin indirecta, dintre autorul accidentului si prim-ministrul Romåniei.

Joi dupa-amiaza, in jurul orei 16.30, o tanara studenta din Republica Moldova a fost lovita pe trecerea de pietoni din dreptul Muzeului Satului de un autoturism marca Audi, cu numarul de leasing B-127222, care venea dinspre Arcul de Triumf si se indrepta spre Piata Presei, pe banda a 3-a. Studenta, Tatiana Duplei, de 20 de ani, din Ungheni, a fost proiectata, in urma impactului, la o distanta de 20 de metri, pe scuarul care separa sensul de mers.
    La acel moment, traficul rutier era supravegheat, in acea zona, de un supliment de politisti care pregateau trecerea coloane
    i oficiale a prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu, dinspre Soseaua Bucuresti-Ploiesti.

Potrivit Politiei Capitalei, dispeceratul 112 a fost sunat de un cetatean, la ora 16.30, concomitent cu apelul, prin statia de emisie-receptie, facut de un politist aflat la fata locului. O ambulanta aflata in zona Lacul Tei a sosit in sapte minute, in paralel cu o utilitara a SMURD. Medicii au facut tot ce au putut, dar victima a murit in ambulanta, inainte sa ajunga la spital.
    ===========
    Deci cica ar fi fost pe trecerea de pietoni, dar si ca s-a sunat la salvare, inclusiv apel facut prin statie de un politist, si ca salvarea a fost acolo in 7 minute.

•  04-01-2008, 04:48 PM 71774 in reply to 71769

arissa:
    Alien, tu chiar vrei sa ma convingi ca daca suni la politie in city of Detroit pt un accident grav cu cineva pe moarte, iti vine salvarea in 3-4 ore?

Eu nu vreau sa te conving de nimic, relatez doar cazuri REALE intamplate in Detroit.

Anul trecut un copil a sunat la 911 spunand ca mama lui a fost impuscata si ca are nevoie de ajutor. Doamna operatoare era prea ocupata cu facutul unghiilor pesemne ca nu l-a luat in serios si i-a tot cerut sa o puna pe mama lui la telefon, dupa care a inchis. Copilul a sunat din nou si a doua doamna i-a spus ca daca nu termina cu telefoanele astea o sa i se faca dosar, ca trimite politia dupa el. Intr-un final dupa cateva ore a ajuns politia acolo si a gasit-o pe mama copilului moarta. Si asta in USofA.

Prima operatoare a fost trimisa in judecata si se pare condamnata, dar cea de-a doua nu a patit nimic pt ca in final a trimis politia chiar daca nu a crezut copilul, a trimis-o ca sa ii dea o lectie.

•  04-01-2008, 05:26 PM 71775 in reply to 71774

Traiesc cu impesia ca pe multi dintre noi ii enerveaza pur si simplu doar rostirea cuvantului Romania.  Si asociem ce poate fi mai rau cu acest nume, chiar daca vorbim in dodii.

Nu are ABSOLUT nici o legatura accidentul in sine cu trecerea mai stiu eu cui prin zona.  O simpla anuntare prin statie devia traseul premierului si gata.  Asta e procedura.  Politistii sunt instruiti sa cheme imediat salvarea in asemenea cazuri.  Ei nu pot acorda primul ajutor, pentru ca nu au pregatire pentru asa ceva si interventia lor poate duce la agravarea starii de sanatate a victimei. 

De ce ar fi trebuit politistii sa opreasca circulatia?  Doar asa, ca sa se dea ei mari, ca pot ? !  Victima era pe scuarul dintre sensurile de mers.  Oprirea circulatiei ar fi inrautatit conditiile in care salvarea ar fi ajuns la locul, accidentului.

Iar toata atmosfera aia de rahat au facut-o trecatorii lui peste prajit care ( nimic nou sub soarele Bucurestiului ) nu stiu altceva decat sa injure si sa arate cu degetul inspre altii.  S-au limitat in a urla si injura, dar nici macar unul nu a "sarit in ajutor".  Nici nu avea cum, pentru ca habar n-aveau ce sa faca in afara de a injura aiurea in tramvai.  Una e sa ai un picior rupt si alta un traumatism cranian.  La fel si presa noastra de ***, care face din rahat bici, indiferent daca e cazul sau nu.  Ca a venit salvarea in 20 de minute, ca bla, bla, bla, rahat cu mac.  Pana la urma s-a dovedit ca ambulanta SMURD  a fost acolo in 7 minute.  Pai asta e un record in conditiile de trafic ale unui oras ca Bucurestiul.

Singurul fapt socant este atitudinaea soferitei.  Dar se poate explica. Poate ca si ea era in stare de soc.  Chestia e ca pe noi ne interesa doar cine era soferita, ce legaturi de afaceri avea ea cu mai stiu eu ce smecheri si cum va scapa ea de mana legii.  Victima era trecuta de toata lumea doar la capitolul "saraca".  Nici macar nu are nume in presa lui papuc ci este doar "o studenta din Republica Moldova".  Victima e neinteresanta din punct de vedere jurnalistic, pe cand agresorul e vaca de muls.

Arissa, spuneai ca se opreste circulatia in USA.  Da, pe autostrada, unde orice mic accident este sursa potentiala pentru alte accidente, nu pe strazile unor mari orase.  Hai sa spuneam adevarul, fiindca cine citeste pe aici o sa creada ca America e Raiul pe pamant...Ceea ce nu e cazul.

Hai sa fim seriosi fiindca uneori batem campii !!! 

•  04-01-2008, 05:55 PM 71776 in reply to 71775

Te contrazic categoric aici CyberDog. Poate pe acolo prin Detroit asa e, dar iti spun sigur ca in Indy se opreste circulatia, se deviaza, se incetineste...se face ceva in cazul asta, nu se merge cu nush' ce viteza pe strada cand la cativa metri e cineva pe moarte.

Anul trecut faceam ruta nord Indy pana downtown Indy, si tocmai pe strada cea mai traficata si mai importanta din Indy ca sa zic asa. Si s-a intamplat de cel putin 2 ori cand am fost nevoita sa iau alta ruta, pt ca era inchis traficul pt nu stiu ce accident. Si de nu stiu cate ori era incetinit pana peste masura circulatia daca era un accident, nu se mai stie cu injuries sau fara. Asa ca nu e valabil numai pe autostrada, unde iti dau dreptate, se inchide traficul fara discutie. Iti spun pt ca numai semestrul asta numai eu stiu cate injuraturi am tras si cate ore lipsite de la scoala am doar ca  a trebuit sa ma duc pe nu stiu ce ruta deviata. Asa ca nu bat campii.

Ce ma nelamureste pe mine acum e daca ambulanta a venit in 7 minute cum de au ajuns reporterii inaintea lor?

Vreau sa zic bravo alora de la ambulante daca intr-adevar au venit asa rapid, e impresionant, nimic de zis, dar cum e posibil sa ajunga televiziunea inaintea lor? ma intreb si eu asa ca sa vorbesc in dodii.

Si da ma enerveaza si rostirea numelui Romania, nimic nou sub soare, nu?

•  04-01-2008, 08:16 PM 71777 in reply to 71775

CyberDog:

Traiesc cu impesia ca pe multi dintre noi ii enerveaza pur si simplu doar rostirea cuvantului Romania.  Si asociem ce poate fi mai rau cu acest nume, chiar daca vorbim in dodii.

Nu are ABSOLUT nici o legatura accidentul in sine cu trecerea mai stiu eu cui prin zona.  O simpla anuntare prin statie devia traseul premierului si gata.  Asta e procedura.  Politistii sunt instruiti sa cheme imediat salvarea in asemenea cazuri.  Ei nu pot acorda primul ajutor, pentru ca nu au pregatire pentru asa ceva si interventia lor poate duce la agravarea starii de sanatate a victimei. 

De ce ar fi trebuit politistii sa opreasca circulatia?  Doar asa, ca sa se dea ei mari, ca pot ? !  Victima era pe scuarul dintre sensurile de mers.  Oprirea circulatiei ar fi inrautatit conditiile in care salvarea ar fi ajuns la locul, accidentului.

Iar toata atmosfera aia de rahat au facut-o trecatorii lui peste prajit care ( nimic nou sub soarele Bucurestiului ) nu stiu altceva decat sa injure si sa arate cu degetul inspre altii.  S-au limitat in a urla si injura, dar nici macar unul nu a "sarit in ajutor".  Nici nu avea cum, pentru ca habar n-aveau ce sa faca in afara de a injura aiurea in tramvai.  Una e sa ai un picior rupt si alta un traumatism cranian.  La fel si presa noastra de ***, care face din rahat bici, indiferent daca e cazul sau nu.  Ca a venit salvarea in 20 de minute, ca bla, bla, bla, rahat cu mac.  Pana la urma s-a dovedit ca ambulanta SMURD  a fost acolo in 7 minute.  Pai asta e un record in conditiile de trafic ale unui oras ca Bucurestiul.

Raportul in care se dovedesc cele 7 minute, este al politiei, nu al presei, nu al martorilor, este raportul smecherilor cu casca alba si maiou verde, indobitociti, umflati si balonati de ciorba de burta si vin de cotnari din spaga care o primesc pe strada. Nu stiu nimic altceva decat sa sufle in fluier, sa dea din maini ca bezmeticii si sa le linga pantofii sefilor. Nu le-a pasat nici o secunda de victima, au fost concentrati sa dirijeze traficul pentru coloana oficiala. Accidentul s-a petrecut cu 20 de minute inainte de trecerea lui tariceanu iar salvarea a sosit la 7 minute dupa tariceanu, pai Stimabili aveti putzintica rabdare ca 20 + 7 face 27 de minute ca stiti cum e, unu la primarie, unu la prefectura....

Traficul se opreste fara drept de apel in cazul unui accident unde sunt victime omenesti si asta nu numai pentru a asigura primul ajutor, dar si pentru a proteja zona respectiva - dovezi, martori, masuratori.

Nu comparam sistemul de aici cu cel din tara, dar putem macar invata (gratis) de la astia si de la altii cum ar trebui sa se comporte in astfel de situatii.... 

•  04-02-2008, 02:39 AM 71781 in reply to 71772

bonepaula:

Si nu am inteles cauzele accidentului ca sa-mi pot da cu parerea despre vinovat. Insa ma socheaza calmul din vocea soferitei cand spune ca mergea cu 60-70 la ora pe trecerea de pietoni.

Tinand cont ca politia era in intersectie mai mult ca sigur ca ei i-au facut semn soferitei sa treaca. Probabil studenta nu a fost atenta sau nu stia ca semnalele politiei au prioritate fata de orice alt semn de circulatie...

Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  04-02-2008, 09:28 AM 71784 in reply to 71781

marioana:

Tinand cont ca politia era in intersectie mai mult ca sigur ca ei i-au facut semn soferitei sa treaca. Probabil studenta nu a fost atenta sau nu stia ca semnalele politiei au prioritate fata de orice alt semn de circulatie...

Dar binenteles, cum sa fie vina 'doamnei' cu sange rece ca a omorat un om? E tot vina fetei ca a trecut pe trecerea de pietoni, ca era din Rep. Moldova si n-a cascat ochii...mai ramane de dovedit ca a incercat sa se sinucida si se inchide cazul.

Dar de 'conduceti cu prudenta' ai auzit? vezi ca ajungi in preajma unei treceri de pietoni, dar de ce sa incetinesti un pic, lasa mai bine baga piciorul in pedala de acceleratie pana la podea ca deh...ti-a dat voie politia sa treci pe acolo, mai treci peste vreun om...ce sa-i faci...casualties.

Cine stie ce facea imbecila aia la volan ocupata cu celularul sau cu machiatul poate.....dar in schimb foarte usor sa dam vina pe victima....mai ce sa mai zici....Zip it! 

•  04-02-2008, 09:34 AM 71785 in reply to 71784

Da, probabil la imbecila aia i s-a urat de viata buna care o are si vrea sa mai dea o tura si pe la inchisoare avand pe constiinta un om. Nu inteleg de ce daca un pieton e lovit imedita e vina soferului. Sau poate ai uitat cum se traverseaza in romania, nimeni nu are grija, ca de, lasa ca ne feresc masinile...
    Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  04-02-2008, 11:55 AM 71786 in reply to 71777

Unde scrie ca a ajuns in 7 minute DUPA Tariceanu. Articolul din Gardianul vorbeste de 7 minute simplu. Chiar si in 27 de minute daca ajungea si tot este foarte bine la nivel de Bucuresti.

Cum de a ajuns televiziunea inainte? Atat TVR cat si Antena1 sunt la o aruncatura de bat de locul accidentului. Tinand cont de evenimentele din aceasta saptamana este chiar foarte posibil si probabil ca un echipaj tv sa fi trecut prin zona.

Iar in ce priveste mentalitatea ca soferul este vinovat automat asta vine din vremurile trecute cand asa era legea. Eu unul consider ca in marea majoritate a cazurilor pietonii sunt cei vinovati. Evident ca sunt subiectiv fiind sofer, dar logica elementara imi spune sa casc ochii de 15 ori inainte sa trec strada si sa ma uit in toate partile posibile. Am vazut nenumarati pietoni trecand ca si cum sunt pe mosia lui tacsu.

•  04-02-2008, 12:40 PM 71788 in reply to 71786

27 de minute este imens si 5 secunde conteaza sa ii salvezi viata unui om. Pentru zona in care s-a petrecut accidentul, eu stiu cel putin 2 spitale mari in zona, iar salvarea a ajuns dupa ce a trecut coloana lui tariceanu, per martori, televiziune. Legea circulatiei are un paragraf foarte clar in care este specificat ca se poate acorda primul ajutor de catre sofer/politie, prin simplul fapt se transporta victima la spital cu masina personala sau masina politiei. Cum ea a murit pe drum spre spital dupa multe minute in care nimeni nu a bagat-o in seama, poate acum era in viata... 
  •  04-02-2008, 01:00 PM 71789 in reply to 71788