Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

am luat viza K3!!!!!!!

Last post 08-27-2008, 03:21 PM by Kama. 771 replies.
Page 1 of 16 (772 items)   1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  •  12-19-2007, 10:52 AM 69496

am luat viza K3!!!!!!!

buna tuturor,

dupa cum am promis intr o postare anterioara am revenit sa va povestesc cum a fost la interviu. azi am avut interviul si am iesit din ambasada cu viza. nu am avut emotii caci aveam toate documentele la mine si eram sigura ca o sa iau viza. mai ales ca relatia mea cu a sotului meu e reala si nu exista nici un interes ascuns!!!

am intrat in ambasada dupa ce am murit de frig (caci ajungand cu jumatate de ora inainte am fost tinuta in strada alaturi de ceilalti 8 aplicanti pana s a facut ora 13); am intrat, am trecut prin toate punctele de control (mi au oprit la poarta mobilul, mp3 player ul si cheile de la masia!!!!) si m au last sa intru doar cu geanta de pe umar si actele pentru viza; cine are bagaj voluminos, atentie ca nu se mai lasa la consulat ci se lasa la un magazinas mic unde se fac poze tip pasaport american pe batistei);

in sala de asteptare chiar m am intalnit cu o tipa care acum mi a devenit prietena si care a luat si ea viza cu mine si am tot sporovait despre cazurile noastre...sotii nostrii...cate n luna si stele!!!

am fost strigata la un ghiseu (caci apropos totul se intampla la unul dintre cele 6 ghisee....nu e asa cum mi am inchipuit eu dar e ok pana la urma); apoi am fost strigata la alt ghiseu sa mi se ia amprentele si apoi iar la primul ghiseu sa dau actele (exact in ordinea care exista pe foaia pe care am primit o in plicul galben de la ambasada); si apoi am asteptat.....in cca jumatate de ora am fost strigata iar la un alt ghiseu pentru a sustine interviul si intrebarile au fost urmatoarele (in ordinea in care mi le amintesc....):

cand si cum ne am cunoscut; cine a participat la casatoria noastra; daca am fost casatoriti inainte; daca unul dintre noi are copii sau daca avem copii impreuna; daca eu mai am familie in state; daca el mai are familie in state; unde lucreaza el; care e functia lui; ce face la job efectiv...si in final cand a venit ultima oara in romania...iar ca intrebare inafara interviului a fost "care dintre voi este atat de organizat??" cred ca i am socat cu ordinea documentelor LOL. la toate intrebarile am raspuns relaxat facand glume si reunsind sa o fac pe tipa sa rada chiar (mai ales ca interviul a fost in limba romana....pentru ca presupun eu...el fiind roman nu era nevoie de un interviu in engleza insa prietena mea a sustinut interviul in engleza avand in vedere ca sotul ei e nascut acolo in us).

la final mi a zis ca totul este in regula si sa astept si am obtinut viza pe loc. mi s a spus ca este pe 2 ani si cu intrari multiple si sa verific toate datele de pe ea inainte sa plec din consulat. era totul OK.

cam asta a fost experienta mea cu interviul acum ma gandesc cu drag la ea. a fost totul usor si ma bucur ca nu am avut emotii pentru ca nici nu isi aveau rostul!!! daca are cineva intrebari de abia astept sa fiu bombardata si o sa raspund maine si poimaine cat pot inainte sa ajunga iubirea mea in tara de sarbatori!!!

tuturor celor care trebuie sa sustina un interviu pe viitor le doresc bafta multa!!! sa nu va faceti probleme caci oamenii de acolo de la consulat sunt foarte dragutzi atata timp cat te porti respectuos cu ei si te vad relaxat Big Smile

vreau sa va multumesc tuturor de pe forum pentru sustinere si indrumare. si desigur o sa revin pentru ca sunt convinsa ca ma mai asteapta multe si voi sunteti initiati in sistemul american si o sa ma ajutati cu experienta voastra.

acum ma gandesc cu groaza ca greul va incepe incepand cu sfarsitul lui ianuarie cand voi pasi pe pamant american flag insa o sa fiu si cu sotul meu si totul va fi altfel !!!

Sarbatori fericite si tuturor iar celor care asteapta in continuare aveti incredere ca totul va fi bine pana la urma si nu uitati ca oricat de greu v ar fi acum...in viitor o sa ajungeti la concluzia ca merita tot greul!

Pupici multi!

"happybaby" Wink

•  12-19-2007, 12:00 PM 69499 in reply to 69496

Re: am luat viza K3!!!!!!!

Buna Scaredbaby!

Felicitari pentru viza!!!

In aceiasi postura m-am aflat si eu in urma cu 7 luni diferenta fiind ca eu solicitam o viza K1, de acelasi profesionalism au dat dovada angajatii ambasadei si atunci si este perfect adevarat ca daca totul este ok si fara stres exista un final fericit. Inca in tot acest timp in care a trebuit sa pregatim actele sotul meu ii tot bombarda cu email-uri referitoare la ce nelamuriri aveam iar de fiecare data am primit raspuns la obiect si fara intarziere. Aceiasi remarca am primit-o si eu referitoare la organizarea documetelor, parerea mea ca asta conteaza enorm. Inca o data felicitari si multa bafta si de acum inainte.

Profit de acesta ocazie ca sa urez tuturor sarbatori fericite cu pace si liniste sufleteasca, cu sperante si vise implinite! 

Life is like a jar of Jalapeno peppers… What you do today, might Burn Your Ass Tomorrow
  •  12-19-2007, 12:18 PM 69500 in reply to 69499

Sincere felicitari! Acum vei fi in sfarsit langa sotul tau.
  •  12-19-2007, 02:21 PM 69502 in reply to 69499

rousa:

Buna Scaredbaby!

Felicitari pentru viza!!!

In aceiasi postura m-am aflat si eu in urma cu 7 luni diferenta fiind ca eu solicitam o viza K1, de acelasi profesionalism au dat dovada angajatii ambasadei si atunci si este perfect adevarat ca daca totul este ok si fara stres exista un final fericit. Inca in tot acest timp in care a trebuit sa pregatim actele sotul meu ii tot bombarda cu email-uri referitoare la ce nelamuriri aveam iar de fiecare data am primit raspuns la obiect si fara intarziere. Aceiasi remarca am primit-o si eu referitoare la organizarea documetelor, parerea mea ca asta conteaza enorm. Inca o data felicitari si multa bafta si de acum inainte.

Profit de acesta ocazie ca sa urez tuturor sarbatori fericite cu pace si liniste sufleteasca, cu sperante si vise implinite! 

hihi asa era o tipa cu K1 azi care statea foarte aproape de ghiseul unde ne a intervievat si pe mine si pe cealalta fata cu K3. saraca de ea cu K1 avea niste emotii...ea practic putea sa auda ambele interviuri...doar eu am auzit pe cel de al tipei dinaintea mea....si eram mult mai departe...dar tot a venit sa ma intrebe ce intrebari mi a pus....ca a vazut ea ca eu raspundeam pe larg la toate intrebarile si poate s a gandit ca m a intrebat asa complicat....imi pare rau ca nu am reusit sa o linistesc insa sper sa fi luat viza...ca era tare emotionata saracutza!!!

•  12-19-2007, 02:24 PM 69503 in reply to 69500

geani_23:
    Sincere felicitari! Acum vei fi in sfarsit langa sotul tau.

multumesc mult geani si rousa (ca am uitat sa multumesc...ma grabisem)

de abia astept sa fiu cu el zi de zi....stiu ca greul de abia acum incepe dar va fi si usor dupa ce trece asa ca cu cat mai repede trece cu atat mai bine pentru amandoi Wink

va pup

•  12-19-2007, 04:15 PM 69506 in reply to 69503

felicitari !!! si mult succes in "noua viata". sper sa pot posta si eu cat mai curand ceva vesti buneSad
  •  12-19-2007, 04:45 PM 69507 in reply to 69506

luckylord:
    felicitari !!! si mult succes in "noua viata". sper sa pot posta si eu cat mai curand ceva vesti buneSad

multumesc mult luckylord (biig hug ca am observat ca nu e nici un smiley cu hug Confused). sa fie succes!

....si sa fii si tu un pic mai Smile. sa vezi ca in ianuarie postezi si tu!!!! presimt!! Wink mai ales ca ai mai avut tu surprize si ai venit din urma vertiginos Stick out tongue

BAFTA!!!!

Meery Christmas and a Happy New Year!!! DrinksCake

•  12-19-2007, 06:17 PM 69508 in reply to 69506

Multa bafta Luckylord!

Fie ca  dorinta sa ti de indeplineasca si sa auzim de bine. Refuz sa iau un calcul altceva decat un final fericit.

Sarbatori fericite tie si celor dragi ( eu ma cam grabesc cu urarile ca in noaptea asta plecam spre Romania).

Te pup si succes. 

Life is like a jar of Jalapeno peppers… What you do today, might Burn Your Ass Tomorrow
  •  12-20-2007, 08:25 AM 69518 in reply to 69496

Felicitari,scaredbaby !Ce mult ma bucura vestile astea bune si imi dau mai multe speranta!Abia astept sa trec si eu peste interviu,sper ca nu mai e mult pana atunci!Dar la mine e o diferenta,noi am aplicat pt CR1...Dar sper sa nu fie o mare diferenta fata de ce a fost la tine la interviu.

Acum te rog sa imi zici cat a durat de cand ai primit plicul galben si pana ai fost programata la interviu?

Noua ni s-a abrobat viza,a platit sotul meu toate taxele,inclusiv aia de calatorie,sau cum se numeste!...Si din cate am inteles trebuie doar sa imi vina mie raspuns aici in tara,caci cu el nu mai au nici o treaba.A completat toate formularele,taxele sunt platite...

Eu sper ca in ianuarie sa ma programeze si pe mine la interviu,numai nu stim cam pe cand sa ne asteptam.Noi vrem sa mergem impreuna,ca sa nu ma lase singura...Si trebuie el sa vina din SUA,ca inca nu e in Romania!Sper sa poata ajunge la timp,de aceeam am nevoie de raspunsul tau la intrebare!

multumesc muuuult si astept cu cea mai mare nerabdare mesajul tau!Te pup si multa bafta in State...Si sa va iubiti cat mai mult!Heart

•  12-20-2007, 08:54 AM 69519 in reply to 69518

MarianaNik:

Felicitari,scaredbaby !Ce mult ma bucura vestile astea bune si imi dau mai multe speranta!Abia astept sa trec si eu peste interviu,sper ca nu mai e mult pana atunci!Dar la mine e o diferenta,noi am aplicat pt CR1...Dar sper sa nu fie o mare diferenta fata de ce a fost la tine la interviu.

Acum te rog sa imi zici cat a durat de cand ai primit plicul galben si pana ai fost programata la interviu?

Noua ni s-a abrobat viza,a platit sotul meu toate taxele,inclusiv aia de calatorie,sau cum se numeste!...Si din cate am inteles trebuie doar sa imi vina mie raspuns aici in tara,caci cu el nu mai au nici o treaba.A completat toate formularele,taxele sunt platite...

Eu sper ca in ianuarie sa ma programeze si pe mine la interviu,numai nu stim cam pe cand sa ne asteptam.Noi vrem sa mergem impreuna,ca sa nu ma lase singura...Si trebuie el sa vina din SUA,ca inca nu e in Romania!Sper sa poata ajunge la timp,de aceeam am nevoie de raspunsul tau la intrebare!

multumesc muuuult si astept cu cea mai mare nerabdare mesajul tau!Te pup si multa bafta in State...Si sa va iubiti cat mai mult!Heart

MarianaNik,

nu cred ca o sa fie mare diferenta ca interviu doar ca in urma lui tu o sa primesti direct GC ....de fapt nu din romania dar cand o sa ajungi acolo o sa ti ajunga si GC ul.

plicul galben a venit pe 4 decembrie tin minte parca a fost ieri (era o zi de marti si urmaream postasul...coboram de 5 ori pe zi sa vad daca a trecut postasul...lasand scrisori macar in cutiile vecinilor...hihihi) eu am trimis pe 5 dec inapoi la ambasada plicul cu DS 230 part I completat (o sa l gasesti in plicul galben), o copie dupa pasaport si o poza pt viza. am trimis prin posta romana recomandata cu confirmare de primire a costat 3.5 lei si a ajuns a 2a zi iar confirmarea am primit o pe 7 dec adica vineri. pe 10 dec asta insemnand luni, am fost sunata pe celular de la ambasada si intrebata cand vreau sa vin la interviu....presupun ca puteam sa zic in saptamana 10...14 dec cand vreau eu insa am zis ca nu au sosit actele de la sotul meu prin posta (adica affidavt of suppor I-134 de care tu nu o sa mai ai nevoie...caci la CR 1 exista un alt formular pt affidavit of support). in momentul acesta tipa de la ambasada si a cerut scuza ca nu poate reveni cu telefon si ma roaga ea sa i sun. am ramas perplexa!!! sa mi ceara scuze tot ei...cand era de datoria mea sa i sun. mi a zis sa i sun vineri pentru o programare la interviu care va avea loc urmatoarea saptamana de luni pana joi adica 17...20 decembrie, ca apoi intra in vacanta de sarbatori. cam asta a fost poveste mea cu plicul galben.

daca ai cetateanu american cu tine sunt convinsa ca usile o sa fie larg deschise in cazul vostru.....nu ti face problema insa...si cu el si fara el sa stii ca o sa fie bine. daca ai toate documentele si raspunzi la intrebari o sa ti spuna magicile cuvinte "totul este OK va rugam asteptati sa va dam pasaportul cu viza" Big Smile ti l da pe loc apropos...cel putin la mine asa a fost Party!!!

bafta multa!! si de abia astept sa citesc povestea interviului tau Wink

•  12-20-2007, 09:15 AM 69520 in reply to 69519

si pentru ca mi am amintit, vroiam de ieri sa fac asta dar eram prea euforica dupa interviu. pentru toti cei care si ar pune intrebari in legatura cu timpii. in cazul meu ei au fost asa:

28 aprilie depus I-130;

22 mai notificare ca se proceseaza I-130 (receipt notice date 18 mai);

26 mai depus I-129F;

31 mai receipt notice date ca se proceseaza I-129F si ca dureaza intre 60 si 180 zile procesarea;

12 iunie notificare ca I-129F a fost trimis la CSC pentru o procesare mai rapida si s a intalnit acolo presupun cu I-130 Wink deci nu au mai fost singurei;

1 noiembrie au fost aprobate si I-130 si I-129F (am urmarit online statusiul cazurilor);

5 noiembrie notificare prin posta ca ambele documente au fost aprobate pe 1 noiembrie si I-129F trimis la NVC pentru procesare;

27 noiembrie a primit el notificare ca pe 22 nov a fost aprobata viza si trimise documentele care intr o saptamana vor ajunge la consulatul din bucuresti;

4 decembrie am primit eu plicul galben acasa;

14 decembrie am sunat pentru programare la interviu;

19 decembrie am avut interviul si viza (totul a durat doar 2 ore jumatate de cand am intrat si pana am iesit);

asta a fost povestea mea cronologica. singura precizare este ca interviul putea sa aiba loc oricand incepand cu 11 decembrie insa vina intarzierii a fost a mea si a sotului meu..ne am miscat lent cu actele deoarece el fiind inca la facultate a avut sesiune si nu a putut sa le trimita mai repede decat le a trimis...am facut tot ce era omeneste posibil si acum totul s a terminat cu bine. in momentul in care ajung in state...incepe un alt circ cu actele. dar macar sunt impreuna cu iubirea mea si o sa ne fie mai usor Heart

scaredbaby

•  12-20-2007, 10:57 AM 69524 in reply to 69519

Multumesc mult,mult,scaredbaby de raspuns.Nu ma asteptam sa fi asa promptaBig Kiss,esti o draguta!

Of,ce as vrea sa se termine si la mine toata agitatia asta cu actele...Abia astept sa imi vina si mie plicul ala galben!Dar acum am inceput sa ma tem ca poate nu imi ajunge,ca poate e distrata postarita si nu il pune unde trebuie DOAMNE FERESTE!...Stiu ca intr-un fel sunt normale ingrijorarile astea,dar as vrea sa scap de ele si sa ma gandesc ca totul o sa fie bine si in curand voi fi cu sotul meu iubit!

Acum as vrea parerea ta personala,daca mai vrei sa imi raspunzi: cam cat crezi ca dureaza la mine,care am depus pt CR1?...Macar aproximativ,ca tu esti trecuta prin asta si sunt sigura ca esti mult mai informata ca mine!Am citit ce ai scris tu referitor la timpi,dar oare asa va fi si la mine?...Of,stiu ca te stresez cu intrebari si poate unele sunt mai prostesti,dar nu mai am rabdare!Vreau sa se termine odata totul,ca m-am saturat de atata asteptare.Suntem impreuna de 2 ani si suntem apoape numai despartiti...Ok,a venit destul de des in tara si de 4 ori pe an si a stat destul de mult...adica cel mai putin a stat 3 sapt,iar cel mai mult 3 luni jumate!...In fine,numa va zapacesc de cap cu perioadele astea!

Oricum,iti multumesc enorm de mult pt raspunsurile tale!Te pupBig Kiss

•  12-20-2007, 11:26 AM 69525 in reply to 69524

Sa iti zic ceva date,ca sa iti dai seama cam cum sta treaba la noi!

Sotul meu a primit cofirmarea ca imi este aprobat I-130 pe data de 29.10.2007 (nu stiu exact data cand s-a emis)

Eu am primit scrisoarea de la NVC in care trebuia sa imi numesc un agent in State (bineinteles ca mi-am numit sotul) pe data de 10.11.2007,dar a fost emisa pe 29.10.2007....Iar eu le-am trimis formularul dupa 2 zile de la primire,prin posta rapida (care dureaza 2 zile)

Imi pare rau ca nu stiu sa va zic denumirile a tot ce am primit,dar eu nu stiu engleza,dupa cum am mai zis (spre rusinea meaEmbarrassed)...Si din cauza aceasta nici sotul meu nu mi-a prea zis denumirile in engleza,ca oricum nu prea retineam si atunci mi-a spus intr-un fel traducerea,ca sa inteleg despre ce e vb.Sotul meu stie fff bine romaneste,datorita faptului ca a crescut un timp si in Romania si a facut si ceva scoala aici :)

Va pup si va multumesc ca aveti atata rabdare cu mine.Poate o sa spuneti ca sunt mai ciudata ca nu stiu exact despre ce se vorbeste pe aici sau despre ce vorbesc chiar eu,dar asta e,daca nu stiu englezaEmbarrassed

•  12-21-2007, 06:07 AM 69536 in reply to 69524

Buna Mariana ,

Pentru ca stiu ce inseamna asteptarea fara un termen limita o sa completez si eu cu cazul meu datele cronologice mai ales ca este tot CR1 ca si al tau. Noi am depus prima petitie pe 16 mai, respectiv I130. Am mai depus si I129F la un moment dat pentru ca auzisem ca K3, viza cu care vine scaredbaby ar fi mai rapida. Am primit pe 31 iulie aprobarea dar doar pentru I130,adica CR1. Cazul nostru a ajuns la NVC pe 7 august si a fost completat cu toate actele pe data de 23 noiembrie 2007 deci aproximativ 4 luni. Saptamana trecuta sotul meu a primit o scrisoare de la NVC care credem noi tine loc de plic galben pentru ca contine si scrisoarea prin care ne anunta data interviului, 9 ianuarie, si intructiunile pentru interviu si pentru examenul medical.

Avand in vedere ca au modificat modalitatea de procesare de la standard la programare facuta de NVC , cred ca mai intai trebuie sa primiti confirmarea ca al vostru caz a fost completat la NVC si apoi sotul tau va primi detaliile. Oricum ei fac programarile pentru interviu doar in saptamana a doua din luna pentru luna urmatoare deci eu cred ca nu vei mai prinde un interviu in ianuarie din pacate, pentru ca programarile deja s-au facut saptamana trecuta.

Oricum NVC lucreaza foarte bine si sunt multe victorii mici catre cea mare deci mai rabda putin.

Si eu sunt foarte emotionata pentru interviu dar totodata abia astept sa se termine tot procesul asta enorm de lung.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Sarbatori fericite !

Monica

"Patience is the way to happiness" Buddha
  •  12-21-2007, 09:22 AM 69537 in reply to 69536

Multumesc mult de raspuns,candybabe...Of,iar m-am descurajat putinSad.Speram ca in ianuarie sa ma cheme la interviu!Dar asta e,oricum nu mai e chiar asa de multTongue Tied...Deci tu zici ca ar mai trebui sa primeasca sotul meu ceva detalii,acolo in SUA.Caci noi vroiam sa vina aici in tara si sa asteptam sa ma cheme,crezand ca nu mai e nevoie ca el sa stea in State si sa astepte vreun raspuns...Dar asta e,chiar daca e greu,mai trebuie sa avem putina rabdare pana vom fi impreuna!

Inca o data iti multumesc pt tot si iti doresc o zi buna!

Sarbatori fericite de asemenea!

•  12-23-2007, 06:43 AM 69544 in reply to 69537

stiu ce inseamna asteptarea si pot sa iti spun ca esti o norocoasa ca sotul tau poate veni sa stea cu tine aici .

dar oricat de greu ar fi trebuie sa pastrati in ganduri ideea ca totul merge inainte . incet dar sigur . asa ca nu va lasati rapusi pe ultima suta de metri. NVC este intr-adevar partea cea mai rapida si sigura a procesului de imigrare.

succese Smile 

"Patience is the way to happiness" Buddha
  •  12-23-2007, 12:50 PM 69545 in reply to 69544

Multumesc mult de incurajareBig Kiss...Ai dreptate,dar cateodata pur si simplu simt ca nu mai rezist fara el.De 2 ani de zile ii tot asa si e groaznic.Dar incerc sa ma mai incurajez si sa imi pun credinta in Dumnezeu ca se va rezolva si problema noastra...Cum ai zis si tu,suntem pe ultima suta de metri (cel putin asta sper)

Sarbatori fericite iti doresc si muuuulta fericire.Dumnezeu sa va ajute sa fiti impreuna cat mai repede,ca stiu cum e si nu mai doresc nimanui.

P.S. Eu voi lipsi un timp de pe forum,ca voi pleca din oras de Sarbatori!

AN NOU FERICIT, PLIN DE IMPLINIRI SI REALIZARI!...(v-am urat de pe acum,ca sa fiu sigura ca nu va zic prea tarziu:)

•  12-27-2007, 11:06 AM 69605 in reply to 69496

Felicitari pentru viza !!!!!!!!!!!11 Un an nou fericit si plin de bucurii tuturor !

Si bafta multa tuturor celor care asteapta inca.... ca si mine ! Noi am primit receipt numberul dar fara nici o estimare a cat va mai trebui sa asteptam... de fapt cu nr lor nu putem verifica pe site-ul uscis, probabil ia timp pana fac ei o updatare a sistemului astfel incat sa putem verifica online statutul dosarului nostru. Anyway, suntem pe drumul cel bun... si sper si nu cel lung :-))

Sarbatori fericite si un An nou fericit !

Rodic

•  01-12-2008, 09:50 AM 69896 in reply to 69507

scaredbaby:

multumesc mult luckylord (biig hug ca am observat ca nu e nici un smiley cu hug Confused). sa fie succes!

....si sa fii si tu un pic mai Smile. sa vezi ca in ianuarie postezi si tu!!!! presimt!! Wink mai ales ca ai mai avut tu surprize si ai venit din urma vertiginos Stick out tongue

BAFTA!!!!

Meery Christmas and a Happy New Year!!! DrinksCake

well,postez si eu in ianuarie .... inca nimic concret: de 2 zile a trimis sotia affidavit of support la NVC.Ieri a primit si fee-ul acela de 400 pt viza,asa am inteles ca scria pe ea,a trimis si banii...eu i-am trimis deja DS 230..... sa il aiba la ea.acum sunt curios ce mai urmeaza, ca de rabdare ce sa zic....
  •  01-13-2008, 03:25 AM 69907 in reply to 69896

hello luckylord,

ati avansat!.....acum esti pe ultima suta.....sa vezi tu....mult a fost putin a mai ramas. cat de curand totul o sa fie un vis...adica asteptarea si departarea de sotie si cand o sa fiti impreuna nici nu o sa va mai amintiti de trecut. inca putin inlocuitor de "rabdare" si o sa fie bine!!!!

sa mai intrii sa ne spui ca ai primit plicul galben....cred ca acesta mai e urmatorul pasa la tine....Wink

sa ne auzim cu bine!

•  01-13-2008, 02:49 PM 69916 in reply to 69907

Sa vad daca am inteles bine...mai nou NVC iti face programarea la interviu si iti trimite doar instiintare cu data stabilita de ei?deci nu mai plic galben ....etc?
  •  01-13-2008, 03:18 PM 69917 in reply to 69907

felicitari!!

Am citit ...si m-am bucurat mult!!

suna tare frumos povestea ta!

Ma bucur mult pt tine, pt voi!!!

Numai bine!

A.A.M.
    Filed under: ,
  •  01-13-2008, 03:58 PM 69918 in reply to 69896