|
|
Sfat - comentat
Last post 04-20-2008, 11:36 AM by Priscila. 10 replies.
-
04-14-2008, 10:45 PM |
-
karla
-
-

-
Joined on 01-11-2007
-
Colorado
-
Posts 320
-
Points 0
-
|
MihaelaNYS: O recomandare: intodeauna sa aveti o rezerva de bani (cateva mii de dolari) de care sotul/logodnicul nu trebuie sa stie ... iubitul meu sot nu stia ca am resurse financiare sa imi pot angaja avocat.
Mihaela, de ce dai asa sfaturi la lume?Din moment ce iti pui problema asa aia nu mai e casatorie, poate fi chiar motivul pentru care v-ati destramat.Banii sunt unul din motivele pentru care majoritatea casatoriilor se destrama, cu atat mai mult cu cat suntem aici in SUA unde oamenii sunt mai independenti.Majoritatea cuplurilor au conflicte din cauza asta, unii reusesc sa comunice si raman impreuna, altii merg mai departe si se despart.Atunci se vede de fapt pe ce a fost bazata casatoria.Daca inca il iubesti de ce nu incerci o reconciliere?Bineinteles c a eu nu stiu pe ce e bazata casatoria voastra daca a fost de buna credinta sau nu, doar imi dau si eu cu parerea.
|
|
-
04-15-2008, 01:09 AM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,845
-
Points 20,660
-
|
Karla, nu mi se pare corect sa vb fara sa stii despre ce vb. si cu atat mai putin sa intri in intimitatea unei persoane. Este problema ei si doar a ei, de ce s-a hotarat sa ia astfel de masuri, si de ce nu incearca o "reconciliere" cum o numesti tu. Subiectul topicului este pur si simplu altul. Daca vrei sa vb despre un astfel de subiect, deschide un topic nou GENERALIZAT. No offence!!!
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
04-15-2008, 04:05 PM |
-
04-15-2008, 04:59 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,845
-
Points 20,660
-
|
Karla, nu am de ce sa ma supar. Acest mesaj poate fi interpretat in mai multe moduri, tu ai ales varianta asta, prin care afirmi ca intentia unui astfel de mesaj este de a veni in US pentru acte si nu din motive pur sentimentale. Eu insa interpretez mesajul in genul, iubesti ... dar nu fii orb, e posibil ca acea persoana care pare atat de sensibil, atent,.... dragastos, sa se transforme intr-un om rau, sau indiferent mai tarziu si viata ta poate fi amenintata chiar. A mai fost parca un caz pe forum, daca nu mai multe in care tipe venite aici pentru persoana de langa ele sa ajunga sa .... aiba tot felul de probleme. Si atunci e absolut firesc ca atunci cand treci prin asa ceva sa le zici celor care sunt pe cale sa faca acelasi pas, ce crezi tu ca le-ar ajuta, daca Doamne fereste se intampla asa ceva si in cazul lor. De aici si pana a afirma ca e posibil ca ea sa fi venit doar pentru acte .... e cale mult prea lungaaaaa.... nu crezi? Nu stii ce e in sufletul unei astfel de persoane, si nu imi spune mie ca esti convinsa 100% ca e asa cum crezi tu.
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
04-15-2008, 06:52 PM |
-
04-18-2008, 10:46 AM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
MihaelaNYS: O recomandare: intodeauna sa aveti o rezerva de bani (cateva mii de dolari) de care sotul/logodnicul nu trebuie sa stie ... iubitul meu sot nu stia ca am resurse financiare sa imi pot angaja avocat. M-a ,,lovit,, cu cererea de anulare chiar dupa ce imi cumparasem bilet sa plec inapoi in Ro. sa imi vizitez parintii dupa un an de cand nu ii mai vazusem ... .... si imi cumparasem si un laptop ... si ce si-a zis el?! ... Acum e momentul ! ...Am avut 20 de zile la dispozitie sa imi angajez avocat care sa raspunda la acuzatii. Cel mai ieftin m-a cerut 3.500usd retaining fee (adica trebuie sa ai banii in cont in momentul in care il angajezi. E plata in avans. ...si daca nu ai banii si nu reusesti sa angajezi un avocat in asa scurt timp ... too bad for you El castiga prin ,,default,, . Adio nevasta (adica nu trebuie sa plateasca nici spousal support nici nimic pentru ca urmatorul lucru care ti se va intampla este sa fi deportata). Anulam totul ca si cum un an din viata noastra nici nu s-ar fi intamplat. ... Credeti-ma, e incredibil cum viata ti se poate schimba intr-o fractiune de secunda ... El poate sa o ia de la capat linistit si fara implicatii sau responsabilitati, iar tu, shipped back to where you came from. Easy and cheep pentru american.
....yeah , very nice recomandation ...damn , anywho your lawyer will take your money and CANT do nothing . -the husband asks for annulment ,is going to be your word against his (guess whom they gonna believe) - "te-a lovit" with the annulment just after you got your tickets,oh well,thats the reason maybe (im sure you know what i mean) ...i dont know your situation but i have some ideas and i say that because i have seen how people change after they got the GC ...whats even more amazing to me is that you give that recomandation "intodeauna sa aveti o rezerva de bani (cateva mii de dolari) de care sotul/logodnicul nu trebuie sa stie "....i rest my case
"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
|
|
-
04-18-2008, 11:32 AM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Nu stii care e situatia ei dar faci niste afirmatii asa, ushor `subtile` ( `you know what I mean` ), citesti printre randuri, presupui, tragi concluzii...o adevarat comoara esti pe topicul asta ! Nu ti-a cerut tipa asta parerea ( Javacool, spune-mi ce crezi tu despre cazul meu? ), stai linistit in banca ta si vezi-ti de treburile tale daca nu ai sfaturi pertinente. Si renunta la engleza aia combinata ca nu-ti da nici un farmec aparte.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
04-18-2008, 11:40 AM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Si inca ceva: EXista o tendinta umitoare de a acuza (pe cineva necunoscut) de niste chestii care ne-au ranit noua amorul, judecam pe altii dupa felul in care am fost noi judecati, generalizam si bagam pe toata lumea in acelasi sac cu cei care `s-au schimbat dupa ce au primit GC`... Daca fata asta nu avea nici un ban...trezea mila romanilor de pe forum, auzeam comentarii` saraca fata` , ` imi pare rau ca treci prin ce treci` , `cum a putut sa iti faca asa ceva` -comentariile binevoitoare; cele rautacioase ` eh, asa iti trebuie daca ai vrut barbat american`, ` cum iti asterni asa dormi` etc etc. Am fi compatimit-o pe fata asta si nimic mai mult, am fi spus `eh, inca una care a crezut in cai verzi pe pereti`... Daca fata are ceva banuti pusi deoparte..e acelasi lucru..aceleasi comentarii PLUS ` e clara intentia ta de frauda, te-ai maritat ptr GC , acum ca ti-au fost demascate planurile machiavelice, baga capul intre umeri, inghite tot ce ti se spune si da-i drumul in Romania`. Capra vecinului...
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
04-18-2008, 12:02 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 823
-
Points 0
-
|
Justinia: Nu stii care e situatia ei dar faci niste afirmatii asa, ushor `subtile` ( `you know what I mean` ), citesti printre randuri, presupui, tragi concluzii...o adevarat comoara esti pe topicul asta ! Nu ti-a cerut tipa asta parerea ( Javacool, spune-mi ce crezi tu despre cazul meu? ), stai linistit in banca ta si vezi-ti de treburile tale daca nu ai sfaturi pertinente. Si renunta la engleza aia combinata ca nu-ti da nici un farmec aparte.
...and your problem is ?..its a forum so i can write my opinion..."renunta la engleza" is got to be so old,please come up with something better and just for kicks read THIS
"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
|
|
-
04-18-2008, 07:43 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
Justinia: generalizam si bagam pe toata lumea in acelasi sac cu cei care `s-au schimbat dupa ce au primit GC`...
Asta-i buna de un topic "Ce s-a schimbat in viata ta de cand ai primit GC-ul." ...cerul e mai azuriu, florile mai parfumate, iarba mai verde...INS-ul pe urmele noastre...
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
04-20-2008, 11:36 AM |
|
|
|